![]() |
Cyclo war x)
Mam ten film od koleszki:-) na koncu oni dali all loga - Aberratio
by the way Taifun hity po 200+ z exori vis.. jak mu spadnie m_lvl to bd miejsze łashhsahshahsa http://www.speedyshare.com/663424184.html _/[GUILD]Vision[/GUILD] |
Buahahaha piepszony Taifunek padł, i kij mu w d*** GOGOGO VISION!!
Rozpiepszyc te wałowate dusski! Dlaczego Yubov i Fa'fik muszą byc po stronie tych dupków... Tacy fajni byli z nich kolesie xD Teraz będą przez to padac... Magrami ma honor przynajmniej xD A taifun z tym swoim Bestowatym lvlem sie z tyłu chował buahaha |
Fazz zrozum Taifun nie padł :)
Ale napewno padnie i powiem jedno Taifun w tej bitwie dał dupy że tak się wyraże dlaczego był taki moment gdzie mogli ubić Katrille ale co Taifun nie podszedł do przodu tylko stał z tylu a jego 600+ sd by się przypadły i jak tak sobie patrzyłem to Katrilla by na 100% padł ale cóż Taifun się napewno osrał i nie podszedł ehh... B) |
Rehost please.
|
-.-
to jakis stary movie tam taifun mial 273 lvl :D cos tam sapal Taifun ze musie byc neutralny ale mogl pomoc to ta katrila by padla czy jak jej tam ;d
|
przeciez taifun jest neutral chodz hunci Katrille to lepiej zeby sie nie wtracal bo by dostal po dupie ogolnie chlopaki sa w c**j zgrani nic nie chce mowic ale ja juz wiem kto wygral :D widac po tym kto ciagle deda i komu sie gildia zmiejszyla ehaueh vision wygra jak nie wiem co jakie oni akcje robia to szok:D jak ogladam filmy to mi kopara opada oby tak dalej vision gogo
|
Hehehe....Vision roxando :d.
14:54 Zoril [100]: sa ZOORGANIZOWANi 14:54 Zoril [100]: a nam tego brakuje.. 14:55 Has'ek [124]: no wiesz trzeba miec zgranie zeby w 1 sec zjechac mi 1940 hp ;p |
Po 1wsze ten film był kręcony dzień przed 2x padnięciem [CHAR]Magrami[/CHAR]'ego
Po 2gie [CHAR]Taifun Devilry[/CHAR] wtedy byl neutralny w stosunku do wojny ! Dopiero teraz wymowił wojne [GUILD]Vision[/GUILD]. Taifun to ciota, i tym razem padnie na bitwie, no chyba że znowu bedą go psy uhały ([GUILD]Duskiness[/GUILD])... p.s N/c ich wyglądu na rl xP jakbym spotkał tego dzieciaka na rl (Taifun) uwalił bym go na ryj : ) /Drav |
Cytuj:
macie swoje postacie i jeszcze zazdroscice taifunowi ale ta zazdrosc jest az tak wielka ze chcecie mu odebrac to na co tak ciezko pracowal mianowicie jego full wypas postac ~ haha nigdy nie bedziecie tacy jak taifun on juz zapisal sie w historii tibi na zawsze i nikt tego nei zmieni |
a po co im to zeby Taifun mial najwiekszy lev skoro jest wielka ciota...
spoj na podpis Qrakk'a Cytuj:
taki frajer ma miec najwiekszy lev?... |
dalibyscie rehosta... :SS
|
lol jak ci sie nie podoba to cho mu naje*****iemy
Aa I po 1 Taifun Ma 10 ownerow -.- 24/7 Online Wiec jezeli jeszcze jakies wonty to piszcie do Taifuna i sie Spytajcie Kto Gra :| |
Po tym filmie widać jakie nizgranie ma abberito ,a za to jaki vision ma...Szkoda mi AB ze nie maja zgrania i dlatego dostaja po dupie ;p
|
Cytuj:
|
Jestem za vision i wogóle, ael bez kłamstw pls taifun nei gra 24/7 jest pewna strona od tego i tam możecie zobacyzć, że w normalnym tygodniu epxienia jest online8-14h
|
Taifunek ma 2 ownerów on i jego brat...Po za tym to takie pedałki :P
|
Fenix'gru o lol jaka to pizda ;s Tak szpani zeby go tam wpuścili lub jak czymś dostanie to zrobi porządek a jakby przyszło co do czego to by pierwszy spierda*** no zal.pl
|
Cytuj:
|
co za cioty ja pier***e wszyscy tak gadaja bo zazdraszcza mu tego do czego doszedl moze i sharowal w 2,3,4 albo w 50 to was niepowinno obchodzic tylko cipsotf ale jezeli oni do tej pory niewykryli ze sharuje to znaczy ze niesharuje a wy piszecie bezmysle posty zeby taifuna zabili itd.zapewne trzymal sie z tylu bo sie bal jakby go trapneli to raczej by byl own3d jak kazdy inny sorc w trapie :)
|
Qrakk zmien awatar kthxbye
|
Cytuj:
|
ciekawa wojna ;] widać że bardzo wysoki lvl a dobre pvp to dwie odrębne rzeczy ;]
Hail Vision _./ |
@up
Popieram w 100%. :D Hail Vision _/ |
Taifun FTW! (For The Winner!)
|
Mi tam zalezy na tym zeby Taifun nabil najwiekszy lvl w Tibii. I nie obchodzi mnie to czy sharuje tam konto z kims czy nie. A wy wszyscy mu zazdroscicie tego lvla dlatego kazdy mowi "Niech go zabija, to frajer, i ze to ciota i padnie niedlugo" itp. a sam by was pokolei poroz*******al jakby chcial..
|
Cytuj:
|
Heh ujawnia sie tu (i nie tylko tu) typowe myslenie wiekszosci Polakow "Jak ja nie jestem najleprzy to nikt nie ma prawa !"
Wezcie sobie na wstrzymanie ludzie...zazdrosc niczemu nie sluzy. |
HYH kazdy jedzie tak tego Taifuna ale po ch**a?
pie*****ie ze gra na 10 ownerow Bzzzzzzdura ;P a nawet jesli to badzcie tacy kozacy i tez grajcie na 10 i zrobcie w poltora roku 280~~ lvl mysle ze to nic wielkiego? :] niech gra jak jest cwany ze go nie zbanowali no to chwala mu zato i to znaczy ze nei on jest noob tylko wy bo sie bulwersujecie odrazu. i zazdrosc jest wielka :P ustanowil sobie jakis cel i doniego dazu wiedz sie nie prujcie do niego. a co do wojny to mysle ze go nie ubija bo troszke trudno go trapnac a tych sorcow do lvlu 185~~ to taifun zamyka na 1 ue jak sie mana skonczy wiedz moga go pocalowac w jajca tyle ku**a :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
topic@ Drużyna osoby nagrywajacej... spierniczyła sprawę... jaki był wynik? 0:6 dla przeciwników osoby nagrywającej? |
Bo Taifun Gra na kodach ..
Tyle w temacie ;) Sssijcie ;) Hail Vision |
Cytuj:
ja tez zyczylbym taifunowi jak najelpeij ale to frajer.. leci na botach w pk, myslisz że jakim cudem on caly czas ma zaloznego ssa? -,- to frajer i jeszcze raz frajer .. zabic kogos i dac mu hunta za PG o,O teraz w wojnie juz przegrywaja 2;1 ;-) _/ Vision |
Cytuj:
a tak btw. co to ssa? |
up: Stone skine smulet :p
Ja też uważam ze 97% osób wypowiadających się tutaj poprostu zazdrości mu levela B) Peace~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |