![]() |
Karmienie Trolli.
Nie, nie będzie to fake przedstawiający wojne z Trollami. Będzie to akcja stworzona do takiej walki. Czytaliście temat założony przez pewnego moderatora/administratora (ogłoszenie), w którym pisze co oznacza karmienie Trolli?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=105594 Np. ten temat -.-' Po co te zbędne komentarze? Nie wystarczy, że jedna osoba raz napisze sensowne zdanie? Po co tysiące razy je powtarzać? Może niektórzy teraz mnie nazwą Trollem. Nie przejmę się. Będę pisał dalej. Ile ludzi odpowiada na Trolling? Ile ludzi KARMI TROLLE? Prawie wszyscy... Nie zwracajcie uwag ludziom, którzy karmią Trolle (ew. prywatną wiadomością). Taki właśnie jest cel Trollingu. Niepotrzebnie tworzenie zamieszania... Nie będę pisał czym jest Trolling, ponieważ jest to na forum. Gdzie? http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=61&a=39 Proszę. Nie karmcie Trolli w żaden sposób. Bezsensowne posty typu "trol wyjc z tad jush" są idiotyczne. Trollom nie zwraca się uwagi! To jest ich cel! Dzięki (bardziej pasowało by "przez") takim komentarzom Trolle istnieją. Gdyby każdy przechodził obok takiego tematu obojętnie (zraportował bez komentarzy), byłoby wporządku. Nie było by Trolli, ponieważ nie istniał by ich sens. Narazie wszystko zależy od was, użytkowników tego forum. Czy chcecie Trollowe ataki? Zbędne zaśmiecanie? Nie? To dobrze! Przyłącz się do akcji i bądź w pożądku wobec siebie i innych! Dziękuję! |
Popieram przed mówce najlepiej to IGNOROWAć.
W wikipedi o tym jest topic. |
Racja...
Ignorować takie tematy.. <nie chodzi mi o ten :P> EDIT@ Jakos mi sie glupio napisalo |
Dzięki za wsparcie. Mam nadzieję, że teraz będzie mniej ataków na forum.
|
;]
Lolny, jestes bardzo mądry i dobrze że to napisałeś ale nieraz trzeba dokopać Trollowi żeby wreszcie przestał pisac bzdury.
Nienawidze Trollów więc myśle że jest to dobry pomysł, INGOROWAĆ JE. |
xD
Lolek jesteś bosem
|
Dziękuję jeszcze raz za poparciem. Wolałbym jednak abyście po prostu działali ^_^ Nie lubie patrzeć na tematy z karmicielami... SĄ GORSI OD TROLLI!
|
Taaa... wrzyscy piszą najlepjej je ignorować itp ... A widze prawie każdy troll jest karmiony ... żenada
|
Właśnie dlatego jest ten temat. Wszyscy piszą... Ja może też karmie Trolle (niestety), ale staram się tegu unikać.
|
Lolny w moich oczach błaźnisz sie...
Trolle to plaga, ale ludzie robiący tematy typu "Sztop TUolloom i nubbom" są jeszcze gorsi.... |
@Drakon
Hehehe... Nareścię ciebie poprę... To się plaga robi noie trooli tylko tych co robią tematy przeciwko troolom xD |
Cytuj:
|
No dobra nie karmić!
Ale po cholere odrazu temat? Żeby ludzie spamowali?? Ja bym proponowal go zamknąć... JAk chcesz akcje to zrób sygne i daj do podpisu... |
Cytuj:
@Topic Cóż mogę powiedzieć...? Ten temat owszem nie jest specjalnie dobrze założony, ale popieram twoje działania. Osobiście nie cierpię trolli, a taki temat który tytułem przyciąga do fake'a od razu sam się wypowiada. Widać, że wiesz na czym to wszystko polega, dlatego masz u mnie pozytywną notkę. Trollom NIE |
Proponuję, aby punkty karne (warny) za karmienie Trolli były większe (szybciej ban?) niż za sam Trolling. Co wy na to?
|
Ja tam niewiem...To był 1 post na temat trolli a są juz z 2 strony -.-
|
Mam cię zignorować? W końcu burzysz porządek tego działu. Tu są fake'i a nie trollowe sprawy, a mimotego wiele osób się tu wypowiada.
|
Chodzi mi głównie o Trolling w postaci fake, np. ostatnio pojawiły się dwa takie fake, które były rysowane w Paincie... Tzn. jeden był cały czarny. ILE LUDZI ODPISAŁO COŚ POD TYM CZARNYM?! 3 strony... W 15 minut?
|
Popieram sprawe!
Ale ten temat to już się w śmietnik zamienia. MOże piszcie jak mówicie do wielu osób, a jak do 1 to na PW, co?:confused: |
Lolny to nic nie da... Sam próbowałem... 2 razy, przykro mi :(
|
Apeluję głównie do moderatorów. Może sam będę miał warny, ale co tam. Zwiększcie rygor (jak Giertych w szkołach -.-') i dawajcie więcej punktów karnych (znów jak w szkołach -.-') za karmienie (jak w zoo xD).
@Down Chodzi mi głównie o !KARMICIELI! Właśnie oni robią większe szkody. Bez nich nie było by Trolli. @Edit Down Pierwsze były Trolle (na logike -.-' nie ma innej opcji), ale były by bezbronne i nie przetrwały by długo bez karmicieli. |
Czemu to jest w dziale fake`i? o.O i btw, wzorowanie się na Giertychu może wzniecić nienawiść tysięcy nastolatków, więc proponuję nie wspominanie o nim, dla dobra swojego i forum.
Taka akcja nic nie da, oprócz tego że trolle będą miały dodatkowy powód do śmiechu... niestety, taka prawda... up@ Nie ma trolli, nie ma karmicieli.. co było pierwsze? :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |