Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Najśmieszniejsze sytuacje na mainie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105709)

Mazix 12-12-2006 17:12

Najśmieszniejsze sytuacje na mainie

No, są już najśmieszniejsze sytuacje na Rooku, teraz czas na main .
Piszcie tu o sytuacjach , które przydarzyły wam się na mainie .

A oto moja sytuacja:
byłem jeszce newbie, dopiero co przyszedłem na main.
Gośc sprzedawał Brass legsy, uznałem to za skarb i koniecznie chiałem je mieć.
zacząłem go prosić, by sprzedał mi je za 500 gp , które wtedy miałem.
:D :D :D
on oczywiście się zgodził i potem powiedział mi , że nie są warte nawet 150
X( X(
Szkoda że nie przeczytałem wcześniej o cenkach itemków , bo cała kasa w błoto
8o 8o 8o
Ale chociarz gościo miał ubaw
:] :] :]

Re006 12-12-2006 18:09

Jakiś gracz urzył zaklęcia zmiany wyglądu zmieniając sie w hydre i nooby wzieły go za prawdziwego potwora.
Jakiś inny gracz urzył runki chameleon na scouncoter axe i nooby prubowały go wiąć.

Domis 12-12-2006 18:40

A ja kiedyś, dawno dawno ok. 2 lata temu, jeszcze będąc newbie, chodziłem po Carlin. Wszedłem do kanałów i leje bugi, bije, bije i nagle jakiś bug idzie ale ma inną nazwe. To i go leje, nic mu nie zabieram, a on przeciwnie dużo mi. To ja uciekam z kanałów, a on za mną. Chce do dp, ale nie mogę wejść i jakiś typek, mówi żebym uciekał, bo mam PK, a wtedy nie wiedziałem co to i jakoś tej czachy nie zauważyłem. Po minucie PK znikło, podziękowałem koledze. I dopiero pózniej dowiedziałe się, że ten Bug to był człowiek (utevo res ina "Bug).

Jeszcze innego dnia, pierwszy raz spotkałem smoka. I wale z HMM up/down. (16 drutem) i leje leje, aż nagle nie wyszedłem xD Tego dnia padłem 4 razy, 2 na smoku. I zmieniłem postać na palka.

Mazix 13-12-2006 09:03

Mój kolega też użył chameleona na plate armoru.
Przychodzi noob chce wziąć , ale sie nie da.
Zdenerwowany noobek zaczął sam wyzywac mojego kolege od noobów.
Mieliśmy ubaw
8o 8o

Hotix 13-12-2006 09:26

A dla mnie było zabawne jak kiedyś z kumplem zlurowaliśmy 2 DLe na Harmoni na droge pomiędzy venore a thais :D to dopiero był ubaw :D

ValGaav 14-12-2006 09:14

Robienie ludzi w konia ;]

Kiedys jak spokojnie szedlem sobie po Edron zauwazylem dwuch kolesi ktorzy wchodzili na dach jakiegos sklepu kolo domku h lvl (Drunk Turie'el - Xantera 2 lata temu ;P). Oboje zmienili sie w itemki ktorre znajdowaly sie na dachu tego domku, a nie byly to jakies shity. Demon helmet i MPA ;]. Fajnie bylo widziec jak wszyscy ktorzy widzieli itemki na dachu sklepu chca wejsc na niego po nie;] i to nie zawsze byly noobki lecz +50 lvl ;] Szkoda ze nie widziale ich min jak weszli na dach i zobaczyli nick nad przedmiotem ;]

Aroonia 14-12-2006 15:42

Z rok temu jako newbie poszliśmy na zamek kolo Ab. Qmpel, który wiedzial o tibii najwięcej (czyli tyle co wcale) prowadził. Wyskoczył zerk i w 10 sekundach wszyscy padliśmy :]. Chciałbym wiedzieć jak sie pewien człowiek ucieszył widząc 3 trupy koło zerka xD.

Ta sama ekipa co up. Po 16 lvl. Mielismy ambicje i poszlismy na ds'a. Ja jako knight, qmpel (niby) znajacy tibie sorc i druid, nasz kolega. Myslelismy , ze skoro jest nas 3 to spoko se poradzimy. Przy dziurze znow byl dylemat kto 1 -.-' Niby bylem knightem ale skille po 30. Pierwszy padl druid. Bez utamo gryzł piach po 2 hitach. Pozniej Sorc (na ok. 3-4 hity) Ja ucieklem widzac, ze koledzy kopnęli w kalendarz xD

3 Sytuacja. Bylem z Sorcem (niby) znającym tibie. Na cyce poszliśmy. Uderzałem po 0, qmpel z vortexa. Zostawil cyca na red hp, bo padl :]. Smialem sie z niego i mowilem ze ja se poradzilem , a ty nie. Powiedzialem mu ze dobilem tego cyca, ale tak naprawde zniknal przez antu lurer system xD

Michaello 15-12-2006 19:32

To tak srednio smieszne :P

Ja raz jako newbie szedlem kanalami pod carlin. Zastalem porzuconego dwarfa guarda, (ktos go tam przyzwal i zostawil; on stal w bezruchu) a ja bylem knightem i to na slabym lvlu (chyba 15). Wmowilem noobkom, ze go przyzwalem. Ochom i Achom nie bylo konca. Noobki mi wierzyly, a bardziej inteligentne pomyslaly, ze to po prostu bug w grze (jeszcze inni mysleli, ze jestem GMem :p). I mialem ubaw. Oczywiscie popychalem dwarfa jak sam szedlem, aby bardziej to uwiarygodnic... :D

Capality 16-12-2006 16:04

No ja dzisiaj na trade widze
Noobek[8]: Sell MPA 16x, Golden Helmet x4, MLS x15, itd wszystko co najlepsze
Ja[20(bez takich ze mam maly lvl)] Co ty gadasz debilu niektorych itemkow w ogle sie nie da zdobyć.
Coś tam dalej sie klucil ze to niby ja jestem noob i mowi ze to wszytsko z 1 Questu, i na koniec:
Noobek[8]Ale na OTS wszytstko!!

Sedzio 16-12-2006 17:00

Ja z rok temu pierwszy raz grałem w Tibie. Poznałem gościa, wszystko super, pomagał itp. Pożyczyłem na rooku jakiegoś itema i coś tam. Kiedy byłem na mainie przyszedł do mnie kolo (spory llv nie pamiętam). Napisał do mnie żebym oddał mu(gościowi) 300gp bo będe miał kłopoty. Jest pracownikiem Clipsoftu, że mnie zbanuje itp. Ja wstrachu oodałem mu te 300gp.

Najbardziej mi się podoba jak nooby piszą, że np. Eternal Oblivion to jega tata lub coś w tym stylu.
Ja miałem takie zdarzenie ide do dp i widze jak kots napisał Knight of Kozak(na dzień dzisiejszy 125 lvl). wysłałem koledze tą wiadomość. On przesłał Kozakowi, a on w śmiech. Tak nooby kozaczą.

Denusik 16-12-2006 17:43

Hehe. Moj kolega kiedys sprzedal newbie two handed sword za 20k :D bo ten newbie myslal ze go giant sword ... potem blagal zeby mu oddal kase :D :D :D

Alauza 17-12-2006 17:29

to ja najleprze
bylem wtedy 11 lvl na feumor hills idzie jakis noobek ja ide za nim(jeszce noobkiem bylem)i on zaczal bic wild warriora i dostawal hity za 15,10 itp i pisze ze no kill me plxi jak wild warrior krzyknoł gimme your money ten 8 sork rzucil 20 go i zaczal uciekac:p :p :p

rzasior 17-12-2006 18:50

Bylem Noobem na mainie sorcererem i nie wiedzialem do czego vortex sluzy :p. Kupilem za 460gp!!! long sworda i mnie to podjarało ;p

Elder Sosenka 17-12-2006 19:02

Ja miałem totalną zwałę jak skilowałem. Skiluje skiluje na port hope jak codziennie. Skile prawie65/65 i sie ciesze, a tu nagle moj ojciec:"Idz z psem bo ci Tibie na serwerze zablokuje!". Ja: "No dobra dobra." Co sie stalo? Jak wrocilem zobaczylem ze tibia wyllanczona. Pomyslalem: "Pewnie siostra odeszla mna do depo"
okazalo sie ze jak sie zalogowalem bylem w swiatyni ankh i nie mialem bsa ;d

ide na port hope ze scimitarem i ide tam gdzie trenilem wszystko dobrze a obok mojego ciala stoi Shaurinek. Mowie mu "oddaj mi bsa" a on na to"nie, ja jestem nauczycielem i nie oddam ci bsa, masz, kara za afk". Koles rozbawil mnie do lez. Coz, bsa stracilem, ale za to jaki ubaw mialem! ;d

Vrael 19-12-2006 16:07

Nie wiem czemu, ale mnie te opowiesci nigdy nie bawia, ani rookowe ani mainowe. Dla mnie sa poprostu glupie.

Maciek008 19-12-2006 16:33

rozmowa z hunterem i amazonka

sirpatrick 19-12-2006 20:57

Kiedy szedłem do Ancient Temple, na dachu (tam gdzie jest domek do przejścia do Acient Temple) leżał sobie crown shield. Było takie zbiorowisko i wszyscy wołali: "Plz parcels", ja nie czekając ani chwili dłużej pobiegłem po parcele a kiedy wróciłem okazało się, że koleś się w tarcze zamienił... Ale był ubaw.:D

stryju 19-12-2006 21:27

Wykładam np. Crown Armor na dp, koles krzyczy "umiesz pisac lol i tanczyc jednoczesnie ?" Normalnie w takich chwilach spadam z krzesła.

Kolejne:

Wychodze na maina moja pierwsza postacia, kupilem plate armora, myslalem ze nic nie bede obrywal zaatakowalem jakiegos 20 lvla, juz plate armora nie odzyskalem :P

Nastepne:

Fri Itans plax - tutaj bez komentarza

Next:

Patrzylem sobie na postacie i znalazłem jakiegoś 50 lvla, i pisało At level 49 killed by a Rat spadłem wtedy z krzesła :p

Nastepne:

W Thais koło dp jest taki dach, i ludzie z chameleon rune zamienili sie w MPA i Demon Helmet, wlazłem tam i zabrali mi parcele, czekałem 3 godziny jak ktoś mi pomógł :P

Pokazałem mojego swojego serpent sworda, juz go nie odzyskałem

Son_Goku_Immortal 20-12-2006 08:15

mojego swojego serpenta? lol
A ja miałem autorytet i biegałem i błagalem lol

Krzemucha 24-12-2006 13:51

@karłowaci
Ti? :D

Btw. Ma ktoś jeszcze linka do tergo filmiku? jak mozna to najlepiej ***** bo TibiCam nie mam a nie chce mi sie w to bawić od nowa ;d

@Topic
Mój kolega na rooku podszedł do Obi mowi:
-hi
-(obi mu tam odpowiada itp.)
-buy rope
-Do You want buy rope for xx gold?

On w tym momencie wyłożył kase na lade i czeka aż ją weźmie i da mu line xD 8o 8o 8o

Dudus15 24-12-2006 14:14

1.Moich 3 kolegów siedziało na Edron pod dp.
Nagle zauważyli jak jak 153 MS (czy jakoś tak) ciągnął lootbaga. Moi koledzy zaczęli nim rzucać między sobą. Nagle jeden koleś nie trafił i wrzucił do wody (MS uganiał się za bagiem). W tym momencie MS krzyknął "WY DEBILE, MOJE 4 MPA!!!". Byłem przy tym i myślałem że padnę ze śmiechu. Gdy mówiłem "otwórz" on odpowiadał "nie chce mi się".
2.Stałem pod dp i robiłem runy. Nagle usłyszałem krzyk "HELP!!". Było to w ab, biegałem, dałem exive, okazało się że był to 42 Sorc bez many ani rope, był już na redzie i wyciągnąłem go i pomogłem mu, w zamian dostałem 5gp bo tylko tyle miał.

Slivi 24-12-2006 16:06

Kazdy chyba slyszal "HUNTER IS PK" 8o 8o 8o

No to moj braciszek (21 lat 8o) poszedl raz na femor hills na owieczki :P i pozniej latal po Carlin i zbieral ekipe na Hunter'a :D:D:D:D:D Jak mi to opowiadal to myslalem ze sie posikam.

Jak tlumaczylismy koledze jak sie krzyczy na tibii: jak chcesz krzyknac to piszesz
na poczaqtku kazdego zdania "Krzycze" i wtedy piszesz co chcesz krzyknac :D:D

Wygladalo to mniej wiecej tak:
Kumepl [16]:[Krzycze] GDZIE JESTESCIE?!

Albo co to jest UE :o 8o :D

UE jest tak wielkie ze siega od bram Ab'Dendriel, Carlin az do Mostu Dwarfow :D

Maggic 24-12-2006 16:47

ja mialem ubaw jak swoim noobcharem poszedlem na rota i huncil tam 32 lvl sorc
on domnie leave a ja na to "no" zaczal mnie bic a ja pelno uhow :D wieczaczelem go bic co mi szkodzi ten noobchar to 24 pall :P bije go i on nagle zaczal zwiewacniewiedzial gdzie biegnie i na fd sie wrypal go go z bolcow i fd go tez pizgal az wkoncu padl noobas loocik blue robe i p legi =Pnajbardziej huczalem jak on wolal "i pay" 32 lvl do 24 omg :D

LolnY 25-12-2006 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez karłowaci (Post 1147587)
Ja kolesiowi chciałem sprzedać 2 handed sworda. Spytałem się za ile kupi a on powiedział 1000 siana. Ja sobie myśle siano=kasa dałem mu na trade sworda a on mi dał 1000 siana w bp^^
Albo patrze sobie na tibia.cam ludzi i wchodze na takiego 102 lvl'a
Patrze na dedy a on na 104 padł przez cave rata <lol> xD
Koleś nazywał się "Ularis" grał na Danubi ;p
Albo oglądałęm film z anihilatora jak koleś zajeba* swojemu teamowi nagrody(2 magic long swordy i 1 sca) ahahahahha ;] Później go ubili, ale miał aola :P ;]
Koleś all opylił na allegro :P

Oglądałem to :P Z jaskini na Edron uciekł spokojnie, ale już przed miastem miał kłopoty. Potem go ztrapowali w mieście między domkami :/

Waciany_Joe 26-12-2006 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dudus15 (Post 1147890)
1.Moich 3 kolegów siedziało na Edron pod dp.
Nagle zauważyli jak jak 153 MS (czy jakoś tak) ciągnął lootbaga. Moi koledzy zaczęli nim rzucać między sobą. Nagle jeden koleś nie trafił i wrzucił do wody (MS uganiał się za bagiem). W tym momencie MS krzyknął "WY DEBILE, MOJE 4 MPA!!!". Byłem przy tym i myślałem że padnę ze śmiechu. Gdy mówiłem "otwórz" on odpowiadał "nie chce mi się".

hahahah - Fajnie ze 153 master by ciagnął Loot baga z 4 MPA w Srodku przez miasto czy gdzie tam bylo i pozwoll by innym noobom to zwalowac ( ja bym pierdolnol ue i tachal bym dalej jak by to byla prawda/albo parcelem wyslac)
moim zdaniem powiedzial on tak by tylko ich opicowac. pozatym 4 mpa z jednego hunta jak wiemy Mpa leci bardzo rzadko wiec...
fajna sciema.

Liis 26-12-2006 15:27

@up
Taaa :] nie wiem mój kumpel 170+ ek nie wiem jak jest teraz ^^ poszedl na demony i z 5 demonow = 3 mpa i mms nie wierzysz to nie ale nawed ss widzalem ^^ :] fart jak h*j mial ^^ :baby: 8o

Frezzy Fire 27-12-2006 20:34

Xd

Dzisiaj sobie skillowalem w pokoiku zamknietym na klucz, przychodzi jakis female16 lvl BR of corse :) i mowi zebym otworzyl ja mowie nie, ona zuca na ziemie warrior helma, ja otworzylem pokoik wyszedlem, zamknelem na klucz i wzielem helma :) potem powiedzialem zeby dala mi armor to otworze....Dala knight armor...potem dala drag shielda...otworzylem jej(a w pokoiku byly slimy jeszcze zywe) ona wlazla i ja zabily...muahahahaha XD wypadl jej bp a w nim 25 talonow8o bp hmm8o bp uh8o , jakies tam 200gp i bzdety XD jakis dzisiaj mam sczesliwy dzien :D

TibianFake 27-12-2006 21:45

Miałem kiedyś taki ubaw bo zrobiłem takie PK że masakra.

Zaczęło się od tego, że mój kolega stawił mi monka. Nawalałem w niego skilując, a wtedy jakiś kolo podszedł i chciał go zabić. Monk miał już red HP gdy on zaczął walić. On zaznaczył Monka a ja go w tym momencie zabiłem. Tak się ten kolo w*****ł, że zaczął mnie PK-ować. To ja z moim kolegą rzuciliśmy się na niego. Ja boltami, a od sorkiem z HMM. Ganialiśmy go ciągle i po ok. 2 minutach zabiliśmy go. Poszliśmy pod świątynię, a tam ten kolo wyszedł. Poszliśmy za nim do depo. Wyszedł i zaczął nas nawalać z SD ! Muj kolega o mało nie dednął ale na szczęście wcześniej znaleźliśmy deda z 8 UH-ami. Po chwili uciekania kolo się pomylił i przypadkowo ( chyba ) walnął +150 lvl. Ten wyciągnął miecz i walnął go za 218!!!!!!!!! Potem jeszcze kilka hitów i kolo padł. Po odrodzeniu zaznaczył tego +150 lvl. i chciał go PK-nąć wtedy rzuciło się na niego z 5 kolesi. Uciekł do świątyni w Carlin gdzie nie ma PZ i mówił heal do NPC. trwało to z 5 min. I wtedy przyszedł Game Master. Rozgonił wszystkich i wszyscy poszli. Za pół godziny zobaczyłem tego kolesia który PK-ował wszystkich. Pisał ALL PEPOLE ON LIBERA IS BEACH. FUCKING GM AND TIBIA!!!! Miał skula wiec go walilismy i zrockowaliśmy.

Sipura 27-12-2006 21:50

Ja jak jeszcze grałem na 24 lvl na Luminerze, miałem kolege który nie rozumiał słowa "lagi" tzn. powiedział: "Jakie lagi, ile szczurów" :)

Noc 27-12-2006 23:08

To moje dene historie.
1.Jestem z kumplem przed dp, no i mowiedo niego jakie masz leagi a on domnie niemam zadnych lagow. lol?

2.noob charem 26lvl ide sobie przez maina podlatuje do mnie 8lvl i mowi "Czesc dasz jakies fajne zeczy?" ja mowie "Nie" a on "kur... daj bo cie shunce mam na tym servi 1234454lvl(czy jakos tak) a ja do niego spokojnie niema takiego lvl a on jest tylko ze utajniony daj itemki, powiedzalem zebys s*******al a on cos popieprzyl i podszedl do innego kolesia chyba 20lvl i do niego to samo a on caly przestraszony i dal mu b robe i dragon shielda ;)

3. NIEMA...

Cashtan 28-12-2006 08:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TibianFake
Miałem kiedyś taki ubaw bo zrobiłem takie PK że masakra.

Zaczęło się od tego, że mój kolega stawił mi monka. Nawalałem w niego skilując, a wtedy jakiś kolo podszedł i chciał go zabić. Monk miał już red HP gdy on zaczął walić. On zaznaczył Monka a ja go w tym momencie zabiłem. Tak się ten kolo w*****ł, że zaczął mnie PK-ować. To ja z moim kolegą rzuciliśmy się na niego. Ja boltami, a od sorkiem z HMM. Ganialiśmy go ciągle i po ok. 2 minutach zabiliśmy go. Poszliśmy pod świątynię, a tam ten kolo wyszedł. Poszliśmy za nim do depo. Wyszedł i zaczął nas nawalać z SD ! Muj kolega o mało nie dednął ale na szczęście wcześniej znaleźliśmy deda z 8 UH-ami. Po chwili uciekania kolo się pomylił i przypadkowo ( chyba ) walnął +150 lvl. Ten wyciągnął miecz i walnął go za 218!!!!!!!!! Potem jeszcze kilka hitów i kolo padł. Po odrodzeniu zaznaczył tego +150 lvl. i chciał go PK-nąć wtedy rzuciło się na niego z 5 kolesi. Uciekł do świątyni w Carlin gdzie nie ma PZ i mówił heal do NPC. trwało to z 5 min. I wtedy przyszedł Game Master. Rozgonił wszystkich i wszyscy poszli. Za pół godziny zobaczyłem tego kolesia który PK-ował wszystkich. Pisał ALL PEPOLE ON LIBERA IS BEACH. FUCKING GM AND TIBIA!!!! Miał skula wiec go walilismy i zrockowaliśmy.

Jak nie macie nic smiesznego to nie zmyslajcie drogie dzieci.

evreltor 28-12-2006 18:37

Dwie rzeczy: Najpierw rozmowa z jakimś gościem...(jestem Akelath)
Lord Gunther [8]: fuck u
Lord Gunther [8]: fuck the new year
Akelath [10]: be positive, my friend :)
Akelath [10]: and cool down a little
Lord Gunther [8]: 2006 was a sheet for me
Akelath [10]: why?
Lord Gunther [8]: and 2007 will be the same
Lord Gunther [8]: no girls
Akelath [10]: oh, I understand.
Lord Gunther [8]: nerd like me
Akelath [10]: nerd? what does it mean?
Lord Gunther [8]: so do you want to have sex with me?
Akelath [10]: ?
Lord Gunther [8]: we are man but there is no problem
Lord Gunther [8]: i like men too
Lord Gunther [8]: make sex with me
Lord Gunther [8]: ok?
Akelath [10]: not now
Lord Gunther [8]: but if u have no one
Lord Gunther [8]: u can have me on your bed
Lord Gunther [8]: wouldnt u like?
Akelath [10]: hmm
Lord Gunther [8]: fila da puta
Lord Gunther [8]: me da seu cu duma vez
Lord Gunther [8]: cuzao
Akelath [10]: uspokoj sie kurcze
Lord Gunther [8]: diem juke luizi nübe?
Lord Gunther [8]: ja?
Akelath [10]: sretu tetu
Akelath [10]: I must end, my friend :(
Akelath [10]: have sex with someone in depo
Lord Gunther [8]: just a minute?
skończyło się na moim ignore
i druga historyjka:
Idę sobie na trolle koło Venore, i nagle jakiś pall pyta się mnie "onde thais". Odpowiadam mu "pl?", a on zaczyna mnie bić. Po spostrzeżeniu, że nie mogę mu nic zrobić, zacząłem uciekać. Miałem 10 hp; krzyknąłem "HELP!" obok jakiegoś high lvl-a, którego nie znałem(miał imię Haruf, Harun, Har...?). Zamiast mnie dobić, jednym ciosem zarąbał nerwusa i dał mi jego rzeczy. Dziwny jest ten świat...

PS. Wszystko zdarzylo sie na Malverze kolo Venore. Przed zdarzeniem się tego, co opisałem w drugiej historyjce, koło depo wszyscy się nawalali, mieli wszyscy 50lvl+, a potem znalazłem 30 ciał jakiegoś Mystic'Thomasa czy co.

Zwadzik 29-12-2006 00:44

Stoje sobie pod depo w thais i przychodzi jakis koles PL i sie pyta kto chce BoHy, pare osob mowilo "ja", "daj mi plz", "ja chce plz" itp. ja z ciekawosci poszedlem za nimi koles podszedl do depo kolo niego stanol ten co chcial, koles wyklada BoHy na skrzynke i mowi do tamtego pokaz na srodek sowje eq, o koles (NOOB) wyklada noble arma fire axe vampire tarcze i jeszcze cos tam i ten koles z BoHami se to bierze i dal loga ^^

Marvik 29-12-2006 18:50

Raz jak grałem na Antice, swoim knightem 21 lvl, podbiegł jakiś kolo i mnie pyta(nie pamietam jego nicku):

noob : pl?
Agressive Knight : tak
noob : moge sie cos spytac?
Agressive Knight : wal
noob : co to jest s*ks
Agressive Knight : Rozmnazanie plciowe<lol>
noob : a jak sie to robi?

W tym momencie spadam krzesla i daje gosciowi ignora.Potem noob biegal za mna, i blokowal wszedzie ze expic nie moglem az w koncu wszedl ze mna do dziury z guardem ja wtedy szybko na góre i okazało się że nie ma liny8o !!
poczekalem 10 s wszedlem tam zabilem guarda, i zobaczylem co ma.Wylecialo studded arm i L legs8o .Pewnie mlodszy brat bawil sie postacia starszej siostry!
Teraz tego chara nie mam bo hackneli mi goX( X( X(

ps:fajny topic

pzdr

D4n1 29-12-2006 22:35

Pewnego dnia jak expilem sobie z qumplem na POH (było to jeszcze przed grudniowym update) wpadla grupa noobow z lvl od 9 - 13 i zaczeli latac po calym poh i próbowali blokowac mojego qumpla zeby padl na cyklopie ja wpadlem na pomysl zeby uzyc czaru na zmienianie wygladu, odszedlem kawałek zamienilem sie w smoka i powoli zaczolem isc w ich strone, oni jak tylko zobaczyli ze smok idzie w do nich zaczeli w poplochu uciekac i krzyczec "HELP PLZ !!!" po chwili poh stalo sie puste :D

Lukas Hiper 29-12-2006 23:00

Ja jak byłem Newbie to szłem z kolegom pozwiedzać mapke. Natkneliśny się na jakiegoś typa :confused: .
Zaczoł mnie nawalać po 20,15,25 , i mój kolega zaczoł pisać "NO KILL PLX PLX"
chciał zobaczyć jaki lvl i : "You see Wild Warrior"
Pomyśleliśmy sobie " CO JEST ?!? " i zaczeliśmy uciekać !!
Ja myślałem że to jakiś GM, czy co :D

axsel92 12-01-2007 17:51

Ja kiedyś 16lvl knight skile 40/40B) jako newbie z moimi kumplami 14 i 13 lvl dwa sorce również newbie postanowiliśmy iść na gs. Myśleliśmi ze we 3 to szybko pójdzie no i wszyscy padliśmy i każdemu wypadl scale armor (dla nas to wtedy byla najlepsza zbroja ). Zalogowaliśmy się potem znowu i patrzymy jakiś gość pisze że na POH-u znalazl 3x scale armor w 3 róznych dedach i myślelismy że jak on ma nasze 3 scale armory to majontek zbije na nich / to byly dawne newbijskie czasy:D :D :D

AnArAki 13-01-2007 15:14

ja pamiętam 10 lvl knight przyszedl do kopalni muwił ze ma skile 80/80
i muił ze przyszzedł skilowac na guardach :p no to psozedl lurnał sobie guarda a guard mu 150 a potem 65 i dedł 8o

Fylslenyox 15-01-2007 13:50

HyHy

No ja se raz ide z kolega. Ja 10 druid noob on chyba 14 drut no i patrze 8 knight no to leje i leje , ok zjechalem mu do reda a on mam lagi a ja mysle łeee nagi jest nic nie wyleci to po co bic to dalej mu 5 meatow albo...

Ide raz z kolega od carlin do thais mowie tak wiele niebezpieczenstw po drodze8o nagle patrzymy tarantula... kolega do jakiegos malego domku wszedł i sie zamknal ja se normalnie ide tez z cykiem z nadzieją ze uciekne... nagle patrze nick kolesia:baby: :)

gniewmaks 16-01-2007 14:54

jakis nOOb 3 lvl gada na trade:
you adwanced in level 149 to level 150
ja do niego że jest noobem i niech se jaj nie robi to on do mnie że mnie zPKuje XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50.