![]() |
Helgate (+inne ciekawe filmiki )
Filmik pokazuje KAŻDE miejsce w helgate
Życze miłego oglądania :P Nowy link -- http://members.lycos.co.uk/machu12/movies/helgate.rec helgate.rec -helgate expoh.rec -poh wrait + demon.rec -bloczenie demona Bede tam teraz umieszczał moje filmiki :) |
Super filmik i juz wiem jak mam chodzic i gdzie mam nie wchodzic :P:P
|
Brawo, brawo i jeszcze raz brawo ! Naprawdę bardzo dobry film. Nikt już nie powinien pytać się o drogę do Hellgate lub co jest w Hellgate. Świetna robota. + ode mnie :)
|
HellGate
Co tu dużo muwic + ode mnie
|
Gratuluje filmu.Myślę,że dużo osób z niego skorzysta-w tym także ja.Thx i + dla Ciebie
|
zaje..yyy..fajny film. Odemnie masz skromnego plucika (+). Niestety nic więcej nie moge ci dać :p.
|
Film jest po prostu, super, sam z kolega mamy zamioar się wybrać do helgate i naprawde przyda się nam ten film. No i oczywiście masz ode mnie plusa gratz :D
|
CoNgrAtUlAtIOnS poprostu jakby nie bylo to z mojego servera nie :P ^^
napewno skorzystam ale sam nie pojde raczej :P moze wybierzemy sie razem :P::D |
Dobrze opisane miejsca i napewno przyda się dla tych, którzy nie znają HellGate.
|
Dla mnie bomba. Dzięki temu filmikowi byłem dzisiaj z kolegami na hellgate i zdobyłem guardian shield z dsa i dużo, dużo expa. Dzięki za zrobienie filmiku.
|
ejj
jeszcze coś, gdzie można kupic klucz do hg?? I nie rozumiem dlaczego niektórzy mówią że ni można zrobić bag loota?? ja nie widze przeszkód. |
chociaż wiedziałem jak dojść na te dsy to i tak w tym filmie jest kilka miejsc o ktorych nie wiedzialem.
film dobry nawet wiecej bardzo dobry masz u mnie + :) mam jescze pytanko gdzie tam są dragi bo słyszałem że jest ich tam dużo. jak znasz to miejsce a bedzie ci sie chciało nagrać film to bym prosił o niego |
Gratulacje. Nareszcie film w pałeni przedstawiający hellgate i jego potworki ;). Masz ode mnie + i oby więcej takich filmów pojawiło się na forum !
|
Wyślijcie mi filmik na adres [email protected] to wrzucę na jakiś host.
PS. Transfer przekroczony : / |
Transfer przekroczony...
Mozesh z tym cos zrobic???
Chetnie bym se poexpil w hg. |
Genialne
Genialne!!!! u mnie to jest film nr 1(Bez urazy Inne filmy tez som super) Jest po prostu Super Bez tego juz dawno bym zginoł. Wielki THX
|
przenies ktos ten filma na inny serwer bo kiedy ja zagladam to zawsze jest "limit transferu" juz chyba od 2 dni staram sie sciagnac i nic....
|
transfer przekroczony ;/ moze zlapie cie w grze to mi wyslesz na maila. hunter nudzi ci sie ? nakrec mi droge do vamp hell plx :P pzdro
|
Jeszcze raz!
Prosze tych ktorzy jeszcze maja filmik z hellgate o zamieszczenie go ponownie gdyz poprzedni juz nie jest na serverze =\
|
limit przekroczony napraw to bo sie fajno zapowiada :(
|
Przekroczony limit transferu :-P. Jak się "Odkroczy" :D to se ściągne.
|
Niech go ktos prze hostuje czyli wrzuci go na bardziej normlany serv na ktorym nie ma limitow bo nie da sie go sciagnac ;/ lub niech ktos zrobi kilka kont i powrzuca na kazde filmik ida linka bedize wieksze prawdopodobienstwo ze sie sciagnie ;]
|
Zaraz postaram sie to naprawić :)
Już działa (nie tak jak bym chciał ale..) Nowy link -- http://members.lycos.co.uk/machu12/filmy Bede tam teraz umieszczał moje filmiki Narazie nakręciłem wycieczke po pohu ;p |
Wporzo
Fajny Filmik ,Nie Wiem jak wy ale ja jescze tam nie byłem musze sie wybrać =]
|
1-wszy lnk nie trybi ale drugi owszem :P film looz + od demnie
|
Następny ....................
;/ :( Przekroczony limit transweru !! hehe lol. Kolo umieść jeszcze raz ten link albo napraw jakoś to :P
|
Wielkie dzieki za ten lycos...
Od kilku dni próbuje ściągnąć film o pohu i zawxze limit transferu... THX and see u in tibia :P |
Jeśli macie jakieś zamówienia na filmiki to piszcie :) B)
|
Gratz wycieczek -.- gdyby byla reputacja to bym poszedl na piwo z kolegami xD
|
Mozesz dac filmik z tych najnizszych poziomow kopalni dwarfow, tam jest ciekawie ;) Ciekaw jestem jak sobie tam radzisz :)
|
Dodałem filmik z najlepszym blokerem na titani :)
wrait + demon.rec -sie nazywa |
Hunter Vamp hell ! plx
|
No to pieknie nie ma to jak masa ludzi biegajacych po hell gate X( tylko tyle z tego filmu porzydku, ze moze w cialach tych n00bow bedzie cos fajnego.
Szerokiej drogi im zycze. |
Pomocy!
|
plx daj z HG bo mi nei działa :(
|
Zrob cos z tym linkiem bo nie dziala ....
|
Error
Wyskakuje mi głupi error a ja jestem bardzo ciekawy tych filmow...a szczegolnie po tych odpowiedziach... ZROB COS PLZ
Ps. wyślijcie mi jak możecie to na maila [email protected] |
widze ze nie jeste sam
razem jest razniej :D :D :D B) B) :] :] :) :) ;) ;) :evul: :evul: |
-.-' nie moge go otwozyc coś jest z nim nie tak... ;(
|
Hg
dolaczam do tych któzi nie ogladneli filmu z powodu "erroru" :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51. |