![]() |
5 filmów .avi/.wmv rehost - działa! - tylko 1 dzień!
Ściąganie zablokowane - zmienilem haslo do FTP - uruchomie jak zaplace :>
Filmy te same co w poprzednim temacie. Teraz działa, ale tylko do jutra! Prosiłbym wszystkich 'haxorów' o nie hackowanie tego konta (ftp) i nie usuwanie plików. Hasła do głównego konta i tak nie złamiecie, bo jest to kombinacja losowych znaków i cyfr. Prosiłbym też o nie podejmowanie prób, bo nie chciałbym zwrócić uwagi adminów zajmujących sie serverem na ktorym jest moja strona. Kasowanie i upload plików został zablokowany.. prawa plików i folderu 444 UWAGA! Aby pobrać jakikolwiek film kliknij prawy guzik i zapisz jako! Transfer niestety tylko ~100KB/s, ale dzieki temu osoby na szybszych laczach moga grac w gry i jednoczesnie pobierac pliki filmów :) Quake3_The_badge_v.3.0 Wanyn***** Toxic_Fire***** Endless_Shine_The_Killing***** Defender_Life***** Każdego kto pobierze film prosiłbym o posta w rodzaju "pobralem Toxic_Fire i Quake3.. " <-- informacje ktore sciagneliscie. Jeśli kazdy taka informacje spostuje, bedzie mi duzo latwiej wybrac oferte hostingu odpowiadajaca waszym potrzeba (ilosci sciagniec). Nie mam statystyk ile i czego sciagacie :( Prosilbym modow o nie usuwanie tych postow i o zamkniecie poprzedniego tematu ("3 filmy wmv/avi rehost"). Ściąganie zablokowane - zmienilem haslo do FTP - uruchomie jak zaplace :> |
spoooko dziekowka :P
ps. ktory mozesz mi polecic |
Próbuje pobrać Toxic Fire.Ale z moim netem sciąganie tak dużych plików to tragedia, tym bardziej że przez ftp ;/ Ziomek wrzuć na jakiś dobry http..Tylko żadnych rapidów,mega uploadów i tym podobne , bo to największy shit;/
|
Pobieram Quake3_The_badge_v.3.0. Słyszałem, że to fajny filmik, obym sie nie zawiódł :).
PS. Obejrzałem film i jestem pod wielkim wrażeniem, kolesie wymiatają poprostu, pozazdrościć refleksu i oka :). A muzyka ?! DOSKONAŁA! |
Jeżeli macie ochote na obejrzenie dobrego *****, ale nie możecie polecam ***** mojej własnej roboty. Naprawde kawałek dobrej roboty... Padają głównie 30-40+ Całość zajmuje ~50mb. Zapraszam do komentowania w tym temacie: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=106649
http://rapidshare.com/files/7899581/...uet__*****.html http://www.megaupload.com/?d=I1D5DTF1 |
Pobrałem:
Defender_Life Endless_Shine_The_Killing Wanyn |
hmm
Pobralem all oprocz Wanyn ...:< I to juz dawno ;p
|
Pobralem:
Quake3_The_badge_v.3.0 Defender_Life***** Wanyn***** pozdro |
Cytuj:
@"ps. ktory mozesz mi polecic" Polecilbym Quake3A.. duzy (160mb), ale jakie efekt (gały wychodza w porownaniu do filmow z Tibii) :D |
Pobrałem Wanyn***** ; )
|
Pobrałem Wanyn, dużo wcześniej zaś Q3, Toxic Fire oraz Endless Shine.
Btw., ktoś wie może jaki jest tytuł utworu z Wanyna, gdy gość drugi raz soluje DHQ? |
Dobry host. Momentami transfer dochodził do 450 kb/s. Tylko ktoś chyba się trafił tam "ynteligętny" i po kilkunastu minutach z 8 do 2 połączeń(jetów) zjechało...
Naturalnie, ściągnąłem wszystkie filmy. Rapids |
pobralem toxic fire :D kolesie maja nice pvp ;D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zespół: Pain Utrów: Shut Your Mouth W wcześniejszych akcjach to głównie muzyka zespołu Disturbed, a podczas akcji z wojny "Dope" - "Die motherfucker" Cytuj:
Jutro zablokuj sciaganie. Dopier jak zrobie strone to kazdy otrzyma wlasny login do FTP (zajerestrowany user), a raczej dla kazdego beda sie wyswietlaly linki na stronie lugujace go do servera FTP jego loginem pobieranym z bazy danych. |
Cytuj:
|
Cytuj:
"tekst utworu" lyrics " " - wtedy szuka tylko calej frazy pomiedzy " a " :) , a nie pojedynczych wyrazow i lyrics, zeby szukalo utworow. W ten sposob znalazlem za pierwszym razem. Ściąganie zablokowane - zmienilem haslo do FTP - uruchomie jak zaplace :> |
Ściągnąłem wszystkie filmy poza Defender Life.
Wanyn i Endless Shine- Piękne ;] Pozdro. |
Cytuj:
|
Sciągnąłem Wanyn,Toxic fire,Quake - The Badge 3
Wanyn troche nudny, za dlugo pokazane jest robienie DHQ X( Toxic Fire hyba najlepszy z tych wszystkich. Quake - The Badge 3 wymiata :cup: :cup: Ale moim zdaniem najlepsze filmy wmv to : Stalker Headmasher / Coronel Bornegio / Achilles Immortal / Black Widows :cup: |
Pobrałem
Toxic_Fire***** :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |