Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wojna na Aldorze (EM vs CO+Anima) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=106922)

viper555 20-12-2006 10:34

Wojna na Aldorze (EM vs CO+Anima) All filmiki z wojny

Postanowiłem że będe tu wrzucał all filmy z wojny na Aldorze (EM vs CO+ Anima) ponieważ głupotą jest robienie za każdym razem tematu z nowym filmem

http://rapidshare.com/files/5216068/wojna.rec.html <<<vojuva die
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/15627 <<<128 ms i 112 ek owned
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/15626 <<< 150 EK pada
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/15676 <<< 140 EK pada na combo GFB

Zenuś 20-12-2006 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viper555 (Post 1139610)
Postanowiłem że będe tu wrzucał all filmy z wojny na Aldorze (EM vs CO+ Anima) ponieważ głupotą jest robienie za każdym razem tematu z nowym filmem

[url]http://rapidshare.com/files/52
to ja inaczej to skomentuje :)
-nice

choć i tak uważam że wrzucanie wszystkich filmów z tibia.de nie ma za bardzo sensu szczególnie jak nie są ciekawe.

Foma 20-12-2006 14:25

http://rapidshare.com/files/8155888/ankbattle.rec.html
140 ek z em ded na gfb kombo xDD

Warriorek 20-12-2006 16:57

Ja kibicuje i walcze mam kolegow w co i sam do tej gildi naleze :]

De'sH 20-12-2006 17:12

Aldora sie zmienila : p nie gralem rok a juz nie znam 90% ludzi w highscore. czesc przestala grac, czesc zostala wyparta przez nowych, czesc sprzedala postacie a czesc zostala : p

viper555 20-12-2006 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 1139618)
było na tibia.de
zresztą i tak nie jest to ciekawe

no i co z tego że było na tibia de jesteśmy na tibi pl i jak narazie niewidziałem żeby tu był któryś z tych filmików a co do tego czy ciekawe to pewnie dla przeciętnej osoby to nie jest ciekawe ale dla kogoś kto gra na aldorze to zawsze coś pozatym to są jak narazie (chyba) jedyne filmy z tego jak EM kogoś zabija a nie na odwrót

Grevelo 20-12-2006 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De'sH (Post 1140294)
Aldora sie zmienila : p nie gralem rok a juz nie znam 90% ludzi w highscore. czesc przestala grac, czesc zostala wyparta przez nowych, czesc sprzedala postacie a czesc zostala : p

To samo ja...Kto wtedy slyszal o takim Broliku =/ Pewnie nawet wtedy postać nie istniała, jak znów zaczołem grać na Aldorze to wiekszości ludzi w HS nie znam ;o

Felux 20-12-2006 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foma (Post 1139856)

ROtfl ;D [10 znakow ...................

MagField 20-12-2006 19:57

Grałem na aldorce dłuuugo i tam oto właśnie założyłem 1 chara i znam dużo wiary z tamtąd dlatego oglądam każdy filmik z wojny/huntów i wszystkiego.Te filmy też sądobre :P

J@wor 20-12-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foma (Post 1139856)

1 raz widze ze ktos na kombo gfb sie zlozyl dla mnie to niewyobrazalne bylo ;S

Sesef 20-12-2006 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J@wor (Post 1140751)
1 raz widze ze ktos na kombo gfb sie zlozyl dla mnie to niewyobrazalne bylo ;S

Jakiś czas temu poskładaliśmy ta Lagurusa na aurea.

viper555 20-12-2006 20:07

eee ale ci którzy stali koło Ithilid to co z nimi bo gfb chyba tez ich dosięgło więc też powinni paść ale ja tam niewidze bo się za szybko wyłącza film ;/

Ojciec Dyrektor 20-12-2006 21:10

spokojnie .... jest remis 8:8 .... ale i tak czekamy na open battle ....

a tak pozatym to jest już temat o filmach do tej wojny ....

http://forum.tibia.pl/showthread.php...light=em+anima

Miszczu 20-12-2006 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1140768)
Jakiś czas temu poskładaliśmy ta Lagurusa na aurea.

LAgarus to jest pall jeśli się nei myle wiec mieliście troszke łatwiej (ale i tak gz dla was).
Gz...HAIL ANIMA AND CO!!

viper555 20-12-2006 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1140983)

a tak poza tym to jest już temat o filmach do tej wojny ....

no niby jest ale tam nikt nie aktualizuje tego jest tylko 1 frag i koniec temat gdzieś znikł na którejś tam stronie więc postanowiłem zrobić ten temat i będę go uaktualniał jeżeli się jakieś nowe filmy pokażą

MagField 20-12-2006 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viper555 (Post 1140777)
eee ale ci którzy stali koło Ithilid to co z nimi bo gfb chyba tez ich dosięgło więc też powinni paść ale ja tam niewidze bo się za szybko wyłącza film ;/

Tamtych nie dosięgło :) A film dobry też 1 raz widze żeby ktoś na combo gfb sie złożył i to jeszcze 140 ek ;)

Evil Maul 21-12-2006 01:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1140983)

a tak pozatym to jest już temat o filmach do tej wojny ....

Vierri Azurra
Dec 20 2006, 21:39:56 CET Killed at Level 117 by Nemtor
and by Vu'Xiu

juz nie ma remisu Xddddd

viper555 21-12-2006 09:43

Dec 21 2006, 09:39:33 CET Killed at Level 50 by Ghetti

n/c

Ghetti_on_Aldora 21-12-2006 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viper555 (Post 1141455)

niech ktoś usunie ten temat bo jak widać CO to są niezłe PA i za ten temat juz deda załapałem .... EM ROX

Viper, ja i Jamel na RL powiedzielismy ci nie pisz glupot przegioles z postami wiec cie skrucilem ;) ale to nie koniec .... POZDRO

Ganksterek 21-12-2006 16:34

Gartulacie EM jak widac powli powoli i EM wygra ta wojne przyklad

Masakrowca:
Dec 21 2006, 15:05:11 CET Killed at Level 154 by Eli Stormstriker
and by Ron Montegro:D

POzdro dla EM oby tak dalej i Love You Forever

vaviec 21-12-2006 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora (Post 1141524)
Viper, ja i Jamel na RL powiedzielismy ci nie pisz glupot przegioles z postami wiec cie skrucilem ;) ale to nie koniec .... POZDRO

Gównem jesteś tak jak i większość Co. Wykorzystujecie siłe odkąd tylko jesteście przy władzy. Żałosne. Mam nadzieję, że jeszcze dostaniecie po dupie.

viper555 21-12-2006 16:59

Cytuj:

Jesteś meeeega czubem widać że tibia to jest całe twoje życie jeżeli już takie rzeczy odwalasz.
PO 1 Wystawiłem tu filmiki z fragami i CO i EM więc nie widze tutaj faworyzowania którejkolwiek z gildi
PO 2 słowa że "EM się wzieło do roboty" mogą znaczyć:
a) EM w końcu zaczeło kręcić filmy z wojny zabili już dużo osob a jak narazie żadnego filmu nie było
b) jestem zadowolony z tego że w końcu się zaczęła wojna a nie zabawa która polegała na tym że 120 osob walczy z 60 osób i efekt jest taki że ci drudzy siedzieli ciągle w pz i nic się ciekawego nie działo więc nie widze tu również czegoś czym obraziłem "twoich wirtualnych kolegów"
Ale... po napisaniu tego zdania "obrażającego was" pomyślałem sobie że zaraz ktoś się przywali(jak to zwykle z Co jest że rookują za byłe gówno) i miałem racje więc skasowałem to zdanie po 10 min ale jednak widać że zdążyliście zauważyć. Ale macie jeszcze dużo pracy bo jest masa ludzi która krzyczy "HAIL EM" więc ich też musicie zrokować tak jak mnie więc życze powodzenia...

Hupe 21-12-2006 17:41

Cytuj:

rotfl, jedyny twoj "frag" jak dotad.

@topic
Jest ich 2x wiecej i maja 2x wieksze lvle ale i tak bedziemy walczyc. Oczywiscie nie na pustyni na ank tak jak oni chca, bo widac ze nie mamy szans z ~7 sorcami lvl 150+ (ten przyklad dokladnie ilustruje dysproporcje miedzy sorcem a innymi postaciami- większosc tych sorow powstala po letnim updacie)

btw. ciekawe kiedy wam sie uda zabic takiego 127 knighcika. Niby nie powinno byc ciezko bo mnie 0,9 sec exhousted ogranicza ;/

MagField 21-12-2006 19:17

To kiedy open battle?

Ghetti_on_Aldora 21-12-2006 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1142299)
To kiedy open battle?

Dobre pytanie? ale trzeba bylo by zadac je do ludzi z EM, byla propozycja 20 na 20 osob ale nawet i tego nie chcecie...

Btw Viper wiesz co ci powiem jestes Pesymista ;) a ku woli scislosci tibia nie jest mojim zyciem B) a to ze ty grasz 90 dni na paccu i wbijasz 7 lvl <z 43 na 50> a ja nieco wiecej to juz nie moja wina i swiadczy chyba tylko o twojej nieudolnosci ;) POZDRO 666 8o

Boozy'woozy 21-12-2006 19:52

Pozdro666
co tekst niezle fragujesz ziom

Boryna 21-12-2006 20:04

bleeeeeeeeeeeeeee

i tyle mam do powiedzenia w tej kwestii
;]

viper555 21-12-2006 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora (Post 1142370)
Dobre pytanie? ale trzeba bylo by zadac je do ludzi z EM, byla propozycja 20 na 20 osob ale nawet i tego nie chcecie...

Btw Viper wiesz co ci powiem jestes Pesymista ;) a ku woli scislosci tibia nie jest mojim zyciem B) a to ze ty grasz 90 dni na paccu i wbijasz 7 lvl <z 43 na 50> a ja nieco wiecej to juz nie moja wina i swiadczy chyba tylko o twojej nieudolnosci ;) POZDRO 666 8o

źle przeliczyłeś lvl ale to już twoja sprawa. a pesymistą niby dlaczego jestem??
to ile lvl wbijam na paccu jest moją sprawą gram wtedy kiedy chce i kiedy mi się to podoba a ty nie musisz szpanować jak to ty jesteś genialny i jak ci się w tibi extra powodzi bo każdy z dzielni wie że jesteś największym maniakiem taka prawda...ale jakoś to że wbijasz troszke więcej lvl odemnie na paccu to jakoś nie imponujesz mi tym:D
a co do walki 20 na 20 to jest ryzyko dla EM bo skąd mają pewność że nie złapiecie ich w pułapke REMEMBER THIS IS ONLY GAME!!!

Wydas 21-12-2006 21:40

Omg wiedzialem że mam potentego troche kumpli na dzielni ale nie żeby sie rokowac za taką głupote......X(

n/c

MagField 21-12-2006 22:32

Masakrowiec:
Dec 21 2006, 15:05:11 CET
Killed at Level 154 by Eli Stormstriker
and by Ron Montegro
edit:
Po ile fragów teraz jest?
@hupe
Dawajcie jakieś filmy jak zdobywacie fragi...

Hupe 21-12-2006 22:39

Cytuj:

To my decydujemy kiedy bedziemy walczyc. Wy nie macie nic do powiedzenia. Wyjdziemy z pz o 1 w nocy, bedziecie sie bic o 1, wyjdziemy o 15 bedziecie sie bic o 15. To wam zalezy bardziej na battle niz nam (nie wiem czemu) ale uwazam to za atut.

@up
Filmy czasem dajemy. Nie ma sensu umieszczac na forum wszystkich bo niektore sa dosc dlugie i nudne; przydadza sie potem na *****.

viper555 21-12-2006 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1142749)
Masakrowiec:
and by Ron Montegro
edit:

a cholera wie aldruhn liczy według swojej skali Deveon według swojej i już się pogubiłem z tymi fragami:p szkoda tylko że żadnych filmów niema ;/

Ganksterek 21-12-2006 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1142749)
Masakrowiec:
and by Ron Montegro
edit:
@hupe
Dawajcie jakieś filmy jak zdobywacie fragi...

MagField nie spamoj i czytaj dobrze temat juz to napisalem :P a co do EM to maja razje widze ze sie bardziej przejeliscie jak oni jak maja okazje to wala a jak nie to siedza w pz po co traci lev jak mozna zbic bez utraty dobre myslenie sie komus tu przyda xD
Pozdro EM :]

Evil Maul 22-12-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1142108)
rotfl, jedyny twoj "frag" jak dotad.

@topic
Jest ich 2x wiecej i maja 2x wieksze lvle ale i tak bedziemy walczyc. Oczywiscie nie na pustyni na ank tak jak oni chca, bo widac ze nie mamy szans z ~7 sorcami lvl 150+ (ten przyklad dokladnie ilustruje dysproporcje miedzy sorcem a innymi postaciami- większosc tych sorow powstala po letnim updacie)

btw. ciekawe kiedy wam sie uda zabic takiego 127 knighcika. Niby nie powinno byc ciezko bo mnie 0,9 sec exhousted ogranicza ;/

Przy Tibi NG lub przy tym jak polowa guild uha jest maly problem

viper555 22-12-2006 16:44

Ehh ghetti jesteś z lekka żałosny już od paru osób się dowiedziałem że łazisz i rozpowiadasz że ja wszędzie na forum pisze teksty typu "HAIL EM" "KOCHAM EM" "Oni są THE BEST" "CO jest do dupy" to pokaż jakiś dowód skoro tak piszę pewnie na gc też odrazu napisałes że pisze takie teksty niedając potwierdzenia i dlatego mam hunted ale inni nie znają twojej bujnej wyobraźni... może przypominasz sobie akcje jak wyszedłeś podekscytowany na dzielnice i all mówiłeś że wpadło pod twój domek(jak jeszcze grałeś knajtem) 20 osób z jednej gildi 30+ lvl i zaczeli cię nawalać a ty solo zabiłeś 10 a reszta uciekła tylko że w ten sam dzień sprawdziłem na tibi com all typów należących do tej gildi i ANI JEDEN nie był zabity przez ciebie więc te twoje bajki już nie którzy znają i na przyszłość nie pisz takich głupot bo ja nie zrobiłem tego tematu po to żeby się tu z tobą kłócić albo faworyzować jedną z gildii tylko po prostu daję tu filmy z wojny tyle... DO CO i Animy ogólnie nic nie mam ale niestety przez takie osoby jak ty to się zmienia o nich zdanie. Wy się dalej tłuczcie z EM mnie to nie obchodzi kto wygra i tak już niegram na tym servie głównie przez ciebie B)
POZDRO8o

Dandey 22-12-2006 17:33

Lmao

Cytuj:

To co ty piszesz swiadczy o Twojej nieudolnosci. To ile on wbil lvli w przeciagu 90 dni nie ma znaczenia jaki jest. On przynajmniej nie marnuje czasu na gre w przeciwienstwie do Ciebie.

Pozdrawiam:)

De'sH 22-12-2006 17:59

Cytuj:

pfffff... koles nawet sobie nie zdajesz sprawy jaka robisz z siebie ciote xD

tak dla przykladu przytocze kiedys pewna rozmowe z kirenoxem : ]

Kir: Mam protekcje w rl'u od Wilagio
Pewna osoba: widzisz... to ciota jestes tu lac mnie mozesz, ale na rlu mozesz mi tylko possac

mniej wiecej tak to wygladalo...

aha i swoja droga z tej gildii mozesz szybciej wyleciec niz sie w niej znalazles xD

EM jestem z wami niestety dusza xD bo mytha sprzedalem : p

m41pikz 23-12-2006 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1143478)
Przy Tibi NG lub przy tym jak polowa guild uha jest maly problem

hahaha o maly z ciebie typ ! Ty nie widzisz ze Tibia zrobila sie sama jak Macro?
Po co tak mowisz ze uzywaja macro ,a pewnie polowa CO z tego zyje :)
I nawet sam nemtor jedzie na bocie ! Kiedys jak robil demon helmeta to cos za szybko sie manasowal ;S
Wiec nie mow ze EM wali na botach bo CO nie lepsze :)

Hail EM !

Evil Maul 23-12-2006 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez m41pikz (Post 1144892)
hahaha o maly z ciebie typ ! Ty nie widzisz ze Tibia zrobila sie sama jak Macro?
Po co tak mowisz ze uzywaja macro ,a pewnie polowa CO z tego zyje :)
I nawet sam nemtor jedzie na bocie ! Kiedys jak robil demon helmeta to cos za szybko sie manasowal ;S
Wiec nie mow ze EM wali na botach bo CO nie lepsze :)

Hail EM !

omg...-.- niemam nic do cipbota bo czasami bezpieczniej sie uhnac na cipbocie niz "recznie" ale widzisz Cipbot nie jest tak perfekcyjny jak tibia NG

Ghetti_on_Aldora 23-12-2006 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viper555 (Post 1141455)

n/c

Gdzie jest reszta tego co napisales? cos w stylu "prosze usunac ten post bo juz CO zabilo mnie EM ROX" chyba cos brakuje tutaj tak samo jak w pierwszym poscie tego tematu tez byl edytowany bo cos innego w nim bylo ;) a z tymi typami to byla prawda :) okolo 20 osob ale szybciutko padli z gfb jak pewne osoby z EM :P ty Viper moze skoro jestes taka wileka "psiapsiulka"
EM i dogadujecie sie w postach z Hupem (bo wywnioskowalem to z tego co piszecie) Hupe zalatwi ci wjazd do EM ;) bylo by ciekawie :D .
PS. nie zal sie ludziom ze masz hunta hahahaha przykladowo dzis 23.12.2006 pisales do Mamusia Marylka z skarga ze cie zabilem oraz z zapytaniem czy CO huntuje cie, wiec pragne ci oznajmic ze huntuje ciebie ja i paru twojich "kolegow" z rl hahahahaha POZDRO 666 ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07.