![]() |
Wesołych świąt
Święta się zbliżają i nikt nie ma wątpliwości, iż ten rok dla Tibijczyków był rokiem wyjątkowym. Z tej okazji CipSoft postanowił napisać dla nas wszystkim kilka ciepłych słów:
Kolejny ekscytujący rok za nami. Cipsoft przeniósł się do nowego biura, przyjmując jednocześnie nowych pracowników którzy mają pomóc udoskonalić Tibie dla Was. Jednak najważniejsze są dwa tegoroczne updaty: Sierpniowy i Grudniowy, które przyniosły tajemnicze Shattered Isles z pięknym portem Liberty Bay, nowe pełzające potwory, olśniewające outfity, konta bankowe i wiele innych. W tym momencie w Tibie gra ponad 250.000 graczy, z czego 80.000 cieszy się możliwościami jakie daje Premium Account. Chcielibyśmy podziękować Wam wszystkim za wsparcie i zaufanie jakim darzycie naszą firmę. Chcielibyśmy także podziękować wszystkim za bycie w tej społeczności, dzięki czemu Tibia jest taka jaka jest. Przede wszystkim chcielibyśmy podziękować ochotnikom, tutorom i mistrzom gry za wspaniałą pracę, którą wykonują na rzecz wspólnoty. Na końcu, ale nie dla najgorszych, podziękowania składamy administratorom oraz zespołom redagującym supported fansites za publikowanie fantastycznych artykułów i informacji dla graczy oraz wspaniałą pracę na rzecz społeczności. Oczywiście, nie zamierzamy spoczywać na laurach. W przyszłym roku czeka na Was wiele nowych wydarzeń. W Styczniu na pewno będzie gorąco, gdyż Tibia obchodzi swoje dziesiąte urodziny! Nie przegapcie niespodzianek jakie dla Was przygotowaliśmy. Oczywiście przez cały rok będziemy pracować, aby udoskonalić Tibie. Wyglądaj nowych updatów, z nowymi obszarami i możliwościami! Wesołych Świąt życzy Cipsoft. |
:* xD Wesolych Swiąt xD
|
Wesołych świąt!
Ciekawi mnie co dadzą w styczniu i to mocno mnie to ciekawi. |
Dwim, napisałeś "przedniusł sie" ...
@topic Weeesołych! :) |
Wesołych świąt!
Święta swoją drogą a new servów nadal niema : d |
Nom, POZDRO!
|
Jakoś tak bzie. Walneli notkę, a nic nie dodali, hamstfo! :P
|
Wesołych... wszystkiego naj... i wogóle :)
|
fajnie ;p :baby:
|
Tylko taki maly blad (chyba) Na końcu, ale nie dla ostatnich, Na koncu nie dla ostanich? Chyba "Na końcu, ale nie dla najgorszych...." .
Oczywiscie zycze wszytkim bogatych i wesloych swiat!! (Moze jakiegos pacca?:>) Pozdrawiam Kusnier |
Tez zycze wszystkiego najlepszego i zacnego jedzonka na wigilii
chial bym 1 prezent od cipkow tak zwany NEW SERV :D;] |
nawzajem, narazie przerwe robię święta ;]
Wesołych Świąt i Nowego Roku 2007 !! ;] |
"Jednak najważniejsze są dwa tegoroczne updaty: Sierpniowy i Grudniowy, które przyniosły tajemnicze Shattered Isles z pięknym portem Liberty Bay, nowe pełzające potwory, olśniewające outfity, konta bankowe i wiele innych."
Taaa ale wszystko dla PACC-ów. Zapomnieli dodac -.- Tibia schodzi na psy. M.in przez to przestalem grac. Pozdro ;) |
Cytuj:
Hah new servow sie niedzoczekacie CipyNiemyte dostaly kase za pacc od was teraz spuszczaja sie na monitory =p ja tam gram gdzie wczesniej =p Ja tez mam kilka cieplych slow dla cipsoftu mam nadzieje ze w niedlugim czasie zbankrutujecie i wszyscy zdechniecie z glody (: Mery Hrismas xD |
Ja i tak czekam na nowe servery ; d
|
Wesołych Świąt userzy tibia.pl!
Jestem strasznie ciekawy co Cipsoft urządzi na 10-lecie tibii. Może wreszcie coś lepszego dla FACC :] (mażenia) Nie będę płakał nad losem FACC tylko kupuje Pacc i tyle :) |
Wesołych swiąt!
|
Wesołych Świąt spędcie je cieplutko z rodziną dla samotnych chłopaka lub dziewczyne pod choinke xD ;)
|
Na dziesiąte urodziny Tibi dostaniemy pewnie jakiś konkurs w którym będzie można wygrać 5 PACCów i wygrają jacyś brazylijczycy.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt! :) |
Święta
No to fajnie. Moje pierwsze święta z Tibią. ;) Wesołych świąt dla wszystkich forumowiczów (oprócz trolli - was nie zniosę). No i dla zacnej ekipy Tibia.pl oczywiście. =)
BTW: Na rookgaardzie od czasu do czasu spawnuje się nowy boss. 8o Dla ciekawych linka zamieszczam tutaj. |
Xd
:balwanek:Wesołych Świat!!:balwanek:
Wszystkiego naj : -udanych lootow -malo deadow -milego expienia ;p DLA BT I GUARDI ORAZ INNYCH TIBIJCZYKóW =] Pzdr, Serh |
Ja też chcę złożyć wszystkim wszystkiego najlepszego ! CipSoftowi też ; ss
|
80 000 * 90 = 7 200 000
|
Cytuj:
olac to strzymam |
Tja,..
Wesołych Pogodnych Świąt, w zaciszu Rodzinnym,.. i,.. .., Bardzo "Grubego" Sylwka, z bardzo dobrze dobraną "Krju",.. Życze Wam i Sobie,.. B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dziękuje i także życze wszystkim Tibijczyką, wszystkim z tibia.pl i oczywiście wszytkim z Cipsoft'u :)
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!:) |
Dołączam sie do życzeń:
-Wszystkiego dobrego -Spełnienia marzeń -dobrych lootów -udanych huntów -mało noobów -dużooo expa -dobry skilli No i ogólnie wszystkiego naj !!! |
Omg i już święta --.^ Nie żebym sie nie cieszył ale szybko ten czas mija ;]
Życze wszystkim zdrowia, szczęścia i wszystkiego naj ;) I nie siedzcie przez całe święta w Tibii, przy kompie :P |
Ja tez chce wam złozyc zyczenia :D
Wszystkiego naj naj naj naj :balwanek: |
I ja dołącze się do życzeń, tak więc wesołych świąt i udanego Sylwestra wszystkim użytkownikom tibia.pl, CipSoftowi, oraz całej społeczności tibijskiej !
|
tak tak CipSoft wniosl wiele nowych ciekawych rzeczy a w szegolnosci bugow pod thais na naginacie quest i na banucie :))
Wesolych swiat dla CipSoftu obijajcie sie dalej :D |
noi poraz kolejny huj im w dupe i 5 na kupe :<
|
Up@ Racja :P
wyszystkiego naj :P |
@up : dobre :)
Juz mam pacc wiec nie placze, ze nie ma nic dla facc. Wszystkiego najlepszego w rl zyciu i tibii wam zycze :) |
Ja rowniez zycze wyszystkim zdrowych , wesolych i rodzinnych swiat (nie przy komputerze) oraz udanego sylwestra na ktorym niebrakuje vodki !!!!! xD
|
Wszystkiego najlepszego dla:
-członków MTA, -członków Metal Militia, -członków gildii Punishers, -członków gildii Vivere, -członków Abnormal, -członków Basketball Revolution, -członków Brainiacs, -członków Cantina Band, -członków Defenders of Ulthuan, -członków Dreamers, -członków Elite Players, -członków Football Experts, -członków Hereticus Maximus, -członków Karczmy Skrybów, -członków Kinomaniaków, -członków Manga & Anime Otaku, -członków Moonblades, -członków Oldschoolowych maniaków, -Redaktorów, -Programistów, -Wierzących, -członków Techno Stars, -członków Veritaserum -tibia.pl support Wszystkiego najlepszego dla Bosala, Droma, Dr'a Omadera i Matkusa, którzy dbają o naszą stronę, forum i o nasze pacc. ;) Wszystkiego najlepszego dla Moderatorów naszego forum, które liczy sobie ponad 86 tys członków. Wszystkiego najlepszego zwykłym użytkownikom, kótrzy są podstatowym filarem owego forum. Wszystkiego najlepszego Wam wszystkim wyżej wymienionym, chciałbym złożyć wszystkim życzenia osobno, ale zanim napisałbym posta to byłyby następne święta :D |
To również MOJE pierwsze święta z Tibią...
Narazie zaczęły się tak, że ktoś inny postanowił sobie sprawić prezent pod choinkę - nową postać - i mnie shackował... Ale nie smucę się, jestem niepoprawną optymistką. Życzę wszystkim (a szczególnie z serwera Elysia i Thoria, na których gram) mało hacków, pkerów, noobów, a za to dużo fajnych expowisk, radości z każdego kolejnego update, wysokich lvli, dużo kasy, dużo uśmiechu, nawet przy komputerze, dużo przyjaciół na Tibii i w rl, i wogóle wszystkim wszystkiego najlepszego ;P |
Cytuj:
@topic Mnie i tak najbardziej zastanawią co dadzą z okazji 10 urodzin. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |