![]() |
80 ek in Demons .... Great loot :)
1st hunt na demonach... 20 bp sd nie zdradzać lootu..
http://rapidshare.com/files/8568959/demony_20bp.rec Koment plx |
Loot przepiękny! Wspaniały xD Po prostu świetnie, na początku aż mnie zatkało...
Więcej takich filmów... |
Cytuj:
|
Hehehehehehehehe...
Demons rox xD |
rehost plx
|
Gratz lota :D
|
gratulacje fakt ze dlugi film ale warty ogladania kurde a ten loot ? no comment to jakis rekord chyba masakra !!
|
O kurwa, gratuluje!
|
Oh My God!
O.o Lut zabija. |
hmm no cóż tylko pogratulować. Zachęcam wszystkich do obejrzenia :].
|
ReHost!
X( Daj ktos rehosta na tibicams albo coś bo non toper mam limity na tym Rapidshare =\ z góry dzieki
|
Nice hunt,ale ten sorc sharuje...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
up@ Żeby cokolwiek zobaczyć trzeba kliknąć, nic nie widać, ale powinien usunąć... |
@2up.
Gratuluje głupoty.... @topic Wielkie GZ!! |
Loot bardzo ładny. Wejście naprawdę z grubej rury było ;]
|
Cytuj:
Wszędzie mnie znajdą... Cytuj:
|
wy oglądacie filmiki tylko dla loota ? xD <lol> ...
Gz loota, demon hunty z reguły nudne ale ten niezły xd |
wyskakuje mi jakies p******* okienko z cyframi i liczbami-.-X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ReHoSt PlX :P
Z Gory ThX :P:) |
Cytuj:
Mimo wszystko warto zobaczyć chociaż początek filmu. http://s003.wyslijto.pl/index.php?fi...90601786296333 - rehost. |
@up
dzieki za rehosta, zespojluj mi ktoś całego loota na biało lub poprzez PM, bo mi debug wyskakuje pozniej... |
10:37 Azarek Klan [41]: lol
10:37 Azarek Klan [41]: a kto dzieli 10:37 Azarek Klan [41]: przeciez ty grasz darooksem 10:37 Azarek Klan [41]: i druidrooon 10:37 Azarek Klan [41]: nie dzielice 10:37 Azarek Klan [41]: co nie? anyway gratz |
Gracko loociwa,.. Był bardzo ładniutki,..
Zachęcam do oglądania filmu,.. B) |
hmmmm nie oglądałem jeszcze filmu ale wnioskując z wszystkich komentarzy na 99 % będzie to e-plate ;] bo niczym innym by sie tak nie podniecali.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kasztan~ wiadomo ze to byl ss z lootem...Jesli nie klikniesz na niego to nie widac loota wiec stfu plx Co do ogolnych wrazen,to duzy zysk mieli i dobry pomysl z tym druidem.Dzieki temu prawie uhy nie szly..Szkoda ze (chyba)wszyscy z nich to sharerzy... |
Cytuj:
|
Film ladny i niezly pomysl z druidkiem ^^
Gz loota :) teraz masz nie tylko dobry skill ale rowniez nice eq :D |
Great loot jakby jeszcze jakiś 2 rare poleciał =P Fajny film :)
|
Gratuluję. :)
|
Cytuj:
Na pewno nie. Masakra to byl film z ron motegro gdzie wypadly mu 2 mpa, mms + smiecie typu f axe itp. Najlepsze jest ze wtedy robil to dla jakiegos kolesia za kase i jego sd. W tym czasie ukazal sie tez podobny film. Tak wiec gdzies w pazdzierniku widzialem 2 lepsze filmy, chociaz tego loota tez bym sie nie powstydzil, jednak na pewno nie jest to jakis rekord swiata. PS tamte filmiki byly po 20 i 25 bp sd |
Cytuj:
idiota to ty jestes chyba... i chuj z tego ze dal male? po co dawal wogule... |
lol
Cytuj:
|
Fajny loot (na poczatku pozniej juz... nie najgorszy) no ale co do waszej klutni z lootem, nie wystaczy chociaz przeczytac pierwszej strony tematu, pozniej film ogladac a potem reszte?
|
OMG.
Taki loot powinien zdażyć się na 50+ huncie, a nie na pierwszym. Poprostu GZ. |
Rehost plx :)
|
Obejrzałem ten film i pomyślałem no to i ja pojde na demony. Kupilem 50bp dla 140 MS, no i co? 5 f axe 2 gs kikla orbow 2 p amulety 3 ice rapiery kilka s ringow no i tyle........
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28. |