![]() |
First In Tibia! (harmonia)
|
W końcu komuś się udało. Big GZ!
|
Gratz Panie i Panowie!
Mowilem ze dacie rade! :) Gdyby nie glupi bug cipsuxu byloby tydzien temu :P |
8o no Tedi teraz to pocisnołeś kompletnie :]
~~HAIL HARMONIA~~ |
omagad gz
nastepna ekipa ktora zrobi tego questa bedzie na Furo~xD |
Congratulations geje : )
|
HARMONIA ROX? :)
Gratulacje !!!!!!!! |
Congratulactions :p :)
|
Ladnie Ladnie Nasi Gora :)
|
Ładnie chłopaki ^^ i dziewczyny xD.
|
No no GZ panowie ..oby coraz wiecej teamow zrobilo ;p
|
:o
O ja zrobili wrescie tego questa wielkie GZ!!:cup:
|
nieno gratz ;)
|
Wieeelkie Gratz !!
|
Harmonia Rox :)
Gz Panowie! |
Gratz dla was.
Jedno pytanie: club i sword dostepny w tym quescie maja po 50 ataku i sa dwu- czy jednoreczne? Signed~ |
@Up
Sword jest dwuręczny, club nie wiem, ale zapewne też. :) |
a co to za runka i czy są runy po 99x?i co kusza robi?;d
PS:very very GZ ta runka wiecie co niektuży mówili że manarune itd |
Guardia to Dzisiaj Robi :)
Mamy Nadzieje ze Zrobimy Gz Harmonia |
gratz all
prosił bym jeszcze abyście napisali statystyki tych broni. i czy sa jedno czy dwu ręczne |
08:54 You see the avenger (Atk:50 Def:38).
It weighs 64.00 oz. This holy blade was forged of shattered dreams. 2 reczny |
A club dwu ręczny ? podaj statystyki go :P
|
Gratz dla Was.
Tedi, kto w ogóle tam był? |
O Zesz Kurwa W Morde
Moje Gratulacje Oraz Wesolych Swiat i Szvxesliwego Nowego RoQ :*:* |
! Witam ! Praktycznie to mogles dodac to zdjecie do tematu poswieconego Harmonii , ale i tak wielkie gz , zaczyna sie poczatek nowej " ery " :D . |
BRAWO BRAWO GLORY HARMONIA WE ARE THE CHAMPIONS :] a tak na poważnie to ładny prezent zrobiliście harmonijczykom pod choinke :D
|
5 Miechów temu wiedziałem gdzie zacząc grać, na najlepszym serwie !
Gratulacje wszystkim któzy zrobili jako pierwsi PoI Quest - mimo że mieli o tydzień mniej czasu od pvp i epvp światów. Najpierw 4 voc'e na 200lvl'u jako pierwszy serwer , teraz poi quest , przynosicie dume Polsce i serwerowi. Trzymac tak dalej :cup: |
Cytuj:
Tedunio 187 Elite Knight Graeme Grinder 149 Elite Knight Nazgul Moonblade 134 Elite Knight Aalskii 123 Elite Knight Terro 119 Elite Knight DIED Sir Sheali109 Elite Knight Herganon 207 Royal Paladin Pancras Dragonheart 202 Royal Paladin Bembiczek 144 Royal Paladin Sir Lemar 133 Royal Paladin DIED Kiryh 214 Master Sorcerer Liromir 198 Master Sorcerer Sorcerer of the dark age 166 Master Sorcerer Strycnine 123 Master Sorcerer Mateusz Dragon Wielki 255 Elder Druid DIED Arozonic Bow Master 168 Elder Druid Atimka 101 Elder Druid |
Wielkie gz
Nagrał ktoś może film z questu?? |
mam pytanie co zyskujemy mając taką kuszę ?
|
Cytuj:
|
Big Gratz Tedi i cala ekipa z harmonii:)
Oby tak dalej ;) |
jeszcze raz very gz
Dec 23 2006, 02:07:08 CET Died at Level 257 by a phantasm mocny ten potworek?:P |
Cytuj:
|
brawo gz i co tam jeszcze?
|
Cytuj:
Mat i Sir Lemar padli troche bezsensu szli za nami i nagle ich tpnelo w calkiem inne miejsce -.- 0 szans na ucieczke. thx |
Cytuj:
|
Yeah! Graty Dla Polakow!! Szkoda mi Mateusza ^^ Bo jakis Glupi dead ale sie zastanawiam kiedy u mnie na titani zrobia tego qesta :D8o 8o 8o 8o :D
Pozdro!Wesolych Swiat I Nowego Roku! Ciekawe kto next zrobi ten qest :D |
Grtaz panowie i panie :) To jest kolejny dowód, że na non-pvp (przynajmniej na Harmoni) grają nie tylko nooby, ale i porządni gracze, często lepsi niż na pvp :)
|
Da sie tam wziąść all nagrody czy coś w stylu anniego, że tylko jedną, bo widze, że na screenie masz tylko tego sworda.
Pozdro i GZ :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |