![]() |
Testowanie Nowej Kuszy! - arbalest
Każdy palek powinien to dokładnie obejrzeć, innym też by nie zaszkodziło
Test na D-lair w Edron również z infernal bolts http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/15834 Kręci 202rp z 103 dist'a |
Nawet, warto zciagnac.
|
i spoko loocik :D
|
heh przydal by sie filmik jak on bije ze zwyklej kuszy w te dragi by bylo wtedy widac róznice ;p
|
ladne hity wchodza pozatym czestotliwosc blood hitow ... ehhh poprostu swietna tylko szkoda ze knighci dostali tylko 2 reczne bronie :/
|
Cudo ta kusza xP
I loocik też ciekawy. |
Fajna ta kusza :P
Ładny loot poleciał xD |
Fajney nawet wygląd ma ta kusza, film czysty
|
koles powiedzial ze czesto zdarzaja sie hity 130+ z nowej kuszy ;]
|
Tak na oko to ta kusza ma podrasowaną częstotliwość trafiania hitów powyżej 100, ale przy discie 103 to i ze zwyklej kuszy da rade wyciagnac takie hity, tylko troche zadziej.
Co do tych infernal bolts - raczej dla zabawy. Ani nie super mocne, ani slabe. Dodatkowo mozna je zdobyc zamieniajac soul orby u cyklopa (1 orb - 1 bolt). |
@up
1 "soul" orb = 2 infernal bolty |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tedunio Expiles juz z Avengerem? Lepszy niz SoV? |
up
Zgadzam sie że można większe hity ale...on takie hity walił na defensie więc... :) |
@up
skąd wiesz jak bił :P To że miał Def to ustawienia twojego Klienta, a nie jego :P Ja i tak czekam na Filmik Bema ;D Przynajmniej bedzie śmiesznie ;p |
Spoko Film
Cytuj:
@Topic: Filmik spoko, co do Knighta to się zgadzam, że powinni dać coś z Axe. Także fajny ma ten nowy Backpack. |
Fajna zabawka , napewno przyda się paladynom jakieś dodatkowe wzmocnienie.
|
nawet spoko film, ale te infernale nie zrobily na mnie duzego wrazenia.
|
nic nadzwyczajnego ta kusza
|
Powiedzcie jakie są obrażenia z tej kuszy bo mi tibia cam nie działa i nie mam jak oglądnąć.
|
Pff nic specialnego, liczylem na wiecej:) no ale coz pallek dalej zostaje w tyle:)
|
Myslalem, ze hity beda cos kolo 200. Mit o celnosci kuszy "zawsze trafia" zostal obalony ^.-
@@@@UP iles tam do gory :] Chcialbym zauwazyc, ze ten club i sword maja 50 ataku oraz sa 2-reczne, a wy chcecie zeby axa jeszcze dali skoro istnieje SCA, ktore ma 50 ATK i jest jedno-reczne ? !!! Ironia plix -.- .... |
@up byłeś szybszy ;p
Cytuj:
porównaj sobie SCA z z tym Avengerem... błagam brazole szybciej pomyślą dlaczego niema Axa jako nagrode... |
.
Co do tej kuszy to taka sobie powinni zrobić ja troche lepszą bo nie zachwyca aż tak, ale gz za wykonanie questa.
|
Świetna kusza! Często wpadają hity 130+, nawet koleś był tym lekko zdziwiony..
"quite many" = "całkiem dużo" I loocik też fajny |
ehh nic specjalnego, myślałem że to będzie coś lepszego, loocik fajny :D
|
Ale on ma 202 lvl i 103 dist, więc nie ma się czym podniecać, arbalest jest troche silniejsza, ale nie tak celna tak mówią ;)
|
Ja tam zadnej róznicy nie widze; -P.
lipnie : | |
mozna prosic ss'ki bo jeszcze nie mam nowego tibicama
ok plx chyba to nic trudnego :) |
Cytuj:
Ty nasz mędrcu, ktory mial ustawione w swoim kliencie full def. Ty nasz wielki wybawco, ty nasz wielki panie, ktory uświadomil nam ze hity 150+ robi sie na full def. O tak! Chwalmy twoje imie. @up Trudno wejsc na strone TibiCam i sciagnac mda ktore zajmuje ~200kb.. |
Dla mnie to nic specjalnego.Nie widac że coś lepsza od zwykłej.
A tak wogóle z kogo ona wypada? A jak jest w sklepie to ile kosztuje? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Ja tam nie widze w tym nic specjalnego, moze ona daje luck, patrzac na loocik xD. |
No może i, bo locik dopisał :D
|
Ani hity ani wyglad nie sa tak rewelacyjne jak muwili ;/;(
|
Lipa, ta kusza to może rare ale nie widze dużej różnicy btw hity są smieszne z tych infernal bolts
|
Ehh mam ten sam skill (a nawet 1+) i dla mnie to nie ma roznicy ;p. Chyba ze ta kusza to jakis fart loot przynosi o.0 Ale nie licze...
Jakbym zobaczyl hita za 200+ to moglbym powiedziec normalnie owned... ale tak to tylko ona ladnie wyglada... Moze mial pecha i tak poprostu mu ciskaly slabiej te bolty.. czasem tak jest. No dobra koniec bo sie rozpisuje znow. |
Best hit był chyba 196? Dołóżcie do tego ( mowie do ownerów tych kusz) nowe bolty, zobaczymy jak sie hituje ;]
Wracam do karpika:p |
nie znam strony ;/
poda ktos strone z plikiem mda do tibicama 7.9 ?? plx |
Cytuj:
Ten hit wszedl wlasnie z nowego bolta (infernal) :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47. |