![]() |
Next battle <201ek die> Furora
Niebede sie rozpisywal ;p look & comment
http://www.speedyshare.com/319618597.html Jak komus nidziala link czy cos tu macie next http://www2.speedyshare.com/data/319...5/kurwalol.rec odrazu zacznie sciagac. no w ostatecznosci to \/ http://rapidshare.com/files/9012754/kurwalol.rec.html HAIL. |
Już nie trzeba, wlasnie ten 1 link mi niedziala :) zato 2 good . thx
|
repost plx nie chce mi sie czekac 4 min ;/
|
Ichaaaa!!!!
~~~Dla pewnosci~~
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing ~~Spoko~~ Icha Narescie ta K***e zabili....Mysle ze dobrze sie stalo8o Filmik Ladny :):) |
Czekałem 4 minuty i,..
File uploaded from IP address 83.19.80.146 (Poland) Buła,.. Rehost It ! Please,.. |
go back to rookoguard :)
|
Jak Imagram Taifunowi
Dec 17 2006, 17:56:10 CET Killed at Level 280 by Imargam and by Zwidek Tak Taifun Imagramowi :D Dec 26 2006, 14:44:57 CET Killed at Level 201 by Ymy and by Fenix'Gru |
Cytuj:
Powiem tyle Katrila & Imargam to są dobzi gracze !! Taif to lama która próbuje kazdego wykorzystac !! Nie potrafi grac, ale cuz tez byscie grali cale dnie jak byście mieli takiego ryja !! Powodzenia Vision !! Duskiness go hell !! |
Your URL is no more valid. Please visit original URL to download. Make sure to enable cookies in your browser! It's also possible that your country has been blacklisted entirely (because of many illegal uploads)
He He He, daj ktos rehosta |
rehost blz
|
Oba linki nie dzialaja.
Prosilbym o rehosta jesli mozna. Z gory thx. @yz0 Ty za rehost \.../_ ';..;' _\.../. |
Yeah, musialem recznie,.. zapisz element doecelowy, i nie musialem czekac :P
Drugi raz,.. |
Rehost plxxx bo 2 linki mi niedzialja
|
Mi w ogole film nie dziala
|
http://rapidshare.com/files/9012415/kurwalol.rec.html
http://rapidshare.com/files/9014462/kurwalol.rec.html prosze o to rehost. Zaraz wrzucę na tibiacams Przewinąć do 45 minuty,polecam. |
Zrehostujcie ten filmik na tibiacams. Z góry dzienki
|
Z filmiku można się dowiedzieć kto jest wg. członków Dusk noobem w ich gildiii :D :D :D :D :D :D :D
|
Imargam taki cwaniak jeba,ny
16:33 Imargam [201]: SZKODA ZE EXPA ZA WAS NIEMA:((( chodzi klnie i mysli ze jest fajny ,teraz go zgasili przynajmniej... |
Dobrze Duskinnes! Zabić jeszcze więcej ich!
Hail Taifun! |
A ja jestem całym sercem za Vision.Oni cały czas pokazują klasę (pod wzdlędem pvp) w tej wojnie.Imargam tez.Przecież mógł zostac w Duskiness a jednak przyłaczył sie do Vision razem z Zwidkiem.Ciekawe jak to bedzie dalej wygladało.
HAIl visiON!! |
Cytuj:
Taifun padł przez głupote bo władował sie w trapa a ima nie miał innego wyjsca został bo miał pz;) |
Szkoda że tak wyszło..
|
Heh jedyne co mi się podobało to pvp Katrili. A duskiness n/c 0 zgrania 3 typów w ten sam sposób ginie
|
Cytuj:
Cytuj:
e... Czym wy się tak podniecacie? To tylko gra, dzieci. |
Cytuj:
|
hhrhrhr
Imargam i kto tu teraz leży :D ? noob poleciał na sklejke
|
Cytuj:
|
@Krystek.W
z twojej wypowiedzi widać jaki jesteś niedorozwinięty jeszcze. A co do wojny , na każdym filmiku z wojny widać że duskiness nie posiada nic pvp , za każdym razem padają jak nooby , a taifun hm... on tylko chyba expić potrafi bo z prowadzeniem wojny to ma problemy ( na filmiku stal jak kolek za typem i pisal jedynie pasy na gc ). Imargam padł bo poświęcił się aby reszta gildi mogła dać spokojnie loga , szkoda że zwidek nie zdążył się wylogować ale coż wojna ;P , Moim typem dalej jest Vision bo pokazują klasę a nie to co Duskiness. |
Naprawde świetna wojna,
|
Cytuj:
and by Fenix'Gru Gdzie masz napisane Killed by Taifun Devilry? he? |
Cytuj:
Zobacz ile Taifun w niego SD'kow wsadzil. Ehh, zacytowal bym sobie Imargama, ale dostane warna, wiec trzeba ocenzurowac "LEZYSZ KUR**" ..... :P Ja tam nie widze roznicy w padnieciu Taifuna i Imargama, oboje traped i tyle. Filmik pokazuje, ze 3000+ zycia, to nie powod do kozaczenia i wyzywania ludzi, jakby byl lepszy ......mysle, ze te jego wywyzszanie sie jest spowodowane niepowodzeniami w realnym zyciu :P 17:20 Imargam [201]: Taifun chodz :* --> no to przyszedl :) |
Imargam dostal combo od 20 ludzi z czego tu sie cieszyc? a ludzie wrocili do Duskiness jak pieski : < i tak tajfun jestes ciota i nic tego nie zmieni zjebany w dupe sharerze:baby:
|
Cytuj:
|
moglby mi ktos dac link do tibiacam?
z gory thx |
18:10 Zwidek [139]: TAIF JESTES OKRUTNY KARASZ IMARGAMA Z SD ! SA SWIETA PRZECIEZ.. TRZEBA BYC DOBRYM !
Muahahaha! 18:10 Karah Jaka [7]: PETRO ZROBILA CI MAM SNIADANIE BO BLADO WYGLADASZ XD Muahahahaha! Ludzie z Furora to tacy żartownisie ;). |
[GUILD]Duskiness[/GUILD] dlaczego ta Gildia ma takie słabe pvp... Sam nie wiem mają więcej graczy niż [GUILD]Vision[/GUILD] a dają sobie tak wmłucić... Fuxem rozwalili Imargama, Katrile itp... Naprawde najbardziej żal mi Fenixa nie moge go opisać w ogóle on się boi stracić leveli i stoi jak "KRETYN" jak Katrila sobie biega pod nim ahh... Jak widze coś takiego to mnie wielkie nerwy ponoszą a reszta gildi nie lepsza. Oj marne pvp chłopczyki oraz zero zgrania :baby: :D
|
18:10 Zwidek [139]: WIESZ CO SIE LICZY ? SZACUNEK LUDZI ULICY !
18:10 Kolek el'Baq [127]: MIESZKASZ NA ULICY O.O? 18:11 Draverik [120]: jak tam Taifun matka w koryto dala na swieta? 18:12 Zwidek [139]: MAGRAMI WRACA PODOBNO ! CHYBA IDZIE ZNOWU PASC :( TAIF IDZ WYSLIJ SIANKO NA BLESSY LMFAO!!!!!! :D :D :D |
cos nie dziala jakis blad kur..
|
18:35 Magrami [148]: jestesmy nobami
18:35 Magrami [148]: zal |
Wkoncu sie sku%#*^# doigral...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32. |