![]() |
Nasze sny REAKTYWACJA
Wiem że juz byl taki temat, ale niechciałem odkopywać starego :P
Cytuj:
|
Brzmi jak Power Rangers...
|
A o tym ze ludzią na ulicy flaki wyrywali a inni się temu przyglądali - mam to dokladniej opisać?
Albo ze po łóżku chodzą mi karaluchy i jeden własnie wchodzi mi do ucha - chcecie? Więcej nie pamiętam. :D |
@up
Opowiedz plax!~3234 Od kilku dni mam serie dziwnych snow (oh dziwie sie, ze wogole je mam): 1. Mialem miecz i walczylem z samurajem, ktory wyjal skorke od pomaranczy. Rzucil we mnie ja i umarlem. Czekalem az sie zrespie :D . 2. Jadlem czekolade, ktora byla nadziana kartkami :o. Zachorowalem na wrzody. Moja mama zadzwonila po karetke, ktora w 1 sec pojawila sie, zabrala mnie i zrobila mi operacje, w ktorej bylem przytomny i kiedy dorktor skalpelem przecial mi pluca nagle wylecialy sztylety zabijac go. Po tym inny doktor mnie zabil mnie jakas torba XD. 3. Czas byl tak przyspieszony, ze nie moglem sie zorientowac. Normalnie stalem sobie na chodniku i z nienacka szbyko ktos wyjal krzyz i walnal mnie nim w glowe ... Omg Nie zapomne jednego dzikiego snu sprzed kilku lat.. Biegalem po scianach i suficie nastepnie podloga sie zapadla i mie wciagnelo :/. |
Ja tam myśle że temat jest zbędny każdy może sobie coś wymyśleć byle co i to napisać jak ktoś chce kłamać i wymyślać to do działu twórzczość pisać opowiadania...
@ Top~Śniło mi sie że gram w Ps2 dla niewiedzących (Play Station 2) mama wyłączyła niechcący gre i all Boooooooooooooom!!! Cya:o |
Plaigiat 11121231337666! Ja to założyłem !!1133766611
A ja ostatnio miałem sen tibijski... Przywołałem 2 necro, zabiłem kolesia, wypadł mu mms, i sie bałem, że do mnie przyjedzie i mnie zabije. Najśmieszniejsze było to, że tego samego dnia zabiłem kolesia loot-dragon shield... Tak to jest jak się maniaczy godzine dziennie w tibie :( Teraz nie ma Taube. Nie będzie z kim podyskutować... : < |
No :-/ Wiem ze to ty zalozyles, pamietam cie :P wtedy mialem nick gokufan
|
Cytuj:
|
Nie wiem czy Wy też tak macie, ale jak mam nowe zwierządko w chacie to co noc przez parę dni śni mi się, że uciekło. Po tym jak dostałem chomika, na granicy snu wydawało mi się, że wyjąłem go w klatki i położyłem na łóżko, po czym zasnąłem a on dał nogę. :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Sorry za offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać. Za takie rzeczy normalnie powinny być warny. |
Cytuj:
|
Wsiadam do autobusu i podchodzi sobie kanar,a biletów brak O.o Ale powiedział,że mnie to nie dotyczy,coś tam coś tam,i poszedł sprawdzać dalej.Nagle autobus zaczął grzać jak po***any I wysadził mnie w środku lasu na jakieś szwajcarskiej wsi,czy innego odległego kraju. Chodziłem bez kasy i jedzenia nie wiedząc co mam zrobić. To było opuszczone zabite dechami miejsca,była zima. Zobaczyłem telefon,który o dziwno działał i mogłem z niego zadzwonić. Wykonałem telefon do ojca i powiedziałem mu ,że się dziś trochę spóźnię do domu ;) Koniec.
Obudziłem się w kochanej Polsce. |
A, dodam Wam jeszcze sen, który mi się śnił ponad rok temu.
Szedłem z Xibitem odpicować komuś garaż. Idziemy, idziemy, idziemy po jakimś osiedlu i Xibit nagle mówi: "nośne spośne baby". I koniec snu ;/ Na ostatnim wyjeździe na narty obudziłem się cały spocony bo śniło mi się, że na allegro.pl kupiłem deskę toalletową od jakiegoś mafiozy za 40mln. Nie mogłem odmówić zakupu musieliśmy sprzedać dom i uciekać do Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Tak wiem, ja to mam sny... |
ja mialem kiedys taki sen:
Stoje sam w jakims wyburzonym miescie, zrujnowanym przez cos, nie wiem. Wyglada to jak Hiroshima po ataku atomowym. Podchodzi do mnie osoba, z kapturem i uderza mnie z pięści. Dołącza do niej cała zgraja zakapturzonych postaci. Kazda mierzy conajmniej 2 metry. Wszyscy mnie biją, osuwam się na kolana. Zaczynam krzyczeć. "Przestańcie!!" Wtedy owe postacie odsuwają sie, po czym jedna wystepuje i zdejmuje kaptur. Widze twarz, ktora wcale nie przypomina ludzkiej twarzy. Twarz tak straszna, ze nie potrafie sobie jej teraz przypomniec, pamietam tylko, ze wygladala tak, jakby ja skropiona jakims kwasem. Wtedy się budziłem spocony, o ile nie wczesniej. Aha, spod kapturów bylo widac tylko oczy. Straszne, przenikliwe oczy. Sen powtarzal sie przez ostatnie lato dosc czesto, ale potem przestal. Do dzisiaj go nie mialem ;D (i dobrze) =) |
Sadomasochistyczna orgia z udziałem zwierząt. Jestem normalny?
@edit A właśnie - zwierzęta były martwe. |
@up
I pewnie nieletnie? Jeśli nie, to żałuj, bo ja miałem taki sen. |
Cytuj:
|
A mi się sniło, że moja ex się utopiła =S
|
Cytuj:
@topic Śniłem o napadzie obcych, zaglądali nam w okna, a po kilku latach stworzyliśmy trwałe związki ludzie-kosmici i świat wyglądał jak wyjęty z SF ^^ może to nie jest tak śmieszne, jak orgia z udziałem zwierząt, ale było ciekawe i realistyczne... |
Ehh... miewam różne sny, ale najczęściej dotyczą one przeszłości, lub przyszłości (te, które się spełniły), ale są i takie, których wiarygodności nie jestem do końca pewien.
Oto jeden z nich: Jestem żołnierzem/komandosem(?), zostaję zrzucony (ze spadochronem) w sam środek wielkiego lasu. Na wyposażeniu mam nóż, karabin snajperski i handgun. Nie wiem po co tu jestem i dlaczego tu jestem. Słyszę podejrzane dźwięki, skradam się. Natrafiam na wrogi oddział. Niezauważalinie przemykam między drzewami, kierując się ku wzniesieniu pokrytym gęstą roślinnością. Wbiegam na nie, padam na ziemię i celuję. Strzelając w głowę jednego z wrogów zabijam go, po czym reszta odpowiada ogniem. Skryłem się za olbrzymim dębem. Przeładowałem broń i wystrzeliwując po koleji każdego z wrogów zacząłem kierować się ku głębokiej przepaści (czemu? sam nie wiem). Biegnę z dużą szybkością starając się przeskoczyć przepaść. Naglę słyszę wystrzał. W moją kamizelkę wbiła się kula, a odrzut spowodował, że wpadłem w przepaść. Tuż przed moim uderzeniem w ziemię ujrzałem ciemność. Ale to była ciemność nie do opisania, to nie taka zwykła, jak się zamknie oczy... Nagle jasne, oślepiające, zielone światło przeszyło mój wzrok. Otworzyłem oczy, jednak nic nie widziałem ani nic nie słyszałem. Po chwili zamknąłem oczy i ujrzałem swój własny pogrzeb. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56. |