![]() |
Beho
A więc mam problem poniewaz nie wiem gdzie znajde duzo respawn beho.
Hell gate odpada poniewaz za duzo roboty z wyjsciem xd Do tej pory hunciłem na mummy quescie ale od niedawna za duzo bydła sie tam kręci i nie moga expic.... Prosze o pomoc |
Na północny-wschód od Thais, jest dziura z 2 beho i 1 ghoula i jest tam szybki respawn.
Drugie miejsce jakie znam jest pod Thais. Jest tam chyba z 4 beho i też niezły respawn. Sam tam chodze, więc wiem :D. |
tak , pod thais jest fajne miejsce , są tam 4 behy , o ile mi wiadomo to pod tym miejscem są jeszcze 2 , zachęca to że nikt ci sie tam nie wpieprzy bo jest dźwignia , wchodzisz ,zamykasz most , mostu nie ma 8o
|
dokładnie obstawiam miejsce pod thais. Bardzo fajny i szybki resp i plus z tym że można odciąć to miejsce dźwignią :)
|
Bardzo Fajnym Miejscem z Beho jest domek Black Knighta :) nie trzeba miec 50+ lwl bo bramka lewelowa jest troszke dalej Wystarczy miec kluczyk a beho jest naprawde sporo polecam to miejsce.
Pozdro All8o |
Hellgate jest najlepsze ja tam hunce 60 palem i mi sie zwraca :)
|
1.Jak sie idzie na bk quest
2. Ancient Temple 3. Jak sie idzie na hero i demki to chyba 3 sa (wOw) 4. W tombach kilka jest. 5. Ale i tak rzadzi HG x] |
A ja mam takie pytanie, korzystając z tego, że temat jest już założony. Otóż od którego lvl mogę już huncić na beho? Bo powoli mnie nudzą cyklopy, amazonki i walkirie :D Prosze o odpowiedź :P
|
Ja swoim pallem, od 20lvl na beho chodzilem, ale zbyt duzo hmm i exura vita szlo zeby mi sie oplacalo, ale dac rade dalem, a dla knighta dobre meisjce to fibula, mozna sie tam w ruinkach zaczaic i jak beho sie zblizy od razy mu walnac bez narazenia na obrazzenia podczas dobiegania do niego.
pzdr |
fibula w pizce duzy respawn, ale problem to 2 dsy^^ (bo w zasadzie ich nie wymieniles) ja juz nie filozuje i sie tylko przypatruje
przypatrywac sie moge bo nie mam na imie glikogen glikogen przypatrywac sie nie moze bo ma reke a nie noge ale firstajl amagad |
a propo tych DSów , słyszałem że po Upadte je wycofali i w ich miejsce dali Canion Wmormy , nie byłłem tam jeszcze po Update wienc sie pytam...Jeśli to prawdaa to cios w nos dla lurerów8o
|
Cytuj:
wienc ci odpowiem ze sie mylisz |
dzięki za odpowiedź:)
|
Tzn ds wycofali ale na rotowisku a beho jest calkiem gdzie indziej =p
|
Cytuj:
|
Czy te beho pod thais są razem czy po kolei?
|
To ja ci podpowiem, że od Venore, idziesz na AC (Amazon Camp) są w ruinach schody i tam masz slimy. Zabijasz je i idziesz na doł od piwnicy (:P) i tam masz ich trochę, tylko klucz załatw żeby nie było zamknięcia bo szkoda eq :D
|
Pod Thais jest fainy duży resp.
jest tam nawet quest ale potrzebny kilof. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
hmm nie znam sie na sorkach (zbytnio), ale WOCE ma zasięg jednej kratki więc nie jestem taki pewien co do tego huncenia... Ale nie próbowałem nigdy, więc nie wiem..
|
Witam!
Co do UP, to zgadzam se całkowicie... Ostatnio grałem sorcem więc mówię że z WOCE nie opłaca sie na Beho. Trzeba do niego dobiec obrywając hity a jeszcze jak zsummonuje kilka skeletonów to już robi się ciepło (block). Opłaca chodzić się z WOI kilka manasów pare runek (hmm[DS], GFB ) i jazda na Fibule. A co do Fibuli to owszem na Beholderach są 2 DS`y ale da sie je ominąć. No chyba że ktoś lure, opaca się tam chodzić z Pacc jest tam skrzynka(only postman quest). Ale jednak dla sorca 33 lvl to lepiej na Guardy za exp`em. Na fibule to Pall Rlz więc podam kilka miejsc: 1) Fibula (2 k klucz) 2) Domek Black Knight 3) Jezioro na północ od Thais (jest tam dziura) 4) Hellgate (uwaga na EB i oczywiście Parcele do wyjścia) 5) Acient Temple 6) Mummy quest Chyba tyle. Pozdrawiam |
masz na fibuuuli dużo beho, lecz sa tam chyba respia sie 2 ds'y, uwazaj :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43. |