![]() |
Huncik Spectre i Nightmare na PoI
Huncik Spectre i Nightmare na PoI
-Phantom chill (115 MS) -Torarnos (118 MS) Link: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16186 |
Niech ktoś powie jaki loot na priv, bo dał koleś edita i boje się, że wrzucił keya...
EDIT Już nie trzeba |
Cytuj:
LOL !!!!! On sie naśmiewa w ten sposób z takich noobów jak ty... |
Wygląda na razie na normalny...(czytaj .rec)
...keylogger***** to już nie jest zabawne... |
Cytuj:
A czemu ten plik ma 0 bajtów? |
Cytuj:
|
Coś dziwnego dzieje się z tym hostem...
Pokazywało ściąganie pliku z jakąś chorą prędkością, po 60 MB zatrzymałem -.- Kaspersky milczy :S |
Cytuj:
|
Serio cos z serwerem sie stało :/ Wrzuce na megaupload/tibiacams o ile sie da..
|
Cytuj:
|
Daj na tibicams.net to bedzie szybko i wygodnie
Btw. zabawy typy "keylogger.pl/trojan*****" tylko odstraszają o czegos co może być niezłym filmem... |
@@ Do haid'a
tyle masz lat a taki tepy jestes czlowieku ze szok ;/ @@Topic mily dla oka film |
Ale wy potraficie zrobic zamieszanie wszytsko jest juz GIT ;p filmik tez dobry ;d
|
Boże dzieci !!!!
Dzieci tylko tak was mogę nazwać... Kiedy wy pojmiecie, że w plik typu .rec trudno jak ... wpakować wirusa. Poza tym, który normalny hacker będzie próbował na starcie odstraszyć swoje ofiary dając nazwę keylogger ? @Pomocny Murzyn ..a ty stąd wyjdź, ale już NIE WRACAJ za swoimi chorymi podejrzeniami. @Hide Jeżeli już to tibicams.tibianetwork.net @Guest 1900 No i to jest normalny człowiek ;P |
Jak masz 25 lvl to sie nie boisz o haka ,bo co stracisz?Plate set i ,,roszczke" buahuha.Ja tam wole nie sciagnac kilku fajnych filmow,niz sciagnac jeden z ,,bonusem" :>
|
To nie był plik .rec tylko *****
|
Double post, prosze usunąć
|
@Pomocny Murzyn
1. Nie rób 2 postów na raz = Spam 2. Jak ja pisałem posta to rehosta jeszcze nie było. 3. Jak byś wlazł w link to byś się ździwił... - odnośnie - To nie był plik .rec tylko ***** @qwert_stary Zastanów się za nim coś powiesz - z plate setem może ty latasz. Ja nie jestem typowym sorciem. Stawiam na defens,a nie na lekkość. I nie chce się tu teraz chwalić bo nie o tym ten temat... jak chcesz mogę ci zrobić film z moim eq i dp. Miałem na Askarze 31 ms tylko wbiłem rs. Potem się bawiłem na noobach i się uzbierało na eq. P.S Ja tam wole nie sciagnac kilku fajnych filmow,niz sciagnac jeden z ,,bonusem" :> To zdanie ci trochę nie wyszło. |
DZieci cisza <Klask w rece> , jaka to panika sie robi na forum jak ktos sobie zrobi mala prowizorke...
|
Cytuj:
To edit z 1 posta ( wtedy dodał tibicams) Ostatnio edytowany przez Torarnos - Dzisiaj o 13:10. a to twój post Dzisiaj, 13:21 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
topic@ Film nawet, ale to waste był, lepiej sd+e-wave, poza tym... film jak film, nudny nieco. |
Gratuluje autorowi tematu ciekawej prowokacji, a dla nóbkuf które dały się nabrać- film to nie keylogger, a że link miał zakończenie ***** to nic nie znaczy, prawdziwy adres wyświetla się w pasku na dole po prawej stronie przeglądarki.
A co do filmu, ciekawy, gratuluje loota (: Popularne miejsce ostatnio. Btw. ten sorc z którym byłeś spoko koleś. Wiedział chociaż gdzie idziecie :DD a takie detale co bedzie po drodze i co bedziecie bili to juz go nie obchodza :P <jk> Pzdr. Edit: Zreszta teraz juz 'fake-link' usunięto :P |
@up
Eh eh, na co idziemy wiedziałem lecz co podrodze dokaldnie ma byc troche mniej. Moze pozniej skoczymy jeszcze raz ale juz bez tibiacam. Pozdro. |
Wreszcie ktoś im dokładnie wytłumaczył że to nie KL
może teraz dzieciaki się nauczą żeby nie wrzeszczeć KL KL! jak zobaczą exe w linku. @ filobossek2, always hunted, qwert_stary wy wcale nie lepsi, sprzeczajcie się w osobnych tematach albo na priv a nie że zaśmiecacie komuś temat z filmem.. nice tylko szkoda że mają tyle hp i aż tyle leją (gorzej że mają tyle hp ) ;p tak to bym sam poszedł na nie -.- |
Wg mnie spodziewalem sie wiecej po tym filmiku a nie UE na mase . . .
|
Cytuj:
1. Wiem jak trudno jest go wpakować bo sam jestem informatykiem... I trochę się takimi rzeczami bawiłem. 2. Lol ? 3. Wystarczy dobrze unowocześnić system, to ci gówna w ten o to sposób (wejście w link) nie dostaną się do komputera. 4. Znowu Lol ? 5. Żaden problem... Wciągu paru dni powinien się pojawić link na PW do Tibicam of course :P lub jak wolisz umieszczę go publicznie... |
Cytuj:
2... teraz mnóstwo osób daje zwykły film pod adresem w stylu "tibia.pl.br.org.com.net/keylogger/bot*****", więc można prawie spokojnie umieścić hacksite, i parę osób nawet się nie skapnie. 3... to prawda.... 4... Mag powinien nosić jak najlżejsze eq, a ty mówisz że stawiasz na defa... będziesz potem w dsm biegał? Ja wolę w blue robe... 5... PW! Upublicznianie go nie jest potrzebne |
ten phantom chilli to ciota ze ja pierdole-.- wszystko trzeba mu 10 razy tlumaczyc-.-
|
Znowu Jakis .......ony Archeolog!
|
@up
a ty czasami nie lubisz poszukac w tematach? AA chyba ze ty jestes typem czlowieka, ktory nie uzywa opcji "szukaj" tylko odrazu wali nowy temat z glupim pytaniem ^^ Wedlug mnie wygrzebal temat z 5 strony na 1 i moze znowu wejsc w obieg, czlowiek szukal poprostu czegos do ogladania i dal komenta, czy cos jest w tym zlego? @2up To co ze trzeba mu tlumaczyc, powiedz mu to w grze a nie wyzywasz na forum |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |