![]() |
Soft Boots. JUŻ SĄ! Ale czy warte zachodu
Witam cipsoft. DODAŁ JUZ SOFT BOOTS. Są dostępne z PoI Quest. 80lvl+
You see a pair of soft boots that is brand-new. Regenerują przez 240min. Mane. Dla mnie NON-SENS. http://www.tibiacity.org/community/Nazgul.php tutaj jest screen. POZDRAWIAM B) |
Świetna rzecz dla każdej profesji. Przynajmniej ja tak uwarzam.
|
Ja uwazam ze nie oplaca sie ich uzywac bo sa z trudnego questu i sa duzo warte... Lepiej wydac kasy na Life ringi i tak to taniej wyniesie a przynajmniej zostana ci Soft Boots do domku jako ozdoba ...
|
Tak samo uwazam jak kolega wyzej ,ze lepiej sobie je zostawic jako ozdobe. B)
|
@up
W takim razie, można je złużyć do 1 minuty :p A potem dać je jako ozdobe :) |
up: zuzyc do 1minuty i potem dac jako ozdobe? nieee :/ co to za ozdoba?
lepiej wygląda gdy pisze ze są nowe :) a co do topicu, to te buty naprawde jak dla mnie to nadają sie tylko jako ozdoba, mogli zrobic cos w stylu boots of haste, tyle ze soft boots przyspieszaly by jeszcze bardziej chodzenie niz bohy B) |
Jedno mi sie nasuwa na mysl:
O RLY?! |
Warte tylko dla kolekcjonerów.
|
Jeszcze niech mi ktos powie z jaka predkoscia sie ta mana/hp regeneruje..
|
Cytuj:
|
Konkrety, konkrety..
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Nom bo na poi quest się idze dla bootsów. -.- |
Intryguje mnie ta nowa kusza :D
O wiele ma wiekszy dmg?:) |
Oj lepiej używać Life Ringów, a Soft Bootsy można sprzedać lub zostawić w domku
|
No cóż, jak ktoś bardzo chce, to je zużyje. Ale lepiej nakupic life ringów jak napisał poprzednik, a to zostawić jakoozdóbke.
|
Lepiej zostawic je aby bylo mozna wymienic na item do questa/albo domku
|
jak juz sie zrobi tego POI'a to lepiej wziac kusze/sworda, sprzedac za duzo kasy i manafluidki uzywac ^^ takie jest moje zdanie.
|
@Up
Tylko, że jak idziesz na PoI Quest to zabieraz jak powiedziales "kusze/sword/club" i DO TEGO soft boots i inne nagrody ... Wiec zawsze zabierasz soft boots (no chyba, że bardzo nie chcesz)... |
Według mnie są one nie przydatne, chyuba ze jako ozdoba...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moj kolega je dostał od Mikołaja ;]... Szapnował jak się patrzy...
|
Cytuj:
|
Ta jaasne dostał racja :baby: od mikołaja dostaje się tylko śmiecie takie jak laski cukrowe lub inny badziew
Do topicu lepiej je sprzedac jusz nawet ktoś sprzedawał je za ... milion ogólnie lepiej sprzedac lub włożyć do hatki |
Moje zdanie
Uważam, że lepiej nie chodzić w nich zeby sie marnowały! Bardzo Ładnoe by sie w domku kurzyły! Ja mam swoje zdanie jak sie ktoś nie zgadza to jego zdanie więc prosze nie wyklinać:confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
najlepszy jest AVANGER! ;]
|
Według mnie Soft Boots nadają się najlepiej do ozdoby domku. Fioletowa barwa bucików ładnie kontrastuje z niebieskimi poduszkami, na których można je położyć. Na nogach aż żal je nosić! Wracając do sprawy domków - jeżeli ktoś stawia na wygląd to niech wybierze Soft Boots'y ale z PoI najlepszy jest Avanger. :cup:
|
A ja bym je zuzyl do 1 minuty i dal do domku bo fajnie wygladaja :D
|
Ja tez jestem za
|
Soft boots ja bym sprzedal bo ja knight dla mnie z tego qestu liczy ten miecz co ma 50 att 8o jestem ciekaw w ile wbije 80 lvl zeby pujsc na tego super questa
Ps morze zna ktos strone z best skilami naprzyklad jakie skile ma eternal olbivion i zeby tam pisalo ;) |
Czy chodzi ci o strone www.erig.net ?
Takie statystyki prowadzi rowniez tibiabr.com . |
ja bym zrobil tego qesta wzial soft booty :p i poszedl solowac z nimi dragon lordy 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46. |