![]() |
Update z okazji 10lecia się rozpoczął
Update z okazji 10lecia się rozpoczął.
Było to jakieś 2-3 min temu. Pozdrawiam tibijczyków :D |
Wlasnie Widze xD
Już Zalogowac Sie Nie Da A Moglem Isc Poexpic xD :evul: :evul: |
yeyey, hmm rozpoczol sie jak zawze gonil mnie po elysi jakis 40 sork ale...
a co do update to cipsotf sie nizle wyrabia "update mial byc o 2 popoludniu" zeczywiscie godzina 18.25 to w w rzeczywistoci 14 :PPP no ale nic, gratuluje zegarkow ale i czekam az sie skonczy zeby isc odkrywac new zeczy :] |
CipSoftowi gratulujemy zegarka.
;s |
ALE LIPA AKURAT EXPIŁEM NA ratach i waliłem rota nie no jak dedne to pozwe cipsoft do sądu i zaządam darmowego pacca:p B)
A tak wogule to o kturej sie konczy to co sie tam robi zapomniałem jak to sie nazywa xD:D |
A ktoś coś może wie co cip-y mają dodać w tym Update?
Ciekawy jestem ;-) |
Uruchomilem sobie pacc'a, wbijam na tibie, zmienilem out... i po minucie "bla bla bla please log out" SKANDAL!!! rzadam wzrotu 1 dnia pacc'a
|
Cytuj:
|
Wie ktos moze co ma byc po tym nowym uptade?
|
Szkoda bo bym se wbił jakieś skile :]
Name: Elite Master Knight Level : 12 :) Skile 42/42 :) Poziom Magiczny: 2 60% do 3 :] |
Cytuj:
a tak pozatym ma byc mini update (nie bylo teasera wiec nie wiadomo co sie zmieni), rozlosowane 1000 paccow (sadze ze posrod faccow - powod po pewnym czasie nie bedzie ci sie oplacac spowrotem powracac do facc... ah ten marketing) oraz aktualizacja strony tyle |
Cytuj:
|
@2up dobre hehe :)
Lol już 21.40 i jescze nie było upadate, a upadate miał się zacząć o 14 :) Website and all game worlds currently not available due to update. The website and all game worlds are currently not available due to the update for the 10th Tibia Anniversary. Please be patient. Sorry for the inconvenience. Meanwhile you can download the new windows client (alternative download). haha ;] |
ale na tibia.com pojawily sie linki to nowego klienta ;p
|
Może ktoś ściągnął i rzuci rehostem? Bo stamtąd nidyrydy - .-
|
Może 3 addon bendzie już dostępny :D:D full wypas:P
|
wrzuc ktos klienta ten kto ma jak cos ja moge hostnac na swoim laczu tylko niech ktos da zassac ;)
|
Wrzucily ale się nieda ściągnąć bo wyskakuje błąd strony ;/
|
ma ktos tego klijenta juz jak tak to prosze o rehost bo z www.tibia.com sie nie da sciagac ;/
|
@up po co to powtarasz po mnie...??
Kurdeee jak ktoś ściągnie to niech powiem bo teraz nawet nieda się na przez clienta ściągnąć ;/ |
Ciekawe jak dlugo bedzie trwac update . ;/ 1000 paccow pewnie bedzie rozlosowanych i bedzie jakas lista na tibia.com
@re ktos tam Pacc bedzie losowany automatycznie . Kazdy ma taka sama szanse czy to pacc czy facc.. |
ja już sciągnełem nowego klienta .
J mamy tibie 7.92 |
@up To wrzuc to na megaupload / rapid share lub na inna strone.
|
|
|
ja ruwniesz jak chyba wszyscy tutaj :P czeekam zniecerpliiwosciom na ten mini updejt i po cihu licze na damowy pac :P chyba tesz jak karzdy totaj
@Sir Emilio racja z tym makietyngiem to bardzo sprytne zagranie z strony cipow i myslem rze nie dlugo to morze siem czesciej zdarzac Ja rowniez (jak chyba wszyscy tutaj:P) czekam z niecierpliwoscia na ten mini update, i po cichutku licze na darmowy PACC :P (chyba tez jak kazdy tutaj) @Sir Emilio Racja z tym marketingiem - to bardzo sprytne zagranie ze strony CIPsow i mysle, ze niedlugo to moze sie czesciej zdazac :P |
A czy bys mogl wrzucic na rapida?? Bo na mega mi nie idzie.
A z tibia.com tym bardziej nie chce sie sciagnac . :( Ciekawe kiedy tibia bedzie online |
Już można ściągać na luzie, ja już mam, ale wam niedam, bo mam zajęte transfery na wszystkich lepszych hostsitach.
|
Cytuj:
Człooowieku, chodziłes do klasy z Rejem? Hyhy KMN =) Skąd Ty tworzysz takie nowe słowa jak "rze" czy "totaj" o.O Topic: Pewnie tibia ruszy ok.1-3 a.m. W tych godzinach co tibia.com przesyła dane erigowi, a oni liczą nowy dzień ;) |
Cytuj:
down@ oby :> bo jak nie, wyeksterminuję szkołę.... (noo, ten stracony pacc to będzie kropla która przelała czarę goryczy :P) |
@Always hunted
Prawdopodobnie będzie losowanie więc to niema znaczenia kiedy się zalogujesz. |
http://cocoshare.cc/900073192/tibia792*****
A proń was bardzo. Tu nie powinno być żadnych limitów, ni innej cholery ;s |
Nie miejcie pretensji do CipSoftu, że to tak późno się zaczęło... Wkońcu wczoraj było 10-lecie Tibii. Co to ma wspólnego z dzisiejszym opóźnieniem? Otóż wg. mnie cały CipSoft sobie nieźle pobalował :browar: co się wiąże z kacem na drugi dzień! Wstali o 14:00 i szybko zaczęli przygotowywać do update. Trwało to 4 godz. Wkońcu zaczęło się... niestety kac ich tak męczy, że co chwilę biegnie ktoś do ubikacji... Dlatego też takie opóźnienia...
Ale mam rozbujaną fantazję, co? :) |
Rewelacja... Ja w ogóle nie mogę ściągnąć, bo wyskakuje jakiś błąd...
Edit: Dzięki Caer :) |
Niechce was martwic ale
... Website and all game worlds currently not available due to update. The website and all game worlds are currently not available due to the update for the 10th Tibia Anniversary. Please be patient. Sorry for the inconvenience. For 10th -.- hail cipsoft i sobie poczekamy |
heh, czekam dobre 5h i nadal nic :/
|
@2xup
nie chodzi tutaj o 10h, jak to Ci się wydaje, lecz o 10-siąte urodziny :p |
Cytuj:
|
Ha! Zrozumiał liczbę, a resztę sobie wymyślił ;d
@Down: Już lepiej połóż się spać, raczej nie doczekasz się dzisiaj ;) |
Cytuj:
@topic No turwa, co się dzieje, czekam już troche. Jak myślicie- opłaca się czekać?:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |