![]() |
60 rp z rsem pada KYRA
witam prosze odrazu o to zeby nikt mnie nie wyzywal bo to moj pierwszy film w tibi w ogole nawet nie wiem czy dobry link podaje ale pierw wytlumaczenie czemu ? poniewaz ten koles kazal placic mojemu koledze 80 k za nic i mial hunta wiec postanowilismy z ziomkami go zabic , przyjaciolom elo :) pozdro elblag http://rapidshare.com/files/10994951/60_rp_die.rec zycze milego ogladania i sory za bledy bo lekki szok a o to jaki mam peyment krotka rozmowa :P 00:04 Bot Zeltorna [65]: Your payment is 50k
00:04 Bot Zeltorna [65]: Or you will be hunted. 00:04 Samshi [55]: hahahahahhahahahahahahhahahaha 00:04 Samshi [55]: nice joke ;p 00:04 Samshi [55]: i have 3k in dp 2 link do filmu http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/16722 milego ogladania |
to naprawde interesujace..
szkoda tylko, ze You have requested http://rapidshare.com/files/10994951/60_rp_die.rec (438 KB). You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 58 minutes) www.rogepost.com thxbyye |
hiehiehie sie "namiałeś" butków ;] Padł ładnie, szybko. Gdybyś miał kilka mwallów to miałbyś szansę na ucieczkę ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moze rehost?
|
sorki edytuje posta bo tutaj mialem wklejona strone z tibiacams i przeklejam ja na sama gore ;]
|
znam typa:P
lvl nabija bardzo szybko ale prawie cały czas na bocie siedzi |
Cytuj:
no widac bylo ;p bo my go ujebaluismy o 23 30 chyba i z war hamerem na rotach expil wiadomo ze na bocie chcial postawic ale trafilismy na moment kiedy jeszcze on siedzial heheh;p ale jestem zadowolony ze go uwalilem , frajer za nic kazal placic mojemu koledze 80 k !! mysli ze zna z rla tego 145 z no murdy na A nie pamietam nicku hehe ;p i mysli ze kozak pies ... |
Omfg ale wy bystrzy jesteście... -.-
Jakby wam się chciało wiedzielibyście jak ominąć limity rapida -.- nc zal.pl |
Cytuj:
żal.pl |
Cytuj:
@movie Nastepnym razem zmien miejscowke, jak moze bede mial ochote to ci pokaze :P |
ej mowcie cos ... powiedzcie chociarz czy film wam sie podobal bo to moj pierwszy :)
|
Cytuj:
|
Dwik chyba zle zrozumiales !;p ja nie pekowalem !! ten 60 palek kazal placic mojemu koledze 80 k za nic , **** nie mial kasy i szantarzowal wsyzstkich ze zna avoriana z rla wiec zebralem moich zaufanych kolegow ktorzy byli akurat online i poszlismy go uwalic wedlug mnie i tak nawet niezle ze go uwalilismy ... dalej nie bede pisal jak zeby nie zdradzac nic;d
|
gg dla tego sorca za ue..
|
Lolz , wylootowal boh i jak padl tp je stracil , gz inteligecji... trza bylo to wyslac?
|
Wy pkujecie czy zabiliście go za to że kazał płacić?
pytam bo nie chcem paść, w rozmowie na filmiku była mowa o ubiciu 50 knighta :P |
Cytuj:
|
Dzieki za pozdro, ja z Elblaga8o
Szkoda ze nie wiedziałem o waszej akcji wcześniej, bym pomógł Wam |
Cytuj:
Nie chodzi o to ,że ktoś ma neostrade i jest dzieckiem neo. Niektorzy nie mają jak podłączyc internetu lub mają bardzo słaby wtedy decydują Się ne kupno neostrady TP. Sam ją osobiście mam. Dziecko no jest to dziecko rozpieszczone przez starych.wiecej na www.dziecineo.prv.pl @movie Dobre skzoda pod koniec ze padles;/ |
Cytuj:
|
Gz ziomus.. stary kumplu z kyry... ahhh te paczatki wychodzenia rooka ;p. Dobrze ze ubiles hu**. Pelno PA i wogole jest na Kyrze. Tak jak sila dahn w opisie mial "first who looted ring of the sky" tylko ze ja bloczylem na banshee quescie tego warlocka a on zaje*** mi go z przed nosa i sie nie przyznal a ja to wiem bardzo dobrze... Tępic kozakow takich jak ten palek-,-
|
@Legiren
Zajebales moejgo bro i widzisz padl ale odrobil all a ty tylko zwaliles sobie chara sir whiretowi, elite dadsoulowi, xox godonowowi. I widzisz kto roxi sma sie dales w trapa zlapac a potem walnalem 3 morty i padles jak mi szkoda BAUAHA i nie klam tu ludziom ze Chamil (60 rp ktorego ubili) kazal komus placic Najwieksza bzdura jaka slyszlaem w zyciu. Nara For4 loyal to the friends :* |
up jak ty taki kozak to mogles solo ze mna poleciec anie wpadlem w trapa o straszne kurwa ciekawe jak ja mialem uciec ! jak wy macie wiekszy lev i bohy napewno mieliscie wiec nawet jak utani gran hur bym wziol to i tak byscie mnie dogonili i predzej czy pozniej byscie mnie trapneli !! ? Zjebalem sobie chara? no i co chociarz jestem z tego zadowolony ze uwalilem takiego skurwysyna i PA ! kazal placic mojemu koledze i on zaplacil bohy i g armor wiec zamknij sie czlowieku :) pozdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40. |