![]() |
Miss Potworów 2007 (czyli o szpetocie stworów z Tibii)
Dawno nie zakładałem żadnego spamerskiego tematu, wiec trzeba to nadrobić.
W związku z ostatnimi update'ami pojawil sie nowe grafiki i nowe potwory. Jedne są brzydkie, inne są bardzo brzydkie a jeszcze inne całkowicie wstrętne ale są i takie średnie a inne wyglądają całkiem w porzo.. aż chce sie mordować. Daj ukojenie swojej złości i odpowiedz: Który potwór wg Ciebie wygląda najlepiej? http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=exp A którego Cipy poprostu zje****y! Ja oddaje swój głos na Miss Potworów na Kraba, ktorego w prawdzie nie widzialem na zywo, ale wydaje mi sie całkiem milusi. A cokolwiek brzydko wypadł Mr. Punish.. widac że juz sie pomysły kończą. |
Jest kilka ładnych, i z pomysłem zrobionych kreatur (vide Quara Constrictor Scout).
Co do brzydactw nad brzydactwami: Juggernaut. |
najladniejszy jest coral frog...
najgorszy undead dragon WYGLADA JAK KURCzAK |
Najładniejszy: demon (bo jest olbrzymi, umięśniony i ma ZŁE SPOJRZENIE...)
Najbrzydszy: blightwalker (strach na wróble). |
Quara Predator is the best
Najbrzydszym wg. mnie jest Quara Constrictor (co to ma być)? |
Mi sie zawsze najbardziej podobal GS :D Jesli chodzi o moby z najnowszego update`u tu bez watpienia Fury.
Najbrzydsze jak dla mnie obecnie sa skeletony i dsy ;f Totalnie do dupy sa te nowe grafiki -.- |
Najlepszy jest wg. mnie Hellhound.
Najgorsza jest Fury. |
Wg mnie najładniejszy jest: Crab, taki słudziutki i skulony :D I Hellfire fighter zajebicho poprostu
A najbrzydszy: Dark Torturer, wygląda troche grubo i ma proporcjonalnie małą głowe do ciała |
Najfajnie wygląda (według mnie): Nightmare i Hellhound
Najgorzej wygląda: Dark Torturer (wygląda jak grubas) i Behemoth (tak jakoś głupio :p) no i jeszcze Rotworm co to niby jest bo to niczego mi nie przypomina :D |
Najładniejszy jest Phantasm (ładnie go zrobili)
Najpbrzydszy DS (MASAKRA) |
hehe
Cytuj:
|
The best... Ferumbras & Juggernaut
... and the fest. Undead Dragon (Błeeeeeeh) |
Podoba mi sie "Tortoise, żółwik. Jest bardzo ładny, taki bezbronny :)
Nie podoba mi sie Undead Dragon, poniewaz wydaje mi się, że nie karmili go w domu, bez kitu same kosci zapewne obskubaly go tutejsze ptaszyska z powodu jego wyglądu |
Najlepiej zrobili : Pirate ghost'a.
Najgorzej : Plaguesmith'a ( dziwną "twarz" mu zrobili i strasznie nieproporcjonalną szyję do reszty ciała:D ) |
Mi osobiście najbardziej podoba sie : Hellhound & Juggernaut
A najgorzej jest z Betrayed Wraith ( co to ma być kościu na wieszaku? ) |
Podobają mi się:
Spectre & Betrayed Wraith ("Krzyk" i Bajeromatyczny truposzczak xD) Nie podobają mi się: Lost Soul & Blightwalker (Szkielet z debilnymi bucikami zakuty w dyby i strach na wróble -.-) |
najlepszy: Black Knight
najgorszy: Blightwalker, Undead Dragon <<< totalny nie wypal :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: |
Najładniejszy to:
Fury, Quara Predator i Dragon lord :D A do dupy: Behemot (taką morde ma dziwną) i Beholder |
Następna dostawa:
Najładniejszy: blood crab (zmutowany krab gustujący w krwi O.o) Najbrzydszy: undead dragon (rzeczywiście przypomina kurczaka) |
najlepiej wyglda: wyverna i mumia :P
a najgorzej behemoth (moze za bardzo sie przyzwyczailem do wygladu behemotha z homm3 :D) |
Według mnie najładniejszym potworem jest:
Dragon! Mój ulubiony pod każdym względem potworek :] Średnim jest...: Hellfire Fighter! Podoba mi się, ale mniej niż Dragon Najbrzydszym jest: SĄ! Faraonowie! I z kołdrą, i ci bez... Brzydcy tacy... |
najladniejszy to wm. jest Flamingo
najbrzydszy to carrion worm a zaraz po nim juggernaut a propos zerk ma fajna twarz |
Najladniejsze to Hellfire fighter i hellhound (sa "ZUE" =D)
Najgorszy to Undead dragon to to samo co Undead Mutant Chicken Premiere |
Mnie się podoba Dragon zawsze się go bałem mimo że go pokonywałem..
Najgorszymi są Diabolic Imp co to ma być? Obleśny spasiony burak z obleżnymi zielonymi (penwie zgniłe) skarpetkami i nosi z duży rozmiar...X( |
ładne: juggernaut (mięęęęęśniak), skel i ds (stare lepsze ale te też ładne), ghoul (uwielbiam!!), FD, FE, zerk (wyglądają po prostu evul), cyc (no uwielbiam po prostu tą głupkowatą mordę, dobrze oddaje proporcie między jego brzuchem a jego móżdżkiem)
brzydkie: wszystkie w hunter outficie (co to ma być ten muminkowaty pyszczek... niech huntery uważają żeby ich Buka nie zjadła (AKA mój 16 sorc)), rotworm (stare po namyśle nawet lubiłem bo mnie cholernie na rooku przestraszyły, patrzę przez sciane, pochodnia tam nie siega a tu nagle wynurza sie jakaś ameba z wielka paszcza O.O chcialem wiac lol), diabolic imp (obleśniak), i quara wszystkie oprócz preda (jakieś takie... dziecinne) |
Najleprzy jest Necromancer i Spectre
Co do największego gówna to Diabolic Imp (wygląda jak mój dyrektor a nie jak mroczny pomiot) oraz Plaguesmith ( co to w ogóle jest?? Co to za kretyński uśmiech??) |
Plaguesmith Roxxxor ;]
|
najładniejszy jest Butterfly oczywiście(popatrzcie na jego kolorowe skrzydełka)Sweet
a najbrzydszy jest ...Mr Punish :) |
Najlepszy jest Assassin.
Najgorszy... Hand Of Cursed Fate. |
Fajny temat:)
Moim zdaniem najładniej prezentuje się Ferumbras<nie jedna osoba chciała by wyglądać jak on xD> A najbardziej zpigmejowany jest wasp<porównajcie sobie proporcje człowieka i zwykłej osy ŻAL :)> |
Mi się podoba Gs,Demon(napalony jest xD), Hellhound, Hellfire Fighter i Ferumbrass
A nie podoba Plaguesmith i Behemot(co to jest??);) |
najładniejszy : Dworc Venomsniper i Butterfly
najgorszy : Spit Nettle i Water Elemental |
Najładniejszy: Spectre
Najgorzej zrobiony: Stone Golem |
mumia ;d
taka kulista i slodka :P no i fajny jest juggernaut i ferumbas :] minishbaal mi sie nie podoba |
Mi podoba się DL a najgorszy to rotworm(wygląda jak wielkie g....)
i slime(glut z nosa):p |
Najlepsi sa: piraci/orkowie/mino
Najgorsi sa: dark torturer/mr punish i hyba undead drag, troche jakby podobny do tego z hereosa 4... ale jesli sie na nim wzorowali to troche im nie wyszedl;p tamten lepszy |
ładna jest rączka(hand of cursed fate)
ohydny jest Behomoth(co to ma być??głowa na klacie?? zero muzgu dużo siły??) Cytuj:
|
ja po prostu kocham Amazonki i Valikrie za ich wygląd xD tylko dlaczego są same rude =(
a najbardziej brzydkie to są wszelakiej maści quarasy i undeath ala 2007 może oprócz nightmare bo uwielbiam go za podpis Nigtmare sweet dreams xD |
The best is Hellfire fighter i Phantasm a the worst is Dark Torturer and Dsy
|
Najlepsi: Hellfire Fighter, Tiger, Nomad, Tarantula no i Nightmare :)
Najgorsi: Plaguesmith, Undead Dragon, wszyscy orkowie i Spectre. Pozdrawiam :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:51. |