![]() |
101rp Hacked on Celesta! Enjoy :)
Filmik mojego kolegi, który bedzie co jakis czas dostarczal mi rozne rzeczy tego typu :)
@ Edit: Ludzie film ten nie jest po to zeby pochwalic sie/podzielic tym hackiem tylko po to zebyscie zobaczyli jak to "hajd lewele" daja sie zlapac na proste sztuczki tibijskich hackerow :> no bez przesady 101rp powinien wiedziec cos o tym jak nie dac sie shackowac... rehost: (thx dla Sir Emilio ) http://s003.wyslijto.pl/index.php?fi...=&down=&gk=gsm a tu moj rehost na TibiCams jak prosiliscie: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16839 |
Pogratulować kumpli...
|
Naprawde jest się czym chwalić, przyznam że nawet filmiku nie oglądałem i nie mam zamiatu oglądać jak jakiś śmieć ukradł postać nad która inna osoba męczyła się tyle czasu. Wypad z baru, i nie wracaj.
|
omg
Co za badziewne linki -,- Rehost plix
|
Rehost plax Mi nie działa ani ten ani 2 link ...
|
Ja bym się wstydził kolegi, który jest złodziejem...
|
rehost
<10 znakow> |
Cytuj:
|
Przecież na megaupload jest ***** wrzucony...
|
rotflomao.
Wszyscy @up prawdopodobnie sciagneli Gejloggera xDDD |
Cytuj:
to jest ten twoj KG? |
reszot na tibicams/rapid plxor :(
|
2@up
Napisalem prawdopodobnie... Te linki wydawaly sie podejrzane, a noob hak(i)erów ostatnio bez liku na tym forum ;) |
nawet jezeli wszedlbys na megaupload to nic ci nie nie stanie podczas wyznaczania miejsca gdzie plik ma byc mozesz sobie zobaczyc jakie ma rozszerzenie a pan ktory prosil o rehosta - przeciez jest...
|
i co takiego on tam haknal? praktycznie nic haha
|
Cytuj:
@topic gz. |
ale pojebany filmik -.-" ja na twoim miejscu poprosilbym kolege zeby mu odeslal all i tak tam nie gra a haknal wielkie gowno..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moge sie dowiedziec tylko nick zhackowanej postaci? Nie mam zamiaru ogladac filmu gdzie ktos hackuje kumpli z cele.
|
link musial byc zmieniony, na rehoscie jest rec..
|
Kurde, szkoda :( To jest jeb**** ktoś się męczy nad charem 2 lata a ktoś inny zabierze to all w 15 minut... :<
|
zrob ktos rehosta na rapidshare albo na tibiacams bo mi megaload czy jakos tak nie dziala pisze ze limit wyczerpany a ten 2 link nie dziala -.-
|
Debug mi wyskakuje,wtedy jak wysyla eq parcelem :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co mam zrobic,mam debuga kiedy ten hacker lota parcelem wysyla :( help plax
|
Spytaj kolegi czy mu tak milo krasc postac i rzeczy nad ktora ktos inny pracol tyle czasu aff no comment
|
I tak dobrze ze cracker niezniszczyl postaci , to co mial ten pallek to syf był przecie :>
|
Cytuj:
|
Ja miałem lepszy stuff na 45 ED, niż ten palek o_O
|
Cytuj:
na pewno bym sie nie rozplakal. |
ta nie rozpłakałbyś sie.. bo byś myślał czy z mostu nie skoczyć
załamują mnie tacy ludzi jak ty Mit ile czasu płakałes na fourm jak zabili cie Thor albo gonzo ?? "WHY WHY WHY !!" więc nie mów takich debilizmów.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu, to zapomniał o banku ;) Ja bym się jeszcze pobawił tym palkiem tak do bana/rooka. |
@up
sprawdzil bank i po co bys rokowal postac? a gdyby tobie tak hakneli postac i by sie pobawili zjezdzajac do roka? -.- |
Cytuj:
Cytuj:
Ale jakbym grał, i jakimś cudem ktoś by mnie haknoł, to sam bym zrookował ze wstydu... |
Jak byś miał 100 lvl a by Ci hackneli to byś go zrookował ? Albo głupi albo jebnięty .
|
Jedyne co mogę w tej sprawie powiedzieć to:
po pierwsze: H*j Tobie i twojemu koledze w dupę. po drugie: Szkoda że nie znam do was adresu;( . Czy słyszał ktoś o sytuacji w Chinach, gdzie ktoś ukradł koledze w grze miecz, warty ~1500zł? Skończyło się to tym, że okradziony znalazł złodzieja w RL i zamordował go. Tobie życzę tego samego.:) |
Cytuj:
@up & 2up Po co smiecisz??... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |