![]() |
Chyba qniec z Tibią...
Super... Zajebiście... Ja grzecznie ogłaszam sie w trade-chat, że qpuje k armor atu pisze do mnie Del'Toro (To najsilniejsza gildia na isarze, która terroryzuje graczy) i ściemnia mi że sprzedaje za 10k i żebym przesłał na druida. Ja mówie że nie chce na parcela a on mówi że jak nie wyśle to mam hunta... ;/ No i teraz raczej nie mam co grać ;(
|
spoxsik nie jest zle
|
Hmmm... Jest bardzo źle. Wątpie że oni zapominają. Poza tym tam są najsilniejsze lvle z całej Isary.
P.S Właśnie mają wojne z najlepszą polską gildią (Kindergarten) więc potrzebują hajsu na wojne... ale w tak chamski sposób... ;/ |
Spokojnie, slyszalem juz takie opowiesci, ze sie jakies PK przyczepily do kogos za niewinnosc. Zrob sobie mala przerwe od Tibi (tydzien, dwa) to pewnie zapomna o tobie i wezma jakiegos innego kozla ofiarnego
|
OMG OMG OMG!!!
2 Tygodnie bez Tibii... chyba bym tego nie przeżył... ;/ |
ej kurwa ale masz problem ja mam key logger na na kompie i nie wiem jak go wywalic i nie mam juz wcale staffu
a co do tego kolesia to sciemnia jak maja wojne to on nie moze zabijac kolesi inny poza kindergarden a wiesz dlaczego ? bo nie moze sobie robic dodatkowych problemów wiec graj spokojnie !!!!! |
A jeżeli nie możesz wytrzymać bez tibi ten 2 tygodnie zrób sobie chara na rook i nim sobie pograj.
|
No wlasnie, kolega Bloody ma racje, zrob sobie rookowa postac i po sprawie. Kiedys na nonPvP zabily mnie Dwarf Soldiery i mi Plate Armor wypadl, a do tego mialem sporo kasy w plecaq, to sie wkurzylem, zrobilem sobie nowa postac na serwie PvP i po PK'nieciu mnie i stracie sporego zarobq wkurzylem sie i wrocilem do poprzedniej postaci (pewnie jak tu zgine, to spowrotem wroce na serwer PvP :P )
|
@Nawigator
Współczócia z powodu key loggera. Usunąć można formatując kompa ;/. Mam pytanie: Jak rozpoznać key loggera? @Bloody_Izual Ja mam drugą postać - UH makera - więc przynajmniej pozarabiam P.S Już sie chyba wyjaśniło, ale to nie jest pewne. Prawdopodobnie to był faker który nazwał się del'toro na qncu i tak zarabia na życie strasząc... |
Powiem, że takich ludzi się powinno tępić!
Inna sytuacja, zostałem zabity przez pana Sir Soulz... chciałem odczywiście się zemścić, miałem już luD, ale dupa, Soulza nie było on-line wcale... nie widywałem go. No to 2 tygodnie później nadaża się okazja... gościu siedzi na dachu i trenuje... to ja z bratem idziemy po kogoś żeby pomógł. 25 lvl Palladyn się zgodził (Polak). "Tikehub" czy jakoś tak. Idziemy na dach i zaczynamy gadać na temat killnięcia mnie... szefu palladyn w tym czasie ojebał pana Soulza z czegoś tam i kazał nam zejść. Schodzimy i po wszystkim okazuje się, że ktoś okradł Soulza (ten palladyn)... co się stało? Nic, pozatym, że "Tikehub" powiedział, że to my ojebaliśmy typa... mamy full przesrane, bo nie byle kto chce nas zrookować... Lord Samo... mam prośbę, jakby ktoś widział tego zioMka to wytłumaczcie mu gzrecznie, żeby się pzrzyanł albo coś... bo mimo tego, że on ma 25 lvl a ja 13 to potrafiłbym go zabić :rolleyes:. I dziwić się, że nasz kraj jest uważany za debilny i złodziejski :rolleyes: . |
Ja znam Tikehuba. I on ma teraz 27lv :D:D. I wydaje mi się że on by czegoś takiego nie zrobił. Ty jesteś pewnie Lord Noon-Chacko czy coś takiego ;p
|
Zgadłeś szef :rolleyes: .
jak ty na to wpadłeś człowiek, że jestem Lord Noon-Chacko ll :rolleyes: . Mówisz, że ten gość by tego nie zrobił. Ja nic nie zabrałem, bo trudno żebym oszukiwał samego siebie... mój brat też nic nie zabrał (wieże mu na słowo), gdyby coś zabrał to wiedziałbym o tym na 100%... i szef kukając po zachowaniu tego palla to on albo nie ejst zrównoważony psychicznie, albo po prostu ojebał gościa, ściemy nawalił i się lognął. :rolleyes: |
Ja mialem cos w podobie!
Mialem 8 lvl knight ale trenowalm i mialem zaodszczedzona kase!.Wybralem sie na folde (eq po starej postaci) i sobie zabijalem roty. Idzie sobie kolo na 7 lvlu knight i zaczyna mnie wyzywac od noobow a ja mu pojechalem ze jego stara to dziwka. I tak juz mialem przesrane bo sie do mnie zabural 59 lvl paladyn ( zapomnialem niq ) i mowi ze bedzie mnie szukal i zrookoje mnie bo wyzwalem mu qmpla. I jak z tym wytrzymac ---> idzie kolo i bez powodu mnie wyzywa----> odpowiem -----> mam wpi....ol :( . |
noM, niestety teraz takie gówno się zrobiło, że każdy tylko szuka jakiegoś beznsensownego pretekstu żeby kogoś zabić... A gościu jeżeli szuka kogoś żeby zabić to niech zabije swojego umfla, który zaczął przezywać :rolleyes: ....
Gówno się robi na tibii, gówno się robi z ludzi, Nic już głupoty ludzi nie ostudzi, Tak to sobie Noon tylko nuci... To się powoli kurthe nudzi! :rolleyes: ...dupa, dupa i jeszcze ra dupa! |
Cytuj:
Najpierw jakis del toro (lvl 1), pozniej kumpel z rodziny DT (39 elder :| ) a na koniec kolejny DT juz nawet nie sprawdzalem kto. Elder powiedzial ze wysle mi kase parcelem. Oczywiscie nic nie wyslal a posadzil mnie o kradziez. Ostatnie zdanie jakie wypowiedzial "hunted forever". narazie zyje wiec looz i tobie tez radze zapomniec o tym. |
jest na to sposob ;)
dajesz ignora lub piszesz not know englis gosciu sie odczepi... napewno ;D (mnie sie tak 3 przyczepilo po wyjsciu z rooka... ) |
Cytuj:
Dobre dobre!!! :D:D Wypróbuje thx za rade :D:D P.S. Dzięki wszystkim za rady :P |
OMG ! NIE SPRZEDAWAJCIE NIC DEL TORO ! CHCECIE WOLNĄ ISARĘ TO ŻADNEGO HANDLU Z NIMI A TYM BARDZIEJ SD ! TE SD POTEM BEDE NA WAS LECIALY ! JEŚLI WSPOMOŻECIE POLAKÓW W TEJ WOJNIE TO MOŻE NIEDŁUGO ISARA BĘDZIE WOLNA !
|
Oczywiscie ze nie sprzedajemy. Chyba ze ktos jest za DT. Fakt ze DT mi nigdy nie zawadzilo. Byc moze dlatego ze gram krotko na Isarze. Po ostatnim wydarzeniu jednak troche sie zdenerwowalem.
|
Sluchajcie gram na trimerce ale slyszalem o tym DT, moj kumpel (gra na isarze) mial taki zatarg, oczywiscie robil podobne triki o jakich mowicie, ale raz sobie skilluje na rotach (pally) i tu go ten co mu na trade grozil (78 lvl elder) mowi "ITS U MUDDA FUCKA!!" i koniec. Finish. ale pozniej jush go nie spotjal :P:P:P
|
kiedyś domnie się przyczepił jakiś gościu na 40 lvl zrobiłem sobie gościa na rooku i tam grałem przes 5 dni radze ci tak samo
|
a mnie chciał Dorfarat zabić i teraz go przerosłem o 3 lvle a on nie ma przyjaciół więc jak sie nadaży okazja to sie pobawie :] ciekawe czy bawił sie z kimś hmmami 8)
|
I Ty myslisz ze kazdy ma tyle czasu zeby Cie scigac i rookowac ( nie mowie tu o skullach ). To sa powerabuserzy a jak kazdy rasowy PA szukaja sposobu jak wyciagnac kase, wystarczy ze dasz loga albo nie bedziesz sie odzywac i Cie oleje, lepiej jest mu znalezc nowego frajera:)
Pozdro |
Miałem podobne sytuacje...mam na rooku nowa postac i jakis koles zaczął wymyślać mi od dziwek itp.,robić chamskie propozycje!!! Wkurzylem się i postraszylem go dedem na mainie-poskutkowalo! Pogodziliśmy się powiedzial ,że żartował i sorry-spoko.I tak za takie glupoty bym mu nic raczej nie zrobil,chodzilo o to zeby sie uspokoił. Ale druga sytuacja jest gorsza:gościu probowal mnie zabić na rooku-zlurowal potworki,potem mnie zwyzywal,ja go postraszylem dedem,no i wmieszal się jego kumpel,który mnie zjechal slownie i zapowiedzial deda. Ale pogodzilem sie z tamtym gosciem i mam nadzieje ,ze bedzie spoko! ?( Kto mieczem wojuje ,ten od miecza ginie.
|
moge ci cos poradzoc
1-byc moze to nie jest diego del'toro tyklko np. diego del'toroS i ktos sie podszywa. gosciu tak MOJEGO kumpla straszyl i teraz raczej juz nie bedzie :D 2-odluz na kilka tygodni granie 3-zrób nową postac i przeslij wszystkoze starej na nią. Wspuółczuje X( |
Nie sądze żeby im się chciało cię ścigać po całej tibi po to żeby zabić skoro za jednego hunta do draconi ma więcej. Poczekasz troche i nie będzie źle. 8o
|
Tak być nie może!!!
X( Wy jesteście POLAKAMI czy tylko udajecie!?
Prawdziwy POLAK nie da sobie w kasze dmuchać (nawet fireballem), prawdziwi POLACY zjednoczą się w walce z DT!!! Apeluje do polaków hi-lvlowców i Polskich gildii!!! Jak zajebaliśmy niemca tak i hiszpana rozsmarujemy!!! [ALIGN=center]Kto jest ze mną?! [/ALIGN] X( Stwórzcie armie jakiej Isara nie widziała!!! |
Masz peha ja tez gram na isarze i tez mialem podobna sytuacje.
Raz mialem missclicka na gosciu ktory sie naazywa "Palirud" okolo 30 levelu i gonil mnie przez cale carlin az 60 level powiedzial mu ze ma mnie pojscic a ja wczesniej powiedzialem ze zaplace mu ale ma mnie nie zabijac i powiedzial mi ze jak mi zniknie czaszka i sie wyloguje to mam przerobane a ja tak zrobilem. Pewnego dnia jestem w dp a do mnie przychodzi Windalde deltoro i palirud i mowi ze mam mu zaplacic 4 k albo mam rocka i musialem zaplacic : X( |
Cytuj:
@on topic.Nie rozumiem takich ludzi.Byłem "hunted" z 10 razy i też przez wielu high leveli.Olałem ich,ostrożnie się poruszałem nosiłem destroy fieldy i magic walle.2x uratowało mi to życie.Potem koleś nie próbował i zaczął szukać innego frafera. P.S.Topic chyba odświerzony sprzed roku..... |
DEl'toro to nooby!!!!!!!
:) :) :) u mnie w elblagu Kitek hellrider ,loczqhellrider i inni
kumple z reala i z isary zrobili wojne z del'toro kitek byl na dlach wypadl mu dsm wpadl del'toro powiedzial ze to jego dsm bo to jego miejsce do hunta a go wczesniej nie bylo kitek zrobil wojne zajebal del'tora ale oni pozniej tez go jebneli no i co zrobic ze takie nooby rzadza na isarze (: :( :) |
panowanie Del'Toro sie konczy. skad to wiem? czytalem w wywiadzie ze szykuja sie na nowy serwer,czyli na Isarze wybija kogo sie da dla zabawy i sie przeniosa pewnie.
|
po 1 mógł to być name fucker (czy jak to tam się zwie) a nawet na 100% był to on.!!(jeśli już ktoś to powiedaiął to sory
|
:[
Ku<cenzura>
Wy tu gadacie o takich rzeczach muj qmpel miał gorzej podeszli do niego trzej POLACY 80 levele i mówią -No to teraz dasz nam 30k albo rocka masz No i musiał płacić za drugim razem chcieli 90k X( X(X( qmpel miał 42 level |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:30. |