![]() |
Utkniety na wyspie skarbow
czesc. utknalem na wyspie skarbow bez kasy, a musze wrocic na lad za 500 gp. jak na tamtej wyspie zdobyc tyle kasy? slyszalem cos o kopaniu skarbow, ale nie mam o tym pojecia.
|
Idz spać "skarbniku". Zapewne chodzi Ci o Isle Of Kings,a tak w ogule musisz uzbierac 1k zeby sie z tamtąd(ort?) wydostać.Pod wyspą są lochy(szkielety,ghoule~)i tam idzie szybko kasa.Albo wez kumpli sie spytaj czy Ci nie pożyczą...
|
Chodzi mi o wyspe skarbow kolo libery bay ty klopsie ty
|
Cytuj:
|
Jesli nie masz tresure map, to tam nie poexpisz = nie zdobedziesz kasy. Musisz wiec czekac na kogos kto da ci ta kase... (masz kolegow?:S)
|
sie wie :evul:
|
Czarny Alibaba twoje posty sa jak zwykle banany, nie musisz przytakiwac na kazde zdanie, bo to nie jest chat, tylko forum -.-
@topic jak sie wybrales na wyspe skarbow i myslales ze wykopiesz tam 1kk to jestes bardzo naiwny. Teraz musisz zbierac hajs na crabach:D |
A może poprostu trafiłeś na Gorome? wtedy z takich troli muśisz wylotować 30 albo 50 takich desek ( nie ma problemu bo to zwykły trol o innej nazwie a te deski lecą prawie ciągle ) jeśli to nie ta wyspa to sorry :)
|
Cytuj:
|
Alibabo, czy ty jestes klopsem? Bardzo mnie to ciekawi.
|
Klopsem? bez przesady...X( Może on jest kotletem mielonym? xD
|
Obudź sie Czarny Alibabo :p
|
Ey
YodiAlucard ja buy pomyślał, że shabowym.
@topic zrób se nowom postać nazbieraj kasy i popłyń po tom drugom co utkneła :baby: |
Cytuj:
|
lub zainstaluj firefoxa w wersji przynajmniej 2.0;d
|
Cytuj:
@topic Najlepiej to wrzuć mapkę bo chyba nie każdy rozumie o ci dokładnie chodzi. |
pisze się "utknęła" a nie utkneła - pisze się ten wyraz z "ę"
|
proponuje zalozyc nowy dzial: "blenuf ortograwicznyh"
tam bysmy mogli odsylac wszystkich, ktorzy nie przestrzegaja zasad (ort. ofc) mozna by tez zorganizowac grupe wsparcia, ktora pomoze w pokonywaniu bledow @topic chcesz sie wydostac? zrob szybkie tp: hi/temple/yes, kazdy potwor ci chetnie pomoze |
jesli szukałeś skarbu to nici z tego masz najlepiej na skieletach i na gohulach kase zebrać.
|
...
"ty klopsie ty"
zal @myanato Dobrze powiedziane :D zeby nie bylo offtopa Jezeli to jest Goroma to jak kolega wyzej powiedzial musisz uzbierac 30 Desek z Island Trolli , pogadac z NPC. |
"ty klopsie ty"
HAHAHAHAA :D bardziej zjeba********** tekstu tutaj jeszcze nie slyszalem mam nadzieje "Klopsie" ze ci nikt nie pomoze za twoja glupote :p |
"ty klopsie ty" brawo!
|
no normalnie straszne, bedziecie o tym mowic przez nastepne pol roku.
|
a ja wczoraj widzialem zebre hehehhe
|
A może ktoś tutaj na poważnie pisać bo od tych postów powyżej żygać Mi się
chce i pewnie innym również Też utknąłem na tej wyspie (dla tych którzy nie wiedzą wyspa nazywa się TREASURE ISLAND a nie Goroma czy Isle of the king !!!) Mam treasure map którą kupiłem za 1 K i nadal niewiem w których miejscach trzeba dziury kopać prosze o szybką pomoc bo na crabach niechce mi sie zbierać tych 500-set GP |
Cytuj:
|
@2up
Zależy którą mape kupiłeś. Od NPC-podróbkę czy On gracza- mapę z piratów Daj use, i powiedz czy Ci się coś pokazuje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |