![]() |
PROSZE WEJDZ TU I POMÓŻ !!!!!
ej jestwem zdersperowany nie wiem co zrobic najprqawdopodobmnij mam na kompie Key loogera albo inne podobne guwno moje konto zostalo shackowane 6 raz powiedzcie czym to mozna usunac albo cos z tym zrobic (mam System Win XP a takze northona 2003) prosze help i nie mowcie o reinstalce bo nie moge zrobic szukam spsobu innego aby to wyjebac z kompa
HELP PLZ ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( pomóżcie prosze ;( |
;( Jak używasz Tibii gg to jest ryzyko że tak się może stać doradzam zmienić hasło i zainstalować jeszcze raz windowsa ale z tym windowsem to żart :(
Łącze wyrazy współczucia ;( ;( |
Sugeruje defragmentacje dysku zrobić albo sprawdzić system Łacze wyrazy wspolczucia ;( ;( ;(
|
;( dzieki ale defragmentacja uklada pliki a nie wyszukuje k leoggery itp a to drugie co napisales to nie wiem o co chodzi :( ;( ;(
|
EJ NO PROSZE POMOZCIE NO MODZIE A TY WIESZ ? PLZ HELP
|
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
no co z wami jest pomóżcie na czasie mi bradzo zależ y !!!!!!!!!!!!!!!:((((((((((((((( |
dzieki zajebista pomoc dziekuje nie wiem co powiedziec powiem jedno KONCZE Z TIBIA ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Mam takie cacko które czyści rejestr. Jak ten twój trojanopodobny stwór się włącza przy starcie kompa to mój cacek na 60% go wykryje i będzie go można usunąć, a przynajmniej sprawić że stanie się nieaktywny.
Jeśli cię to interesuje mail me!!! |
kitomaniak THX jak mozesz to przeslij na Email [email protected] albo na gg napisz 266 35 30 plz fast
|
Mam jeszcze jedną sugestje jak hujstwo unieszkodliwić. Ściągnij sobie ZoneAlarm lub coś podobnego. ZA spyta się któremu programowi dać dostęp do netu. Zabronisz wszystkim podejrzanym programom i będzie cacanie. :]
|
napisz do mnie na gg
266 35 30 plz |
Nie mam gg (siara nie?)
Już wysłałem to cacucho. Ściągnij ZoneAlarm, się przydaje! |
powiedz mi swoj server i jaka nazwa postaci jak to wypali to ci staffika przesle
|
Eternia Venore <cut by ja>
hehehe |
zajebiscie mam kumpla na eterni napewno jakis stafik dostaniesz tak co bys chcial ? ale wiesz tak do 5 -10 k
??? |
|
@ ktos ze swita nova
jaki masz nick na novej ? |
@kitomaniak
dzieki ale jakie ja mam pliki szukac ? jakies nazwy ? rozszerzenia ? itp plz |
@Nawigator - powinieneś mieć raczej ksywke Plagiator bo nie dośc że "kradniesz" czyjeś avatary (konkretnie to pomysły na nie) to jeszcze zaśmiecasz forum swoimi głupimi postami. Naucz sie człowieku ze przycisk EDYCJA POSTA jest po to by z niego korzystać.
Re down: Zapomniałem dodać bys sie kontrolował bo te bluzgi sa zbyteczne. (Zreszta to typowe dla prostaków ze nad soba nie panuja). |
koles tobie sie cos w głowie (Cenzura) nic nikomu nie kradne i to ja zostelem okradziony
i ty mi (Cenzura) mowisz o edycji postów jak (Cenzura) sie na czyjs temat i piszesz nie wiadomoco jak nie pomogasz to (Cenzura) niekt cie o zdanie nie pytał !!!!!!!!! A ty powinienes miec ksywe (Cenzura) a mowisz o zasmiecaniu formum jak posprzatasz swoj pokoj to pogadamy Edit by Gremlin |
Jak chcesz plików szukać to www.plikoskop.pl lub na wp.pl szukaj pliki. Chciałbym fire sworda :D lub spike sworda + opcjonalnie bp of UH.
Niezbyt wygórowane żądania? ?( |
spokojnie nawigator! bez tych przeklenstw by sie obeszlo... ale rzeczywiscie magus po kiego czorta piszesz takie posty? ani one mu nie pomoga a jak widac skutku ten post tez nie przyniosl :D
|
kitomnaiak da sie zrobic to co chcesz (ale jedno z tych rzeczy ?)
gimli syn golina dzieki wiesz nie wiem o co mu chocidz a on mowi ze ja cos ukradlem jezeli wiesz o co chodzie to mi powiedz |
Mam już gg jak swoje włączysz to pogadamy
|
wlaczylem
|
Wysłałem ci na maila tego czyściciela rejestru. wejdz na www.zonealarm.com potem na downloads potem na ZoneAlarm w menu po lewej, a potem download Zone Alarm. Kapisz?
|
Tak...Derlik...on chyba na gery.pl dostal bana...za nabijanie postow...za nabijanie glupich postow...a tak do ciebie...z kradzieza mu chodzilo o to ze ukradles avatar pewnej osoby...tak samo jak zrobil to jakis gostek z tego forum z moim...ale pominmy to...
PS.Modernatorzy...ostrzegam was przed min po raz drugi...on ma cos chyba 12 lat o ile pamietam...nie zemym mial cos do 12 latkow ale...on jest jakis...inny ;)... |
Nawigator:
Magus ma racje. Nie edytujesz postow a chyba nie powiesz mi ze tego nie umiesz. I kultury troche. Rozumiem ze jestes zdenerwowany ta cala sytuacja ale to nie powinno powodowac ze bedziesz bluznil na kogos kto ma racje. Magus ci zwrocil kulturalnie uwage a ty jak mu odpowidziales? Zastanow sie i wrzuc na looz. PS: teraz na mnie najedziesz? PS: Nie wiem dlaczego ale to forum schodzi na psy. |
Zabrzmi to jak wyrok..................format wszystkich partycji!! Prosze wstac, sedzia wychodzi :P:P:P:P
|
@n3m3s!s wiesz ja ni lubie bluzgac itp ale jak mi taki koles wyskakuje to wiesz a z ta edycja to mi net jakos lagi mial i nie moglem edytowac wiec. i nic nikomu nie ukradlem jezeli chodzi to co mam obok ten gif dostalem od kumpla a to juz nie moje zmartwienie skad on go ma
wiec sznaownie prosze nie wchodzic na temat jak nie piszecie z nim nic zwiazanego i na tibia gery nie dostalem bana a ten Hukeram czy jak mu tam to tak szanownie powiem to jest dopiero nabijacz postów mógł to do mnie napisac na PW ale gdzie on musial nabic tego jednego posta i mam 23 lata a nie 12 jak jestes taki ostatni sprawiedliwy to sie ucz to bedziesz Praw(iczkiem)nikiem |
Magusowi chodzilo, ze "ukradles" pomysl na avatar. Dobo ma takiego gifa w podpisie wiec niby nie powinienes uzywac takiego samego. Wydaje mi sie ze jesli Dobo nic nie mowi ( bo po co..) to jest ok.
Juz sie nie wtracam do tego tematu bo nie widze innego rozwiazania oprocz formatu. |
@n3m3s!s yyy ten problem zostal rozwiazany przez KOTOMANIAKA i dziekuje mu za to ale ja od DOBO nie wzialem tego gifa tylko kupel mi to przeslal na gg to obie walnolem to na miajscu fotki
a tak pozatym jeszcze jeden koles to na tym forum ma i do niego nikt nic nie pisze a do mnie jak zwykle sie ktos przyczepi |
Na poczatku w pasku zadan strat wybierz uruchom i wpisz msconfig
przejdz do zakladki autostart <czy cos w tym rodzaju, nie jestem w stanie teraz jak to sie nazywa na xp...> i odznacz wszystkie programy mozesz sobie zostawic powiedzmy gg czy cos w tym rodzaju, ale reszta to smieci, pozatym komp bedzie sie szybciej uruchamial. tym samym unieaktywnisz trojana. Keylogery to przeszlosc, przeskanuj kompa najlepiej na mks_vir, <lub na jakimkolwiek innym - najlepiej w trybie awaryjnym> a usunie ci z kompa wszystkie wiry,robale etc. ...A i zmien haslo na swoim accouncie + hasla nie zapisuj na zadnych kartkach etc, bo najprawdopodobniej koles "hakujacy" <-- hehe to jakis twoj kumpel. |
Jeśli grasz w otoczeniu znajomych to lepiej uważaj bo ktoś ci powie że "Po co mi twoje konto" a pozniej bedzie se wchodził a tobie bedzie mowil ze on nie gra w jakas Tibie :O
|
Poparzcie na muj podpis.... ;( ;( ;( ;(
|
wiecie niezly pomysl ale ja potzebuje program udawający PACCA i jeszcze do chronienia przed hackiem podajcie mi jakieślinki plz będę bardzo wdzięczny
|
Jaki pan sprytny... Nie lepiej po prostu kupić pacc?!? A jak kasy nie masz to masz pecha. Oszukuj sobie gdzie indziej!
|
niezly pomysl bo ja kasy nie mam i mam pecha :( ale z cholere chcem se kupic tego pacca przydalby mi sie jestem maniak kompa z siedzeniem codziennie z 10 h przy kompie siedze :]
|
Zone Alarm!
Zdecydowanie polecam Zone Alarma tak dokładnie wyłapuje programiki i pyta czy dać im dostęp do neta że keylogger NIE MA SZANS. :D :D
Jak chciałem z ZA pograć na necie to często były problemy bo gram a nagle wyskaqje ta chmurka z napisem "do you want to allow xxx to access the internet" ale Tibii to nie dotyczy bo można ją spox minimalizować itp. :D :D Mam nadzieję, że sobie poradziłeś z keyloggerem :] |
dzieki tylko daj mi linki z programem udawającym pacca i z zone alarm i bedzie spox :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |