![]() |
loot z demonow
22bp sd;s i taki loot:D
http://www.frame.pl/piecia/screnshop.../gitesloot.JPG |
Bardzo fantastyczny l00cik, gul mi skacze. :P
gratz |
Zamiast sie chwlic podzielil bys sie :P
GTATZ |
No no. Wielkie gratulacje. Kazdy pozazdroscilby takiego lootu.
|
WOw
Czlowieku Genialne Gratz Gratz Gratz Gratz I Jeszcze Raz Gratz !!
Jestem Ciekawy Ile Ich Ubiliscie Powiec Plz!! :p |
Chwalipięta
Ale z ciebie pazer, szpanujesz tym złomem i co chcesz przez to osiągnąć? Kogo obchodzi, że się obłowiłeśX( jakbym też miał 120 lvl :berserk: to bym chodził na Demony codziennie:2handed:
|
Ty tego pewnie i tak nie osiągniesz
Paladinka a byliście na tym quescie z demon legsami ?:D |
Cytuj:
Boże Jaki Idiota!Przeciez Paladinka Sie nie chwali tym tylko chce on nam zaprezentowac co wypadło mu z demonów!co do tego ze codziennie byś chodził na demony to niewiem co powiedziec |
Cytuj:
Marzenie ze codziennie będzie niszczył po 10 demonkow na raz:] |
Co racja to racja bardzo was przepraszam, że mnie tak poniosło:( , a wracając do tematu to właściwie chcę się przyłączyć do gratulacji niczego sobie lootB)
|
No,no super loocik, tez chcialbym kiedys chodzic na demonki...(moze kiedys :]), narazie musze wrocic do tibii, tylko nie wiem na jakims servie grac, moze Dan00bia :D
|
Nice :D:D:D GRATZ LOOTU 8o
|
Jak to powiedzial kolega -
Cytuj:
|
omg
Cytuj:
|
Rulezzz
Super loot palidinka.Jesteś rulezzzzzz.Mój suff nie ma 1 % twojego loota Super loocik !!! Może kiedyś jak zrobię lepszy level To poexpimy ale to tylko MARZENIA.Narka i jeszcze raz super loot.Zrob jakieś filmiki z demonów MOJA wielka prośba !!
|
Cytuj:
|
Fajny loot byle tak dalej :D:D
|
Cytuj:
|
Hail \,,,/ ^ _ ^ \,,,/
Masz wyc***anego farta chyba będe sie danem zbierać na demony :P. |
GRATZ
A jednak da się obejść limit 10 znaków(tak jakby:D) |
Jest jedna rzecz dla której warto żyć PALADINKA RULEZZZ...
xD |
Extra loot jak na 22 Bp SD :D
Masz niebywałe szczęście Życze więcej takich lootów ;) |
SUPER, graty lootu
|
:O:O:O:O:O:O:O
i tylko 22 bp poszly??? |
Gratulacje : )
Szkoda tylko ze niema zdjecia z walki z demonkami :( ale loot jest wspanialy gratz :]
|
;)
niezły loocik ale coś mało bp poszło :D gratz ;)
|
FANTASTYCZNE Z TAKIM LOOTEM TO SUPER GRATZ 8o JESTESCIE SUPER :miecz: ODEMNIE +
|
Zawalisty loot
Świetny loot , Kazdy muglby se pozazdrościc takiego loota. :)
|
niom GRATZ
no Gratz tobie. fajny loocik. a jak ci zrobie 20 bp sd to mi dasz chociarz 1/4 lootu (sic!), ale to tylko mazenie :P . a moze by sie jednak spelnilo lol B) .
ps. sorki ze nie stawiam duzych liter ani polskich znakow ale jestem ze badzo do tibi przyzwyczajony :P . |
LoL
Ciekawe ile taki hunt trwał?
22 bps SD a ile UH? i we dwoje huncicie? |
fajny loocik nie powiem.
a ile taki sprzecik ejst warty na danubii? gs, mms + e plate ? btw. Paladinka widzialem Cie na filmikach jak Cie szwedzi chceci ubic (dales rade) |
WOW Gratulacje kazdy by zazdroscil takiego lootu tylko jak sie nim podzieliliscie ?
Gary Knight Hiberna <Smile> |
Tez tak chce..
GRATZ , bardzo fajny loot 8o tez taki chcem :tongue:
|
Hmm..Nice LOOt
Nice LOOt Gratz paladinka
POZDROW DOSIA :P :evul: |
OHSh, Narazie mam 23lvl skille 60/40 (pewnie teraz myslicie bosh jaki cienias) i sie nie zanosi zebym na demony latał ale ktoz to wie ;]
a tak pozatym GRATZ |
mniam!
Aż ślinka cieknie sssslllluuuurppp! :]
|
conegratulations
na jakimgrasz serwie moje grtulacje lootu
|
Nieźle gratz loota z demonkow 8o :D :]
___________________________________________ Zarihe>>Mag lvl 17 m lvl 24 >> Eternia :miecz: Legolas Lucznik Eterni>> Paladynek lvl 11 m lvl 5>>Eternia :lucznik: |
Yo Paladinka gratz loota ale w venore dawno cie niewidzialem gratz e-plate bo w venore nigdzie niewidze w chatkach zeby lezal e-plate :) gratz jeszcze raz.POZDRAWIAM CALA DANUBIE!~!~!~!~!~!~!~!~!~!
|
Bardzo ladny loocik Cool
Aż zaladny LOL |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |