Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Vision Rulezz (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=112585)

Mati1298 21-01-2007 17:16

Vision Rulezz

Filmik przedstawia jak najlepsza gildia Furory pekuye ludzi :)

http://video.google.pl/videoplay?doc...=vision+rulezz

Link jest na video google ale niedługo dam do pobrania na dysk :)

ShadowSSJ2 21-01-2007 17:51

Juz ogladajac te 'efektowne' napisy wstepne z Movie Makera odechcialo mi sie ogladac.

//Edit
Dobra, zobaczylem i jest taki sobie ; X Z ta druga piosenka zjebales kompletnie sprawe.

Mati1298 03-02-2007 13:15

Jak bym mial Vegasa 7 wszystko by wyszlo inaczej a wiec wiesz ;(

Ravent 03-02-2007 13:28

Kolejna tubka wazeliny... Do tego źle wykonana.

Always hunted 03-02-2007 13:38

Nie ma to jak lizodupy... wy serio myślicie, że jak będziecie mówić ''vision rulez'' ''imargam zrobie ci l..." to nie zostaniecie ofiarami Vision? Tych bachorów? Oni mają was w dupie!
Miłej gry na Furorze :)

Perszing 03-02-2007 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted (Post 1242303)
Nie ma to jak lizodupy... wy serio myślicie, że jak będziecie mówić ''vision rulez'' ''imargam zrobie ci l..." to nie zostaniecie ofiarami Vision? Tych bachorów? Oni mają was w dupie!

a ty jestes ogarniczony czy glupi? Jak chca niech robia filmy o Vision ? Czy jak by ktos zrobil filmik o Eo? tez bys go nazwal lizydupem i ze Eo go nie zabije? wyjdz z tad

raven 03-02-2007 13:55

filmik niezly

fajnie sie oglada :)

Silver Kay 03-02-2007 13:59

http://vp.video.google.com/videodown...01271596418657

download do filmu

odtwozyc mozna vlc media playerem

Mati1298 14-02-2007 13:44

odp?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted (Post 1242303)

Jak jestes frajerem to nie chodz po forum i nie wystawiaj beznadziejnych komentów. Ja jestem za Vision i w dupie mam co o tym myslisz...X(

Lockhead 14-02-2007 14:01

Wylaczylem jak zaczynala sie druga piosenka ... n/c jakies k.... shooooot shooooot ... teraz nagraj film jak padaja ... bo pewnie wiecej razy padli niz zabili ...

Veltaxio 14-02-2007 14:29

;p

zdziwilbys sie ;]

Lockhead 14-02-2007 14:34

To moze daj jakies statystyki Ima~ kto wygrywa wojne wy czy duski kto wiecej razy padl itp. o ile posiadasz takie statystyki bo nie wymagam od ciebie zebys kazdego fraga zapisywal no ale napewno wy tez kilka razy padliscie ...

@Edit: Imargam powiedz mi jak doszlo do wojny ?? Ogladalem fotki w twoim podpisie i na kilku questach i nie tylko jestes na screenach z ludzmi z gildi Duskiness prosze powiedz jak doszlo do wojny o ile wiesz ... a i czy na tym filmie na youtube.com pt. Dolnia Muminkow to jestescie wy czy ktos po prostu was nie lubi i powklejal czyjes zdjecia ...

Bert 14-02-2007 14:43

Vision gromi duskow a jak chcesz wiedziec dokladnie to zajrzyj na forum.tibia.com i na swiat Furora...

Lupil 14-02-2007 15:13

Vision faktycznie narazie wygrywa...
Najzabawniejsze jest to, że ci ludzie którzy kiedy tylko was zobaczą krzyczą "Jesteście najleps!!11" "Wymiatacie!11" kiedy / o ile zaczniecie przegrywać tak samo zaczna podlizywać się Dusk~ ^^
Film średni, było 75k podobnych
Pierwsza muzyka występuje w co trzecim filmie o PK/Annihilatorze
Druga bez komentarza :D

@Veltaxio
Ale się autor musiał podniecić że się u niego wypowiedziałeś... Ale takie jedno pytanko - dużo dziennie otrzymujesz msg w stylu "Jesteś zajebisty" itp? Takie tam lizodupstwa?

FoNgO 14-02-2007 16:30

@Mati1298 - Jak możesz to zuploaduj filmiki w *.rec i podaj linki.

@topic - Filmik może być, a muza jak muza zawsze można wyciszyć, a nie od razu wyłączać film ;)

Veltaxio 14-02-2007 16:57

Sporo takich msgow hehe , jednak wiecej takich gdzie mi jada ;p

Farla 14-02-2007 17:06

vision najlepsza buhahaha
oni sie nie nadaja myslisz ze sa dobrzy bo tluka 1 goscia w 10 osob lub wiecej??
przeciez taki koles nie ma szans
zygac mi sie chce jak sie na to patrze

Farla 14-02-2007 17:12

lol taifun devilry 280 ms (big noob) ten co to wymyslil chyba nie zna pojecia nooba

a pochwalilibyscie sie jak vision dostaje wpi.....
a na ostatnim war vision wylogowywali sie jak tchorze

Always hunted 14-02-2007 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Perszing (Post 1242332)
a ty jestes ogarniczony czy glupi? Jak chca niech robia filmy o Vision ? Czy jak by ktos zrobil filmik o Eo? tez bys go nazwal lizydupem i ze Eo go nie zabije? wyjdz z tad

Nie wiem czy mnie zrozumiałeś. Nazwałem autora lizodupem, bo:
-pochodzi z Furory
-''hail vision vision rox jebać dusków"
-nie przyjmuje krytyki :) zamiast mi odpowiedzieć, zaczął po mnie jeździć. Ty zresztą też

Oni, pochodzą z Furory, i trzymają z każdym kto akurat wygrywa. Zobaczycie, jeśli Duski wyprzedzą w fragach Vision, choćby o 1 frag, natychmiast się posypią tematy ''duski rox, hail duskinnes, jebać vision".

Co do przykładu z EO:
Jeśli autor pochodziłby ze swiata EO, a EO był polakiem i często zaglądał na to forum, tak, nazwałbym go lizodupem.
W innych okolicznościach nazwałbym go wielkim fanem.

Anis 14-02-2007 19:57

Co do filmu taki se, a co do was lol naabki ;p przeciez to tylko gra, a co do tego co pisal o vision ze sie wylogowali lol ;p przeciez normalne to jest ze loga dali licza sie fragi ;p niewiem czemu jestem za vision moze dlatego ze kiedys kumpla taifun 2x pod rzad ubil i mu sie gry odechcialo Gremar nick moze ktos pamieta ;p

Aha jeszcze jedno 2 dni temu ubilem kolesia na xerenie pozniej sie podawal za Fenixa'gru haha czyli mam tez 1 fraga xD look podpis \/

Rezidew 14-02-2007 20:00

Razi mnie tytuł tego tematu (jak i rozmowy innych*), Vision pk? "Vision Player killer''? To są filmiki z wojny a nie zabijanie graczy for fun czy coś :P

Film nie jest zły, chyba wszystko było w WMV Vision (oryginał mam na myśli).

*np: "nie chcę mieć pk" aww nie mogę takiego czegoś z cierpieć, poprawnie chyba jest "nie chcę mieć skulla"... :P

Zjawin 14-02-2007 20:20

nice combo bot xD

SMietanowy 15-02-2007 00:34

Ja piernicze co za kretyn xD haha
Napisal ze TAifun to noob... stary rozumiem ze mozesz go nie lubic bo jestes za malolatami z vision ;] ale noobem to on raczej nie jest bo zaloze sie ze ty bys takiego lvla nie wbil wiec nie gadaj ;]

JAk pokazales jak Magrami pada (wtedy co pozniej padl ima) to bylo wkleic jeszcze kawalek filmu dalej jak 3 z vision pada :]

Duss slabie rozniosa vision.... na open battle boja sie wyjsc jak juz to tyljko w trapy sie chowaja xD haha vision nabbs

SMietanowy 15-02-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhead (Post 1267308)
To moze daj jakies statystyki Ima~ kto wygrywa wojne wy czy duski kto wiecej razy padl itp. o ile posiadasz takie statystyki bo nie wymagam od ciebie zebys kazdego fraga zapisywal no ale napewno wy tez kilka razy padliscie ...

@Edit: Imargam powiedz mi jak doszlo do wojny ?? Ogladalem fotki w twoim podpisie i na kilku questach i nie tylko jestes na screenach z ludzmi z gildi Duskiness prosze powiedz jak doszlo do wojny o ile wiesz ... a i czy na tym filmie na youtube.com pt. Dolnia Muminkow to jestescie wy czy ktos po prostu was nie lubi i powklejal czyjes zdjecia ...

Pytasz jak to sie stalo ze ima byl z duskiness a teraz jest z vision?

chlopak ma 12( no moze 13 lat) i raczej na takiego nie mozna liczyc... wolal isc do gildii gdzie srednia wieku pasuje do jego :]

pewnie jak w duskach cos gadali to za chuja nie wiedzial o co chodzi xD haha
idz do szkoly a nie non stop pzed kompem Elo

Mateusz44443 15-02-2007 00:45

Vision sie boi open battle?? ......
zdziwisz sie ....na forum byl filmik na ktorym vision prezentowalo open battle i pokazane bylo jak taifun "uciekal" ;D przed cala vision a tak srał w majty ze nawet hotkeysy mu sie mylily...
Wiec koles nie gadaj ze vision cienka itp .. oni maja best pvp <<jako gildia>>
jakie ogladalem ...

~~Hail Vision~~

Kerlon 15-02-2007 10:49

:)

Bardzo fajny filmik, i fajne fragi :P

Lupil 15-02-2007 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateusz44443 (Post 1268702)
pokazane bylo jak taifun "uciekal" ;D przed cala vision a tak srał w majty ze nawet hotkeysy mu sie mylily...

Kolejny lizo~
A ty byś nie uciekał jakby cie goniło 20+ ludzi 100level +? Z dobrym zgraniem i z dobrym pvp? Niee, ty byś wbił się i zaczał z ue spamować -.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smietanowy
Duss slabie rozniosa vision.... na open battle boja sie wyjsc jak juz to tyljko w trapy sie chowaja xD haha vision nabbs

Gówno prawda z tym open battle

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always Hunted
(Ogolnie wszystkie posty w tym temacie)

Bardzo mądre posty ten kolo pisze, poczytajcie.

Mateusz44443 15-02-2007 12:32

lizo~~~~ .........nie zgadzam sie bo nie gram na furorce i nie mam po co podlizywac sie..
A duskow nie lubie i tyle....a ze podoba mi sie pvp vision to "kibicuje" im w tej wojnie
a co do hotkeysa w sumie sam bym sie bal ale taki lv jak on nie powinien mylic visa z utamka/utani gran hur...
Sam nie raz przed banda brazoli musialem uciekac wiec potrafie to i nie myle hotkeysow ^^

Vionia 15-02-2007 13:25

juz sie kluca. ogladac film dzieci a sie nie pluc

Dark Brozyn 15-02-2007 14:35

Fajny film, ładne fragi, muzyka taka sobie. 9/10 bo słaba jakość :p

Skurka 15-02-2007 15:10

Taki byle jaki ten film

KorinaS 16-02-2007 14:37

Spoko filmik :P

Davert 17-02-2007 21:45

Filmik dosyć fajny

Ps. Poda mi ktoś tytul tej pierwszej piosenki? :)

Bigzone 18-04-2007 22:05

Cytuj:

jak taifun "uciekal" ;D przed cala vision a tak srał w majty ze nawet hotkeysy mu sie mylily...
jakie ogladalem ...

NOOB jesteś i tyle, człowieku zastanów się jaki gracz nie ucieka przed ~15 graczami z wrogiej gildi lvl 100+ ponadto skoro napisałeś, że oni maja best pvp to się myliszzzzzz i to sporo idą prawie cała gidią na takiego dla przykładu Taifuna(to w takim razie to nie PvP tylko PlayerS versus PLAYER). Dodam że jak są tacy twardzi ci z vision to niech każdy weźnie solo z Taifunem...... nah. Jaka gildia jest bardziej noobijska? Hail dusk~
Czlowieku hotkeysy każdemu mogą sie zmylić--> to że np. ja pomyliłem hotkeya w walce z dragiem to nie znaczy że ze strachu<noob>
Ostatnie daj mi tego linka co niby tam jest pokazane jak TD spada przed vision <będę wdzięczny>:evul:

Susan-Dark 18-04-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bigzone (Post 1376324)
NOOB jesteś i tyle, człowieku zastanów się jaki gracz nie ucieka przed ~15 graczami z wrogiej gildi lvl 100+ ponadto skoro napisałeś, że oni maja best pvp to się myliszzzzzz i to sporo idą prawie cała gidią na takiego dla przykładu Taifuna(to w takim razie to nie PvP tylko PlayerS versus PLAYER). Dodam że jak są tacy twardzi ci z vision to niech każdy weźnie solo z Taifunem...... nah. Jaka gildia jest bardziej noobijska? Hail dusk~
Czlowieku hotkeysy każdemu mogą sie zmylić--> to że np. ja pomyliłem hotkeya w walce z dragiem to nie znaczy że ze strachu<noob>
Ostatnie daj mi tego linka co niby tam jest pokazane jak TD spada przed vision <będę wdzięczny>:evul:

Ziomek, po co wogole odswiezasz ten temat -.- Jak masz cos do powiedzenia o Vision to znajdz jakis "AKTUALNY" temat, a nie piszesz do tematu ktory zostal zrobiony 2 miesiace temu.. Co do tego komentu to zal mi Ciebie...

Etoric 18-04-2007 23:15

do tego 2x up
te 100 levele to była dobra karta przetargowa 3 lata temu, gdzie nieliczni mieli po bańce. Teraz 100 level goniacy chłopa co ma 180 leveli wiecej jest smieszne, nie sądzisz?

Nieugiety 18-04-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Davert (Post 1274333)
Filmik dosyć fajny

Ps. Poda mi ktoś tytul tej pierwszej piosenki? :)

Masz na końcu filmiku....

eh..
The Offspring- The kids aren't alright
(patrz avatar ;) )

H.L 18-04-2007 23:43

Bynajmniej nie ma tylu efektow jak u kalashnikova

General_Caster 19-04-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateusz44443 (Post 1269070)
lizo~~~~ .........nie zgadzam sie bo nie gram na furorce i nie mam po co podlizywac sie..
A duskow nie lubie i tyle....a ze podoba mi sie pvp vision to "kibicuje" im w tej wojnie
a co do hotkeysa w sumie sam bym sie bal ale taki lv jak on nie powinien mylic visa z utamka/utani gran hur...
Sam nie raz przed banda brazoli musialem uciekac wiec potrafie to i nie myle hotkeysow ^^

ale jak ty padniesz na 12 lvlu to masz malo do odrobienia a Taifun ?

Gesior 19-04-2007 03:05

Cytuj:

Vision sie boi open battle?? ......
zdziwisz sie ....na forum byl filmik na ktorym vision prezentowalo open battle i pokazane bylo jak taifun "uciekal" ;D przed cala vision a tak srał w majty ze nawet hotkeysy mu sie mylily...
jakie ogladalem ...
~~Hail Vision~~

Moze poogladasz filmy od Unit'u ;) (tibia 7.6 i starsze.. nowy sklad jaki byl ostatnio to juz nie to samo co wymiatacze z 7.4 ktorzy trafiali wroga bez cip bota, ani zadnego innego bota. bez bota robili tez comba.. bardzo precyzyjne)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez General_Caster (Post 1376592)
ale jak ty padniesz na 12 lvlu to masz malo do odrobienia a Taifun ?

Zanim sie zaczela wojna to taifun szybciej by lvl odrobil 280 niz ja np. 30
Nie kazdy gra 8 godzin dziennie walac z SD czy mortow w demony/dl/warlocki. Nie wiem gdzie huncil, ale robil lvl w 2-3 dni.
@do wszystkich co pisza ze Ima~ to 12 letni dzieciak tak jak cale Vision
Nudne sie robi wyzywanie ich od dzieci. Moze sami macie 12 lat i jakies kompleksy co do wieku? Dla was widac powiedzenie, ze macie 12 lat to jakas ostra wrzuta. Nie wiem ile ma lat Taifun, ale musi byc w jakims stopniu niedorozwiniety/uposledzony, bo nikt normalny nie siedzi przy kompie po 8 godzin bezustannie walac w np. 2 guziki (exura gran/exori vis (lub SD)). To, ze mozna tak porobic 2-3 dni, zeby troche lvl wbic i potem miec wieksza przyjemnosc z gry to jeszcze nie takie chore, ale siedziec tyle dzien za dniem. Moze to Taif~ majac i 20 lat jest jakis niedosrozwiniety, a nie goscie z Vision, bo oni nie wbili za wysokich lvli, a napewno tyle nie graja co Taif~. Co o dziwo nie przeklada sie naumiejetnosci Taifuna w walce :>
Co film to albo ucieka albo pada jak noob (taak.. NOOB - taki gosc co mysli i podaje sie za wymiatacza co wszystko wiec, a na serio to nie jest za dobry..). Moze to jest jedno z jego uposledzen? Brak inteligencji? Wyobrazni przestrzennej? Brak umiejetnosc planowania/przewidywania? To on sam tylko wie...
Jak chcecie sie wypowiadac na temat Dusk~ / Vision to piszcie w nowych tematach, a nie odswiezacie te z przed 2-3 miechow.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36.