![]() |
Vision Rulezz
Filmik przedstawia jak najlepsza gildia Furory pekuye ludzi :)
http://video.google.pl/videoplay?doc...=vision+rulezz Link jest na video google ale niedługo dam do pobrania na dysk :) |
Juz ogladajac te 'efektowne' napisy wstepne z Movie Makera odechcialo mi sie ogladac.
//Edit Dobra, zobaczylem i jest taki sobie ; X Z ta druga piosenka zjebales kompletnie sprawe. |
Jak bym mial Vegasa 7 wszystko by wyszlo inaczej a wiec wiesz ;(
|
Kolejna tubka wazeliny... Do tego źle wykonana.
|
Nie ma to jak lizodupy... wy serio myślicie, że jak będziecie mówić ''vision rulez'' ''imargam zrobie ci l..." to nie zostaniecie ofiarami Vision? Tych bachorów? Oni mają was w dupie!
Miłej gry na Furorze :) |
Cytuj:
|
filmik niezly
fajnie sie oglada :) |
http://vp.video.google.com/videodown...01271596418657
download do filmu odtwozyc mozna vlc media playerem |
odp?
Cytuj:
Jak jestes frajerem to nie chodz po forum i nie wystawiaj beznadziejnych komentów. Ja jestem za Vision i w dupie mam co o tym myslisz...X( |
Wylaczylem jak zaczynala sie druga piosenka ... n/c jakies k.... shooooot shooooot ... teraz nagraj film jak padaja ... bo pewnie wiecej razy padli niz zabili ...
|
;p
zdziwilbys sie ;]
|
To moze daj jakies statystyki Ima~ kto wygrywa wojne wy czy duski kto wiecej razy padl itp. o ile posiadasz takie statystyki bo nie wymagam od ciebie zebys kazdego fraga zapisywal no ale napewno wy tez kilka razy padliscie ...
@Edit: Imargam powiedz mi jak doszlo do wojny ?? Ogladalem fotki w twoim podpisie i na kilku questach i nie tylko jestes na screenach z ludzmi z gildi Duskiness prosze powiedz jak doszlo do wojny o ile wiesz ... a i czy na tym filmie na youtube.com pt. Dolnia Muminkow to jestescie wy czy ktos po prostu was nie lubi i powklejal czyjes zdjecia ... |
Vision gromi duskow a jak chcesz wiedziec dokladnie to zajrzyj na forum.tibia.com i na swiat Furora...
|
Vision faktycznie narazie wygrywa...
Najzabawniejsze jest to, że ci ludzie którzy kiedy tylko was zobaczą krzyczą "Jesteście najleps!!11" "Wymiatacie!11" kiedy / o ile zaczniecie przegrywać tak samo zaczna podlizywać się Dusk~ ^^ Film średni, było 75k podobnych Pierwsza muzyka występuje w co trzecim filmie o PK/Annihilatorze Druga bez komentarza :D @Veltaxio Ale się autor musiał podniecić że się u niego wypowiedziałeś... Ale takie jedno pytanko - dużo dziennie otrzymujesz msg w stylu "Jesteś zajebisty" itp? Takie tam lizodupstwa? |
@Mati1298 - Jak możesz to zuploaduj filmiki w *.rec i podaj linki.
@topic - Filmik może być, a muza jak muza zawsze można wyciszyć, a nie od razu wyłączać film ;) |
Sporo takich msgow hehe , jednak wiecej takich gdzie mi jada ;p
|
vision najlepsza buhahaha
oni sie nie nadaja myslisz ze sa dobrzy bo tluka 1 goscia w 10 osob lub wiecej?? przeciez taki koles nie ma szans zygac mi sie chce jak sie na to patrze |
lol taifun devilry 280 ms (big noob) ten co to wymyslil chyba nie zna pojecia nooba
a pochwalilibyscie sie jak vision dostaje wpi..... a na ostatnim war vision wylogowywali sie jak tchorze |
Cytuj:
-pochodzi z Furory -''hail vision vision rox jebać dusków" -nie przyjmuje krytyki :) zamiast mi odpowiedzieć, zaczął po mnie jeździć. Ty zresztą też Oni, pochodzą z Furory, i trzymają z każdym kto akurat wygrywa. Zobaczycie, jeśli Duski wyprzedzą w fragach Vision, choćby o 1 frag, natychmiast się posypią tematy ''duski rox, hail duskinnes, jebać vision". Co do przykładu z EO: Jeśli autor pochodziłby ze swiata EO, a EO był polakiem i często zaglądał na to forum, tak, nazwałbym go lizodupem. W innych okolicznościach nazwałbym go wielkim fanem. |
Co do filmu taki se, a co do was lol naabki ;p przeciez to tylko gra, a co do tego co pisal o vision ze sie wylogowali lol ;p przeciez normalne to jest ze loga dali licza sie fragi ;p niewiem czemu jestem za vision moze dlatego ze kiedys kumpla taifun 2x pod rzad ubil i mu sie gry odechcialo Gremar nick moze ktos pamieta ;p
Aha jeszcze jedno 2 dni temu ubilem kolesia na xerenie pozniej sie podawal za Fenixa'gru haha czyli mam tez 1 fraga xD look podpis \/ |
Razi mnie tytuł tego tematu (jak i rozmowy innych*), Vision pk? "Vision Player killer''? To są filmiki z wojny a nie zabijanie graczy for fun czy coś :P
Film nie jest zły, chyba wszystko było w WMV Vision (oryginał mam na myśli). *np: "nie chcę mieć pk" aww nie mogę takiego czegoś z cierpieć, poprawnie chyba jest "nie chcę mieć skulla"... :P |
nice combo bot xD
|
Ja piernicze co za kretyn xD haha
Napisal ze TAifun to noob... stary rozumiem ze mozesz go nie lubic bo jestes za malolatami z vision ;] ale noobem to on raczej nie jest bo zaloze sie ze ty bys takiego lvla nie wbil wiec nie gadaj ;] JAk pokazales jak Magrami pada (wtedy co pozniej padl ima) to bylo wkleic jeszcze kawalek filmu dalej jak 3 z vision pada :] Duss slabie rozniosa vision.... na open battle boja sie wyjsc jak juz to tyljko w trapy sie chowaja xD haha vision nabbs |
Cytuj:
chlopak ma 12( no moze 13 lat) i raczej na takiego nie mozna liczyc... wolal isc do gildii gdzie srednia wieku pasuje do jego :] pewnie jak w duskach cos gadali to za chuja nie wiedzial o co chodzi xD haha idz do szkoly a nie non stop pzed kompem Elo |
Vision sie boi open battle?? ......
zdziwisz sie ....na forum byl filmik na ktorym vision prezentowalo open battle i pokazane bylo jak taifun "uciekal" ;D przed cala vision a tak srał w majty ze nawet hotkeysy mu sie mylily... Wiec koles nie gadaj ze vision cienka itp .. oni maja best pvp <<jako gildia>> jakie ogladalem ... ~~Hail Vision~~ |
:)
Bardzo fajny filmik, i fajne fragi :P
|
Cytuj:
A ty byś nie uciekał jakby cie goniło 20+ ludzi 100level +? Z dobrym zgraniem i z dobrym pvp? Niee, ty byś wbił się i zaczał z ue spamować -.- Cytuj:
Cytuj:
|
lizo~~~~ .........nie zgadzam sie bo nie gram na furorce i nie mam po co podlizywac sie..
A duskow nie lubie i tyle....a ze podoba mi sie pvp vision to "kibicuje" im w tej wojnie a co do hotkeysa w sumie sam bym sie bal ale taki lv jak on nie powinien mylic visa z utamka/utani gran hur... Sam nie raz przed banda brazoli musialem uciekac wiec potrafie to i nie myle hotkeysow ^^ |
juz sie kluca. ogladac film dzieci a sie nie pluc
|
Fajny film, ładne fragi, muzyka taka sobie. 9/10 bo słaba jakość :p
|
Taki byle jaki ten film
|
Spoko filmik :P
|
Filmik dosyć fajny
Ps. Poda mi ktoś tytul tej pierwszej piosenki? :) |
Cytuj:
Czlowieku hotkeysy każdemu mogą sie zmylić--> to że np. ja pomyliłem hotkeya w walce z dragiem to nie znaczy że ze strachu<noob> Ostatnie daj mi tego linka co niby tam jest pokazane jak TD spada przed vision <będę wdzięczny>:evul: |
Cytuj:
|
do tego 2x up
te 100 levele to była dobra karta przetargowa 3 lata temu, gdzie nieliczni mieli po bańce. Teraz 100 level goniacy chłopa co ma 180 leveli wiecej jest smieszne, nie sądzisz? |
Cytuj:
Masz na końcu filmiku.... eh.. The Offspring- The kids aren't alright (patrz avatar ;) ) |
Bynajmniej nie ma tylu efektow jak u kalashnikova
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie kazdy gra 8 godzin dziennie walac z SD czy mortow w demony/dl/warlocki. Nie wiem gdzie huncil, ale robil lvl w 2-3 dni. @do wszystkich co pisza ze Ima~ to 12 letni dzieciak tak jak cale Vision Nudne sie robi wyzywanie ich od dzieci. Moze sami macie 12 lat i jakies kompleksy co do wieku? Dla was widac powiedzenie, ze macie 12 lat to jakas ostra wrzuta. Nie wiem ile ma lat Taifun, ale musi byc w jakims stopniu niedorozwiniety/uposledzony, bo nikt normalny nie siedzi przy kompie po 8 godzin bezustannie walac w np. 2 guziki (exura gran/exori vis (lub SD)). To, ze mozna tak porobic 2-3 dni, zeby troche lvl wbic i potem miec wieksza przyjemnosc z gry to jeszcze nie takie chore, ale siedziec tyle dzien za dniem. Moze to Taif~ majac i 20 lat jest jakis niedosrozwiniety, a nie goscie z Vision, bo oni nie wbili za wysokich lvli, a napewno tyle nie graja co Taif~. Co o dziwo nie przeklada sie naumiejetnosci Taifuna w walce :> Co film to albo ucieka albo pada jak noob (taak.. NOOB - taki gosc co mysli i podaje sie za wymiatacza co wszystko wiec, a na serio to nie jest za dobry..). Moze to jest jedno z jego uposledzen? Brak inteligencji? Wyobrazni przestrzennej? Brak umiejetnosc planowania/przewidywania? To on sam tylko wie... Jak chcecie sie wypowiadac na temat Dusk~ / Vision to piszcie w nowych tematach, a nie odswiezacie te z przed 2-3 miechow. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |