![]() |
Mały hunt dragów 42 MS.
Mój mały hunt dragów :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17249 Oglądajcie i cieszcie się! Tibia 7.92 |
Noto powiem tak.Zal
ja moim 35 ed walilem bez utamo cale respy i jeszce do tego hmm. n/c |
Zauważ, że raz skończyła mi się utamka i musiałem szybko uciekać(Miałem wtedy coś koło 80 hp ;P)
|
Dobry, opłacalny hunt, ponadto doskonały exp! ;]
|
Cytuj:
|
Wystarczy stan na ukosie bic z wandy i co raz z visa podbegac i exura gran uzyc i nie potrzebny manashield sprubuj a nie pozalujesz..
|
Cytuj:
kup okulary... |
Cytuj:
35level tłucze masowo dragi...z hmm'ów=kłamstwo! 35level tlucze masowo dragi...z sd'ków=głupota, ale prawda @down bym chodzil na demony z lmm'ami btw. skonczą sie ferie i idz raz w zyciu na polski do szkoly..błagam |
NIe bende sie z toba klucil nagram 1 filmik jakis i wtedy sam zobaczysz...
Ty to bys pewnie expil na 40 lvl z 2 monkami na guardach<lol2> |
powiem jednoz żal.br i nikt mnie nie przeona ze to byl albo gracz ktury ma powyzej 60 ktury boi sie zaryzykowac albo osoba kturej najlepszom rozrywka jest przeczytanie ksiazki
|
Cytuj:
@down bahaha stfu! koles w kazdym wyrazie robi błąd a ty do mnie ze przecinkow nie stawiam? haha żal |
Cytuj:
@ waste. |
Każdy na swój sposób polowania. Osobiście uważam, że 40 ms bez problemu można expić bez mana shield'a. Mimo wszystko ocena raczej dosyć niska, ponieważ chodzisz z ~150 many (w takim razie po co mana shield?), często nie trafiasz vis'ów, zero loot'a, ale jak to mówią trening czyni mistrza.
|
@XIII
Widać, że nie oglądałes filmika. Po selnięciu wszystkiego nie było waste X( @ALL Przestańcie się kłucić!! |
Boże Oswieć jego pustą głowe...
Cytuj:
1. 3 razy napisałeś który, której i w każdym przez U .... sorry że się czepiam ale to powinno wiedzieć dziecko z 1 klasy :baby: . 2. Zjadasz literki gorzej jak dziecko z 1 klasy :/ 3. Jak chcesz siedzieć na forum i sie kłucic jak idiota to proszę Cię naucz się pisać... ŻAL.PL dla tych debili z forum :/ |
@UP
Ty tez popelniles blad, "kłucic'' piszemy przez "Ó" :) @ Filmik taki sobie ;p |
@up
A na koncu zdaniu stawia sie kropke, nie emotke. |
UP
po pierwsze to nie jest lekcja j-polskiego, i nie musze tutaj wstawiac zadnych kropek przecinkow... |
Tak samo jak starać się o własną ortografię.
No a film jak film, cóż... Ważne, że Ci się podobało ;-) |
Cytuj:
|
Kurde Mol!!!
Przestać się kłócić O Ortografię, tylko komentować filmik!!!x( X( |
Zaraz chyba wejde na mojego ed i pokaze CI jak sie bije caly resp bez manashielda bo az zal patrzec jak tak bardzo wastujesz :P
|
Cytuj:
//Topic Powiedzmy, ze masz dosc 'specyficzny' sposob expienia ; X. |
Dzięki za wszystkie komentarze.
Proszę o przestanie krytykowania ortografii innych! (Jakbyście nie mogli tego na PM napisać, tylko tutaj wygłaszać swe opinie X( ) |
Omg ludzie piszcie na pw sobie zażalenia a tu komentujcie filmik... Co do jednego się zgadzam: każdy ma swój sposób na hunty chce mana shield - niech używa... Gz za film... Pzdr
|
Były Olorion.-wannabe, pan Czynaście i wszyscy inni, stfu panowie, bluzgajcie swą ortografię na PM, co innego raz napisać, a co innego kłócić się przez 95% tego tematu.
|
Cytuj:
No, tylko ze autor filmu jest sorcem ;) |
Omfg
Exp moze i dobry ale ile tam dragow zabiles z 10 i takie waste i ten mana shield ... Aa co do tego 35 ed na dragach bez utamo niewidze nic przeciwko -.- wystarczy wiedziec jak grac -.-
|
@up
Nawet na 50 lvlu bez utamki jest duże ryzyko że padniesz więc się nie wypowiadaj -.-. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:27. |