![]() |
2 nowe światy non-pvp
Dnia dzisiejszego Cipsoft postawił dwa nowe servery:
Nerana usytuowana w Niemczech. Unitera usytuowana w USA. Oba światy są typu non-pvp, czyli z wyłączoną walką pomiędzy graczami. Przez pierwsze kilka dni jedynie posiadacze Premium Account będą mieli dostęp do nowych serwerów. Zespół Tibia.pl życzy owocnej gry na nowych światach oraz zmniejszenia kolejek na starszych serwerach typu non-pvp. Nowe wieści: Od dnia 31 Stycznia możliwe jest już logowanie na nowe światy przez postacie nie posiadające Premium Account. PS. Dodatkową informacją jest to, że zepsuta dźwignia przy moście prowadzącym do Pits of Inferno została naprawiona. Możecie już tam ginąć bez przeszkód! Zdobądź Premium Account |
Widze, że Cipsoft próbuje zmniejszyć kolejki na światach no-pvp.
|
ktoś wie gdzie bedzie wiecej polaków ;P? tak jak np. jak wyszly candia i menera to wiecej na candie :P
|
@up
Nerana. Mało kto jest tak głupi, żeby grać na USA servach. No chyba, że wybiera lagi. Beznadzieja. Znów non-pvp. Szkoda, że nie ma już czasów kiedy wypuszczali po 4 servy naraz. Każdy byłby zadowolony, a tak lipa. |
nareszcie thx cipsoft
Mam propozycje założenia rodzinki :p Wiem, wiem że to non-pvp ale to dla zabawy Tibia to przecież gra służąca do? -GRANIA I DOBREJ ZABAWY jeśli ktoś chętny pw lub na gg 5174748 NERANA ROOX sry nie mogłem się powstrzymać B) |
Nie bez powodu ludzie mówią na nich "CIPki":D
OMG!!!!!!11111oneoneoneonejedenjeden Znowu non-pvp, eh szkoda gadać:( edit: Wiecie kto najczęściej PKuje na publicznych test serverach???!?!?!?!?!?!? Typy z non-pvp. Jak małpa wypuszczona z klatki, która posmakowała wolności tak te nooby zaczynają PKować, bo zasmakowali co to PK, i zamiast oblukać co jest nowego w grze po update to jest 1000 500 100 900 dedów ludziX( X( X( X( X( X( X( Eh troszkę sie uniosłem :D |
Jazda wkońcu będą mniejsze kolejki na harmonii i celescie:evul: :evul:
Może się wybiore na te nowe śwaity ale pewnie kolejki będą jak nic:/ |
Czy to możliwe żeby światy non-pvp były bez kolejek ? Chyba nie.....
Ale napewo to jakoś wpłynie zamiast klejki 200+ to 100+:D Let's See it... @up Na Ch** ci pvp ;ddd tam nigdy nie było kolejek i jest dobrze.... Jest 58 światów pvp(2 pvp-enfo),14 non-pvp Więc po co mieliby dawać jescze więcej serverów.... |
A ja pacc w sobote dopiero zamawiam :| Bym pogral na amerykanskim.....dobrze,ze sa npvp :] mniejsze kolejki beda na pvp...
|
NARESZCIE!!
W koncy Cipy otworzyly 2 nowe swiaty teraz zmniejsza sie kolejki na guardii i innych swiatach non-pvp :P |
Do bani z servami non pvp.;/ Lepiej gdyby wyszły servy PVP :]
|
A PO CO WAM DO c***a WAFLA servy pvp !?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!? Non pvp jest 5 razy mniej od pvp, a kolejka są mordercze ;/
|
non pvp premium
ale lipa, czemu nie zrobia 1 albo 2 serverow non pvp tylko dla premium non stop, czekam non stop na taki chocby jeden server, jak ktos ma jakis kontakt z cipami to prosze przedstawic im ta oferte...
|
.
Mnie to nie przeszkadza, z tego co słysze to na non-pvp są jednorazowo online największe liczby osób. Sam planowałem grać na new servie gdyż myslalem ze wyjdzie on na Boże Narodzenie, jednak sie przeliczyłem xD. Wróciłem na Askare :) btw. mam pytanie macie problemy z logowaniem sie na niemieckie servy i czy działa wam tibia.com? bo ja sie moge zalogowac all tylko mi askara nie wchodzi ani tibia.com ;s
|
Watpie, czy te nowe serwery zredukuja kolejki na np. Refugii czy Harmonii.
Holota z non pvp nie pojdzie grac na nowe serwery, bo: -wiekszosc nie zamierza zmieniac swiata, -nie umie sobie poradzic na nowym serwie, gdzie p set stoi po 3k. |
fajnie nie bedzie takich kolejek ;)
|
Jak dla mnie to powinni zrobic swiaty pvp i non pvp zeby nie bylo klutni:D ani kolejek
|
Wkoncu nuubki z Candi z 15 lvl sie przeniosa na nowe swiaty to moze bedziesz szlo sie lognac po 13.30 na Candie :] Wiekszosc i tak przenosi sie na nowe nowe swiaty bo i tak nie potrafia nabic 25 lvl ;( przykre a ci co potrafia bez Pacca to pozniej juz sie zalogowac nie moga :/
|
Nareszcie!!! :D :D :D
|
Ja tam nie wybieram się nigdzie, ale nie wiem po co wam nowe serwy pvp? Gram na pvp i jeszcze ani razu nie musiałem czekać w kolejce. Na non-pvp coraz więcej ludzi chce grać, mogli by stworzyć kilka już tych non-pvp i tak z 2 pvp ; ) Ale oczywiście są ta koszty =]
|
Dobrze, ze sa non pvp - wszystkie sa zapchane. A na niektorych pvp sa czasami pustki ~200-300 osob.
|
Jak ktoś wcześniej napisał, mogliby zrobić jakiś świat non-pvp dla PACC tylko :)
Jak dla mnie to mogą robić 3 servy dziennie, bez różnicy i tak już nie gram w tą grę ~.~ yO |
Wkoncu nowe światy :D
Nie beda takie kolejki moze :P |
Znów non-pvp... Myślałem że będzie pvp no ale cóz...nic nie zmienimy:p A tak swoją drogą to mi to obojętnie i tak się nie przeniose na żaden z tych światów. Pewnie z miesiąc nie będzie się dało na nich grać bo nadejdzie plaga low leveli...
Ale i tak życze miłej gry :) |
wie ktos moze kiedy FACC bedzie mógł grac na nowych serwerach?
|
@ Volshio
Przeciez pisze w newsie :) Ahh jak fajnie... Zdaje mi sie ze nawet na pvp sie zrobi troszke luzniej, bo niektorzy pojda na new server. |
Afff ludzie pytacie sie poco nowe servery PVP ?? Normalne poco, ceny na niektorych serverach sa makabrycznie male, nieoplaca sie nanich grac, hunty sie niezwracaja, sa juz stare gildie ktore tam panuja a na nowym serverze moze ktos zablysnac. Ja popieram more PVP plz ;) Non pvp sa do kitu pelno noobkow,zlodzieji,botowania itp rzeczy. Moim zdaniem niepotrzebnie non pvp zrobili. Ciao zycze milej gry na non pvp, sam gram an takim dlatego czekam na pvp
|
Kurcze wywaliło mi prąd 2 razy i teraz jestem 34 w kolejce aff:(
|
Nie wiecie może kiedy facc będzie mógł na nich grać??
|
Pewnie za tydzien
|
omfG znowu non-pvp, ostatnio o ile dobrze pamiętam tez powstały światy non-pvp. Oczekiwałem czegoś lepszego X(
|
A jednak jak mówiłem nie chce szukac i kozaczyc ale mowilem ze jeszcze podczas Ferii woj. Lubuskiego to na pewno wyjdą,.. ;D;D;D;D;D
@Topic Muahaha, Buahaha, Nuahaha,.. No sorry nie moge znowu non-pvp,.. Współczuje tym ktorzy czekali na pvp,.. HAHA No nie moge, sorry Hah ! |
@UP facc za okolo tydzień
ja tam jutro ładuje pacc i jazdaaa... :P nigdy nie gralem na nonie :evul: |
heh szkdoa ze non pvp :P no ale my juz o tym nie decydujemy.. :)
Co do tych nupkow co pisza kiedy facc bedzie moglo ... czy wy sie dalej nie nauczyliscie ze trzeba poczekac ten tydzien czy tam dwa ?!?!?! zawsze tak jest ... |
noob-pvp
:D 8o :D 8o :D 8o :D 8o muahahahaha |
89 osob czyta ten temat ostro hehehe ! mi sie wydaje ze cipy pierw daly non pvp zeby jak zrobia pvp zeby nie wbilo tam ponad 1000 osob dla mnie dobry pomysl zeby zrobic najpierw non pvp odczekac chwile i zrobic pvp ;]
|
czy ktokolwiek z tu obecnych jest w stanie powiedziec oco chodzi z tym PS.? bo tylko do w tym niusie bylo ciekawe i warte komentarza
|
O boże nie moge... Non-pvp rlz...Rozwalają mnie te nooby z pvp co 17 lvl mają i klną na wszystkich, którzy grają na non-pvp, czy według was gra bez PK naprawde traci aż tyle na wartości? Czy można nie doceniac dzieła Mateusza Dragona Wielkiego, za to, że gra na non-pvp? Czy lvl (skill) zdobyty na non-pvp naprawdę tak bardzo traci na wartości w stosunku do pvp? Oczywiście nie... Zagrajcie na non-pvp i doświadczie ulgi jaka spotka was, kiedy nie zostaniecie zpkowani za zabicie doga na ulicy...
|
LOL. Znam kupe osób co czekało na nowe servy, ale pvp. A tu wała Cipy im zrobiły, non pvp. :evul: No, może pare(naście) noobów wywieje z Lumi i mniejsze lagi, czy mniej ludzi będzie dookoła.
<dalszy śmiech> |
Cytuj:
[pi:es] (abbr of postscript) postscriptum. Odpowiednik BTW. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |