![]() |
SoF Done!
17:58 Rookguardian de'Bove [90]: 17:58 You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz. Only the humble may touch the Sword of Fury.
Palily sie ognie spike lezal zgasly Ognie spike nie bylo res khmer krecil |
Jesli to prawada to niezle ;]
|
http://rapidshare.com/files/13349235/Sword_of_Fury.rec
dla niedowiarków ZEBY NIE BYLO WĄTPLIWOSCI PLIK JEST ABSOLUTNIE CZYSTY |
Znam Droge
|
A jakiś dowód na to masz, co?
@Edit: sorki, ale jak pisałem posta ich wypowiedzi jeszcze nie było :P |
@up
przeciez Rokstayer'ek mówił że Res Khmer no nagrał !!!! @edit kurde taki ruch przy tym temacie ze kilka osób może cie wyprzedzic zanim coś napiszesz xD pozdrawiam ;) |
Jakie napiecie :D ^^
edit: REHOST PLAX!!!!! |
@ileś tam up:
Zaraz będzie filmik. Zresztą... na Antice była ekipa, ale oczywiście musieli zrypać. Podobnie jak PoI. To jest odpowiednik na rooku. |
Aż trudno mi w to uwieżyć :) Jeśli to prawda to wkońcu coś się dzieje na rooku :)
|
0o ciekawe,ciekawe...;]
|
Gratuluje ! jestem dumny ze Polak jako pierwszy go zdobyl ;)(przynajmniej nie slyszalem zeby kto inny go mial)
|
Nono wielkie gz a tak wogóle to co drugi temat o sword of fury jest komentowany jako quest spoiling albo jeszce inaczej niedowiarki pobierać film i lookać 8o Polak potrafi :cup: ;]
|
hej prosze dajcie jakieś screeny błagam tibia cam mi nawala :(
Albo jak ktoś wie co to za błąd : The tibia client encourntered a critical error and had to be stopped A detailed error report has been written to the error file wich you are asked to submit at your next login Albo weź w youtuba wrzuc musze go zobaczyć!! |
Cytuj:
|
Jak ja chce to zobaczyć , ale nie moge. Czy można to gdzieś jeszcze zobaczyć oprócz przez TibiCam, bo się nia nie umiem posługiwać??
|
filmiku sie nie da sciagnac.
co do pokonania tam było? |
jak ktos moze to niech wrzuci na youtube
dzieki |
|
Chyba 6 Up
NIE PIERWSZA ZROBILA Z ANTICI EKIPA Po info do mnie albo do innych w tibi ;) |
Może wypowiem się bardziej szczegółowo:
Na Antice quest był zbugowany. Musieli interweniować GM'i... Na Elysii niestety mnie nie było. Rzeczy potrzebne: Boxy, jabłka. Lvl: 35. Potwory i wygląd: Pierwsza sala: podobna do mino hell. Druga sala: odpowiednik mino hell z goblinami. Trzecia sala (ostatnia, do której doszliśmy): odpowiednik mino hell z orcami i orcami s. Czwarta sala: (z opowieści GM'ów): jak wyżej, ale z rotami. Piąta sala to miejsce, gdzie potrzebne są jabłka. Należy ułożyć je na odpowiednich polach. Na jednym trzeba stanąć. Jeżeli źle ułożysz - tp do świątyni. Niestety nie wiem, co jest dalej. Filmik jest tylko fragmentem - zanudzilibyście się. Edit: Mimo iż mam facc zostałem przeteleportowany (ah Ci koffani GM'owie). Potrzebna była najsilniejsza ekipa. Nie liczcie, że inni coś wam powiedzą. Ja się wyłamałem. |
@up
No ale mozesz dac... |
osz ciuuuu...a moze da ktos szczegółową solucję xD
|
Zobaczymy jak mi jutro pójdzie. Póki co, wyssałem całą kasę z banku i zapchałem się lfami po brzegi BPka. Wypatrujcie jutro Spike Sworda na wyspie, albo mojego deada na tibia.com... Over'n'out.
|
nikt nie da solucji, przeciez to gupie by było z naszej strony chwalić się takim czymś. Poszukajcie a znajdziecie...
|
na tym filmie pokazane jest jak wykonac quest?
ps. błagam...skad ściągnąć ten plik co pozwala na otworzenie filmu na tibi 7.92? bo tibia cam mam ale tam trzeba cos jeszcze wklejić jak pisze w poradniku ale temten link juz nie działa;/ |
Res...ale coś chyab możesz powiedzieć przecież to jest największe osiągnięcie polaków wszechczasów !!
|
dajcie ten filmik na youtubie plzplzplzplz
|
Sam już nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony to chciałoby się wiedzieć co i jak a z drugiej szanuje sie dokonanie innych i zrozumienie, że chcą to zostawić dla siebie.
Może jest to największe osiągnięcie polskich rookstayerów, ale chyba nie po to quest był tak długo nieodkryty, żeby teraz każdy mógł go zrobić. Liczę tylko na jakieś luźne wskazówki co do sposobu odkrycia (nie wykonania) zadania. |
Ja z Aqua palem, próbujemy rozwikłać zagadkę przeczesaliśmy pół pacc area i na nic nie wpadliśmy...
Milan dzięki za pomoc, małą, ale przydatną, jeśli wiesz coś więcej mógłbyś powiedzieć na tibii, pw? |
No ja właśnie również na to licze...
|
Doprowadzenie do takiego stanu rzeczy trwało dość długo. Sadzę że każdy przy odrobinie trochę szczęścia i rozumu będzie potrafił odkryć to i owo.
--- Res |
Ludzie czekający na biedną de'Bove...
http://img254.imageshack.us/img254/4600/hahaha2qh.jpg Jak jutro ma tak wyglądać Xerena, to może sobie lepiej odpuszczę tego questa... ;) |
Zastanawia mnie tylko dlaczego widać w opisie miecza:
17:58 Rookguardian de'Bove [90]: 17:58 You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 50.00 oz. Only the humble may touch the Sword of Fury. Nie było tego napisu JEDYNIE na znaku? Zmienili coś czy po prostu takim niedowiarkiem jestem. o.x Dziwne rzeczy się z Tibią dzieją. :/ I dlaczego komentarz postaci Rookguardian de'Bove nie zawiera opisu miecza(gdy go się dostaje czy coś). Ok, nie każdy chce się chwalić. No i czemu widzę tam "- R - E - T - I - R - E - D -". o.x Hmmm.. "19.09.06 Moderator of www.tibia.pl"... Może, proszę wybaczyć, nie znam nicku na forum, ona się wypowie?:> Nie tam, głupie pytanie. :) No i jeszcze jedno: Cytuj:
Ale z drugiej strony miecz zniknął tak jak na różnych, nawet starych screenach... mam na myśli kamienie i ogień... Aj, kombinuje... :/ |
dajcie na youtube albo ten link co do oglądania filmów na tibie 7.92 w tibia cam jest potrzebny;p
|
@Prodigy
Już nawet w mieście postać nie można xD @topic Ludzi kiedy zrozumiecie, że w tym filmiku jest tylko jak nagle pofff...znika SoF? NIE MA POKAZANEJ DROGI DO QUESTA. |
@Milan ognia
Czemu napisales ze quest jest dostepny od 35 lvl i ze sa tam gobliny skoro Res wykonal go na 22 lvlu na FACC? :> takie moje malutkie spostrzozonko :> |
@up:
A ja jak na faccu wbiłem? Zresztą... mówię, że był zbugowany. Możliwe, że u nich był w mniejszym stopniu. Np: zbugowana bramka lvl'owa. A co było z PoI? Też zbugowane. Edit: Nie zapominajmy, że niektórzy GM'owie mają swoje ulubione światy, gdzie pomogą. Może niech Res się wypowie. To są moje domysły, gdyż jak mówię, mnie tam nie było. |
filmik obejrzałem.
filmik pokazuje jak koles poszedł tam koło rzeki z ludźmi i patrzyli sie na tego sworda. w pewnym momencie ognie zgasły a spike sword zniknął.. to oczywiscie moze oznaczac, ze gdzies sworda teleportneło ;] ale ja chce wiedziec jak jak jak jak i jeszcze raz jak to zrobić!!!:D ale byłoby fajnie;d:2handed: |
Niech lepiej nie mieszają mi bramkami lvl, bo jak jutro się okaże, że potrzeba większy lvl niż mam, to będe rly niepocieszony. Zauważyliście ? Coś ostatnio im nie wychodzą te questy za pierwszym razem?
|
ja nie wiem w czym problem... bez problemów poszło. Może bug, ale nie wiem czego to wynik...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |