![]() |
Ornamented Shield solo by 46 druid
http://upload2.net/page/download/uDC...Quest.rec.html
No moze nie do konca ornamented bo nie wiedzialem gdzie jest w koncu ta tarcza... Zmylily mnie ssy na tibia.org ale to nie problem bo i tak jutro bede tam szedl z kumplem wiec tarcze sobie wezmiemy. Waste sie nie przejmujcie bo 6,5k na bp sd to 1,5-2h grania na tym poziomie. Podczas filmu adv na lvl 47. Dragon lordy padaja jak cioty w 10 sekund. :cup: PS. No i niech mnie teraz ktoryś rycerz pobije i zrobi ten quest z mniejszym waste. :D HAIL DRUID POWAH!:evul: |
Wow, teraz wylicz srednia z Twojego sd na 47lvl!
|
Wiesz co, ja mam pomysl.
Zrob jeden temat ( ,,Filmiki mojego druida" ) i tam zamieszczaj te swoje wyczyny, bo srednio tworzysz jeden temat dziennie. W kazdym poscie musisz tez udowadniac, ze rycerz jest najslabsza profesja ze wszystkich. A ja Ci mowie, ze tak nie jest - wszystkie profesje sa rowne. Dziekuje za uwage. |
Moj sredni hit z sd na 47 lvl 44 mlvl - 309 hp. Nie z filmu tylko kalkulatora bo w tym wypadku calc~ dobrze oblicza a z filmu nie chce mi sie juz liczyc:p
|
Knightem na 47 poziomie nie ma szans wykonać tego questu solo.
edit: Oglądam ten filmik i się nadziwić nie mogę jaką druid ma przewagę nad knightem. Przecież ty te ostatnie dragi ubijałeś z różdżki tracąc czasem mniej niż 100hp. Z łapy na full defie bardzo mało dostawałeś. Ja na moim knighcie mam skille 81/81 i na full attack dostaje każdy strzał z łapy, natomiast na balance jest trochę lepiej ale ubijam draga 2x wolniej niż ty z różdżki. Dodam, że bije z gsa. Dlaczego knight jest taki kaleki? |
Cytuj:
Ja Ci mówię da się wykonać tego questa 47 knightem, będzie tylko większe wsate albo porównywalne zależy jakie skile itp. Jest to w 100% wykonalne. @Down Nie mam 47 knighta, więc Ci nie nagram. Ale jest to mozliwe. |
To weź kurde wykonaj i pokaż. Knight 47będzie bił dragon lordy z explo za 50hp. Jeżeli nie ma skillów 90/90 to ciekawe jak on ubije je z mieczyka? A jeszcze jak zaczną uciekać to co będzie je gonił?:D
ps. Już mnie denerwują te wasze puste słowa o knightcie. Nagrajcie filmiki, pokażcie to uwierzę. |
Zauwazcie jak dragon lordy sie szybko lecza. Zjechalem jednego do red hp a potem z gory mnie dragon zaatakowal bo sie zrespil i nie mialem gdzie many uzupelniac to tamtego draga musialem rozwalic a jak wrocilem (zabijanie tamtego draga na wyzszym pietrze trwalo chyba tylko z pol minuty walilem go z hmm+tempest a nie sd) do dl to juz mial o ile dobrze pamietam prawie green. :)
|
Ok, a teraz poszukajcie sobie filmik Sashry, (ten w którym biegał z great shieldem), i zobaczcie jakie on ma waste na dlach... expi jakieś 15 minut używając kilka exur... Potem kilka mf i znowu... Drutem na tym lvlu, mimo dużej już ilości hp, i tak będziesz sporo tracił na mfy / ihy / uhy / hmmy (chyba że bił byś z visa / mort hura) A knight na godzinke takiego expa, traci jakieś 2 bp mf :)
|
"Knightem na 47 poziomie nie ma szans wykonać tego questu solo."
ma szanse jesli sie z explo bije ;) |
@Pain
No tak knight expi oplacalniej ale druid za to duzo szybciej. :) |
Cytuj:
Powiedz mi kto ma większe szanse wykonać DHQ ? EK na 100lvl czy MS na 100lv ?? Co z tego że druid walnie z Sd za 300 jak DL pusci mu combo za 800. Mana off i ded. Człowieku... Pomysl co ty piszesz.. Jeśli się da zrobic to 47 druidem z małą ilościa HP i mocnym atakiem to co dopiero knightem z dużą ilościa hp, którego nie jest tak łatwo powalić. NAWET gdyby knight walił za 50hp z explo to i tak by prędzej czy później ubił te DLe i Dragi. |
@Times
Czlowieku ty ogladales w ogole moj film? Ja te dragon lordy ubijalem prawie tak jak 2-3 lvl na rooku zabija szczury czyli 10 sekund i juz potwora nie ma, mozna zaglądać po loot ;) Mowisz ze knightem zabijesz szybciej? Czyli musialbys walic po 350 hp albo 400 w turze bo ja mam srednia 309 hp z sd na 47 lvl 44 mlvl. Nie przecze ze knight na wysokim poziomie jest w stanie zrobic ten quest oplacalniej ale na pewno nie szybciej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
wez wyjdz kurwa rzeczywiscie ty za duzo troszke na tych otsach pograles Btw wez juz zamknij morde i przestan pierdolic o tym ze druid jest lepszy od knighta bo to nieprawdaapo 2 niesposob juz tego sluchac wkazdym temacie zaczynasz cos pierdolic o tym swoim drudzie |
@Maciek008
Ty bys byl kolo godziny, 20 minut to ja niecale bylem ze swoimi hitami po 309 hp srednio z sd. Przeciez tam miales do zabicia 2 dle, dragow chyba z 7-8 i jeszcze ten gs na gorze (tez sie liczy dla ciebie bo ja zabilem a nie przeszedlem obok) ktorego bys lał najdluzej bo trudno gsa knightem pokonac. ;) @Gunzo Tak, gralem na otsach a w tym czasie kasa na sdeki to sie sama zarabiała, co? -.- Zrobilem juz solo dwarf hell i ornament wiec chyba zamknalem wam usta i udowodnilem ze jednak grac potrafie. |
Huh
Szkoda tylko ze taki druid gowno zrobi, gdy bedzie mial frezza czy kicka ;] malo hp - szybka smierc...
Wiem ze moze miec utamo vite ale druid gdy straci cala mane jest jak szmata do zbicia ;> |
ty tempa kredko, zrozum ze te hity po 100-200 w draga by były darmowe nie dosc ze ty podlecisz pod kombo tym swoim wypasnym druidem to jeszcze musisz pilnowac ilosc sd'kow i many. Oczywiscie BEZ many jedynym sposobem jest ucieczka a jezeli nie bedziesz mogl uciec to z niefartem od gfb i lapy polecisz do swiatyni.
Knight moze to zrobic lurując o wyzsze pietro po 1 smoku i go rozwalajac z lapy z wastem moze 2 bp uhów...no góra 3 |
Cytuj:
Tylko powiedz mi teraz gdzie ja napisałem że knight ubije go szybciej niż sorc/druid. @down Nie odpowiedziałes na moje pytanie :D |
No i wlasnie o to chodzi. Knight zrobi troche oplacalniej ale duzo wolniej od druta. Ja po 20 minutach wychodze i moge isc na cos innego robic lootbag podczas gdy ty knightem jeszcze tam siedzisz i nawalasz lorda.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw jak zobaczylem twoj acc na tibia.com to sie zalamalem cala reprezentacje sobie zrobil ahahahahah |
Bo zabijanie potworow jest dziecinnie proste. Zabic demona jest o niebo latwiej niz rownego sobie lvlem gracza. W pvp nie uwazam sie za mistrza.
Knight zrobi tego questa 3 razy wolniej (conajmniej) a straci 2 razy mniej kasy lub nawet tylko 1,5 razy mniej. To byl moj ostatni post w tym temacie i jak sie cos komus nie podoba to zapraszam na pw. |
dobrze, ze krecisz takie filmy :P.
DRUID POWAH! |
STOP STOP STOP! Nie smamujcie już, dajcie sobie swoje gg i powymieniajcie uwagi... Nie podoba mi sie to, i reportuje wasze posty... Rozmowa:
Pan x Pan y Pan y Pan x pan y pan x pan y To nie chat. To forum. |
Czlowieku, nie masz sie czym zacieszac ze na 45+ lvlu zrobiles tego questa solo, albo ze wykonales solo dwarf hella. Naprawde to nic nie udowadnia ze umiesz grac, sam gram druidem i tez sadze ze jest lepszy od knighta, ale ty nie musisz nic nikomu udowadniac, wogule to nikomu ust nie zamknales bo nie widzialem zeby ktos ci powiedzial, ze nie dasz rady tego questa solo zrobic.
PS.: Zaczynasz mnie wkurzac PS. 2: Sorki za brak polskich znakow, ale sie spiesze |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dinrakit: Sorcem możnaby tego questa zrobić bez użycia sd. O wiele mniej kosztują manasy + e wave niż sdki.
|
OMG ludzie ! Przestańcie sie kłucić kto lepiej wykona tego questa. Kolega założyciel upierał się że knight tego nie zrobi. Uświadomiliśmy mu że się myli, przyznał nam rację. To jest temat do komentowania.
Wiem że też się tu udzielałem i "broniłem" knighta ale zaraz ktoś napisze jak by to robił pall ,a inna osoba to podważy. Kłutnia się tyczyła knighta i druida, uważam że jest zamknięta. |
Mialem sie juz tutaj nie wypowiadac ale widze ze jestescie tak zaślepieni ze jeszcze 1 post jest niezbedny.
Juz przyznalem wam racje co do oplacalnosci ale wracajac do szybkosci: Moje sd - 295,5 Knight - 50 explo + 75 mieczyk (na dobrych skillach) = 125 Czyli zadaję ponad 2 razy wieksze obrazenia a do tego jeszcze trzeba dodac leczenie dragon lorda (w przypadka knighta wyleczy się więcej bo walka bedzie trwala dluzej). Czyli wyjdzie ze samo zabijania potworow zajmie knightowi 2,5-3 razy wiecej czasu niz drutowi. Zakladajac ze nie caly czas sie potwory zabija wartosc ta maleje do 2 razy. Drut zrobi 2 razy szybciej od knighta tego questa i straci 1,5-2 razy wiecej kasy. W sumie wychodzi i tak na plus dla druta. |
Cytuj:
Kto "potrafiący" grac bije dle z sd? Btw. powiedz mi, dlaczego uczepiles sie tak tych knightow? Rozumiem jakby jakis knight narzekal ze jego profesja jest slaba i ze wolno sie nią expi. Ale ty, skoro uwazasz ze druid jest taki zajebisty, powinienes zamknąć morde i expic Cytuj:
|
Kolejny agresywny:D
|
Gunzo - Trzeba bedzie chyba zrobic kanal na ircu xD
|
@kamil35s
Kolejny dzieciaczyna ktory mysli ze uhy same sie robią... |
Cytuj:
|
Hehehe skoro jestes taki kozak tym swoim druidem to wyblokuj dl'e 20/30+ lvelom Ja moim knightem to robilem na 45 :) jesli ci sie uda no to Bedziesz dobry. A tak w ogole to kazdy woli cos innego ty np. druida a ja knighta inny moze palla lub sorca :) .Acha i druid moim zdaniem jest najslabsza profesja na pvp i pvp-e -.^
|
Właśnie, ciekaw jestem czemu on mówi że knight jest taki do dupy. Bo w sumie nie jest.
A sprawa wygląda tak... knight expi systematycznie i dość szybko, a na 100+ levelach po prostu robi pg na dragon lairach, a druid expi 5x szybciej ale bankrutuje po tygodniu. up@ Bynajmniej. Z knightem mam szanse, z sorcem też, z pallem też, ale jest jeden warunek - muszę mieć dość dużo manasów i run (jeśli przeciwnik jest przygotowany na długi pking). Knight takiego problemu nie ma, po prostu bierze 5bp UH na WSZELKI wypadek, i leje ofiarę po 50-100 aż do śmierci (na skillach ok. 75) Melee ofc, z giant swordem. Wiem to z doświadczenia :D Mój (wtedy) 30 knight ze skillami 70, zwykłym setem, GS i UHami, zabił 27 druida który miał 4bp manasów (po vialach wiem i po ilości zsummonowanych zerków) który ciągle strzelał we mnie z hmm, gfb, i summonował berserkery i fd. Zużyto -> 3 manasy i 5 UHów. |
Nie uwazam ze drut jest lepszy od knighta tylko ze zabija potwory duzo szybciej a to jest roznica. Nastepny quest to gs hole, pozniej druid island, a pozniej deep fibula solo. I wlasnie deep fibula pokaze prawdziwa sile druida bo nie bedzie juz metody up/down tak jak w poprzednich przypadkach. :] (i znowu pewnie zamkne usta noobkom ktorzy beda wypisac ze nie dam rady bo mam za malo "hypy")Chociaz deep fibula na 50 lvl to jeszcze kilka innych questow porobie zanim do tego dojde. Crusa na pewno zrobie bo to banał, wystarczy 3-4 gsy z sd zabic nawet zanim do mnie podejdą...
|
Tak czytam te twoje debilne tematy, i dochodzę do wniosku, że ty to robisz aby się dowartościować. Tak, wykonać te questy na tym lvl druidem/sorciem to nic ciekawego, temat byłby nieciekawy, wygasł po 1 stronie, musiałeś dodać do filmiku te dziecinne zdania o knightach?
Trochę żałosne, pewnie kupiłeś tą postać, a później jakiś h lvl knight Cie zabił albo coś. Teraz nakręć filmik jak solujesz demona. Później się podniecaj, że "żaden knight nie zabije demona na tym lvl, bo to taka glupia profesja, ojojojo jestem the best druid, DRIUD POWAH " Żal, skończ już z tymi filmami, albo rób je w 1 temacie jak już tam ktoś wspominał, nie spammuj forum tematami niedowartościowanego druida. Edit: Jeszcze jedno - up - "Nie uwazam ze drut jest lepszy od knighta" (nie che mi się cytować) LoL, to mnie rozśmieszyło, a o czym trąbisz na wszystkich filmach i na forum? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |