Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Polacy w FINALE!! PILKA RECZNA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114951)

Pingwin 01-02-2007 23:22

Polacy w FINALE!! PILKA RECZNA!

Witam!
UMARLEM! ZGON! CIEZKI MECZ!!! WLASNIE DOSATALISMY SIE DO FINALOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

PRzepraszam, ze tak malo, ale jestem taki zdenerwowany, ze nie moge :D Najgorszy mecz w moim zyciu... W smierci klinicznej juz bylem :D

Piekna gra Polakow... A w Finale WYGRAMY! WYGRAMY!

Pozdrawiam

Eltrodes 01-02-2007 23:24

Dania!!!

Co??

Na Kolana

Walekifa 01-02-2007 23:28

Ale skakałem przed TV. Bardzo dobrze :) Życzę dużo szczęścia w finale... brr,przydało by się ; )

Raul 01-02-2007 23:30

Drugie miejsce w siatkówce, w piłce nożnej ostatnie zwycięstwa z Portugalią i Belgią, piłka ręczna w finale... Nie jest źle. ;)

Pingwin 01-02-2007 23:32

Pierwszy raz! Juz pewne srebro... No nie moge :D NIe wytrzymam zaraz :D Sasiada tynk z sufitu napewno spadl jak skakalismy z rodzinka :D :D :D :D. I to jeszcze pochorowani nasi byli... Nie wiem jak ja wytrzymam teraz do niedzieli do finalow... ale ZLOTO BEDZIE NASZE!! :D

PS. http://sport.onet.pl/111411.2,125785....html?tab=2954

Zobaczcie sobie na 1938 roku i zlotych medalistow... A raczej ich flage :D:D

Pozdro
Pingwin

@DOWN
NIEZLE!? Oni chcieli nas zabic... :D

Watto 01-02-2007 23:32

Zaserwowali nam niezle napiecie :)) brawo!!

Nikast Shynix 01-02-2007 23:32

Jak to mój trener piłki ręcznej powiedział: Cieszmy się, że ktoś w tym chorym kraju jeszcze chce uprawiac sport. WYGRALIŚMY! Już od dawna mówiłem, że piłka ręczna to piękny sport!

Bastash 01-02-2007 23:35

Nie oglądałem tylko z Francuzami i wtedy przegrali..przynoszę im farta? ;x
Pinknie grali, po prostu pinknie ;)

Polska - Niemcy
Finał Marzeń : ]

btw
http://sport.onet.pl/0,1248759,1477702,wiadomosc.html

jestem w szoku.. i z Białegostoku : D

Nikast Shynix 01-02-2007 23:39

Polska - Niemcy
To będzie finał marzeń, a raczej wynik marzeń dla nas xD

Vil 01-02-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1239780)
Drugie miejsce w siatkówce, w piłce nożnej ostatnie zwycięstwa z Portugalią i Belgią, piłka ręczna w finale... Nie jest źle. ;)

i awansowalismy z najbiedniejszego kraju unii na miejsce trzecie od konca !

Neaniver 02-02-2007 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1239811)

owned, hahah :D

janek@ 02-02-2007 00:17

JUZ mozemy pogratulowac przyszlego winiku naszym zawodnikom XD.

Chesterkaa 02-02-2007 00:17

jest git ! w grach zespolowwych polacy sie robia coraz lepsi... nieliczac tej nieszczesnej pilki noznej. i niechodzi mi o to ze reprezentacja zle gra tylko kieruje nibi banda oszolowmow.

pozdro ;]

Raul 02-02-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1239811)

Lubelskie już nie jest za to najbiedniejszym regionem Unii. ;)
Oprócz piłki nożnej, ręcznej i siatkówki są jeszcze Małysz i Kubica. Ojejku, stajemy się sportową potęgą na świecie.

spider-bialystok 02-02-2007 00:35

I jakos nagle sie zrobilo tylu fanow pilki recznej >.<
Jakby jakis Polak zostal mistrzem swiata np. w szybownictwie precyzyjnym to tez nagle wszyscy Polacy stali by sie kibicami tego sportu >.>
Mnie to akurat nie obchodzi, nie interesuje sie tym.

Walekifa 02-02-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1239898)
Jakby jakis Polak zostal mistrzem swiata np. w szybownictwie precyzyjnym to tez nagle wszyscy Polacy stali by sie kibicami tego sportu >.>

No mnie akurat interesuje wszystko,gdzie Polacy mogą się liczyć.A dzisiejszy mecz to było naprawdę ładne widowisko.

Pancho_1991 02-02-2007 01:00

ehh tez sie ciesze z wygranej:cup: ale nie mamy szans na zloto :(

Ashlon 02-02-2007 01:21

Cytuj:

Taa...chyba tylko pilka nozna i Malysz maja stalych kibicow. Zabawne jest to, ze minimalna czesc fanow znala nazwisko "Kubica" przed jego startami w F1...Tak samo reczna - 2 miesiace temu 90% obecnych "fanow" w ogole nie wiedziala, o co w tym sporcie chodzi:) Ale coz - pozytywne zjawisko, conajmniej interesuja sie sytuacja na swiecie :D

Basteq 02-02-2007 01:23

@up

Na jakiej postawie twierdzisz ze nie mamy szans na złoto w grupie juz ich pojechalismy wiec jest szansa licze na zloto

@spider bialystok
Wiedzialem ze jakis frajer rzucil haslo
"I jakos nagle sie zrobilo tylu fanow pilki recznej >.<"
i jestes nim ty

spider-bialystok 02-02-2007 01:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Basteq (Post 1239935)
@spider bialystok
i jestes nim ty

Tez cie kocham ;*

PiXik 02-02-2007 02:05

taak zajebiście dużo was wierni kibice gdzie byliście 1miesiąc temu.Coś mi się wydaje że 90% naszego narodu niedawno w ogóle zaczeła się interesowac piłką ręczną. Dziś na Polsacie troche pooglądałem, ta dyscyplina sportu mnie nie kręci,ciągle to samo te schematy, bramkarz który obroni jak w niego trafią,albo dobrze machnie przez przypadek nóżką ;).
Żeby nie było ,życze polakom zwycięstwa, a z drugiej strony nienawidze naszej mentalności,stajemy się kibicami jakiegoś sportu zazwyczaj wtedy ,gdy jest głośno i coś osiągamy a ludzie powtarzają ,że od lat się tym interesowali

DarTra 02-02-2007 06:40

Nie zawsze z piłką nożną nam niezbyt wychodziło przez trenera ale to dawna sprawa....
a takbynajmniej
NASI GÓRĄ

Gromnjir 02-02-2007 07:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1239879)
Lubelskie już nie jest za to najbiedniejszym regionem Unii. ;)
Oprócz piłki nożnej, ręcznej i siatkówki są jeszcze Małysz i Kubica. Ojejku, stajemy się sportową potęgą na świecie.

Noo, i jeszcze lepsza gra koszykarzy i awans Prokomu w Eurolidze... Dobrze, ze przynajmniej trener szczypiornistow jest Polakiem. :p

Swoja droga, przed obejrzeniem wczorajszego meczu nie wiedzialem, ze pilka reczna moze byc tak interesujaca (i ekscytujaca).

Thomisson 02-02-2007 08:40

Cytuj:

@spider bialystok
i jestes nim ty

Jest frajerem, bo powiedział prawdę?? Ciekawe, jak twoje kibicowanie wyglądało, kiedy Polska Reprezentacja zajęła 16 miejsce w poprzednich MŚ?? Sądząc po poziomie kulturalnym i merytorycznym twojej wypowiedzi wyglądało to tak: "LOL, k***a, ja pier****e, jakie cioty , lol".

Topic&
Gratuluję Reprezentacji Polski awansu do finału. Zawdzięczają to ciężkiej pracy i niesamowitej woli walki, ale szczerze mówiąc, mam w dupie Piłkę Ręczną.

emilok 02-02-2007 09:04

Jak w finale sędzia będzie dalej tak smarował dla niemców jak w półfinale, to marnie widzę szansę ......

A mnie się w tym sporcie najbardziej podoba, jak te mośki z Danii we 2-3 musieli skakać do Polaków aby ich masą ciała przytłoczyć i odepchnąć z dobrej pozycji, a Polak jeden niekiedy 2wóch bodiczkiem na parkiet posyłał.

Walekifa 02-02-2007 09:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1239966)
, a z drugiej strony nienawidze naszej mentalności,stajemy się kibicami jakiegoś sportu zazwyczaj wtedy ,gdy jest głośno i coś osiągamy a ludzie powtarzają ,że od lat się tym interesowali

I co w tym dziwnego? Kibicuje się,jak ma się komu kibicować. Mam krzyczeć Polska gola reprezentacji piłkarskiej,która na prawie każdym meczu dostaje baty? (wiem,wiem.Coś teraz chłopakom idzie,ale wcześniej) Z choinki się urwali jeden z drugim...

@ DOWN

Maybe,mimo wszystko do końca tych mistrzostw kibicuje swoim : )

PiXik 02-02-2007 10:01

Nic dziwnego oprócz tego,że mogli by sobie ludzie darowac gadke o tym jak od bardzo dawna lubią ten sport
a nagły przypływ fanów lekko kipi pozerstwem :)
Niedługo po tym sukcesie jeśli nic nie osiągniemy ludzie zapomną co to piłka ręczna

Zenuś 02-02-2007 10:17

Cytuj:

@spider bialystok
i jestes nim ty

popieram .......
to zeby obejrzeć mecz polskiej reprezentacji to do ku%#y nędzy musze byc zakichanym fanem?????///
jestescie pustymi mułami skoro tak myslicie

Slay 02-02-2007 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilok (Post 1240047)
Jak w finale sędzia będzie dalej tak smarował dla niemców jak w półfinale, to marnie widzę szansę ......

Jak w finale sedzia bedzie dalej tak bal sie karac Polakow jak w ostatnich dwoch meczach, to nawet mozemy wygrac.
MSPANC

Shein Silvershadow 02-02-2007 10:43

Szkoda tylko, że w ciekawszych i o wiele bardziej eleganckich dyscyplinach, takich jak na przykład snooker, czy bowls, nasz kraj nie ma osiągnięć.

Glacial 02-02-2007 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 1240108)
popieram .......
to zeby obejrzeć mecz polskiej reprezentacji to do ku%#y nędzy musze byc zakichanym fanem?????///
jestescie pustymi mułami skoro tak myslicie

To jest very true. Mnie samego nie obchodzi za bardzo, piłka ręczna, wcale więcej nie obchodzi mnie też piłka nożna, czy skakanie synchroniczne na spadochronach... Ale obchodzą mnie te emocje podczas oglądania :D

Bastash 02-02-2007 11:43

>up
Mam kumpla, który uważa, że bez Jotki (symbol Jagiellonii) w sercu zginiesz marnie na stadionie. Takich idiotów nie brakuje.

Dolor 02-02-2007 12:24

EEE tam ważne że z Ruskimi wygraliśmy :D...

Nikast Shynix 02-02-2007 13:08

@up: Jeszcze nam kurek za to zakręcą xD

Cytuj:

Też mnie to wkurza, że jak są osiągnięcia, to są wierni fani, a jak osiągnięć nie ma, to z tych wiernych fanów robi się tłum który krzyczy "ale cieniasy, idioci". Ale nie tylko w sporcie tak jest, bo np. w muzyce też. Przykład? Ich Troje.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pancho_1991 (Post 1239920)
ehh tez sie ciesze z wygranej:cup: ale nie mamy szans na zloto :(

Jak sędziowie będą sędziować dla Niemców, to raczej nie mamy. Ale jak będą sprawiedliwi, to wygramy, może...

Chesterkaa 02-02-2007 13:15

Cytuj:

My to my... Ciesze sie ze nasi rodacy zaszli poprostu tak daleko. A co bylo ze smiercia Papy ? Nagle ludziom sie o nim przypomnialo... Nawet kibice pilki noznej sie 'zjednoczyli' tylko co z tego jak znowu jest to samo. Wielki placz, zaloba narodowa... A tak o Papie nikt nie mowil nawet niewiedzieli jak ma naprawde na imie, nazwisko. (przynajmniej ludzie z mojego otoczenia)
Moim zdaniem nalezy sie poprostu cieszysc ze chociaz w recznej dobrze idzie polakom...

Chessterr 02-02-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1239780)

No i w siatke jeszcze dobrze nam idzie:P

DarTra 02-02-2007 14:04

I nie zapominajcie o grach komputerowych...
Polakom teżw wirtualu dobrze idzie np:
Counter-Strike
Warckraft 3 :D
i... TIBIA

Szkoda tylko że w Piłce nożnej nie idzie tak łatwo jak w grze : /

Pramus 02-02-2007 14:10

mnie tylko denerwuja ludzie ktorzy deklaruja sie jako kibice, a ogladali zaledwie polfinaly i obejrza final. Trzymam kciucki!

Nikast Shynix 02-02-2007 14:19

@up: Nie wszyscy mają Polsat Sport. Chyba, że chodzi ci o całokształt "kariery kibica piłki ręcznej", to wtedy się zgodzę.

Capality 02-02-2007 15:37

Ja się przyznam, że oglądałem tylko 3 mecze na tych mistrzostwach ale finał muszę obejrzeć.

Do tych co się kłócą(mi się zdaje, że przez u ale Mozilla mówi że przez ó), że tylu fanów przybyło:
Ja wolę grać w ręczną niż ją oglądać tak samo mam ze sportami typu kosz siatka, ale teraz np jak patrze na występy naszych orłów to aż chcę się siedzieć przed TV

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52.