![]() |
62 ms pk na Antice
62 ms pkuje na Antice.Bardzo dobry loot,duzo fragow i akcji,polecam.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18014 |
Mały offtopic:
Taki z Ciebie boss serwera jak z koziej dupy trąba. Co do filmu, spasiony! :D To nie było PK. To się nazywa masakra. 8o |
Wspanialy film.
10/10 Jak napisales, nie oplaca sie zadzierac z 62 ms. :D |
8o 8o 8o 8o Film jest BOSKI. Jeden z najlepszych filmików jakie widziałem, szkoda ze loota niezbieraleś ^^ ale i tak wielkie Gz:)
|
Film pokazuje jakim kozakiem mozna byc majac bp sd i 62lvl :).
Widac rowniez jaka boska profesja jest knight :). |
Fajny loot z tego pierwszego kolesia :evul:
i dużo fragów :p 18:48 Ghost Cashaul [62]: Zycie 18:48 Ghost Cashaul [62]: niemozna zadzieraz z 62 ms 18:48 Ghost Cashaul [62]: :< |
No jestem pod wrazeniem czy wypadlo cos jeszcze cennego procz ......... bo ogladalem na pelnej szybkosci i nie patrzylem zbytnio
|
stary pokazales klate zawodnika! najlepsze pk jakie widzialem
hehe fajny tekst: Nie chce rs'a no i nie miales, a 7 fragow! gz |
Hehehe dobre !! Super filmik :D Wielkie gzzz dla ciebie ;) Hehe wiecej takich rox filmikow :P
|
Naprawde to było dobre hehe niezłe pk rzeź max :D
|
SUPER PK
polecam wszystkim |
More blz. Acha i Noś na pk Parcele !!
|
dawaj wiencej!!!!!! kocham to :p ktos pszysedl ficka ty walniesz i koles znika :p:) :) :) chce wiencej
|
I pokazałes ze nawet bez many MS jest niebezpieczny :D :D
10!/10 |
Po prostu piękne PK :) zarąbiste! Zwykle nie trzymam 8.rec`ów komputerze, ale dla tego zrobię (pierwszy) wyjątek.
Film zasługuje na maksymalną ocenę, 10/10 jak nic. Z niecierpliwością czekam na następne :) |
Omg.. to ja jestem tym sorkiem a nie on, jak czekacie na nastempne to jutro raczej bedzie moze zamieszcze tu B)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
to jest właśnie umiejętność uhania się i exurowania... wystarczy że już ktoś ją posiada i jest dla innych niezniszczalny ;p co chwile nowy kozak przylatywal z poczatku zaszpanowal sd za 200 ale pozniej ew rozdzka i go niema xD OWNED
a te exori knajta fakt śmieszne ten se biegał i nawet niepatrzył na to że go ktoś bije |
Poprostu GZ dla ciebie, extra filmik, ciekawe PK.
Btw śmieszył mnie ten knight, lał go przez pół filmu tymi hitami magicznymi ;p |
Niezly film, szkoda ze ten knight nie padl
Dawaj wiecej ! |
;)
Spoko film jestem pozytywnie zaskoczony co można zrobić z bp sd mając 62 lvl ;)
|
Extra film, super loot, to było piękne jak kosiłeś tych kolesi z e-wave'ów.
A co się stało, jak się skończył filmik, wywaliło Cie bo był ss? |
Najlepszy film jaki dane było mi widzieć! MASAKRA!
|
Tyle akcji w 26 minutach filmu...
Mistrzostwo. Big gratz :] |
Hehehe BIG GRATKI for u ;) zadko sie zdarzaja takie filmiki , ten 102 czy 107 ( nie pamietam lvl) moglby chodzic i zbierac bp z trupków by sie wzbogacil troszku :)
|
Kurwa Konkret. moim zdaniem Pk Roku na tym forum
Mam podobnego sorca tylko ze 64 lvl i 61 m lvl, zastanawiam sie czy wybrac sie na podobne Pk a raczej masakre. Chyba Zaryzykuje !!:) |
JESTEŚ ZAJEBISTY gz fragów, gz loota, gz all, more plx!!
xDD Pozdro |
WHOA! Masakra ;D Ocena: 15\10 :) Naprawdę polecam ^^
|
No przyznaje ze dales popis ale ciekawo czy bylbys takim cwaniakiem bez cip bota,gdzies tak z 2 lata temu kiedy to zeby kogos niezle po dupce jechac trzeba bylo miec to cos w lapskach
|
xD
huahua rozjebal mnie ten film xD Kocham jak takie kozaki jak te 3 cioty padaja xD oprocz kozaczenia trza miec jeszcze jakies pvp jak ten 62 sorc ;p
wiecej takich wypasionych filmikow jak ten ;D.B) |
Obecnie pvp to wciskanie klawiszy F1-F4, gdzie mamy ustawione wczesniej runki, ataki oraz leczenie na autosendzie. Rzeczywiscie pk biorac pod uwage sama akcje bylo udane. Patrzac jednak bardziej ogolnie, to warto zauwazyc ze dla osob ktore zabil pojecie hotkeya z exura vita lub zwyklym uhem jest pojeciem na tyle abstrakcyjnym co nieznanym. Osoby ktore padly praktycznie nie leczyly sie. Ot cala filozofia. Znam kilku 30 lvli co we 2,3 takiego 65 msa rozkladaja zanim sie w ogole skapnie kiedy padl.
|
:d
wow jak by były mistrzostwa świata w pkowaniu zajął byś pierwsze miejsce moja ocena 9\10 bo zawsze moze być lepiej;]
|
Dawno czegoś takiego nie widziałem... najlepszy film tego forum od kilku ładnych miesięcy.
|
Cytuj:
@Dwik lol 2-3x 30 lvl na 65 ms by niewiedzial kiedy polegl? wierz mi ze rozjebac 6 lvl na mainie 150 ek to tez nie problem ;> trzeba miec dobra taktyke i styka ;d |
wy mu gratulujeci i gratulujecie a to nie jego film ;< nooooby!!!1
|
Cytuj:
|
Film trafia do mojej kolekcji ,,Najlepsze filmiki z forum".
|
Cytuj:
01:32 Kilia Zakor [1]: haha azux the sorcerer wlogowal 01:32 Kilia Zakor [1]: ujeb go ta to napewno ty hehe ;) ps; najlepszy był ten 47ms co pod koniec przybiegł, myslal ze pro i wszystkich rozjebie |
No niestety nie bedzie drugiej czesci filmu ;)
PS. Dzieki, ze udostepniles poprzedni filmik - teraz juz wiemy co robic z gildia "Infernal" :) |
Co za ciec zjebales mi pk.. A na dodatek jestes takim kretynem ze nawet mnie nie potrafisz zabic z 100+ knightem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:06. |