Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Bzik Na Punkcie Rzeczy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=116588)

Vepertoon 10-02-2007 19:46

Bzik Na Punkcie Rzeczy

Nazwa tematu pewnie nie wiele wam mowi. Chcialbym zebyscie pisali tu o rzeczach na ktorym punkcie macie bzika oraz co lubicie kolekcjonowac.

Ja np. uwielbiam kubki, zawsze jak gdzies jade przywoze sobie kubek, mam pelna szafke kubkow i juz nie wiem z ktorego pic. Druga rzecza na ktorej punkcie mam bzika to buty, uwielbiam miec mnostwo par [nie jestem dziewczyna] i nie nawidze kiedy na moich butach pojawia sie chociaz jedna plamka ;) Kolejna rzecz to ksiazki, wieksza frajde sprawia mi czytaine ksiazek, ktore sciagam z mojej polki niz czytanie ksiazek, ktore wypozyczam z biblioteki :)

Marcin24 10-02-2007 20:01

Ja mam bzika na punkcie czapek z daszkiem, mam najróżniejsze ocieplane, z nausznikami, postrzępione itp. I nigdy nie ubieram innych nawet w zimie :D

gorgi 10-02-2007 20:01

wibratory. Mam ich cala szafe i nadal mi malo

Qubiczek 10-02-2007 20:02

HMmm...Nie wiem czy to mozna uznac za bzika ale powiem :P

Bzik na punkcie porónywaniu wielkości piersi dziewczyn xD
Zawsze jak oblookam jakąś laske to porównuje jej cycki z cyckami koleżanki z klasy xD (Daria Rox)! xD

A i jeszcze na punkcie mojej klawiatury xD Czyszczę ją codziennie i wycieram xD

Nic więcej....aż taki pojebany nie jestem :]

Ghand 10-02-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gorgi (Post 1259600)
wibratory. Mam ich cala szafe i nadal mi malo

Andrzej S. 2 ^.^

@topic
Płyty z muzą , my love <3

Titaniax_RookGaarD 10-02-2007 20:37

Bzika na punkcie piosenek Slipknot'a i Behemoth'a ;)

Jackal 10-02-2007 20:41

Wszystkie wersje Mafi na PC (od 2002 do KolekcjI Klasyki) + wszystkie wycinki o Mafi z gazet komputerowych xD.

Kwadratowe Koło 10-02-2007 20:43

Mam bzika na punkcie szkoly. Chodze tam 5 razy w tygodniu i spedzam tam okolo 4/10 dnia

Yoh Asakura 10-02-2007 21:24

Ja zbieram solniczki. Zawsze jak gdzieś jadę to muszę kupić chociaż jedną.

Bastash 10-02-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qubiczek (Post 1259601)
A i jeszcze na punkcie mojej klawiatury xD Czyszczę ją codziennie i wycieram xD

Dziwne..ja też mam bzika na punkcie mojej ale nie myję jej w myśl zasady "kto się nie myje, ten dłużej żyje". Oczywiście zamiast takich udziwnień karmię ją i poję codziennie kilka razy, żeby żyła jak najdłużej.

A co do uzależnień to mam bzika na punkcie bielizny i to nie kobiecej tylko swojej .. Co jakiś czas, gdy sprzątam szafę (rofl) zawszę wyjmuję z kątów jakieś 20 par slipów i skarpet, których na oczy nie widziałem o.O

Nelanther 10-02-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Titaniax_RookGaarD (Post 1259687)
Bzika na punkcie piosenek Slipknot'a i Behemoth'a ;)

... bez komentarza...

patrzac na autora wiedzialem ze temat do dupy... ale zeby nie robic offtopa, kiedy jestem w domu rzadko rozstaje sie z gitara...

^^EVIL_JARO^^ 10-02-2007 22:29

Ja mam bzika na punkcie, mojego nowego laptopa :)
Aha, i coś czego mam od cholery: skarpetki... Ale nie dlatego, że lubię je zbierać tylko ciągle małe myszki wygryzają mi w nich dziury xD I zazwyczaj po praniu dostaje [ocenzurowano] gdy szukam do pary ;/

Tasior 10-02-2007 22:31

U mnie to słuchawki, najchętniej zmieniłbym je częściej niż bielizne (co w moim wypadku nie jest aż takie trudne). Lubie jeszcze zbierać łupinki słonecznika. Jak mam ich dużo i są suche (to ważne! ;)) fajnie sie palą.

Titaniax_RookGaarD 10-02-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nelanther (Post 1259988)
... bez komentarza...

O co ci chodzi?...

Vepertoon 10-02-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nelanther (Post 1259988)
... bez komentarza...

patrzac na autora wiedzialem ze temat do dupy... ale zeby nie robic offtopa, kiedy jestem w domu rzadko rozstaje sie z gitara...

Masz na mysli autora tematu? co masz do mnie? skoro nawet mnie nie znasz...

Brojek 10-02-2007 23:06

Ja mam bzika na punkcie nalepek z kreskowami. mam ich ~6 albumow i musze miec wiecej !!! Wiem, ze to troche glupie ale fajne to jest.

ps: na klawiaturze mam z 15:p

janek@ 11-02-2007 02:30

Mam bzika na punkcie:
-moich broni. (miecze, luki itp)
-na sprzecie komputerowym (kierownica, joy itd)
-oraz resorakach

Sozemego 11-02-2007 03:45

uwielbiam piwo i papierosy.

Vekegi 11-02-2007 04:28

Ja mam z początku bzika jak kupie sobie jakąś rzecz to wtedy dbam o nią strasznie i wogule ;) ale po jakimś czasie przechodzi mi.
Mam też bzika na punkcie moich Vaporków (buty) :*:*:* koffam je mocno ;)
Ogólnie lubie mieć ładne buciki ;)
Oraz mam bzika na punkcie Ostrego ;) Znaczy się ubóstwiam go ;)

Thomisson 11-02-2007 07:49

Football 10znakow

Celoz 11-02-2007 08:57

Mam bzika na punkcie flasha, niedziałającego wiatraka do karty graficznej którego nie chce mi się naprawiać, tabulatorów do riffów, slipknota, tostów z masłem i dżemu z kiwi.

Nelanther 11-02-2007 09:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vepertoon (Post 1260076)
Masz na mysli autora tematu? co masz do mnie? skoro nawet mnie nie znasz...

to ze wciagu 3-4 dni zalozyles multum beznadziejnych tematow...

Vepertoon 11-02-2007 10:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nelanther (Post 1260482)
to ze wciagu 3-4 dni zalozyles multum beznadziejnych tematow...

To ze dla Ciebie sa beznadziejne nie znaczy sa dla innych sa beznadziejne.

Btw. sam zaloz jakis temat, zalorze sie, że bedzie sie nazywal "Wszystko jest kitu"

Nie podoba sie? wyjdz i nie komentuj -.^ tylko offtopa robisz ;] Pozdrawiam ^.^

kamosblue 11-02-2007 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vepertoon (Post 1260524)

Btw. sam zaloz jakis temat, zalorze sie, że bedzie sie nazywal "Wszystko jest kitu"

Ty chlopie uszanuj to, ze ktos ci zwraca uwage i masz szanse sie zmienic...

Dr.Unknown 11-02-2007 10:46

A ja wolę moją mamę.

Vekegi 11-02-2007 10:50

To widać. 10 znakuf

Vepertoon 11-02-2007 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos (Post 1260557)
Ty chlopie uszanuj to, ze ktos ci zwraca uwage i masz szanse sie zmienic...

Tylko widzisz, moze ja sie nie chce zmieniac? Lubie byc "dziwny", lubie rozmawiac o rzeczach "glupich", a to ze temu panu sie nie podoba to nie musi odpowiadac, nic mu do tego bo to moj temat i dopoki jakis moderator go nie usunie to nie uwazam, ze robie cos sprzecznego z zasadami forum...

Ghost Nieudany 11-02-2007 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vepertoon (Post 1260603)
Tylko widzisz, moze ja sie nie chce zmieniac?

Pożałowania godna bezczelność.

Cytuj:

Lubie byc "dziwny", lubie rozmawiac o rzeczach "glupich"
[']

Cytuj:

a to ze temu panu sie nie podoba to nie musi odpowiadac, nic mu do tego bo to moj temat i dopoki jakis moderator go nie usunie to nie uwazam, ze robie cos sprzecznego z zasadami forum...
W dalszym ciągu jesteś kretynem - za to, niestety, zbanować cię nie można, mimo, że twoja egzystencja jest sprzeczna z zasadami forum.

Cytuj:

rotfl, miarą człowieka jest temat, który założy, dziecko?

Nelanther 11-02-2007 11:15

@Ghost Nieudany

odnosze wrazenie ze pierwszy raz sie z toba zgodze xD to juz jakis postep.

Cytuj:

ten koles chyba awansuje na miejsce korektora... czyli najwiekszego ekhm... no na forum : ]

Vepertoon 11-02-2007 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 1260610)
Pożałowania godna bezczelność.

[']

W dalszym ciągu jesteś kretynem - za to, niestety, zbanować cię nie można, mimo, że twoja egzystencja jest sprzeczna z zasadami forum.

rotfl, miarą człowieka jest temat, który założy, dziecko?

Jezu darujcie se, nie uwazam sie za idiote i w dupie mam zdanie jakis 15-17 latkow, ktorych nie znam na rl, nigdy nie poznam i nigdy bym nie chcial poznac.. idz dalej sluchac hip hopu i daj se spokoj, a nie robisz offtopa.. cya

Walekifa 11-02-2007 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vepertoon (Post 1260694)
Jezu darujcie se, nie uwazam sie za idiote i w dupie mam zdanie jakis 15-17 latkow, ktorych nie znam na rl, nigdy nie poznam i nigdy bym nie chcial poznac.. idz dalej sluchac hip hopu i daj se spokoj, a nie robisz offtopa.. cya

:D:D 0wn3d :D :D

A do hip hopu proszę się nie srać : <

Vepertoon 11-02-2007 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 1260707)
:D:D 0wn3d :D :D

A do hip hopu proszę się nie srać : <

Ojj wybacz, do samej muzyki nic nie mam, tylko do tych niby blokersow, ktorzy uwazaja ze maja zycie przejebane i odnajduja sie w hip hopie i ulicznych rozrobach -.^ Wszystko im dookola nie pasuje i wszystko jest zle...

Pingwin 11-02-2007 12:07

@3UP

Fakt, lepiej byc 'kaczi' (czyt. basha :D) 12-sto latkiem i byc cóóól?:D

Tak, doczep sie do Hip Hopu, techno i jeszcze metalu... :D Kazdy slucha taka muzyke jaka mu sie podoba :)

Mogles sie dalej nie udzielac, bo zrobiles z siebie tylko glupka...

A zeby nie bylo, ze offtop... Jestem numizmatykiem i mam bzika na punkcie nowych 2zl... Mam ok. 250~...

Pozdrawiam
Pingwin

Nelanther 11-02-2007 12:19

trace do ciebie juz caly szacunek : ] spojrz co mam pod nickiem i obadaj w jakiej grupie jest ghost... ehh stary xd

Sir-Kopek 11-02-2007 12:21

ja mam bzika na niesamowite urządzenia USB np. podrzewacz do kubka pod USB, zapalniczke pod USB, takie coś do masażu do USB i wiele innych jeszcze kolekcjonuje modele statków i samolotów.

Ghost Nieudany 11-02-2007 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vepertoon (Post 1260694)

a) nie mam piętnastu lat, bardzo się cieszę, że się pomyliłeś - dowód na to, że jesteś kmiotem.
b) bardzo lubię gangsta rap, nie poczułem się urażony. Ale i tak jesteś debilem, biorąc pod uwagę to:
http://forum.tibia.pl/member.php?u=6150
Członkowstwo w grupie:
Metal Milita:
Grupa zrzeszajaca wszystkich maniakow mocnej muzyki. Slowo "metal" nie jest Ci obce? Chcesz pogadac o znanych Ci zespolach, poznac troche nowych? Nie zwlekaj - zapisz sie juz dzis! Metalowe bojowki Cie potrzebuja!

Jeśli to jest wskaźnik, że słucham hip-hopu i jestem tępym blokersem, to dokładasz tylko do pieca.

Vepertoon 11-02-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany (Post 1260784)
a) nie mam piętnastu lat, bardzo się cieszę, że się pomyliłeś - dowód na to, że jesteś kmiotem.
b) bardzo lubię gangsta rap, nie poczułem się urażony. Ale i tak jesteś debilem, biorąc pod uwagę to:
http://forum.tibia.pl/member.php?u=6150
Członkowstwo w grupie:
Metal Milita:
Grupa zrzeszajaca wszystkich maniakow mocnej muzyki. Slowo "metal" nie jest Ci obce? Chcesz pogadac o znanych Ci zespolach, poznac troche nowych? Nie zwlekaj - zapisz sie juz dzis! Metalowe bojowki Cie potrzebuja!

Jeśli to jest wskaźnik, że słucham hip-hopu i jestem tępym blokersem, to dokładasz tylko do pieca.

Straszne... Bes kitu Ave i s*******aj -.- nie bede dyskutowal z brudasem ;< Po prostu jestescie w*****ajacy, ja zalorzylem ten temat nie wy, wiec jesli sie nie podoba to s*******ac -.^ Huj w was wbijam...

Ghost Nieudany 11-02-2007 12:47

@up
No i dziecko się sfrustrowało, żal.

kamosblue 11-02-2007 12:49

Iksde, lubie takie akcje. Te dzieci sa conajmniej ciekawe.

Nosferatu 11-02-2007 12:53

o.o ciekawy temat sie zaczyna robic xD
@ontop, zbieram 1, 2 i 5 groszówki

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:29.