![]() |
.............................HAKER!!! huahaauah..................
|
Gdybym mial wiecej czasu, to bym wpadl swoim Rycerzem i z waszego blue teamu został by Blue body albo jak wolisz plamka Czerwonej krwi :)
|
Zapomniales dodac do sody :
"Ze sie ich nie boje" |
Co jak co, ale ja sie ich strasznie boję.
|
Cytuj:
zapomniales dodac do sondy "żal mi ciebie i calego twojego blu timu" |
Cytuj:
i co myslisz ze samo znanie sie starczy ? bedziecie zabijac jakies 30-40 lvle ,co w waszym wypadku bedzie zalosne ,zaloze sie ze wszyscy razem wzieci macie slabsze pvp ode mnie ;d @edit a te "boje sie ich" to pewnie z kumplami zaznaczyles ;d ps : mogles dodac w sondzie "mam w dupie nupkow" |
Bardzo sie boje :( jak widze kogos z niebieskim ubraniem odrazu daje loga !!! 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo nie grasz na NEbuli ;> |
Cytuj:
A co do blue teamu to az drze na sama mysl co moglibyscie mi zrobic... |
Cytuj:
Cicha woda brzegi rwie 8o 8o 8o |
Cytuj:
|
a jak ja wpisze Vura Soth to uwiezysz?Prawdopodobnie juz wiekszosc osob z VU ma Was w vip list,exp bedzie zajety to przyjda Was zabic-.-' i to Wy bedziecie placic chyba ,ze lubicie grzac PZ.
|
extra :P
zaczynam sie bac xD a jak bys zobaczyl w dziale filmy to bys wiedzial ze juz jeden z czlonkow VU nas zlozyl :P W dziale filmy juz jest nasz temat: http://forum.tibia.pl/showthread.php...30#post1261530 ale sie boimy tego Paymenta xD (wcale nie noobhary xD) - czlowieku zastanow sie troche ... |
jezeli sami macie hunta to czemu mialby ktos Wam placic UHUAHAUAHUAHU noobs plx tak samo inni nie beda sie przejmowali waszym paymentem tak jak wy-.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Srry ale kto ci poweidział że my chemy komu¶ nałożyc paymenta ? |
no wlasnie ... napisalem ze nie boimy sie paymentow bo to i tak noobhary a sami paymentow nie nakladamy :P
chyba ze ktos jest w trapie na black hp xD |
Cytuj:
@top i czemu, nie pojawila sie w tej sondzie opcja "żal mi was", tak jak prosilem? @down ha, nie widzialem filmikow, ale wyglada na to ze zgadlem :> |
Od dzis zaczynam aktywniej grac na Nebuli :)
a tak btw Widzieliscie ich flimiki?xD Leja jakies 15 lvle i mysla ze swieca...a tu taki smaczek ;) 18:12 Brun Gladild [16]: "swiety michale archaniele bron nas w walce... badz nam obrana... a ty ksiaze wojska niebieskiego szatana i inne zle duchy ... moca boza strac do swiatyni AMEN xD |
Cytuj:
wiesz 15 lvl jest bardzo straszny uuuU i i nieraz na zesoba ihy albo nawet kilku uhow...xD przeciez z ekipa takiego ciezko ubic ... ;/ a mysl o paymetach z tad ;) Cytuj:
|
Cytuj:
Jak ci jest cięzko ubic 15 lvl to juz nOObku twoja sprawa , ja sie takimi nie zajmuje... |
To dlaczego na swoich "zajedwabistych" filmikach lejecie 15 lvle?I to niektorzy wam uciekaja ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ogólnie pompa z tego xD. |
Ja siem bojem :( . I jak ja teraz pujdem dedzić trole ? ;/
|
Ja tysz się boje :(
Na rotach mnie ztrapuja i co :confused: bede musiał oddac mi mój leather set :D Popieram opcję "żal mi was" |
Nooby
Nooby zasrane w dupe jebane. Cwierkaja dziobami bo sa pedalami.
By: Mariano Italiano |
Nooby
Nooby zasrane w dupe jebane. Cwierkaja dziobami bo sa pedalami. Takie z nich kutaski ze robia nam laski. W tibi pierdola i mysla ze sie ich boja.
By: Mariano Italiano |
blu tim wmowili sobie ze maja najlepsze pvp i boja sie ich kazdy h lvl ,a tak na serio to wszyscy se z nich gnija ;d ale te ich motto to juz wogole najlepsze 8o 8o 8o 8o
|
my se nie wmawiamy ze jestesmy the best tylko że wierzymy w nasza "¶więt± misję" która ma na celu zniszczenie nałogu tibii w zarodku xD
Rotfl :P a tak pozatym to tam padaly tez lvle typu 27, 23, 21 ... a wy tu tylko o 15 :P dopiero sie zaczynamy rozkrecac wiec nie ma co peszyc :P |
@up
Chcecie zniszczyć nałóg Tibii <lol> tak tylko narazie mówicie a jak znam życie za jaki¶ czas sami się wci±gniecie w t± grę. Niestety ona taka już jest :| i póki ludzie sami tego nie zrozumiej± to żadne tam żałosne blue teamy nic nie zrobi± Ps. Skoro zabijali¶cie już takie potęgi jak 20lvl+ no to chyba Nebula za jaki¶ czas zacznie się wyludniać ;( a ten wasz najwyższy lvl 19 :O ostatnio jak patrzę padł, i tak będzie zawsze bo zaszybko chcieli¶cie być PA -.- ledwo powychodzili¶cie z rooka... NA drugi raz nie zakładajcie jaki¶ noobowych tematów o noobach z wygórowanymi ambicjami których nikt nie znał, nie zna i nie będzie znać -.- |
Cytuj:
"dobsze rze tam nie gram, bo jeszcze by mie zdedzili" |
Cytuj:
Cytuj:
@edit ej zauwazylem ze osiem osob zaglosowalo ze sie was boi ;d to mam takie pytanko ,ilu was jest w blue teamie ? 8 ? |
oni gadaj ze wyzwalaja ludzi od tibi ... a sami sie wkrecili w swoja "swieta misje"
kurde jak kazdy z kazdego swiata zakladal by temat o takich wyczynach jak wasze to mysle ze bylo by tego dosc sporo ... niewszedzie jest pelno polakow to wezmy powiedzmy 60 swiatwo gdzie takich "wyczynowcow" jak wy jest gdzies z minimum 20 na kazdy swiat ... no 1200 dodatkowych tematow z kotrych ludzie maja neizla pompe .... =) ciekawe czy forum by to wytrzymalo :P |
Cytuj:
Ci±gne tak± pompe z ciebie człowieku że moja stara to sie nawet na bani kręci.Tak się w to wczuwasz ze my dla pompki kitramy jakies małe skurwysyny które sie jaraj± że padły a potem z krzesłem na star± skacz±. P.S czy czasem to ty nie byles tym plackiem co stara krzesłem na*******ał??? Bo mówisz jak bys miał noge od tego krzesła w odbycie. I nie zalezy mi na to zeby se naladowac w sondzie "Boje się" bo huj mnie to obchodzi... Człowieku i porada na przyszło¶ć NIE WCZUWAJ SIE W TO TAK ! |
Cytuj:
Wiesz chciałbym ci u¶wiadomic ze to s± noob chary co wie pewnie każy oprócz ciebie. NO trudno nie martw sie taki sie urodziles nic nie zrobisz. Nas to grubo grzeje że padniemy ważne że jest pompka i huj. i nie zalezy nam na jakims ubijaniu szczególnie.... ŻAL..... |
pozatym to my gramy w ta gre innymi charami i se pompe cisniemy ... ja tam zalozylem tylko temat o filmach zeby zobaczyc jakie sa nasze poczatki :P a tu zaraz zadyma bo jakies noobki wczuwaja sie w ten temat jak by byl nie wiadomo czym :/
Żeby powiedziec to osobom tak niedojrzałym jak niektórzy z was to powiem to w skrócie: Robimy to wszystko dla Pompy ...i zeby pokazać że nie tylko H lvle potrafi± przyci±gn±ć uwwgę ludzi xD :P Wyloozujcie troche ludzie ... to tylko gra :P P.s głosowałem ze sie ich nie boje :D bo jestem z nimi xD |
Cytuj:
Ej kole¶ kto ci mówił ze my se cos wmówili¶my ??? Ty se wmówiles ze jestes kozak bo twoja stara pierze w rzece... TO JEST POMPA ZIOMEK I SIE NIE PODNEICAJ NEI ZDROWO! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16. |