Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   aldora pk, 96ek died (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=117274)

Vuxiu 15-02-2007 00:06

aldora pk, 96ek died

http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/18781

Kajn 15-02-2007 00:15

Profesjonalisci XD

Vacek 15-02-2007 01:41

2sec i 96ek znika ;) Pięknie

Bez~ 15-02-2007 03:04

zaprofesjonalne to nie bylo;p

Kalen 15-02-2007 03:27

Padł szybko, ale cały profesjonalizm polegał na wcisnieciu odpowiedniego hotkeya kiedy ofiara pojawila sie w zasiegu ue, pvp skillem to sie nie popisaliscie, ale frag jest frag...

Powalec 15-02-2007 16:24

vu xiu :)

witam... bardzo ciekawe
gildia, która uważa sie za najświętszą na aldorze pkuje sobie itp . . .
i walczy w wojnie tylko poto żeby olecko panowalo na aldorze :) pozdro PA:)

MagField 15-02-2007 16:36

Ładnie :P szkoda że aol'a miał.

Guest 1900 15-02-2007 16:50

Zbyt proste :P jak na takich 2 ms ;]

Vuxiu 15-02-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Powalec (Post 1269518)
witam... bardzo ciekawe
gildia, która uważa sie za najświętszą na aldorze pkuje sobie itp . . .
i walczy w wojnie tylko poto żeby olecko panowalo na aldorze :) pozdro PA:)

a czy powiedzialem ze zabilem go bez powodu? PK oznacza player killing czyli zabijanie gracza przez innego gracza, nie mowi nic o jego powodzie.

@profesjonalisci
profesjonalizm zabojcy polega na tym zeby jego ofiara zginela od 1 skutecznego ciosu. zrobcie to taniej lub efektowniej to wam pogratuluje. albo chociaz zabijcie 96ek w anh kiedy nie ma pz locka :) udowodnijcie ze mozecie to zrobic lepiej albo chociaz powiedzcie co wy byscie zrobili :)

Mozo 15-02-2007 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalen (Post 1268814)
pvp skillem to sie nie popisaliscie, ale frag jest frag...

Teraz trudno się tym popisać...

Sir'Matek 15-02-2007 18:13

Suuuper! 2 ue 2 sek i nie ma jak juz wspomnial ktos wczesniej :p
10/10

MagField 15-02-2007 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1268806)
zaprofesjonalne to nie bylo;p

A po chuj tutaj profesjonalizm?Wg. mnie liczy sie frag ,a nie efektywność jego czy 'profesjonalizm'.Zabili 96ek prawie bez żadnego waste i to sie liczy.
@down
nie wiem czy mnie zroumiałes ale o to mi chodzilo że to dobrze zrobiliscie :P najlepsze rozwiazanie
btw. za co ded?(go)

Vuxiu 15-02-2007 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1269826)
Zabili 96ek prawie bez żadnego waste i to sie liczy.

jak dla mnie to wlasnie jest profesjonalizm i do tego daze za kazdym razem zabijajac kogos ;p ale jak ktos ma lepszy, bardziej profesjonalny pomysl jak to moglismy zrobic to prosze pisac :)

Powalec 15-02-2007 20:46

vuxiu

hmmm wiesz tak masz racje vu xiu przepraszam cie..
pewno ma w vipach wpisanego royal suchego albo coś i dlatego ubiliscie
wybacz?

a tak pozatym to pozdrów kolegów z gildi, którzy nawołują żeby nooby blokowały em ;p

widać, że nie umiecie grac fer i tyle.

no i oczywiscie wiem tak... tak.. to em zaczeło zabijanie qmpli co i valiant .. i to EM jest PA .. tak co nie ?

nawet w waszej gildi 1/2 osób wie, że są PA i mówią na około "no tak on to dopiero jest PA"

a no i może powiesz mi jeszcze powód dla jakiego co dołączyło do wojny:>?

bo jak dla mnie to jest poprostu ratowanie kolegów z olecka... wiem jak to u was wygląda jak ktos uwali waszego qmpla - nawet za coś . . . to 1 msg do nemtora i nie ma problemu.

pozdro dla OlEcKa :*

Vuxiu 15-02-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Powalec (Post 1270167)
hmmm wiesz tak masz racje vu xiu przepraszam cie..
pewno ma w vipach wpisanego royal suchego albo coś i dlatego ubiliscie
wybacz?

spytaj mihasha, on powod rozumial i nie mial zbyt duzych pretensji ze padl.

Cytuj:

a tak pozatym to pozdrów kolegów z gildi, którzy nawołują żeby nooby blokowały em ;p

elo siomale blokujcie em

Cytuj:

widać, że nie umiecie grac fer i tyle.

a em potrafi :) zreszta to jest wojna, em dawno stwierdzilo ze nie bedzie walczyc "fer" wiec my tez nie bedziemy

Cytuj:

no i oczywiscie wiem tak... tak.. to em zaczeło zabijanie qmpli co i valiant .. i to EM jest PA .. tak co nie ?

teraz ja zazcalem ale w czasie wojny z anima to oni zaczeli a kiedy ugadalismy sie na nie zabijanie byly tam pewne warunki ktore zlamali

Cytuj:

nawet w waszej gildi 1/2 osób wie, że są PA i mówią na około "no tak on to dopiero jest PA"

co ma zwiazek z tym filmem jak... ?

Cytuj:

a no i może powiesz mi jeszcze powód dla jakiego co dołączyło do wojny:>?

bo aldora byla przeludniona, wiec przeprowadzamy odstrzal kontrolowany, padlo na em i jakies 70 high lvli odpada z expowisk

Cytuj:

bo jak dla mnie to jest poprostu ratowanie kolegów z olecka... wiem jak to u was wygląda jak ktos uwali waszego qmpla - nawet za coś . . . to 1 msg do nemtora i nie ma problemu.

no na tym polega przyjazn i wladza. chyba nie pobijesz kolegi szefa mafii i bedziesz liczyl ze to przezyjesz... wiec to czy masz powod czy nie nie obchodzi mnie, wazniejszy dla mnie jest moj kolega niz ty. a w animie bodajze 1 osoba z olecka (sir haxel) byla ktora od pol roku przynajmniej jest retired, wiec dojscie co zeby ratowac kolegow z olecka to raczej nie prawda :)

Powalec 15-02-2007 21:07

vuxiu

nie mówie, że ma związek ale sam... w tym temacie podałes super powód wojny..

"bo aldora byla przeludniona, wiec przeprowadzamy odstrzal kontrolowany, padlo na em i jakies 70 high lvli odpada z expowisk"

gdybyś był chociaż troche inteligentny i nie patrzył tylko na siebie to byś zrozumiał, że każdy ma prawo xpić gdzie chce i kiedy chce jeżeli xpowisko jest wolne. . .

no wiesz i pozdro dla waszego teamu... z którego 1/2 ludzi wbija sie wszędzie kiedy chce ... wlatuje zaczyna ubijac kolesia ( koles w między czasie ucieka) no i xp wolny. . .
wiec jakby nie było itak nie macie problemu z przeludnieniem

Hyber 15-02-2007 21:12

Niefart i tyle. Ładnie, szybko i "bezboleśnie". ;D
Hail CO & Valiant.

Hupe 15-02-2007 21:21

afffff spora przerwa miedzy tymi ue, moglby nacisnac hotkey na leczenie;)

Vuxiu 15-02-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1270273)
afffff spora przerwa miedzy tymi ue, moglby nacisnac hotkey na leczenie;)

ale gg mu wyskoczylo jak szedl do dp :p a przerwa taka bo nie zamierzalismy walic tylko obadac gdzie jest jak juz w anh byl ale idziemy a on srodek drogi to na ts mowie ue i wale od razu, zanim info do bro doszlo to wyszla przerwa :D

Powalec 15-02-2007 21:35

czas zainwestować w lepszy serwer na ts albo przerzucic sie na ventrillo :)

Hupe 15-02-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Powalec (Post 1270324)
czas zainwestować w lepszy serwer na ts albo przerzucic sie na ventrillo :)

czesto jest to wynik miernego pingu ktoregos z użytkowników, co jest spowodowane jego nienajlepszym internetem, lub duzą odlegloscia poszczegolnych osob od miejsca w ktorym stoi server (w tym przypadku to nie powinno miec znaczenia, obaj z Polski ;p)

btw. ventrilo rox

Powalec 15-02-2007 21:46

lub słabego serwera na ts bądź ventrillo ...
oczywiste jeżeli jest słaby serwer to pingi są wysokie - jest duże opóźnienie w dostarczaniu pakietów..

a jeżeli ktoś ma słabego neta że ma duże opóźnienie na ts to w tibi też powinien miec ciężko :)

Blaaaa 15-02-2007 22:08

vuxiu czyli wnioskuje ze jak wygracie z em to na aldorze juz se nikt niepogra oprucz was. np bedzie sobie taki 50 lvl z olecka pojdzie se na guardy zobaczy liscik xxx hunt here wbije do srodka xxx says:?? 50 lvl says: leave now i hunt here!!! xxx:WHY i be first there 50: ok i msg to vuxiu w8 po 5 min wpadzasz ty ue ue i ten xxx pada a twoj kumpel sobie spokojnie expi...
i nastepne co podejrzewam to to ze nastepna bedzie gildia otium poniewaz bedzie to wtedy 2 najsilniejsza gildia i taki nemtor se siadzie przed kompem z zrobi wyliczanke hmm ciekawe kogo teraz wykrzyc z serwera o.o padlo na otium

Fuwapiwu 15-02-2007 22:27

Profesjonalna robota. Brawo :) Nie sadze ze byloby wam tak latwo i szybko go zabic gdyby sie tego spodziewal.

Anyway Gz :D

LaRrYxX 15-02-2007 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blaaaa (Post 1270419)
vuxiu czyli wnioskuje ze jak wygracie z em to na aldorze juz se nikt niepogra oprucz was. np bedzie sobie taki 50 lvl z olecka pojdzie se na guardy zobaczy liscik xxx hunt here wbije do srodka xxx says:?? 50 lvl says: leave now i hunt here!!! xxx:WHY i be first there 50: ok i msg to vuxiu w8 po 5 min wpadzasz ty ue ue i ten xxx pada a twoj kumpel sobie spokojnie expi...
i nastepne co podejrzewam to to ze nastepna bedzie gildia otium poniewaz bedzie to wtedy 2 najsilniejsza gildia i taki nemtor se siadzie przed kompem z zrobi wyliczanke hmm ciekawe kogo teraz wykrzyc z serwera o.o padlo na otium

vu'xiu juz zabija 80 lvle z otium...
wiec jak dla mnie to otium powinno pomuc EM ale sraja w gacie bo "WielkI" nemtor jest w CO >.<

Hupe 15-02-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fuwapiwu (Post 1270467)
Profesjonalna robota. Brawo :) Nie sadze ze byloby wam tak latwo i szybko go zabic gdyby sie tego spodziewal.

Anyway Gz :D

miales powiedziec ze nieprofesjonalna, zero finezji i zero pvp, jedynie 2 brutalne ue-.-

Vuxiu 15-02-2007 22:36

Cytuj:

nie znam zadnego 50 lvla z olecka, w ogole osoby z olecka ktore znam potrafia o siebie zadbac same, nie musza mnie wolac. i kiedy zabilem kogos z otium?

LaRrYxX 15-02-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1270491)
nie znam zadnego 50 lvla z olecka, w ogole osoby z olecka ktore znam potrafia o siebie zadbac same, nie musza mnie wolac. i kiedy zabilem kogos z otium?

affffffff
community nie dziala akurat teraz ale chyba z 3 juz zabiles >.<
necromanceri czy cos takiego - ten nick zapamietalem i jeszcze 2 chyba

MagField 15-02-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1270485)
miales powiedziec ze nieprofesjonalna, zero finezji i zero pvp, jedynie 2 brutalne ue-.-

Dobra ku*wa a niby jak to mieli rozegrac?Walic sd+burst?To by było kompletne waste i nadodatek by go nie zabili...No może by zabili gdyby miał pz ...A takto ue ue i 96ek leży na ziemi.Tylko ty sie czepiać musisz bo w koncu wielki HUPEsrunfe z ciebie.
@down
Ale tak z tego wynikało...

LaRrYxX 15-02-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1270506)
Dobra ku*wa a niby jak to mieli rozegrac?Walic sd+burst?To by było kompletne waste i nadodatek by go nie zabili...No może by zabili gdyby miał pz ...A takto ue ue i 96ek leży na ziemi.Tylko ty sie czepiać musisz bo w koncu wielki HUPEsrunfe z ciebie.

omfg
on nie ma na mysli ze zle to zrobili tylko ze nie dali mu szans i przez to sa brutalni >><<
jak tak nie umiesz interpretowac to sie zastanow co piszesz ; d

Vuxiu 15-02-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1270495)
affffffff
community nie dziala akurat teraz ale chyba z 3 juz zabiles >.<
necromanceri czy cos takiego - ten nick zapamietalem i jeszcze 2 chyba

bez przesady, nie gram kazdym charem z valiant/co a mojego name na nich na pewno nie ma. z tego co wiem 2 otium padlo, necro i jakis inny koles od misclicka

LaRrYxX 15-02-2007 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1270514)
bez przesady, nie gram kazdym charem z valiant/co a mojego name na nich na pewno nie ma. z tego co wiem 2 otium padlo, necro i jakis inny koles od misclicka

tatatatatta
of course
missclick
i wszystko jasne
^^
nice joke >.<

Vuxiu 15-02-2007 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1270511)
omfg
on nie ma na mysli ze zle to zrobili tylko ze nie dali mu szans i przez to sa brutalni >><<
jak tak nie umiesz interpretowac to sie zastanow co piszesz ; d

niee, hupe zawsze pisze na odwrot jak jest w rzeczywistoci :)

LaRrYxX 15-02-2007 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1270523)

moze tak a moze zgadlem xD

Vuxiu 15-02-2007 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 1270520)
tatatatatta
of course
missclick
i wszystko jasne
^^
nice joke >.<

jakby nie byl misclick to nie zaplacilby mu i nie oddal loota

LaRrYxX 15-02-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1270541)
jakby nie byl misclick to nie zaplacilby mu i nie oddal loota

okej okej
ale i tak mam nadzieje ze otium dolaczy do em xD
nie dlatego ze was nie lubie tylko dlatego ze ta wojna stala by sie ciekawsza Em juz tylko masslogami moze fragi robic , przy takim zastrzyku swiezej krwi em moglo by ta wojne jeszcze wygrac a tak to raczej CO wygra no bo to sd power.

Hupe 15-02-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1270523)

Jakto, bylo brutalnie, nie bylo finezji i nie bylo pokazanego zadnego super-mega pvp...no dobra troche profesjonalnie bylo:(

@up,up
Dali mu szanse na uhniecie, tyle ze jej nie wykorzystal.

LaRrYxX 15-02-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1270564)
Jakto, bylo brutalnie, nie bylo finezji i nie bylo pokazanego zadnego super-mega pvp...no dobra troche profesjonalnie bylo:(

@up,up
Dali mu szanse na uhniecie, tyle ze jej nie wykorzystal.

no wiesz nie zawsze sie biegnie przez miasto z naszykowanym hotkeyem uha ale i tak mial peha bo nie byl na full hp , jak by byl to byscie go nie zabili raczej

Powalec 15-02-2007 23:20

Cytuj:

no i tak w 100% jest :) ( nie musisz to być ty ... wystarczy, że ktoś jest z olecka i lata sobie ubija każdego i nie można go tknąc bo przylatuje jakis 100lvl+)
nie będe sie w tej kewsti z tobą kłucic bo wiem, że w 100% tak jest
( nie mówmy może o stereotypie olecko = pa bo nie znam wszystkich z olecka i nie wiem czy wszyscy to pa)

więc nie ma sie oco kłucic:)
powinni zrobić specjalny serwer dla was "PA serwer"

a co do hupa to napisał w podpisie, że posługuje sie ironią wiec nie wiem oco chodzi ;f
i nawet specjalnie dodał opis czym, że to jest ironia (idjot frently)*

*specjalnie napisane

Blaaaa 16-02-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1270491)

50 lvl to był tylko przykład... napewno kiedyś zacznie ktoś od ciebie z rl gra w tibie będzie musiał jakoś zacząc ale co to za problem skoro bedzie sie mógł all wpierdzielic na respa bo jak ktoś się sprzeciwi to go raz ze zabijecie to kazecie mu placic XXXXXXX K a w efekcie go zrokujecie...
sam wiem jak jest grałem kiedyś na aldorze i miałem taka samą sytuacje zostałem zrokowany za to że mi sie wpierdzielił na miejscówke kumpel kogoś z Co i zaczol mi wmawiac ze on był pierwszy ja i tak dobrze że dłużej nienegociowałem tylko grzecznie sobie poszedłem a za jakis czas widze wiadomośc od typa z Co hunted pay 60 K or rookgard... oczywiscie niemoglem wyjsc nawet z dp zarobic tej kasy wiec zostal rookgard ;]
to niebył tylko 1 przypadek kiedys na innym charze zadałem jeden cios w 7 paladyna... chcialem zobaczyc jaki ma lvl i missclick nawet sie nieogladnolem zjawilo sie kolo mnie 2 osoby z Co i mnie klepia pisze "za co" za to ze moj paladyn padl stracil skile 68 a ty go biles... i ta sama sytuacja za smierc 7 paladyna ktory stracil 68 dysta musialem placic 30 k...
Dodam ze NIGDY sie niespotkalem z czyms takim ze strony em

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12.