![]() |
aldora pk, 96ek died
|
Profesjonalisci XD
|
2sec i 96ek znika ;) Pięknie
|
zaprofesjonalne to nie bylo;p
|
Padł szybko, ale cały profesjonalizm polegał na wcisnieciu odpowiedniego hotkeya kiedy ofiara pojawila sie w zasiegu ue, pvp skillem to sie nie popisaliscie, ale frag jest frag...
|
vu xiu :)
witam... bardzo ciekawe
gildia, która uważa sie za najświętszą na aldorze pkuje sobie itp . . . i walczy w wojnie tylko poto żeby olecko panowalo na aldorze :) pozdro PA:) |
Ładnie :P szkoda że aol'a miał.
|
Zbyt proste :P jak na takich 2 ms ;]
|
Cytuj:
@profesjonalisci profesjonalizm zabojcy polega na tym zeby jego ofiara zginela od 1 skutecznego ciosu. zrobcie to taniej lub efektowniej to wam pogratuluje. albo chociaz zabijcie 96ek w anh kiedy nie ma pz locka :) udowodnijcie ze mozecie to zrobic lepiej albo chociaz powiedzcie co wy byscie zrobili :) |
Cytuj:
|
Suuuper! 2 ue 2 sek i nie ma jak juz wspomnial ktos wczesniej :p
10/10 |
Cytuj:
@down nie wiem czy mnie zroumiałes ale o to mi chodzilo że to dobrze zrobiliscie :P najlepsze rozwiazanie btw. za co ded?(go) |
Cytuj:
|
vuxiu
hmmm wiesz tak masz racje vu xiu przepraszam cie..
pewno ma w vipach wpisanego royal suchego albo coś i dlatego ubiliscie wybacz? a tak pozatym to pozdrów kolegów z gildi, którzy nawołują żeby nooby blokowały em ;p widać, że nie umiecie grac fer i tyle. no i oczywiscie wiem tak... tak.. to em zaczeło zabijanie qmpli co i valiant .. i to EM jest PA .. tak co nie ? nawet w waszej gildi 1/2 osób wie, że są PA i mówią na około "no tak on to dopiero jest PA" a no i może powiesz mi jeszcze powód dla jakiego co dołączyło do wojny:>? bo jak dla mnie to jest poprostu ratowanie kolegów z olecka... wiem jak to u was wygląda jak ktos uwali waszego qmpla - nawet za coś . . . to 1 msg do nemtora i nie ma problemu. pozdro dla OlEcKa :* |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
vuxiu
nie mówie, że ma związek ale sam... w tym temacie podałes super powód wojny..
"bo aldora byla przeludniona, wiec przeprowadzamy odstrzal kontrolowany, padlo na em i jakies 70 high lvli odpada z expowisk" gdybyś był chociaż troche inteligentny i nie patrzył tylko na siebie to byś zrozumiał, że każdy ma prawo xpić gdzie chce i kiedy chce jeżeli xpowisko jest wolne. . . no wiesz i pozdro dla waszego teamu... z którego 1/2 ludzi wbija sie wszędzie kiedy chce ... wlatuje zaczyna ubijac kolesia ( koles w między czasie ucieka) no i xp wolny. . . wiec jakby nie było itak nie macie problemu z przeludnieniem |
Niefart i tyle. Ładnie, szybko i "bezboleśnie". ;D
Hail CO & Valiant. |
afffff spora przerwa miedzy tymi ue, moglby nacisnac hotkey na leczenie;)
|
Cytuj:
|
czas zainwestować w lepszy serwer na ts albo przerzucic sie na ventrillo :)
|
Cytuj:
btw. ventrilo rox |
lub słabego serwera na ts bądź ventrillo ...
oczywiste jeżeli jest słaby serwer to pingi są wysokie - jest duże opóźnienie w dostarczaniu pakietów.. a jeżeli ktoś ma słabego neta że ma duże opóźnienie na ts to w tibi też powinien miec ciężko :) |
vuxiu czyli wnioskuje ze jak wygracie z em to na aldorze juz se nikt niepogra oprucz was. np bedzie sobie taki 50 lvl z olecka pojdzie se na guardy zobaczy liscik xxx hunt here wbije do srodka xxx says:?? 50 lvl says: leave now i hunt here!!! xxx:WHY i be first there 50: ok i msg to vuxiu w8 po 5 min wpadzasz ty ue ue i ten xxx pada a twoj kumpel sobie spokojnie expi...
i nastepne co podejrzewam to to ze nastepna bedzie gildia otium poniewaz bedzie to wtedy 2 najsilniejsza gildia i taki nemtor se siadzie przed kompem z zrobi wyliczanke hmm ciekawe kogo teraz wykrzyc z serwera o.o padlo na otium |
Profesjonalna robota. Brawo :) Nie sadze ze byloby wam tak latwo i szybko go zabic gdyby sie tego spodziewal.
Anyway Gz :D |
Cytuj:
wiec jak dla mnie to otium powinno pomuc EM ale sraja w gacie bo "WielkI" nemtor jest w CO >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
community nie dziala akurat teraz ale chyba z 3 juz zabiles >.< necromanceri czy cos takiego - ten nick zapamietalem i jeszcze 2 chyba |
Cytuj:
@down Ale tak z tego wynikało... |
Cytuj:
on nie ma na mysli ze zle to zrobili tylko ze nie dali mu szans i przez to sa brutalni >><< jak tak nie umiesz interpretowac to sie zastanow co piszesz ; d |
Cytuj:
|
Cytuj:
of course missclick i wszystko jasne ^^ nice joke >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale i tak mam nadzieje ze otium dolaczy do em xD nie dlatego ze was nie lubie tylko dlatego ze ta wojna stala by sie ciekawsza Em juz tylko masslogami moze fragi robic , przy takim zastrzyku swiezej krwi em moglo by ta wojne jeszcze wygrac a tak to raczej CO wygra no bo to sd power. |
Cytuj:
@up,up Dali mu szanse na uhniecie, tyle ze jej nie wykorzystal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie będe sie w tej kewsti z tobą kłucic bo wiem, że w 100% tak jest ( nie mówmy może o stereotypie olecko = pa bo nie znam wszystkich z olecka i nie wiem czy wszyscy to pa) więc nie ma sie oco kłucic:) powinni zrobić specjalny serwer dla was "PA serwer" a co do hupa to napisał w podpisie, że posługuje sie ironią wiec nie wiem oco chodzi ;f i nawet specjalnie dodał opis czym, że to jest ironia (idjot frently)* *specjalnie napisane |
Cytuj:
sam wiem jak jest grałem kiedyś na aldorze i miałem taka samą sytuacje zostałem zrokowany za to że mi sie wpierdzielił na miejscówke kumpel kogoś z Co i zaczol mi wmawiac ze on był pierwszy ja i tak dobrze że dłużej nienegociowałem tylko grzecznie sobie poszedłem a za jakis czas widze wiadomośc od typa z Co hunted pay 60 K or rookgard... oczywiscie niemoglem wyjsc nawet z dp zarobic tej kasy wiec zostal rookgard ;] to niebył tylko 1 przypadek kiedys na innym charze zadałem jeden cios w 7 paladyna... chcialem zobaczyc jaki ma lvl i missclick nawet sie nieogladnolem zjawilo sie kolo mnie 2 osoby z Co i mnie klepia pisze "za co" za to ze moj paladyn padl stracil skile 68 a ty go biles... i ta sama sytuacja za smierc 7 paladyna ktory stracil 68 dysta musialem placic 30 k... Dodam ze NIGDY sie niespotkalem z czyms takim ze strony em |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |