![]() |
Planszomeni.
Czyli hardkor powraca, może drom jest pijany i nam się uda. Ktoś chętny do dołączenia?
|
A grałeś w Ludwika XIV? Świetna gra, polecam. Szkoda, że nie ma jej w Polsce.
|
Czym ta grupa miałaby się zajmowac? Grą w Scrabble :p ? JA się nie piszę. :]
|
@Bambuko
Niestety nie było mi przypisane zagrać w tę zacną grę. @Doktór Jesteś wielki. edit: Drom, jak stworzysz tę grupę, to sprzedaż Pacców od ciebie wzrośnie o 100%. |
Jeśli będzie kółko miłośników chińczyka, to byłbym chętny ;>
|
Ależ oczywiście, że będzie.
|
A Wiochmen rejser? Bo na urodziny dostałem.
|
Gry planszowe, w jakie grałem na przestrzeni ostatnich miesięcy, to Scrabble, Monopoly, Louis XIV i Risk. Lubię grać, ale:
a) nie mam żadnej b) nie mam z kim |
@upup
Zlekceważę tę jakże nikczemną prowokację. @up Ależ nie ma najmniejszego problemu. W naszej grupie będzie można się umawiać na takie właśnie rozgrywki, na kurniku/gryonline.wp i co tam popadnie. mi naprawdę odbija, ale to nc Hej, Bambuko. Raduj się razem ze mną, gdyż nadszedł dzień triumfu. www.gryplanszowe.pl > Louis XIV. |
To bez klimatu. A Kurnik mi nie działa. No i nie ma tam wielu fajnych gier.
BTW. parę minut przed rozpoczęciem 2007 wstaliśmy od Monopoly i wyszliśmy wystrzelać fajerwerki :-) |
Cytuj:
Btw. Jakby powstala taka grupka to chetnie wejde, bo <3 scrable. |
Cytuj:
|
Kiedy ja nie mam mózgu!
Btw. twój post wyglądał mniej więcej tak 'ta grupa ssie, ale jak będzie to dołączam'. Dromuś odpisał, że jak rozwiążą problem ze starymi, to pomyślą o nowych. TO już jakiś postęp. |
Ja tesz kce!
PS. H*jnia z grzybnią, penis Krzyśka, kita z dupy |
lool widze,że tu same jakieś "dzieci" a dlaczego? Jakie Monopoly!? Ja mimo iż młody wspominam Eurobiznes ;d
|
PiXik, tylko ja wspomniałem o Monopoly, i to pisząc o grach, w jakie grałem ostatnio. Kiedyś był Eurobiznes... A Rekiny Finansjery znasz?
|
Kto chętny pograć w Monopoly?
|
Cytuj:
Rozwale cie xD |
Nie żebym był niemiły, ale to plagiat jest.
Ten pomysł już był dobre dwa lata temu, i to bodajże Gohan z Tasiorem miętówki za dołączenie dawali, a nie Ty, Mati!. |
ja sie zglaszam lubie grac w chinczyka i kalambury na kurniku a w rl to w rummiko i scrable:]
|
Cytuj:
Ja bym oczywiście chciał. |
Tasior byłby jednym z liderów ;*
|
Kółko i krzyżyk rlz! Przyłącz się do planszowej refolócij!
|
Jestem za.
|
Zafładnijmy źwiatemmm!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D::) :) :) :) :( :( :( :baby: :baby: :baby: X( X( X( :confused: :confused: 8o :confused: X( ;( :evul: :cup: |
<3 Mooonooopolllyyy wchodze w to =)
|
Ja bym się pisała. Uwielbiam gry planszowe, a w szczególności szachy.
|
Wchodzę to. Lubiem grym planszowę i zy chenciom dołonczem. Mono~I gry tego typu lubię, kółko i krzyżyk ruleZz, Scrable też mi pasuję, warcaby dość dobrze szachy gorzej.
Pozdrawiam i zafuadnijmy światem. |
Wchodzę w to :) :) :D :D :) :)
|
Cytuj:
PS. Jak grupa powstanie, to zapewne wyślę prośbę o przyjęcie ;) |
I mnie ten pomysł odpowiada...
|
Ja rowniez uwielbiam te gry, a zwlaszcza chinczyka, szachy i eurobiznes
Pisze sie na to ;) |
ja BARDZO lubię Eurobusiness, ew. szachy ; p.
Jak grupa bedzie, to chętnie wejde |
Szachy rlz!
Pisze sie! Ia kce Tom Krupe (Ja chce tą grupę) |
Szczerze? Glupszego pomyslu na grupe jeszcze tutaj nie widzialem. Niby po diabla wam grupa, bedziecie opisywac strategie, chwalic sie rekordami szybkosci, ustalac terminy gry na kurniku? Taka sprawe mozecie zalatwiac poprzez GG/Irc. Jesli o mnie chodzi - nie widze dla niej przyszlosci.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zapomnij :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |