![]() |
200k in 5 min o.0
Zamieszczam tu filmik jak szybko 150 sorc zarabia 200k
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18851 |
Troche taki obstawiany ten film ; (
ale podpbal mi sie ten fragmecik: 18:41 Nobztrakt [150]: go down 18:41 You lose 3 mana. 18:41 Mar'kos [81]: why? 18:41 You lose 3 mana. 18:41 Nobztrakt [150]: and die 18:41 Mar'kos [81]: kill me 18:41 Nobztrakt [150]: or hunted btw. Troche znoobialy sposob ale kazdy sobie radzi inaczej ; p |
Graty niezły loot z "beho".
Zaraz się "znafcy" odezwą PA111 ale co was to obchodzi ? |
Cytuj:
@Film Lol, ale go wychujał. xDDD Niezły kolo. :P |
Lol
Polak Polaka .......
Koleś zachował sie jak Dzi_ka Niepotrafi zarobic pieniedzy to okrada 80 lvl... A tamten mu daje głupi ... |
Pa and thiefting więcej słów nie potrzeba.X(
|
heh hamskie ale może ustawiany filmik?
|
Cytuj:
Jaka roznica? to jest gra a nie rl i moze z nim robic co chce |
co za idiota...
|
zalosne.....-.-
|
Ale go zrobił to juz PoProsu ........................................
Wlasnie i nie rozumiem takich ludzi , może dlatego nie gram na PvP. |
Dobry był moment na początku "Trust me, i am nice guy"
Albo jak itemy brał "helmy helmy" na polski przeszedł bo po angielsku nie umiał prawie nic :s Film dobry, ukazuje piękno światów PvP :D |
Żenada, żałosne + metr mułu...
|
Wprawdzie Nobztrakt jak widać to cholerny Power Abuser, to ten co płaicł to niełzy łatwowierny noobek...
|
Nawet ja to powiem , zalosne xd
|
n/c dla tego kolesia ;D
|
toz to bylo podstawiane, lol. ten 150 ms jebnal w goscia sd a teraz odrauz 'you loot you loot', kazdy kto bylby w sytuacji tego 80 ek to pierwsze co by zrobil to s*******al i co najwyzej po drodze rzucal mu jakies itemy. to bylo specjalnie tak zrobione i to smierdzi na kilometr
|
Imho to bylo ustawione, jesli nie, to ten 80ek~ jest accbuyerem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zeby zdobyc slawe. |
Sexy... -.-
|
Tak się robi z frajerami, uczcie się.
|
O lol~ takiej akcji jeszcze nie widziałem ... jak ten 80ek mial torszku wiecej uhów niz te 5bp to mogl spokojnie uciekac dal by rade sie wyuhac... zreszta tak łatwo oddawac itemy tez smieszna sprawa :P Po 2 ten MS mogł wiedziec ze char zostal sprzedany ktos go kupil obczaił ze to jakis dzieciak i itemy zgarnął .. a jak taki dzieciak widzi 100+ to mysl ze raz dwa i dednie ;]
|
Heh, wydaje się ustawione bo wszystko potoczyło się tak szybko, bezproblemowo, ten knight nie stawiał żadnego oporu... Troche dziwny sposób na zarobek takim charem, cóż....
btw. Gunzo ciekawy podpis.... |
To nie bylo podstawione
gralme na saphirze doszlm do 64 lv noobz to pa i sharer mnie kiedys ubil z 5 razy za free i zawsze musialem placic jemu nie ma co ufac zaplacisz mu 1 rzecz i karze wiecej az wszystko zaplacisz saphira to przegrany swiat dlatego przenioslem sie na guardie |
bym takiego na ulicy zobaczyl to bym zabil zal
|
Kawał "K.." chcialoby sie powiedziec, no ale coz ... zlodzieje sa wszedzie.
|
Cytuj:
Saphira to świat PA nic więcej. |
Większego PA to ja nie widziałem odkąd gram w Tibie ; )
Jednym słowem to było żałosne ; ] ciekawe czy aż taką biede klepał , że musiał z niego wszystko ściągnąć ; ) Ten Knight to też udany ; ) sądze , że miał ponad 5 BP UH , a z taką ilością spokojnie mógł uciec do dp ; ) , bo jak widać było ten ms nie mógł nawet zjechać go do red hp ; ] |
na tym lvl sie nosi 10~ bp uh jak na pvp sie gra :p i ten 150 ms zrobil to beszczelnie glupi zarobek troche a 80 knight to nabbs troche tak odrazu dac itemki..lol
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heil Swe Wlasnie za to ich lubie ze sa bezwzgledni i ze jak chca cos zdobyc to beda probowac to zdobyc roznymi srodkami osobicie znam duzo swe i prawi kazdy z nich sie zachowuje podobnie jak ten nobztrakt
|
Cytuj:
Zauwaz ze po drugiej stronie monitora nie stoi komputer/maszyna tylko prawdziwy czlowiek |
Cytuj:
|
Cytuj:
Podstawione na 100%. Btw. Ładna chatka ;] I wogóle wszystkie na około. Cytuj:
-cut- Nie wykryłem ironii. |
lol. szkoda mi typka gra dla funu. wbija ten 80lvl chce se zarobic bo poto sa questy...pomaga mu jakis mastah of server (niby) i zonk --.--
niepodoba mi sie to :/ Pa i . |
Szczerze To mi sie wydaje ze to bylo Obstawione...
A te nobstrakt nawet jego nick swiadczy ze jest nOObem.. Zal.br... A i jeszcze to helmy helmy helmy.. To Szkoda Slów na takie cos.. |
Cytuj:
grasz sobie. . . cieszysz sie, że zdobyłes itemka. . . super :) za 1 min przychodzi idiota i ci zabija bo sam nie potrafi do niego dojśc normalnym sposobem tylko musi pobawic innej osoby ciekawe co by było jakby tobie tak zrobili albo jeszcze ciekawsze podejście. . . ide na pk nawet na 8 lvl'u żeby zabic jakiegoś 8-10 lvl'a tylko poto żeby mu zepsuć gre . . . kilka ciepłych słów dla wszystkich tych którzy mają noob chary. xd i pkują, kradną, uprawiają sport (tzw Pa) [patrz aldora]. jeżeli sami nie potraficie do czegoś dojśc. . . i nie potraficie żyć bez robienia komuś na złość . . . zróbcie sobie otsa, zróbcie boty dajcie im jakieś nicki i zabijajcie do woli . . . albo poprostu odinstalujcie tibie a . . . i jeżeli uważasz ... ! a co to da itak tysiące osób dynda sobie na to. . . no i ? nie rozglądaj sie na innych zacznij od siebie . . . idiotów nigdy nie braknie a mądrych lduzi brakuje ! Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |