![]() |
3cia ekipa na asterze <Poi quest> TOTAL HARDCORE!
Witam.Zamiesczam tu około 7 godzinny film z poi questa.Film jest warty uwagi ponieważ z bardzo mocnej ekipy z samymi h lvlami po pierwszych kilku sealach zrobila się ekipa z dwoma 120+.Zresztą co ja będe gadał.koniecznie zobaczcie!
P.S. Na początku na full spedzie przewincie trochę,bo br nie wiedzieli co mieli robić i do tego kilka osób chciało iść bez płacenia składki:P.Have fun: http://rapidshare.com/files/17047954/worypoi.rec.html |
Kolejna ekipa która zrobiła PoI.:)
Dawajcie tak dalej chłopaki!! |
Such pwnge.
Ps. I ja tam byłem ;P |
Nie zlicze ile razy zwątpiłem w zrobienie tego questa, po hellhoundach stałem z tylu jak tchórz wybaczcie :/. Dziękuje wszystkim którzy pomagali lecz padli...
|
Po tym waszym PoI kilka osób myślało że nie wstaniesz na nieudany banshee quest.
@topic Ładna sieczka Ile osób padło po drodze?? |
Brawo! Wlasnie, ile osob padlo?
|
Cytuj:
Gie zet. Astera pwn |
Ja bym z chęcia objerzal... ale nie za 2h;p(ahh te limity)
Moglby ktos rehosta zrobic?? |
|
Cytuj:
Padło 25-30 osób z 60-70 (nie wiem dokładnie bo nikt tego bydła nie liczył, lol), a z 5-10 osób same odeszło (bo stwierdził ze nie ma szans wykonać questa). ;P |
HARDCORE!
Ja mam pytanie, w sumie nigdy nie mialem postaci, która mogla by zrobic Anihilatora albo PoI, ale czy jak ktos z teamu pada, a team wykonuje questa, to beda robili drugi raz, aby wszyszcy mieli nagrode? |
@pastersky
Na poi jest to niemożliwe, cały team nie będzie tracił drugiej nocy 150k każdy i następnej możliwości śmierci aby inni zrobili, większość osób które padło już zbiera nowy team na powtórkę. |
A czy ty byś szedł znowu w takie piekło??
Jak umiesz liczyć to licz na siebie... |
Cytuj:
@Lexing No fakt. Ale jak juz sie zrobilo raz questa, to mozna by dla zabawy isc drugi raz. |
Cytuj:
|
@pastersky
Monkey Lion poszedł dla zabawy pomóc nam zrobić i jak widać padł. |
2x up
Pare osób ściągało ten film i im wszystko w tym linku działało ps. Sorry za offtop. |
fajnie, że wyjebało mi debuga na ~300 minucie...
|
@up
Musisz trade z kimś tam wyłączyć i na mniejszym speedzie oglądać. |
debug LOOL
nom... wszstko ok ale SIE W*****ALEM JAK MI WYJEBALO DEBUGA W 370+ MINUCIE !!!!!! przez jebane trade -,-
|
Cytuj:
kto tam byl i zrobil q na 90% nigdy tam nie wroci |
Hmm. Kto mi powie w ktorej minucie jest Last Room? I od ktorej zaczyna sie w miare wartka akcja.
|
Ale co to za problem gdy juz sobie raz wykona iść drugi raz wkońcu jak pacnie to tylko aola straci :P a to tylko 40k (??)
|
50 + bless next 50k + czas
a monkey podobno wylzoyl do tego 400 k padajac stracil prawie 2kk expa |
szkoda ze tak duzo padlo lecz gratulacje tym co wykonali go ;] Astera 4ever !
|
dzieki za rehosta, rapid uraczyl nas nowymi kodami, ktore huj wie co znacza
|
F*cki'n nice!
|
@ Do tych co twierdzą że iść drugi raz na PoI to rozrywka:
Monkey poszedł, ale za 400k (został wynajęty) i padł, a to 170+ elite, doświadczony gracz. Ryzyko deda jest cholernie duże, koszt questa też (my płaciliśmy po 150k skłądki, dano nam runy wartości ~100k. Gdyby każdy wziął tylko to ze skłądkowego to byśmy nie wykonali questa! Ja dobralem 5 bp sd swoich, odpowiednio tyle innych run, na ostatnim sealu mialem 3 sd i 2 strzały z explo....co prawda stosunkowo aktywnie shooterowałem, ale i tak supplies było w teamie ogólnie mało) no i ogólnie ten quest to spora nerwówka... zwłaszcza jak niektórzy (nie tylko br, na filmie widać jak paru polakó ma kłopoty z rozumieniem prostych poleceń po angielsku :P) nie słuchają.... W każdym razie ja więcej nigdy tam nie pójdę xDDDDDD |
Cytuj:
na poważnie to od ~100 na sealach zaczyna sie sieka |
My też na Eterni byliśmy wczoraj.
Co prawda, ja z swoim lvlem trzymałem się z tyłu + hotkey z sd'kiem :P Choć się udało to jedyne co moge powiedzieć to, że to najbardziej szalony quest w całej Tibii i nie zamierzam tam wracać przed 120+ lvlem. |
No tak niezorganizowanej ekipy to jeszcze nie widzialem ;p ale gz wykonania
A taka mala ciekawostka, na harmonii jest chyba pierwszy poi service ;p herganon(210+rp) itp. wykonuja go dla ludzi za 300k od kazdego xD |
Cytuj:
Herganon pare osób z jego gildi i pare osób z Mateuszka Gildi - praktycznie tylko idzesz nie dajesz uhów nic (same 300k lol). I akurat to nie jest głupi pomysł bo ładnie mozna się zarobić a droge na PoI ( i przez wszyskie roomy prosto do final roomu to znają na pamięć). |
Film ukazuje droge na questa oraz ujawnia wszelkie trudnosci spotykane na drodze fajnie, tylko ze pallek ktory nagrywal nie angazowal sie zbytnio, hehe ogolnie caly team byl jakis niezgrany.
|
@up:Ja się nie angażowałem?Rzeczywiście,potem już niezbyt-mianowicie po sealu z phantasmami,gdzie wszedłem prawie pierwszy i gdy kończyła mi się mana nie mogłem wyjść.Potem próbowałem bić z sd na przodach,ale nooby się przepychały i nic z tego nie wyszło:P.
|
gz poi szczerze mowiac to niezabardzo oplaca sie ogladac te filmiki z poi... 6h filmu nawet na full speedzie troche trwa.. a i tak w kazdym filmie to samo no moze z wyjatkiem ze tu padnie wiecej a tam mniej ludu :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |