![]() |
Viruts vs We Run It (Elysia)
Chciałem założyć nowy temat o wojnie, która panuje teraz na serverze Elysia. Założyłem ten oto temat, ponieważ nie znalazem podobnego. BTW co myślicie o tej wojnie, kto wygra. Ja jestem po niczyjej stronie, ponieważ i Virtus i We Run It to sami PA. Czekam na wasze opinie.
Sonidos |
Cos mi sie wydaje ze nikt nie gra na elysi -.- dla mnie dobrze by bylo wykurzyc We Run it Z serva no piszcie cos
|
lol We Run It jest nie do pokonania ;d Lowe's poloczylo sie z Ariociem i na dodatek Dalitas wrocil ;d Virtus walczy praktycznie bez sorcow ;d
@edit sprawdzilem ,Virtus ma 2 sorcow i 1 druta tj. Rekrul ,Ove the druid i Ekim Leahcim We Run It ma za to Dalitasa(ms) ,Nuhna(ms) ,Trasa Lowe (ed) ,Aiwen Maggus (ms) ,Nida Von'Gawain (ms) ,Spemalien (ed) ,Timmiie (ed) ,Creghan (ms) co daje 5ms'ow i 3 edkow ,nie dosc ze przewaga sorcow jest wieksza to jeszcze ,nie tylko od nich wojna zalezy ,WRI ma przewaga liczebna ;d |
Mój stary servv ;d zaczynałem na nim =)))
LOL czyżby Keto wrócił do gry ? zobaczyłem kto jest w tych gildiach ;d faktycznie same PA Spemalien i Kafes jescze jeszcze ale tam jest paseq który mi kumpla zabijał za nic ;d a w Virtus gekk~ słynny kolekcjoner bohów :) ale z dwójga złego wole Virtus rekrul etc :))) jak zwykle arioc i jape walczą ze sobą. Ale virtus chyba dostana w dupe =) |
Cytuj:
czemu myslisz ze keto wrocil do gry ? Last login: Jan 03 2007, 01:00:07 CET jesli chodzi ci o to ze kupil Pacca ,to tez dla mnie jest tajemnica ;d |
Masz racje, teoretycznie Virtus jest bez szans.....
Ale spojrzmy na ostatni frag "Ztekarn".... Ove go ubil, ale juz Ovego juz nie ubili.... Ztek ma wiekszy lvl niz Ove a jednak padl... Arioc napisal na forum, ze jesli padnie to zrokuje postac ... Wydaje mi sie ze jak by sie chlopaki z Virtus postarali to by spokojnie Arioca ubili... W tej wojnie mam swojego faworyta, ale nie wole nie mowic kto nim jest :) <33 Mythuh |
Cytuj:
Wcale nie widać, że jesteś za Virtus. Prawde mowiąc ja za nimi też jestem, ale co moze zrobic biedny 34 ms :) Ale co do tego Arioca naprawde zrookuje postać jak go zabiją? Fajnie by było. |
no ,ale najpierw musieli by go zabic ,co tez nie jest takie latwe
|
Ach jest dużo osób , które mogły by dołaczyć do Virtus ( czyt. sorki ) , ale co przeszkadza , strach ? ; )
We Run It nie za bardzo lubie szwedów ; ) Cytuj:
|
no tak ,ale same sorce wojny nie wygraja
|
Cytuj:
|
Witam :))
@Sonidos Mam taka nadzieje ze, Arioc jak napisal na forum to tak zrobi. Bylo tam cos w stylu ze, jak go ubija to zrobi jak Elah~i tez sie zrokuje. Oraz dobrze zauwazyles ze jestem za Virtus :p Ale osobiscie nic nie mam do WRI, za to bardzo dobrze sie z Nuhnem dogaduje :] @Rev'ico Dobrze napisales, zgrani sorcowie sa nie dopokonania, tez tak mysle :)) Wiecie moze cos o tym kogo noob char to Jengle Smoq ?? ja sie ostatnio dowiedzialem ze Thar Darklight = Ove the Druid Pozdrawiam :)) Myth |
Cytuj:
|
Wbijam 130 lvl i join do virtus xD
|
Cytuj:
|
siema,
powie mi moze ktos co to sa te "snaek atk" ?? jakos nic mi do glowy nie prrzychodzi ;p a co do tego ze "join Virtus" to jak dla mnie to strata chara, lepiej se zrobic 25-35 ms i dolaczyc do starego teamu "proland", gildi o tej nazwie juz nie ma, ale ludzie dalek pkuja :)) Jengle Smoq, Thar Darklight, Trzar i inni :)) oni nie przestali, tylko teraz hunca na WRI :)) ostatnia proba zabojstwa to byla na Nuhn, prawie im sie udalo, w pewnym momencie mial 200 hp!! ale Nuhn sie nie dal i pozabijal "noobkow", wiem ze bral w tym udzial Thar~, o pozostalych 2 osobach nie mam pojecia :)) A co powiecie o tych nowych co do Virtus dolaczaja ?? ja osobiscie sie ciesze ze weszli tam Nida~ i Collios, poniewaz mam nadzieje, ze padna kilka razy od WRI :)) tak jak Collios juz padl :)) |
Nida von'gawain i spemalien w Virtusie, Bedzie ciekawie
|
oj nie sadze zeby Spem przyszedl do Virtus,
jaknarazie mial inva, ale go odrzucil :)) 14:56 You see Spemalien (Level 143). She is an elder druid. bez gildi jak narazie :)) |
Cytuj:
|
hahaah
I dzisiaj to ze nic nie mialem do WRI sie zmienilo ;)
od teraz jestem w 100% za Virtus :)) Feb 22 2007, 15:21:20 CET Killed at Level 34 by Dalitas Drayner 0o i sie zdziwilem, Spemalien dolaczyl do Virtus :)) Pozdro i dowiedzialem sie wlasnie, ze Jengle Smoq = Gekkesos Pozdroo :)) |
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/19292
Wkońcu się coś dzieje . Zachęcam do obejrzenia ; ) |
I tak oto Virtus wzielo sie do roboty :))
Piekna akcja Filmik: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19292 Oby tak dalej chlopaki !! No i byly kolejne "dedy": Virtus frag: Elixanor Jan 24 2007, 21:18:03 CET Killed at Level 63 by Gekkesos and by Meta-Kraid WRI frag: Vice'Roy Feb 23 2007, 13:59:39 CET Killed at Level 67 by Tras Lowe and by Arioc Scalp @Theand sorry, nie widzialem Twojego posta :(( |
Dalitas wymiata
18:44 Collios [101]: Hello 18:44 Dalitas Drayner [150]: wanna do a deal 18:44 Dalitas Drayner [150]: ? 18:45 Collios [101]: yes 18:45 Dalitas Drayner [150]: clean verbi's house and ill invite u to wri 18:46 Collios [101]: no thx |
taa, slyszalem to
Dalitas kutas, Collios sie dobrze zachowal, lojalny jest i good |
Filmik zaje*isty. No nie powiem Virtus coraz więcej ma postaci magicznych. Kto wie, może wygrają wojne. 3mam kciuki za ziomow. HAIL VIRTUS.
|
Cytuj:
Dalitas to Hicham [Elahrion~], dostal/kupil/chuj_wie_co postac od prawdziwego ownera Marc'a i sie z tym nie kryje, bo caly serwer o tym wie. @Topic Nie jestem za nikim w wojnie, w WRI sa sami PA i backstabberzy, a w Virtus Polacy, ktorych konta byly na allego wiecej razy, niz otsy pod 7.6 i ktorzy bedac na chwile u wladzy [czyli w gildii Szwedow, kiedy nie bylo wojny] pa'owali gorzej niz owi Szwedzi. IMHO skończy się tak, że beda minimalne paymenty od Szwedów dla Szwedów, a wszyscy polacy jak zwykle beda hunted. |
qrwa mac -.-
Kurwa mac, wczoraj po raz 1 mnie hakneli -.-
typowo moja wina, bezgranicznie ufalem jednemu kolesiowi i tak sie skonczylo -.- all sie jebac poszlo -.- Ale pocieesza mnie jedno .... mianowicie .... jak Timmiie padl to jego loot byl porownywalny do tego co ja stracilem(eq) :D i to podtrzymuje mnie na duchu ;p ale i tak ede gral dalej :)) Pozdroo |
hema zioms
|
Cytuj:
myslalem ze Hicham dal se spokoj z tibia Mando Lowe to chyba najwiekszy PA na elysii |
Witam Wszystkich
hello Kafes |
Siema Coll~
pewnie wiesz, jak moze czytales wczesniejsze moje posty, ze chcialem Twojej smierci :> zajebales mi best ziomka, pamietasz Eninnatus Daver ?? ale jak dolaczyles do Virtus i przyczyniles sie do smierci niektorych z wri, to juz mam nadzieje ze nie bedziecie padac ale za to pozabijacie ludzi z wri :)) pozdrow odemnie Ove~ jak bedziesz pamietal ;p ja narazie retired, bo haker zna recka -.- |
Jazda chłopaki wj*bajcie We Run It z Elysii, nie znosze ich grrrrr
|
Kolejny Frag
Guldett Feb 25 2007, 20:59:31 CET Killed at Level 118 by Nida Von'Gawain and by Ekim Leahcim 7-5 Dla nas :-) |
elo collios ;d
|
Gratz fraga, super jesteście. Btw. gram w tibie od niedawna, kiedy kończy wojna?
|
@Virtus
serdecznie gratuluje fraga :)) @Collios masz moze filmik z deda Guldeta ? Mando, Timmiie ded - zajebisty filmik :)) @Tanaka siema siema ;)) thx ze mojemu rl 3 bp uh zajebales =) (Puszek Okruszek) |
Film mam ale jest zadlugi zeby wrzucac na tibicams.
A niedam bo ekim mnie prosił zeby niedawać go nikomu ;-) |
jajaja :P
powiedz Ekimowi zeby sie zgodzil, bo cala polaska chce ogladac Wasze wyczyny :P gogogo chlopaki ! :P |
Moglibyście odpowiedzieć na moje pytanie? Kiedy się kończy wojna? Kiedy wszyscy sie wymordują czy co? Albo kiedy się ktoś podda?
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |