![]() |
Wydarzenia z Nerany
No to lecimy :]
|
...
Zaczelem jakies 2 tyg temu moze byc szkoda tylko ze rooka sie przelazilo w tydzien a kolejki na rooku byly po 100
|
Ja gram od soboty narazie jakos leci ;] tylko troche osob sie wpie... w expa:(:(
|
;]
Ja narazie jakos sie trzymam tylko kasy malo oto cos o mnie :
You see yourself. You are a master sorcerer. You are Vice Gods of the Gods of Honour (Celtic). heh |
Temacik sie wypala? Czy tylko gracze tak expia ze nie maja czasu zajzec na forum? :P
|
Kod:
21:21 Ustan: Excellent! Like promised, here are your bear paws |
Za ile mozna sprzedac rh? lub bohy:>
gram od kilku dni nieznam sie na cenach ktos moglby pomoc bo na trade nie pisza ile chca:). |
;]
Rh widzialem po 75k :D Wiec bohy gdziesz z 50k
Ja nie mam czasu narazie na gre ale jak mam czas to gram :D |
No wlasnie moim zdaniem zbyt tanio;/
Widzialem na tibia.com ktos kiedys zrobil Price List to rh stalo po 120 k a bohy 100 k .. tak by bylo bardzo dobrze;] chociaz te przedmioty byly by cenne :) |
Oby nie taniały.
|
co to jest nerana ?
|
@up
nowy server non-pvp .. |
DObra ale ten temat jest tez o wydarzeniech czyli piszcie tez jakies nowosci lub cos :
PS.BUY ALL CHICKEN FEATHERS AND HONEYCOMB :P(moga byc za free :P) Jak to nic sie nie dziej -.- moze zle patrzysz :P Czy mi sie zdaje czy tylko my zyjemy w tym temacie?? |
Te p.s to chyba do Handlu bardziej pasuje:)
Humm nowosci narazie nic sie nie dzieje;/ |
Oficjalny Price List
Armors Plate armor - 1k Noble armor - 6k Knight armor - 20k Crown armor - 50k Legs Plate legs - 3k Knight legs - 50k Crown legs - 80k Helmets Crown helmet - 10k Crusader helmet - 16k Warrior helmet - 15k Royal helmet - 100k Weapons * Clubs * Dragon Hammer -4k Skull staff - 35k War hammer - 2,5k * Swords * Spike sword - 2k Serpent sword - 4k Fire sword - 20k Bright sword - 55k Giant sword - 110k * Axes * Dwarven axe - 8k Knight axe - 20k Fire axe - 55k Dragon lance - 100k Shields Griffin shield - 8k Guardian shield - 10k Dragon shield - 17k Crown shield - 25k Vampire shield - 45k Rods/Wands Moonlight/dragonbreath - 800 gp Volcanic/Plague - 4k Quagmire/Cosmic energy - 8k Tempest/Inferno - 10k/7k Boots Crocodile boots - 2k Boots of haste - 100k Steel boots - 250k Runes bpUH- 3k bpIH- 1k bpHMM- 1,5k bpLMM- 0,6k bpGFB- 3k bpSD- 6k bpEXPLO- 4k Taki Price List zobaczylem na tibia.com .. szkoda ze nikt sie tego nie trzyma. |
;]
|
moze cos pozmieniam i wrzuce na tibia.com mozesie zgodza na taka liste;D
tak wogle nic ciekawego sie nie dzieje na neranie praktycznie 0 atakow ;/ oprocz wolfow na ab;/ Armors Plate armor - 1k Noble armor - 3k Knight armor - 8k Crown armor - 35k Dragon Scale armor - 180k Legs Plate legs - 3k Knight legs - 25k Crown legs - 46k Helmets Crown helmet - 5k Crusader helmet - 12k Warrior helmet - 12k Royal helmet - 100k Weapons Clubs Dragon Hammer -4k Skull staff - 25k War hammer - 2,5k Swords Spike sword - 2k Serpent sword - 3k Fire sword - 10k Bright sword - 45k Giant sword - 110k Axes Dwarven axe - 6k Knight axe - 15k Fire axe - 50k Dragon lance - 100k Shields Griffin shield - 3k Guardian shield - 5k Dragon shield - 9k Crown shield - 20k Vampire shield - 35k Boots Crocodile boots - 1k Boots of haste - 80k Steel boots - 225k Zmieniłem trochę tą price liste . Tak mi sie podoba a wam? |
mi pasuje choociaz tam nie gram bo nie lubie non-pvp ale ceny dobre jak na nowy serw;D:P
|
Właśnie mam pytanie. Dlaczego wygraliście świat non-pvp a nie pvp:>
|
Lol, ewidentnie złe ceny, fakt takie lepsze ale Warrior Helmet już po 5k chodzi, a crusader po 7 =/
|
taaa .. rh po 50 k leci ;/
|
sie dzieje!!
|
Te price listy o kant dupy rozbic .. i tak nikt sie tego nie przestrzega;/
|
a kto mialby sie sluchac price listy jak ktos chce opylic to sprzedaje po tyle ile sie da a nie po tyle ile mu sie zamarzy
|
Oni nie widza w tym zysku? sprzedajesz drozej masz wiecej kasy ;] jak by sie przyjelo to by to byla norma i byle sobie 40 lvl by nie kupywal rh czy bohow
|
;]
Wlasnie przed chwila zrobilem sobie addonik na kapelusz <jupi>
A co do tych price list to sa tak powiem do dupy :D POPROSTU Bohy 80k RH 65k |
Dzis hydra hunt byl .. 3h i nic nie spadlo .. only gold .. myslalem ze cos poleci wkoncu new serv .. a tu dupa. ..
|
Ja zaczelem dopiero dzis mam 6 lvl;)
Bede Pallem Najwieszky lvl na Neranie to?? Mój nick [CHAR]Yellow Burst[/CHAR] |
Mój lvl w tydzien
Ja chcialem powidziec, ze nabilem 15lvl moze zaraz dobije 16 w TYDZIEN!!:p
lecz na innym srweze, mianowicie Refugia.;) Dla cikeawskich rok przeszlem w 1 dzien, chodz tez mialem kolejki nie male!!:cup: |
Ja zrobiłem w 1 tyg 36 lvl :P
23:07 You advanced from Level 35 to Level 36. pozdro :) |
Cytuj:
|
1 Binarin 81
2 Cwaniako 78 3 Vick Demon 74 |
Ja tam jestem wkurzony na moja neostrade mam tyle dedow przez nia ze nie mowie ostatnio na larvie :D
"Uzytkownik zostal odlaczony od uslugi" KOCHAM TO :* A tak to nic sie nie dzieje mam 26lvl 29 mlv ;/ |
Powiedzcie mi coś o Master Bezox jakos tak prosze
|
Cytuj:
ownerow ... z domslu wyszlo mi az 5 Graczy! Rozumiem zeby tak zrobil na PvP to juz cos ale na jakiego huja mu az 5 ownerow na NO-PvP :D |
Cytuj:
|
Moze chce jako 1 team anih zrobic ;] kazdy woli byc 1 a nie np 100 .. :]
|
@up
Nerana to przynajmniej 90% boty! Wkurza mnie to, bo gdzie się nie ruszysz to jakiś już leci na bocie... Nic się nie dzieje, bo co ma się dziać? Wszyscy expią, yyy znaczy się boty. Szkoda, że żadnego GM nie ma online. Chyba z 20 raportów poszło. |
@Server
Odbył się dzisiaj kolejny OF Q ; ), który został zorganizowany przezemnie i padlem ja w final roomie biorać 3 warlordy na klate, mój sioker nie widział mnie i dlatego ;/. Przy schodkach z dragiem 45 i 46 EK bali się zejść walnąć exori ;s na schodkach to ja i jakis MS all rozjebalismy, idioci dobili tylko draga i troche warlorda ;s |
witam! wlasnie zaczalem gre na tym serwie i poki co mi sie podoba (poki co na rooku :p ) mam nadzieje ze bedzie mi sie z wami milo gralo B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:21. |