![]() |
Free dsm itp.
No więc tak... Free items w moim wykonaniu, dziś skończyłem gre na askarze i nie mówci mi że mógłbym to sprzedać na allegro itp nie obchodzi mnie to.. poprostu komentujcie :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19638 @down Specjalnie dla ciebie :P http://rapidshare.com/files/18596226/fri_itanz.rec.html |
Rehost blx :<
@down Z tibicams mam tak że troche ściąga, i reszta transfer po 1 kb/s |
Ja poprosze o sprawdzenie pliku, bo ja nie mogę, nie wiem dlaczego ;<.
@up Ciesz sie, że to nie rapid ;P z tibicams łatwo ściągnąć, spróbuj jeszcze raz ;) |
A co zrobiłeś z charem?? Jak by co to napisz do mnie PM :P Będę bardzo wdzięczny :D
|
@up zal
a co do filmu to mogles napisac w ktorych minutach wyrzucasz te itensy ;< boszki tez mogles wyjebac, wkoncu jak jebac tą gre to na całego ;'d |
Jeśli masz rzeczywiście na tyle silną wolę, że nigdy nie powrócisz do tej postaci, to może (a może nie) zrobiłeś dobrze.
Takie fri itans zawsze budzą złe emocje, a do charow na mid lvlach często się powraca, wiem to z własnego doświadczenia ;) |
Ja juz ponad 2 miesiace sie nie logowalem na chara i jakos mi sie nie chce grac :P. Obeszlo sie bez wyrzucania itemkow :]
|
Cytuj:
Noobos pospolitos ale ja nierozumie jednego czemu tego eq nie dales swoim kolegom ? |
nie patrze na takie filmy, żal mi serce ściska :(
|
Ludzie sa pojebani, za dsma obciagneli by mu do bialej kosci..
A swoja droga mogles na allegro sprzedac wszystko, zawsze byloby na jakiegos browara z kumplami z rl. |
Ja bym powyrzucał w jakieś niedostępne miejsce niech się noobki ślinią na ich widok :p
|
ja jak skończyłem grać na guardii dałem po prostu itemy kumplowi i tyle :].
|
Filmik czysty .. ale tak napowaznie to gosciu pojebalo cie?:DP
13:39 Frugia Immortal [70]: Come an dude plz 13:39 Frugia Immortal [70]: i just got hacked ^ wolal bym mu dac (moze dlatego ze go znam ale coz;p) no ale stracil 24~lvl i wszysko co mial 300~k+ wiec :D:p albo zrobic tak jak mowil impasek dac mu na przechowanie :D:p tez jest spoko gosciu bys mial jak bys wrocil:D:P |
Cytuj:
|
Omg... jak widziałem tych wszystkich naabów to mnie krew zalewała, co prawda też bym cię prosił gdybym tam był ale te 9 lvle i te ich plis boh to bylo wnerwiające aff-.-
|
Cytuj:
btw.kiedys widzialem filmik jak koles wrzucil za lade w sklepie mms.. gdzie to k.. bylo..:P |
nie wiem czy dobrze zrobileś z tym free items..
ja mialem hara 45lvl - znudzil mi sie.. dalem koledze itemy, i on i ja szczęśliwy :D no to życze Ci silnej woli :p ja może skończyłem z tibią.. ale chwilke u kolegi pograć można :cup: (passy poszły w niepamięć) :D |
Wiem ,że chciałeś zakończyć grę w wielkim stylu ale nie rozumiem po co wyrzucać ciężko wytracony czas jeżeli mógłbyś to sprzedać za nie złą cenę i np kupić coś swojej kobiecie .... ale to twoja decyzja gratuluje silnej woli.
|
po pierwszee ...slabo nakrecony film nic prawie nie widac gdzie rzuca itemy
po drugie .... masz najebane po trzecie .... po huj tyle grales ? zeby oddac itemy dla noobow ? po czwarte ... jestes pojebem :) masz mój komentarz |
@up
To ja Ci powiem, że nie on jest pojobem tylko Ty. Tibia to gra, a itemki były jego i zrobił z nimi co chcial >.< |
Cytuj:
2. może 3. tak na arcanii zroibłem to samo 4. może |
lol...
Nie lubię takich filmów...ale się przełamałem a więc go zobaczyłem i nadal żałuję, że sie przełamałem. Chociaż trochę się pośmiałem z tych co błagali o itemki ; ]
|
Cytuj:
po drugie.. najebane to masz ty.. po trzecie.. gral i mu się znudziło, to proste.. po czwarte.. jestes noobem.. po co wyzywasz innych jak wiesz ze my zrobimy to samo? zal.. P.S Nie zlapales itemu i teraz go wyzywasz? IDIOT.. a tak po za tym.. to fajnie skończyłeś z tibią ;] tylko mogłeś najpierw kogoś zabić ;] (O ile hiberna to nie jest non-pvp) :P |
ja nie jestem takim pojebem zeby oddawac itemki dla noobow :)
ale twoj wybor to zrobiles co chicales :P ale i tak zalujesz ze oddales :) (( BUAHHAHAHAHAHAHA)) sram na was wszytkich :P i na tibie |
nice film.. zwłaszcza ze widziałem akcje na żywo ^^ :D .. ogulnie good... dobry sposób na konczenie z gra, sam tez tak konczylem ;p
10/10 |
Moje spostrzegawcze oczy w 23 minucie zobaczyły taki text:
Cytuj:
|
lol...
Ja dodam tyle, że jak bym już jakimś cudem skończył tak jak ty to prędzej dał bym moje rzeczy kolegom no chyba, że bym ich nie miał do takiego lvla ; ]
@Topic: Cytuj:
|
xD
To mnie powaliło
16:14 Elf'Palla [12]: ok trade: my girlfriend 4 ur armor |
Cytuj:
Jedno mądre zdanie jakie dzisiaj zobaczyłem na forum ;) |
^^ omg....ja tez che dsm ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jedynym ryzykiem jest to, że chłop może zmienić reg key'a, ale tu jest Polska, tutaj 99% ludzi uważa, że nie warto wydać 20 złotych i grać bezpiecznie. O i jeszcze taka rada..nie loguj się w przeciągu tych 2-3 miesięcy. Kthnx; * |
Cytuj:
co do filmu to wiem jak to jest sam ostatnio rookowalem 50 ek no ale gz ze skończyłeś z tibia :P |
No niewiem czy to bylo madre ;] ja niegralem przez 10 miesiecy i wrocilem :P i musialem zaczynac od poczatku
|
nice !! takie filmy powinni dawac !
|
buhehe ale noobow sie nazabiegało xD chociaż gdybym zobaczył sam takie free items też bym się rzucał ;p
|
Ja skonczylem swoja gre po hacku i zrokowalem 82pall :P
|
;]
No jak zawsze...noobki się rzuciły...no w sumie żal takich itemów,ale jak ktoś tam napisał wyżej to bym sprzedał na allegro i poszedłbym na jakiegos brona z ziomkami ;)
|
No nice itemki leciały na mnie jak zrobilem free item na hibernie kiedys to lataly c-legi , bohy , vampirka itp niektorzy mnie zwyzywali od n00bów twierdząc że mogłem sprzedać to na allegro.pl ale olałem ich bo to były moje itemy i moglem z nimi zrobic co chcialem uwazam ze pozbycie sie tak kosztownych itemow to wielka decyzja i ważna dlatego jeżeli ktos zrobi free itemy konkretne i wyzuci swoj eq to tylko swiadczy ze niejest uzalezniony do konca od tibi i ze potrafi sie jej przeciwstawic jedynie poszkodowani sa vipowie jak zwykle ktorzy stracili kolege.. ja swoim kolegom z hiberny niepowiedzialem do tej pory ze zrobilem free item wtedy ale moze ktorys z nich to przeczyta i sie o tym dowie sorry ze wam tego niepowiedzialem niechcialem was dolowac...
|
Fajne frii itamz ale lepiej mogles se na allegro spylic ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19. |