![]() |
Ferumbras Harmonia
http://uploads.tibiabr.com/download....cc7a97749f6966
film krecil pancras :P |
First :D:D
Thx za filmik :D:D Harmonia rulez :D |
gratuluje ubicia zgrana szybka ekipa jak widac to cos nie jest nie do pokonania =)
|
Re.
Czyściciele : ) Niektórzy się chyba za bardzo podniecili pod koniec, rzucali spontaniczne K***Y na lewo i prawo ale cóż - Gratulacje-
|
Mi sie najbardziej podobał hit 1337 w dema :s
|
Ładnie im wyszło :>
|
Cytuj:
Na pvp jest ciezej -.- ,lecz na Antice sie udalo ;x |
CipShit zjebał legendę :/
|
No to sobie mage outfit addon ktos zdobedzie ; >.
|
Ładnie Ładnie :) xD
Czapeczke i tak pewno MDW kupi .... |
WIELKIE WIELKIE GRATS !!! :) UE i Sdki wam fajne siadaly ;] moje best SD 340 ;p ale tez na harmonii xD
|
OMG Harmonia Rox!Kto wzioł Ferum hata?
|
yyy.. czy to juz 2 ferumbras na Harmoni ? bo jak dobrze sie orientuje to 2 ale jak zle pisze to niech ktos mnie poprawi a nie zbluzga ;) tak wogole GRATKI :D
|
Ciekawe jaki loot... :P
|
Feru hat, gp i platinum ammulet z tego co widać na filmie xP
|
Cytuj:
|
ladne ue szly ;) kto wziol czape?
|
10:45 Herganon [218]: i got hat
10:45 Herganon [218]: 23:47 You see Ferumbras' hat (Arm:1). It weighs 8.50 oz. It is the proof that Ferumbras has fallen. For now. The EdronAcademy should be interested in this. Tak on to to spamowal na końcu filmu a wy nie wiecie kto ma czapke ;] zreszta teraz moze juz ja sprzedal :D na filmie widac Kiryh 10kk oferuje :P ale ile w tym prawdy nie wiem;] |
Ferumbras Hata dostał [CHAR]Jean Grae[/CHAR]
Farciarz wygral loterie :D |
Cytuj:
imho gz ;D ciagle mi sie wydawalo ,ze MDW ja kupi :D |
Brak słów....
GOOD JOB gdy podeszło z 10 demc do blokera myślałem ze to koniec ale,nie UE ROX;] gz !! |
No wrescie jakis filmik z fermubrasa ;)
|
Krótko i na temat - GRATZ B)
Cytuj:
pozdro edit @Lenrock 1. PACCa nie mam ani nigdy nie miałem. 2. A jak gram możesz sprawdzić tutaj. Więc nie dziw się, że się takimi pierdołami jak addony nie interesowałem :P |
gz chopaki :D:cup:
a najlepszy motyw jak już wyszli z całej akcji a MDW mówi : 7k mana left 8o |
no no ladna szybka akcja ;) gz :)
|
Cytuj:
tą czapke wymienia sie za addon, kocham tibia.pl |
Przez tego paździocha, co ich bloknął stracili 30 sekund, dlatego musieli z UE czyścić... na pvp by go poprostu zarżnęli...
|
Gratz!!!
wszystko ładnie sprawnie, nie tak ja antice, gdzie połowa osób padła |
Normalnie super filmik !
Gratz all za zabicie ferubrasa xD |
Cytuj:
Nie prawda! Sir Sheali wygrał licytację dając 5,5k ! O ile sie nie myle Kiryh dawała 5k (sprostować jak źle piszę). Farta miał chłop, że tak tanio kupił Aoieahioehaioehaioehaopeua xD Ironia ofc;) Gratz chłopaki nice akszon ;d btw. nie czepiajcie sie... "to było na non-pvp więc.." albo "na non-pvp to se może" lub "ale to non-pvp". No i co z tego ? Na pvp jest inna taktyka, na non-pvp jest inna...Świat non-pvp wcale nie jest gorszy...mieli "farta", że na Harmonii się pojawił Ferumbrasek i tyle:) A że mają wyjezajepower team to se ofc poradzili:) Pozdro |
Cytuj:
|
Najs, tez chce taka czapeczke :C
|
Cytuj:
|
Dobra szybka robota.
Tylko ten noob z level-spy obniżył poziom filmu :/ |
Który feru~ubity to już? drugi trzeci czy czwarty? bo na tibiawiki updatowali loota po ubiciu pierwszego i potem jakos po miesiacu dodali do niego fire axe ze leci, to chyba przynajmniej trzeci juz jest no nie?
|
Cytuj:
|
lol...
Wielkie Gratulacje dla wykonawców a ogólnie ten był bardziej płynnie wykonany niż tamten na Antice...na pewno dlatego, że jest to świat Non-PvP.
|
Cytuj:
to jest twoje zachowanie |
Cytuj:
Widocznie twoja inteligencja jest zbyt mala zeby zrozumiec dlaczego dalem te 4 buzki, no ale, czego wymagac... btw. twoje jest jeszcze gorsze ;o....miszczu... |
Cytuj:
Mógłby ktoś podać link do filmiku jak na Antice go bili |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |