![]() |
Wizav Died
|
Piknie go ubili :D
z 20+ osob na niego polowalo i do tego 245 lvl |
Może ktoś zrehostować? Bo chcę zobaczyć jak "zginol".
Edit: Eh :/ imo jakby mu się mf nie skończyły, to by nie padł. 14:03 You see a dead human (Vol:10). You recognize Wizav. He was killed by Clauudia. @Down: Sam sobie zaprzeczasz "zazdrośniku (?)" |
hyhy
Mar 02 2007, 01:27:49 CET Killed at Level 137 by Benedikt
and by Clauudia Beniemu pogratuluje w Tibi a Tobie Clauudia dowody mojego uznania ;) To jest gamoń wiec sie nie dziwie i Blinx go jeszcze broni tematem na tibia.com ze on bedzie placic... Ja osobiscie nic do niego nie mam ale to nie zmienia faktu ze jesc łajzą ;p __________________________________ 17:22 Nerlingeer [15]: jak jest murzynek po angielsku ? ten placek taki jak by piernik) 17:22 Nerlingeer [15]: Nigger Cake ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Żal... Pół godziny ganialiście 137 sorca mając do dyspozycji 20+ osób w tym 245 i 180 msów.
Gratz fraga, chociaż wcale Ci się nie należy, gdyż cały czas błądziłaś/eś gdzieś na tyłach "pogoni" i to, że w ogóle masz tego fraga, to zupełny przypadek. |
... ale jakby nie bylo bylo bardzo milo... a go to nie boli bo jest z nowej soli ... Yooo :d predzej czy pozniej zemsty nadejdzie czas , ale i tak JEST koles zajebisty :P ja mysle ze powróci do PK i to juz lada chwila ;p trzymam kciuki za kolesia bo tylko on utrzymuje dział filmy na tibia.pl przy życiu ;)
PS. ludzie nie ściągajcie tego sie pożygacie ja po 10 min wylączyłem lataja po ankh na tej platformiej up/down to jest chore oczy mogą wylecieć od tego oglądania :Dd po drugie to wyglada jak by grali w Queka sa na planszy i kazdy w kazdego naparza :D tam jest taki syf ze ciezko sie połapać ... :D |
ten 70 ms co go fragnął to już ma pojechane na całej lini :baby:
|
lol potem chyba do polowy serwa pisalas o tym fragu
|
Cytuj:
|
nie wiesz kim jestem, to nie oceniaj ziomek. Kazdy bledy popelnia a ty jestes doskonaly? Gratuluje:)
|
@up
Bycie doskonałym a znanie ortografi to dwie różne sprawy o.o . |
W gwoli wyjaśnienia, nie da się być doskonałym.
@topic Gratuluje fraga. |
Nie jestem dobry z polskiego i dlaczego sie czepiacie? Jak juz nie macie czego to nawet po polszczyzne macie "ale". Az mi ZAl tego ... Tym co gratulowli Dziekuje. Tym co bluzgali gratuluje.. czego .. niech sie domysla:)
|
Cytuj:
|
Słaby film.
@up uahuahsuauhsauha, ludzie, czy to tak trudno sprawdzać pisownie w ff, operze? Żeby coś osiągnąć to trzeba się starać... a nie : "bo ja jestem dysortografem " też kiedyś z dyktand na polskim obrywałem dwóje i tróje, ale zacząłem się starać, czytać książki, zaglądać do słownika itd. |
Jakby co padł na 38min i 39 sec.
Twardki... ;P Edit Przymierzam się zrobić wmv o nim. |
Cytuj:
|
Wreszcie padl ^^ skonczylo sie PA
|
@up
dopiero sie zacznie ::evul: |
Cytuj:
@autor Fajnie macie na tym serwerze. Dwadzieścia osób zabija jedną osobę i zaciesza przez cały dzień. Swoją drogą nie dorastacie Wizavowi do pięt. Przy okazji, polecam ten poradnik: http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=171972 [Uwaga! Klikasz na własną odpowiedzialność!] |
lipa gdyby mial wiecej mf by przezyl i polowe z was by rozwalil solo lol : ) ten kolo ma najlepsze pvp na servie ^^
|
Cytuj:
Dokladnie 20 osob +100 lvl i jedna widzialem nie wiem czy nie wiecej +200 gonia 137msa -.- najbardziej lamerskie uwalanie jakie widzialem on was przerasta nie ten poziom :D nie komntujcie moje posta moje opisia tylko. |
pozwolcie ze troszke skomentuje to co piszecie... jest moze i zalosne ale zaloze sie ze na kazdym serwie pvp (bo o zalosnych noobowskich non-pvp nie mowie) ze gdyby znalazl sie glupi dzieciak jakim jest wizav.. To bylby taki sam problem ... nie on jeden uciekl z walki w ank.. To miasto jest zalosne kazdy umie tak skakac.. tylko ze on ma do tego 136 lvl i jest szybko a to ze ten gowniaz jest powalony i jara sie tym ze zabija ludzi ni e moja wina... On umie tylko uciekac i nic wiecej.. jak przyszlo walczyc z NS jak byl w WE to sie bal chodzic na walki ... a jak ju szedl to za*******al loota .. Wiec nie mowcie ze nie dorasta mu nikt do piet ..on jest poprostu kolejnym zalosnym dzieciaczkiem....
|
Cytuj:
|
spoko widac jak ty mnie znasz.. poztym czym ze skacze ze uciekam haha LOL. WEz czlowieku zrob pierwsze lvl a pozniej pokaz co potrafisz .. zreszta nvm juz nie bede reply robil bo odechciewa mi sie pisac z takimi noobami jak ty!
|
Loel, tu nie ma co się cieszyć, że padł i zamieściliście taki filmik, tu poprostu trzeba płakać
WIZAV FTW! Mam nadzieje, że wy***** was wszystkich ;'=) |
Wizav wymiata...hahaha a wy udowadniacie chyba ze sorc nie jest kruchy :)
|
Cytuj:
co do ortografi nienawidze jak ktoś się tego czepia bo sam robie pełno bledów A PEWNIE jak ktoś robi błedy ortograficzne to musi siedzieć tylko przy tibi meić 200 lv i być gupi itp :/ połowa waszych kumpli (to do tych co wypominają) też robi błedy napewno a wy sie jaracie jak ktoś jakis zrobi tak mnie to wpienia :/ i co z tego ze robi błędy :/ zycia mu to nie utrudni napewno :/ |
Cytuj:
Cuż musze zrobić dla ciebie miejsce w podpisie. Cytuj:
pa-power abuser pk-player killer @topic Łał solo to każdy by spier... uciekał od niego, szczególnie ten 70, no ale w kupie siła :s Teraz sie na każdym po kolei zemści... Padł bo nie miał już mf. Gdyby miał tyle 'zasobów(run etc)' co wy, to by w zyciu nie padł buahahah @down Ja to wziełem na poważnie :< No hunt me, podpisy podobne oj oj? Cytuj:
|
Cytuj:
Głupi jesteś. |
-Clauudia, wyobraź sobie, ze masz nawet 137 level, oczywiscie MS, zrobilas wielka kupe, za ktora ciebie sciga np dosc duza grupa aniolow czystosci, maja wiekszy level itp. Chca ciebie za ta kupe zabic, co wtedy robisz? Myslisz: "e tam, walne sobie ue, wszyscy padna, a ja baunsujac wroce do dp", tak? Wizav wlasnie zrobil kupe, bo zabil kilka ludzi, ktos go zaczal scigac, to uciekl, bo nie wyobrazam sobie walki z 20 (jak nie wiecej) osobami -.-
-Nie nazywaj go dzieciakiem... ile osob zabilas na znacznych levelach? Nikogo, a to pech... Bo on troche zabil, a potem ani razu nie padl. (nie liczac tego) -Na jakims filmie Wizava bylas ty, wielki bohater na slowa, jak sie mu pokazalas na ekranie to wyrzucil SDka w ciebie, a ty "w dluga". Chcesz powiedziec, ze jestes master, bo zabilas Wizava? Idz z nim na duela. Szanse, ze go zabijesz SOLO sa 1%, bo on moze miec laga.. -To, ze go zabilas z takimi sporymi levelami w 20 osob, to sorry.. =p -Czekam na film od Wizava, jak ciebie soluje, a potem znowu ucieka od kilkunastu osob, ktorzy go zaczna bluzgac od dzieciakow... polacki.. =p PS, miej przy sobie jakiegos fajnego itema, chlopak musi miec na SDki... To pisalem ja, Fire Necromacer. |
Wizav - maly wypadek przy pracy, nic sie nie stalo ^^
Clauudia - tragiczne pvp, idz dalej ubijac 9 lvle, bo dobrze ci to wychodzi ogolnie gz fraga, chociaz ubicie go to mala cena za to co zrobil [1 frag za 20(?)] ;S pozdro. |
Cytuj:
|
;]
Heh
Chlop ma fajne pvp a ten 70 ms to hmm... co by tu powiedziec W KUPIE CIEPLEJ ;] aha i jakby ktos nie wiedzial o co chodzi to chodzi oto zeby nie wdepnac w błoto |
kazdy post Cactusa mnie rozwala i udowadnia nim ze jest nikim:baby:
Wizav to jeden z najlepszych kolesi na serverze, to tak jakbym na serverze zabil w 50 gosci jednego ktory ma o 100 lvli mniej. Hah, zenada:baby: EDIT: @down no ba, koles chcial zablysnac przypadkiem dobicia kolesia, a i tak go wszyscy jadą. ównet ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dobzi jestescie
Kozaczycie bo jestescie na forum kurwa jakbyscie zobaczyli wizava a mielibyscie 50lvl+ to byscie w gacie narobili.
Nie zmieniam zdania ze jest ciota. Wizav jak mnie bil z jakims kolesiem to nie potrafil z morta zajebac... No moze zajebal tyle typa ale co mu z tego jak i tak ma pograne. Nawet jesli jej frag byl przypadkowy to sie liczy i nikt nie patrzy czy przypadkiem czy nie tylko ze "dzieciak" padl Nie rozumiem ja was... _/ Clauudia ;] __________________________________________________ _ Once a White Eagle,always a White Eagle! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |