![]() |
Farumowi Naiwniacy
YOU HAVE BEEN OWNED! Kolejny raz daliscie sie nabrac jak male dzieci ;), taki ze mnie moderator jak mister universum ;) Chyba nie mysleliscie, ze tibia.pl team moglby powierzyc to stanowisko takiej osobie jak ja, a zreszta nawet bym go nie chcial, znacznie lepiej jest robic sobie z was jaja ;) Nie moge tego zrozumiec, co chwile was nabieramy, a wy we wszystko wierzycie ;) Ehh... ale teraz bylo realistycznie no nie?;) Have a nice day.
|
Pięknie to podsumował Ryłek:
Cytuj:
|
;-))))
Komentarz jest zbyteczny . |
.!. 10 znakow
|
Noz kurwa, nabralem sie.
Ty stary pierniku, tak mnie wkrecic ; < |
haha, dobry zart. takis hardy? szczerze, to wiekszosc miala w dupie czy jestes modem czy nie, wiec ten zart nie byl trafiony.
|
Ale śmieszne ;*
@down own3d Mówiłem, żebyś nie wchodził ;< |
@up
Nie aż tak jak Twój podpis. Fajfusie |
Co nie zmienia faktu, że mod twórczości by się przydał = s
|
Ale, że co? mi nie przeszkadzało, że Cie dali na moda, i nawet w dupie to miałem, mógłbyś se być, wszystko mi jedno, a to był jakiś wkręt? dziwne, nie wiem kto sie tak tym przejąl : p.
Szkoda tego podpisu wczesniejszego, z tymi elytarnymi dopiskami :( |
Lol nawet nie zauważyłem ^^, że byłeś modem ; o
|
mie tam wisialo. Ale nadal cie lubie oxyś ;)
|
Post napisany przeze mnie 28 lutego, w dniu kiedy Oxy zostal modem:
Cytuj:
|
O, i znowu mam status moda, ciekawa jaka jest prawda ;)
|
Jesli o mnie chodzi - zart kiepski. Wiekszosc osob dobrze podsumowala te Twoje 'modowanie'. Myslalem, ze stworzysz jakis rewolucyjny topic po ktorym az by wrzalo na forum.
up: Daruj sobie. |
Jak już Ci mówiłem Oxyś, od początku z tego pencałem :-) Panie Prawo.
|
Można już się śmiać?
|
@up
Dopoki komunizm nie upadnie.. nie. ;p Wroc na forum i daj se spokoj z tymi swoimi "Zartami", ktore maja byc smieszne. P.S. haha... |
Ojej, Oxyś... i tak Cię kocham.
|
Mnie to pierdoli,a nie się wkręcić dałem...
|
<ORGAZM>....
|
Tyle mnie to obchodzi co zeszłoroczny śnieg, mam ważniejsze sprawy jak np: wypad na miasto w celu opylenia towaru niż słuchanie takiego plebsu jak ty!
Jak będziesz miał bmw to msg me powiem ci gdzie ci "przebijają blachy" Chcesz to możesz być nawet prezydentem Polski ale i tak leje na ciebie ciepłym moczem :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pisałem o 1 kwietnia w temacie innym i troche to wyczułem ale nie byłbyś gorszym moderatorem niż polin&dobo. Znaczy byłbyś taki sam: skrajnie nieobiektywny i nie nadający się do tego;)
gratz - taki żart również wymagał znajomości, a może teraz robisz znowu wkrętke że nie jesteś moderatorem a jednak nim jesteś rotfl Cytuj:
|
Bubu Oxyś! Ssaj paue. I tak wiem, że mnie kochasz. =* ^^
|
@autor
No to niezlego zonka im zrobiłeś n1 @Do tych co nie kumają. Have a good time? |
Przepraszam, gdzie był/jest temat o tym, ze Oxy ma moda? =P Bo coś nigdzie nie zauważyłem
|
Dla mnie to ten 'nowy' zaspamował. Mogę go reportnąć?
|
Czeeeekaj... to miało być śmieszne? Albo ja jestem taki tępy albo nie śmieszne ;<
Weźcie zróbcie coś dobrego. |
Małe dziecko twoja stara.
|
NUUUUUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAA <ziew>
|
Dobra ale co w tym śmiesznego lol?
Nawet jakbyś był modem to co w tym śmiesznego ? :o
|
Nawet nic o tym wale nie wiedzialem o.0
|
Hej w sumie to najlepiej dac mu admina. To by bylo odwzorowanie polskiego rzadu. Na czele idioci, a...
|
Ale żeś to spartaczył. Mogłeś poudawać trochę dłużej.
|
hehe
Odkąd Superman kazał mi skasować jednego posta (zedytować) to wiedziałem już, że to wał. Ale mimo wszystko, przez pewien czas udało się mnie wkręcić. A potem ciągnałem temat. BTW - potwierdzam słowa rippera. Trzeba kogoś do twórczości edit: A to, że żart nieudany to fakt. Wkręcić wkręceniem, ale to powinno śmieszyć A tego nie zrobiło. |
Gratz poczucia humoru. Naprawdę świetny żart -.-
|
SHAHAHAHAHAHAHAH
... sry to nie ten moment -.- plx kiedy sie śmiać :< |
zajmijcie sie lepiej serwerem csa nupy!(;
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |