![]() |
Anni Candia, 4ms ue
Nie powiem aby nam wyszedl ten anni..... ale uczcie sie na bledach.
http://uploads.tibiabr.com/download....90d0199bf67b77 komentujcie. Sadzisz ze keylogger? to nie sciagaj. pozdro |
Ciekawie sie sprawy potoczyły... szkoda
Gratki for ju |
1 ue zabrakło :s
Gz dla ciebie. |
To Ci sie udalo :D Najwiekszego pecha mial ten przed drzwiami =o
|
Pewnie brat krzesłem dostał btw. :d
|
Cytuj:
|
hehe ale pech jedynie Tobie się udało ;D
|
Ładnie szkoda tylko że all padli ;/
|
Cytuj:
|
Śmieszny ten anni haha :D:D
|
aaa
jak bys go tak dlugo nie blokowal to by ten ostatni nie padl X( X( X( X(
|
H@h@h@h@h@h@
|
Cytuj:
|
Tak jest jak bez wiekszego przygotowania sie idzie na anni, w dodatku widac, ze nie mieli pojecia jak to zrobic ;s
A na koncu kazdy chcial ratowac wlasna dupe i tylko sie uhal zamiast zabic tego fe... w dodatku nie ma to jak zbloczyc kolege na anni ;S zal.pl Edit: a dobry byl Avan, ktoremu brat strzelil z Sd, LMAO! Jak to ktos napisal - H@H@H@H@H@H@H@H@ |
"... w dodatku nie ma to jak zbloczyc kolege na anni ;S"
Widac slepy jestes. po 1. to ja zabilem fe, i odrazu wyszedlem, a avan mial pecha i dostal geb + combo. Przygotowanie bylo dosc dobre, poprostu avanowi braklo many, a arro walnal misslicka.... (byl to test 1 annihilatora, bylismy nastawieni bardziej negatywni) |
@up
na takie questy powinniście się nastawiać pozytywnie w jak największym tego słowa znaczeniu :D, ale cóż następnym razem myślę, że tamtym się uda :]. |
Fejkowiec, a kim, bądź czym ty k.... jesteś żeby oceniać czyjąś prace?
Robiłeś dziecko coś takiego jak annihilator sorcami na takich lvlach? (ponizej 125-130 jest to WIELKIE RYZYKO). Nie? Więc idź pokomentować tematy w których początkujący gracze cieszą się z nabitego 15 lvla. Pozatym jeśli umiesz to WEŹ TO NA LOGIKE. Avan powinien skupić się na UHANIU siebie, gdyż był narażony na E-BEAMA, a Iris SDKNĄŁ w FE tak jak powinien zrobić. Jeśli jednak nie pojąłeś za bardzo o co chodzi, to włącz tibie pograj troche wbij ten lvl, jeśli będziesz grać uczciwie i masz troche oleju we łbie to się czegoś nauczysz. Pozdrowienia, od ostrego w słowie jak zwykle, aczkolwiek nie przeginającego pały Mistrza Ciemności. P.S. Który masz poziom w tibii? :) |
#Master_Of_Darkness
Wiedz dobrze, ze robilem Sorcem anni na 134 lvlu ... i jakoś nie padłem. Pozdrawiam. |
nie
Cytuj:
|
Pech, ale tobie się udało, GZ!
|
Ups :) Moim skromnym zdaniem na non-pvp dla 4 sorkow anni nie powinien byc problemem :P, ale jak widac dla niektorych jest troche znoobili ale i tak gz for you :P
|
powodzenia następnym razem :D:D
|
Cytuj:
zal juz odpowiadac na takie posty - jak twoj. Ze ty jestes ci**a i jedziesz ani z blackd badz TA badz masz 50lvl, to twoja sprawa. Jak bys n00bie nie widzial, leczac sie wbudowanym botem nie da rady stzrelac BA, i nikogo nie mialem zamiaru blokowac, poprostu sie leczylem aby nie pasc. Gdyby brat avana nie nacisnal sdka tez by go wykonal. (gdyby zdazyl walnac 2 ue tezbysmy wszyscy zrobili, ale mniejsza o to) |
Xerizzezo.
Żal mi ciebie. Znasz go? Chyba nie. Więc łaskawie, nie nazywaj go noobem i zamknij ryj. Dziękuje :) Jeżeli ktoś jeszcze ma problemy to niech obejrzy filmik dwa - trzy razy. Statystyczny polak w wieku 13-16 lat słuchający techno ma problemy z myśleniem... |
Iris~ wystarczylo zebys z bursta walnol tego fe.
|
Cytuj:
|
Byle co mówić ważne, żeby kłotnia była.
|
Cytuj:
|
Fartuch :) szkoda tylko ze reszta padla, ja bym sie zalamal na miejscu tego ms co padl ostatni, ja bym byl pewien wykonania, a tu bach niezyje :P
|
Wszyscy z was już ich opluli że nooby że cioty że pajace że annihilatora nie umieją na non pvp zrobić....
a 90% z was nawet nie osiągnie lvla by móc spróbować wykonać ten quest, co wiecej duża większość z was nie widziała jeszcze Demon'a gdziekolwiek poza filmem/tą stroną. gówno możecie na ten temat powiedzieć. annihilator u sorców to jest loteria, tzn wiadomo jak wejdzie 4x 150 (na non pvp) to poskładają demonki rach ciach ciach (ahhhh komentatorzy eurosportu ;) ) to był czysty pech, aa i spróbuj zbloczyć chociaż jednego demona majac te 700 hp bodajrze. |
@up
Niemow, ze wszyscy bo ja nie obrazilem zadnego. Ale racja jest taka, pare burstow na koniec i fe lezy i takim o to sposobem 2 wykonuje tego jakze trudnego questa ;) |
Heh ciekawe anni :]
smieszne i tragiczne co dla niektorych. Najbardziej szkoda mi Arro :((( jednak najwiekszym pechowcem wypadl tam chyba Avan (poobcinaj lapy bratu:]) chociaz gdyby nie ten sd, to nie wiadomo czy ktokolwiek z was by zrobil, bo moglo pechowo nie wejsc pare razy z burstow , a uhac sie tak ciagle mogliscie pare sek. Arro gl next time :) |
Szacunek dla Kolirna. Widać, że jeden z niewielu tutaj myślących.
A, i pozdrowienia dla suchego |
Cytuj:
|
Zabawny filmik... nic wiecej pisac nie trzeba.
|
Według mnie, Stone Skiny mogły by byc bardzo użyteczne? Nie wiem czy reszta ekipy ich uzywała, ale raczej by bardzo pomogly.
|
Cytuj:
|
Doombanor, stony skiny są przydatne tylko dla osoby blokującej Demona.
W innym wypadku lepiej używać might ringów i elven amuletów (stone skin redukuje obrażenia tylko fizyczne, więc ogień demonów oraz popularny krzyżyk z beamów, który tak często teleportuje gracza do temple wchodzi z takim samym damage). Btw. Jeszcze raz ktoś skomentuje Iris, że zjebał to chyba mi ręce opadną. Po pierwsze, gdyby Avan nie stał zaraz za Iris tylko pole dalej to by nie padł. Zapytacie czemu? Proste, gdyż tam nie było u góry demona, czyli nie dostałby e beama, który jedzie ponad połowe HP sorca. Po drugie, każdy kto chce jeszcze skomentować niech napisze czy robił kiedyś annihilatora, do tego najlepiej jaką profesją i w jakim teamie. Wolę mieć kompetentnego towarzysza do dyskusji niż kogoś kto gówno wie, a powiedzieć potrafi tylko "Iris zjebał" Pozdrawiam, wasz MoD |
13:40 Avan Daen [116]: brat mi sd strzelil
13:40 Avan Daen [116]: i exuhased UAHUAHUAHUAHuAHUAH ja bym juz bratowi na rl najebal annihilator dosyc smieszny XD omg =] szkoda ze tak wyszlo.. "smiesznie".. jak by troszeczke inaczej by popadali to by bylo poprostu zwyczajne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |