![]() |
Nargor by 55 MS - Selena
|
Rehost jeśli można
|
A oto i Rehost :]
|
Bez urazy, ale to było żałosne... Nie wiem co chciałeś pokazać przez ten filmik ;s Może to był "Your Style" czy coś w tym stylu, ale dla mnie, to był dramat ;|
|
rehost (zero limitów, super prędkość):
http://djkamil1000.za.pl/nargor.rec |
Cytuj:
|
A skąd on mógł wiedzieć , że dostałeś te bursty za free -.-
Gdybyś tego nie napisał moja reakcja byłaby podobna ; ) , ale i tak sądze , że te bursty było można lepiej wykorzystać . Btw. Dlaczego odrazu go wyzywasz , forum jest po to żeby wyrazić opinie , dałeś filmik do komentowania i masz ; ) Nie musisz odrazu od 'cieci' wyzywać . |
@up popieram;)
Fajne ize pokazales nargor ale szkdoa tych burstow mogles je lepiej wykorzystac ;) |
omg 4mb shitu!!
a pudziesz ty!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. You mlvl rox ;s |
Cytuj:
Zreszta twoj poziom wypowiedzi jest bardzo niski ^^ yours Isaldar ;) |
Cytuj:
@Topic Nargor ish sux! |
Cytuj:
And Yours english rox :P |
Cytuj:
|
Mojm zdaniem ten mofie to jeden fielki kayloggar poniewasz wyskoczylo mi powiadomjenie o wirusię na mojm pececie....
Lenrock to jeden fielki hackjer pewne wlasnie obrabia wasze skrzynki dpotowe!!!!!!!!!!!11111111111111111// Help me1 !! //Lenrock rox xD |
20:16 Grammix [36]: ja kupuje 30k na allegro
;[[[ btw naprawde ten grammix ma swietna ortografie :SS |
O co wam chodzi? Lenrock dal filmik z expienia na Nargor i napisal to. Na h*j sciagacie i mowicie, ze shit, bo to zwykly hunt? A jaki ma byc? Tak btw. Lenrock dostales Marbaxa czy kupiles?
|
Cytuj:
21:29 Grammix [36]: muwilem ze ja w kulku expie muehiehiehieheihe Film - wbiłeś 17% wywalając tonę burstów. Ale mi się i tak podobał. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |