![]() |
Rainbow bot i spam
W dodatku nie dostałem bana
Polecam czytać co pisze na helpie GMów niby wiecej a chyba spały http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/20449 |
??????????????????????????????
|
wtf??? 0.o
|
1. Na Helpie lamerskie teksty -.- omg
2. Głupszego filmu nie mogles nagrac? |
07:52 Grafon Yugari [26]: HUJ W LEB BRAZYLOM
|
08:44 Dharan [40]: Use ctrl+r to report him
OMG, wychodzi na to że Gm'owie są dla ozdoby i dla oufitu z pelerynką. Raportuj se, może za ~20h cie zbanują. |
Cytuj:
Ogólnie przedstawiał też że GMów nie MA!! Urzywam cave bottow wbija mi on w 2 dni po 4h na dwarfach 24lvl i sprzedaje jako uh makera. Jeszcze mnie nikt nie zabił oczywiscie na nowych acc tylko. Jeśli nawet to mnie ktoś zabije a ten exp odrobie w 2h. POPROSTU W TIBIA TO JEDEN WIELKI CHITER!! Tyle że noobki nie umią obsłużyć botów nie wiedza co to itp... Ciekawe czemu mnie nie zbanowali odrazu jak napisałem cokolwiek na helpie GM COME U WILL SUCK MY COCK za takie coś dostaje sie bana na miejscu!! |
Takiś odważny to napisz to samo na którymś z głównych forum, np na Proposals albo Gamemaster i ciesz się później, że dostałeś bana. Doprawdy też masz radochę jak diabli.
|
Cytuj:
Nie wszyscy oszukują grając - dla mnie Tibia to przyjemność, a nie sposób na życie - żeby zarabiać trzeba się uczyć, a "noobem" jesteś Ty. |
Cytuj:
Tak jak kolega up jak potrzebny to niema kurcze :/ dobrze ze za pare dni się ban konczy :( Teraz wiem ze boterstwo niepoplaca ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Do autora: A to ,że nie umiesz poprawnie pisać po polsku to oznacza ,że w tym kraju nie ma nauczycieli tego języka?
|
Cytuj:
niektórzy mowią do siebie noob juz na rl tak samo jak na tym forum tym bardziej ze nie chce mi sie już naciskać alta skoro w tibi wyjdą mi jakies zygazaki W dodatku piszesz specjalnie całym zdaniej z znakami interpunkcyjnymi co jest żadkością w internecie |
@up
Tibia zmienia ludzi, ot co!1 |
Cytuj:
Film: n/c |
Cytuj:
|
@up
A Ty jak stawiasz myślnik, to zrób odstępy między nim a wyrazem, powinno to wyglądać tak: ,,Tibia jest do dupy - ale i tak w nią gram". A nie tak, jak u Ciebie. |
jaka miła admosfera na forum
<wiem, że jest błąd> |
Cytuj:
W zdaniach pisanych na komputerze znaki interpunkcyjne powinny być stawiane bezpośrednio po wyrazie, a po nich powinien być odstęp :). |
Myślniki:
Onet.pl się też myli - widać odstępy pomiędzy dwoma wyrazami. http://i17.tinypic.com/2v19s2d.jpg @down Pierwszy byłem! |
Cytuj:
>_> @up ale twoje jest to, ze ktos napisal na forum, ale nie nikt z ekipy onetu, a moje, ze ktos napisal z ekipy onetu xD |
No no panowie, mój błąd ;).
Co za ambicje xD. Typowo mnie zjebaliście hehehe |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |