![]() |
171 Ek Hacked
|
O kurwa...
|
@up
Inaczej tego ujac nie mozna,wiec potwierdzam "o kurwa..." btw ciekawe jak sie dal hacknac... |
@up
Ja również... |
me too :O
Amazing. |
@All up
Nom rzeczywiście też tak sądze ;o |
OOOOO Kurwa
|
Łoooo kurwa
|
HAHAHHAHAHA , ale ten właściciel musiał być zryty , żeby kg zassać .
Ciekawe .. ile jeszcze będzie takich hacków ; ) |
heh jesli to nie byla tylko gra official ownera chcial pokazac ze byl hacked dla rozrywki:p a jesli sie oblowil ktos to powiem to samo co wyzej :P
|
I teraz wszyscy beda to powtarzac?;[[[[[
|
@up
Tak @film Ktoś nieźle sie dorobił ;) |
A ja będę inny i powiem...
O KURWA . . .;) szkoda chłopa |
Kurwa! !awruK
|
Cytuj:
|
Macie kisiel w majtkach...?:D
|
No wlasnie tez to zauwazylem xd ale hack ladny ;p rozumiem 2-3 pierwsze osoby zeby to napisaly,ale nastepne posty maja tresc "kurwa"
|
Tez sie dołącze :
O kurwa o_O |
Cytuj:
a skąd wiesz że go prawdziwy hacker niehacknął?? |
Tylko nie urwał !
|
Cytuj:
Bo prawdziwi hackerzy nie zajmują się okradaniem kont w grze Tibia -.- I prawdziwy hacker napewno by coś przeżucał sobie w Tibii na inną postać , bo nie ma co do roboty tylko bawić się w takie gówno . |
Jeśli to rl owner udawał hacka, to nic szczególnego.
Jeśli nie, to o kurwa. |
Shield of Honour... o kurwa!
|
o kurwa...
|
Nie będę odkrywczy: O Kurwa!
|
o kurwa poraz kolejny xd
|
.... O KuRwA:)
|
Omfg chciałbym żeby chociaż 2 itemy do mojego dp wpadły ;p
Ktoś się nieźle obłowił. |
To nie był hack prawdziwy ... ten koles co gra ta postacia to zrboil ... juz okolo 2 tygodni temu byl tez filmik jak 100 + cos podobego robil ... łapu capu i w 7 minutek sie uwinął ... jak dla mnie koles wisial komuś kaske albo jakis itemy to wymyślił sobie hacka film nagral i po sprawie ... ten film tak sztucznie wygląda .. nawet do banku nie zajrzał inne miasta dp itp. jak hackowac to all kasy w tibi nigdy za duzooo to napewno :D
|
osz kurwasz ale itansy o.0
|
up@
będe odkrywczy JA PIERDOLEEEEEEEEEEEEEEE 8o |
Film fajny, szkoda ze fałszywy
|
Cytuj:
|
Zostane przy starym bo nie lubie zmian@
Oszz kurwaaaa... |
Ehh...
Dziwne ze eq nie wysłał odrazu.... |
(archeolog)
oooooooooooooooo kkkkkkkkkkkkkkkaczyński ;) szkoda, ze tak malo itens miał xdddd:cup: 8o 8o |
O kurwa...
|
o Kurwa !!
|
Niema to jak zepsuć wysiłek czyjejś pracy... :/ szkoda mi typka.
Tylko czemu te dzieci hakujące same nie mogą se zrobić chara...Jak na ich inteligencje zbyt skomplikowane. |
@up
Jest to niezły sposób na zarobek na E-bayu i allegro (najczęściej). Po zsumowaniu wyszłoby jakies kilka tysięcy, ale praktycznie zawsze sprzedaje się tibijskim allegrowiczom za o wiele mniejszą cenę. Cel - szybkie pozbycie się tych pikseli i szybki zarobek. A klienci, którzy się tym zajmują, zazwyczaj nie grają w Tibię. Szkoda im czasu. Ta gra jest ulotna. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |