Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   annihialtor.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12136)

Paladinka 19-09-2004 04:50

annihialtor..

:D:D
http://www.frame.pl/piecia/screnshop...edzanie/xD.JPG
2 palkow przezylo lol:)) w tym ja we rox..

szoz 19-09-2004 06:04

Gratz że przeżyłeś:D ale szkoda żę tylko 1 screen i nie ma filmiku ;(

Kawaler 19-09-2004 06:29

Wiedziałem że Olecko żądzi :D

Nocny koszmar of danubia 19-09-2004 06:56

superrr zdjęcie widzę że dwie osoby przezyły.Ej napiszesz kto zginął ??.Szkoda że nie ma filmiku:P

Res 19-09-2004 07:52

kurde coto jest ten anihilator?:(

traczuu 19-09-2004 07:57

@Paladinka
GRATY,Wielkie GRATY:D:D Kurde jesteś za***isty:P Będzie z tego film czy nie??:>

@res
Najprawdopodobniej najtródniejszy Quest w calej TIBII, ale na czym polega nie moge powiedzieć, bo to by był Quest spoiling:P

Res 19-09-2004 08:25

najtrudniejszy-ale jaki loot :D
ohoho :)

Warloczek 19-09-2004 08:35

loot taki jak widać na ss tylko że z tych rzeczy można wybrać tylko 1.
Po ss widać że jedną z osób która nie przeżyła to "Karwa" prawdopodobnie nie jest to pewne. Ta osoba mogła poprostu stać przed drzwiami i odliczać...ale wątpie

Uncle Warrior 19-09-2004 08:45

Karwa 19.09.2004 01:26:17 CETKilled at Level 114 by a demon
:( is dead ;(
Comment:
19.09.2004-RETIRED-----Time to say bye.
szkoda ;\
@ Topic
GRATZ! Wykonania "najprawdopodobniej" najtrudniejszego questa tibii i tego lootu ahhhhhh... lezka w oku sie kreci ;D ten SoV to bedzie ladna ozdoba domku xD

PiXik 19-09-2004 08:50

gz mam pytanie czy ktoś wziął prezent:P i kto przeżył!?Ile uh poszło i same takie bzdety:D

Frodoo 19-09-2004 09:07

Ale ja ci zazdroszce
Sprzet , lvl, tego questu... ;)

PALADINKA RULEZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paladinka 19-09-2004 09:09

...

podnieta?? po***y...

Paladyneczek (hiberna) 19-09-2004 09:19

co daje prezent???

Slyszalem ze prezent gosciowi na antice dal buty of vitaly (ktos mi tak mowil) ;) czy to prawda??? czy nagroda z prezentu jest losowa?
Gratulacje wypelnienia qestu !! :D :D

Kosior 19-09-2004 09:51

Gratz gratz gratz i jeszcze raz gratz za wykonanie anihilatora szkoda tylko ze nie mam tam zeczy przydatnej dla paladyna powininna byc tam jakaś dobra kusza.:P

KamilAires 19-09-2004 10:16

GRATZ GRATZ GRATZ !!!! Szkoda ze nie grasz na pacerze :tongue: a propo czemu na twoim koncie nie ma Paladinka on pacera? :o

Rankor 19-09-2004 10:53

Hmmm Gratulacje ukonczenia questu (chociaz bym wybral demon arma)

A co do najprawdopodobniej najtrudniejszego questa to czy przypadkiem nie jest to demon helmet quest???

Rey 19-09-2004 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladinka
... ale mailem ustawione macro na zalozenie tarczy i szybko tarcze zalozylem i vetebina zabil.. ...

To pewnie na uh-owanie, dokladanie p-boltow,zaznaczanie demona odpowiedniego tez miales macro ??
Czyli stales dlubales w zebie i wciskales przyciski na klawiaturze i modliles sie zeby demon combo nie ***nal ??

Dziwi mnie ze jestes na tyle glupi zeby o macro pisac na forum, ale to juz inna para kaloszy ...

DorianDavidoff 19-09-2004 11:06

Pytanie

Nie jestem noobem ale newbie ale palkiem ;p.Gralem drucikiem magime i gram teraz knightm.Lecz nigdy nie mialem d oczynienia z palkiem.I ma pytanie jak kazdy newbie czy noob .Czy skille 41/31 palka na 10 lvl ze stuff P-armor
P-legs Dark Helm i Dvarven shield(bow i crossbow mam ) i tam 1000 tys strzal to dobrze jak na 10 lv ?

@Topic GRAAAAAAAATTTTTTTTZZZ
Ale co jest w prezencie ?

Stu 19-09-2004 11:19

@Rey: pokaż mi JEDNĄ osobę, która wykonała Annihilatora bez makra... Obejrzyj sobie parę filmików - z reguły przed wejściem do komnaty wszystkie postacie "regulują" sobie szybkość uhania itp.

Mała poprawka: jedną osobę na serwerze PvP, bo o tym shicie na non-PvP nie mówię, tam dla sorców to nie jest żaden quest tylko spacerek po sprzęt:-)

Pozdrawiam serdecznie.

PiXik 19-09-2004 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stu
@Rey: pokaż mi JEDNĄ osobę, która wykonała Annihilatora bez makra... Obejrzyj sobie parę filmików - z reguły przed wejściem do komnaty wszystkie postacie "regulują" sobie szybkość uhania itp.

Mała poprawka: jedną osobę na serwerze PvP, bo o tym shicie na non-PvP nie mówię, tam dla sorców to nie jest żaden quest tylko spacerek po sprzęt:-)

Pozdrawiam serdecznie.

Non pvp spacerek po sprzęt zrób najpierw około 130lvl bo taki starcza na zrobienie tego quest sorciem(większe combo z ue i więcej many)Co do makra to ja też nie lubię cziterów ale sam nigdy nie byłem na ainhalatorze i może bym się skusił a potem żałował że tego użyłem.

Rey 19-09-2004 11:32

@Stu
Zgadza sie . Wiekszosc osob zrobila to na macro. Ale pisac o tym wprost na forum hehehe trzeba byc niezla lamka :)

Wiem ze dla czesci tutaj Paladinka jest masterem i chetnie zrobili by mu loda i przyprowadzili jeszcze 5 niezgorszych gosci do tego, ale byc taka lama :P

Pozdrawiam Wszystkich.

PiXik 19-09-2004 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rey
@Stu
Zgadza sie . Wiekszosc osob zrobila to na macro. Ale pisac o tym wprost na forum hehehe trzeba byc niezla lamka :)

Wiem ze dla czesci tutaj Paladinka jest masterem i chetnie zrobili by mu loda i przyprowadzili jeszcze 5 niezgorszych gosci do tego, ale byc taka lama :P

Pozdrawiam Wszystkich.

lol przyznać się to jeszcze ciebie pojadą ... przynajmniej nie ściemnia ku pip mać

Król Pchel 19-09-2004 11:51

O.o nice ss, gratz wykonania Anihilatora, ja bym wziol to co by sie najdrożej sprzedalo bo przecierz masz MPA a MS nie będziesz nosil. ALe twój wybór
PS.Chcialbym się przywitac bo jestem nowy na forum. :)

Rey 19-09-2004 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
lol przyznać się to jeszcze ciebie pojadą ... przynajmniej nie ściemnia ku pip mać

Ok to znaczy ze jak przyznal sie ze oszukiwal to jest uczciwy ?? To chciales powiedziec ... :P

Wlasciwie to program zrobil za niego annihilator-a.

Gratz dla programisty.

Lamdar II 19-09-2004 12:41

gratz 8o czemu wybrales sova aqrat??

B0|_tO|-|O|_iK 19-09-2004 12:47

gz Paladinka, akurat do uhania sie niesądzę aby uzywano macro lecz czegos w rodzaju tibia.bot czyli program ktory cie uha co <ustawiona liczba> sekund bez uzywania myszki
btw. w prezencie jest teddy bear -.-

PiXik 19-09-2004 12:59

Cytuj:

Ok to znaczy ze jak przyznal sie ze oszukiwal to jest uczciwy ?? To chciales powiedziec ... :P

Wlasciwie to program zrobil za niego annihilator-a.

Gratz dla programisty.

Nie nie jest uczciwy nie powiedziałem czegoś takiego...

Pawelek paladyn 19-09-2004 13:00

lolq

Paladinka , powiedz mi co jest w Prezencie :P ardzo bym chcial wiedziec

Paladinka 19-09-2004 13:37

beuhe:D:D

Cytuj:

To pewnie na uh-owanie, dokladanie p-boltow,zaznaczanie demona odpowiedniego tez miales macro ??
Czyli stales dlubales w zebie i wciskales przyciski na klawiaturze i modliles sie zeby demon combo nie ***nal ??

Dziwi mnie ze jestes na tyle glupi zeby o macro pisac na forum, ale to juz inna para kaloszy ...

a ty jestes pewnie ten kretyn z tibia.de:) po 1 powiedz mi kto zorbil ten quest bez macro buehe zalosny jestes i tyle... ty tam nigdy nie bedziesz wiec se mozesz tylko w snie snic takie cos hehe a w to co piszesz to nawet nie wnikam bo mam gleboko w dupie.. mam nie zdradzac przez polakami jak to bylo?? po to tu posty robie a ze ty jestes takim po*******onym przychlastem to nie moj problem juz ale nadajesz sie na miano KACZUSIA z danubi;) tez byl taki glupi a juz nie gra hehe:P

Evenement 19-09-2004 13:49

Cytuj:

a ty jestes pewnie ten kretyn z tibia.de:) po 1 powiedz mi kto zorbil ten quest bez macro buehe zalosny jestes i tyle... ty tam nigdy nie bedziesz wiec se mozesz tylko w snie snic takie cos hehe a w to co piszesz to nawet nie wnikam bo mam gleboko w dupie.. mam nie zdradzac przez polakami jak to bylo?? po to tu posty robie a ze ty jestes takim po*******onym przychlastem to nie moj problem juz ale nadajesz sie na miano KACZUSIA z danubi;) tez byl taki glupi a juz nie gra hehe:P

8o WOW OSTRO ;). No ale nie dziwie ci sie ze tak sie zbulwersowales to koles nie male farmazony wygaduje. Gratz wykonania questu. A tak na boku ja bym wybral Stnecuttera ;)

Paladinka 19-09-2004 13:54

hmm

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evenement
8o WOW OSTRO ;). No ale nie dziwie ci sie ze tak sie zbulwersowales to koles nie male farmazony wygaduje. Gratz wykonania questu. A tak na boku ja bym wybral Stnecuttera ;)

tez bym wybral jak by duzo osob na servie wszlo w axe to nie ejst tak:)

Adamsik 19-09-2004 14:02

Cytuj:

zycze powodzenia w przyszlosci i prawdopodobnie nie nabijesz takiego lvl ale jezeli taki cud zaintnieje to zycze ci powodzenia a annihilatoze bez macra hehehe:) jak bedziesz mial 180 lvl to moze przezyjesz palkiem hehe:) czekam na twoj super filmik jak zrobiswz go bez macra ...zalosne

Nie rozumiem cie. Dlaczego od razu wszystkich przekreślasz. Skad wiesz ze nie nabije takiego lvla. Uwazasz sie za takiego bossa? Ja mam nadzieję ze kiedyś dojde do takiego lvla. Nie dziwie ci sie jednak ze uzywales makro.

Evenement 19-09-2004 14:05

Cytuj:

tez bym wybral jak by duzo osob na servie wszlo w axe to nie ejst tak:)

No ludzie nie doceniaja urokow axe (jak dla mnie najlepszych broni) ale w sumie to nawet dobrzez bo szybko ich ceny spadaja :P

Paladinka 19-09-2004 14:12

uhm

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdAmSiK
Nie rozumiem cie. Dlaczego od razu wszystkich przekreślasz. Skad wiesz ze nie nabije takiego lvla. Uwazasz sie za takiego bossa? Ja mam nadzieję ze kiedyś dojde do takiego lvla. Nie dziwie ci sie jednak ze uzywales makro.

nie uwazam sie za zadnego bossa.. porpostu koles cos marudzi tu.. a sam nawet tam nie byl i gowno wie a peirdoli co nie trzeba...

Nekro 19-09-2004 14:37

Wielkie gratz Paladinka!!! Coraz bardziej mi inponujesz :] Osobiscie widzialem filmik jak 4 palkow bylo i 2 zginelo i widzialem jak tam uhy ida!!! Nie wiem czy to jest mozliwe zeby przejsc anihilatora bez jakiegos macro.... przynajmniej tak sadze bo myszka nie zdazyl by sie uhac. Odp jak mozesz :)

Parys 19-09-2004 14:38

Wy tam się kłućcie a ja pogratuluje ;) Wczoraj to chyba jakas epidemia ;) Dwie ekipy zrobily Anhilatora. Na Eterni (gothic Tilo i spółka) i Wy ;) Powiem tylko tyle:
Gratulacje!!!!!!

Rey 19-09-2004 14:43

Cytuj:

a ty jestes pewnie ten kretyn z tibia.de:) po 1 powiedz mi kto zorbil ten quest bez macro buehe zalosny jestes i tyle... ty tam nigdy nie bedziesz wiec se mozesz tylko w snie snic takie cos hehe a w to co piszesz to nawet nie wnikam bo mam gleboko w dupie.. [ciach]

No no no umiesz kojarzyc fakty :) Nigdy nie przestaniesz mnie zadziwiac. GRATZ. Twoja inteligencja az blyszczy w Twoich postach ...
Tak snie o tym quescie, czytasz w moich myslach jak w otwartej ksiedze.

Cytuj:

nie wiem czym chcesz zainponowac bo takich jak ty na tibi widzilem full.. i zadko sie zdazaja tu na forum a wiec znowu natrafilisimy na ta osobe pewnie cie na rl bili.. a wnikac i tak nie wnikam co piszesz bo mowie ci mnie t tylko bardzo smieszny i chociaz mam brecht z ziomami z rl z ciebie wiec plx more post... i pewnie jestes zazdrosny ze mam taki lvl a nie ty i ze ja go zrobilem ten quest a nie ty.. hehe no ale coz jak juz mowilem robisz tylko z siebie blazna nic wiecej

LOL czyli prawdziwny ziomal z Ciebie hehehe. No coz skoro dostarczam Tobie i Twoim ziomalom z rl tyle zabawy to chyba nie moge Cie zawiesc . Tak bardzo zazdroszcze Ci levelu i Twojego IQ i to nawet nie wiesz jak. Na szczescie zaczynalem grac w czasach jak istniala tylko antica i nova i nie liczyl sie level tylko to co sie reprezentuje wlasna osoba. A u Ciebie z tym krucho ... A co do Twojego levelu to zeby jeszcze ilosc przekladala sie na jakosc ...

Cytuj:

nie uwazam sie za zadnego bossa.. porpostu koles cos marudzi tu.. a sam nawet tam nie byl i gowno wie a peirdoli co nie trzeba...

Jak miales macro do zakladania tarczy to chyba logiczne jest ze reszta spraw tez byla oprogramowana. Pewnie ktorys z Twoich ziomali z rl Ci to pisal . A moze i nie , a pozniej ludzie dziwia sie ze tyle hackow na tibii ...

A tak BTW, znajdz chociaz chwile czasu na przeczytanie tego co napisales a nie zmuszasz wszystkich do deszyfracji Twoich wypocin. Chyba ze slowa "porpostu" ,"peirdoli" znajduja sie w slowniku ziomali a ja nic o tym nie wiem. Inni tez to czytaja i moglbys im okazac troche szacunku ...

Pozdrawiam i czekam na Twoje 'sciete' riposty.

gagatek 19-09-2004 14:57

Gratz wykonania questa!.

Jednak faktem jest, że wykonanie go bez używania macro byłoby dopiero naprawdę wielkim wyczynem,godnym miana mistrza :P

@Pala to jak nerwowo reagujesz na wszelką krytykę, a co gorsza przerzucasz się na obrażanie ludzi w realu nie świadczy najlepiej o tobie.
Przyznałes się do makro - chwała ci za to - jesteś odważny.
Jednak nie zmienia to faktu ,że jesteś pierwszym który to zrobił OFICJALNIE i teraz wszystkie nacje się z tego bedą nabijać :confused:

@ rey
Nic osobistego ale przyjrzyj się swojemu ostatniemu postowi,przeczytaj go uważnie i wyciagnij wnioski.
Popisywanie się retoryką nie zmienia faktu ze zmieniasz dyskusję w zwyklą pyskowkę , co przeczy temu co napisałeś o wartosciach w starej tibii :(

re down

Podpisuję sie całkowicie pod tym co napisałeś STU !
Wiec może zeby moje zdanie na ten temat nie pozostawiało wątpliwości:

Gratzz raz jeszcze dla wykonawców!! - nieważne z macro czy bez!!

pozdrawiam

Stu 19-09-2004 15:15

Może nie powinienem się odzywać, bo jeszcze dostanę rykoszetem:), ale zaryzykuję...
To że w Annihilatorze wszyscy używają makr dla nikogo tajemnicą nie jest. Wiedzą o tym też CIPowie. Problem zaczyna się w chwili, kiedy ktoś otwarcie się do tego przyzna - czy to na filmiku, czy na forum (tak jak Paladinka). Większość graczy "z_przynajmniej_średnim_stażem" pamięta sytuację gracza z Isary(?), który w ferworze walki powiedział "pier... makro" czy coś w tym stylu. Wynik - ban. Sprawa była komentowana nawet tu, na tibia.pl.
Można więc założyć, że gdyby ktoś podesłał przetłumaczony topic CIPom, byłoby niewesoło:)
A przejście Annihilatora, z makrem czy bez, jest wielkim wyczynem.

Pozdrawiam serdecznie

Dr. Omader 19-09-2004 15:22

Hmmz...
W dziale Zdjecia sie wypowiadam raz na pol-roku no to dzisiaj jest chyba ten dzien ;)

Gratulacje Paladinka wykonania questa, co wiecej masz jaja i przyznales sie do macro a nie pier.dolisz farmazona ze "nie, ty bez macro". Szczerosc to cos czego brakuje w dzisiejszych czasach...

Powiedziales ze przeceiz przed polakami mozesz sie przyznac, ale napewno znajda sie idioci co beda chodzic i rozpowiadac "a bo on jest lama i na macro jechal", co jest zalosne bo przeciez wszyscy(poza non-pvp) jechali na macro na tym quescie. Szacunek za to ze zrobiles tego questa i za to ze sie przyznales do macro, oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa...

To smieszne ale jak ktos sie przyzna do tego na tym quescie to go ludzie zjada ze sie przyznal, jak znowu napisze ze on bez macra i ze on nie cheatuje to tez go zjada i napisza ze klamie bo nie ma szans na to zeby bez macra przejsc. Tak wiec ludzie zastanawiajcie sie zanim cos napiszecie bo czego by ktos nie napisal to zawsze sie ktos przyczepi...

I jeszcze uwaga moja jako moderatora do Rey i do Paladinka... moglibyscie zaprzestac tej bezsensowanej klutni czy sam mam ja zakonczyc...? :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26.