![]() |
annihialtor..
:D:D
http://www.frame.pl/piecia/screnshop...edzanie/xD.JPG 2 palkow przezylo lol:)) w tym ja we rox.. |
Gratz że przeżyłeś:D ale szkoda żę tylko 1 screen i nie ma filmiku ;(
|
Wiedziałem że Olecko żądzi :D
|
superrr zdjęcie widzę że dwie osoby przezyły.Ej napiszesz kto zginął ??.Szkoda że nie ma filmiku:P
|
kurde coto jest ten anihilator?:(
|
@Paladinka
GRATY,Wielkie GRATY:D:D Kurde jesteś za***isty:P Będzie z tego film czy nie??:> @res Najprawdopodobniej najtródniejszy Quest w calej TIBII, ale na czym polega nie moge powiedzieć, bo to by był Quest spoiling:P |
najtrudniejszy-ale jaki loot :D
ohoho :) |
loot taki jak widać na ss tylko że z tych rzeczy można wybrać tylko 1.
Po ss widać że jedną z osób która nie przeżyła to "Karwa" prawdopodobnie nie jest to pewne. Ta osoba mogła poprostu stać przed drzwiami i odliczać...ale wątpie |
Karwa 19.09.2004 01:26:17 CETKilled at Level 114 by a demon
:( is dead ;( Comment: 19.09.2004-RETIRED-----Time to say bye. szkoda ;\ @ Topic GRATZ! Wykonania "najprawdopodobniej" najtrudniejszego questa tibii i tego lootu ahhhhhh... lezka w oku sie kreci ;D ten SoV to bedzie ladna ozdoba domku xD |
gz mam pytanie czy ktoś wziął prezent:P i kto przeżył!?Ile uh poszło i same takie bzdety:D
|
Ale ja ci zazdroszce
Sprzet , lvl, tego questu... ;) PALADINKA RULEZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
...
podnieta?? po***y...
|
co daje prezent???
Slyszalem ze prezent gosciowi na antice dal buty of vitaly (ktos mi tak mowil) ;) czy to prawda??? czy nagroda z prezentu jest losowa?
Gratulacje wypelnienia qestu !! :D :D |
Gratz gratz gratz i jeszcze raz gratz za wykonanie anihilatora szkoda tylko ze nie mam tam zeczy przydatnej dla paladyna powininna byc tam jakaś dobra kusza.:P
|
GRATZ GRATZ GRATZ !!!! Szkoda ze nie grasz na pacerze :tongue: a propo czemu na twoim koncie nie ma Paladinka on pacera? :o
|
Hmmm Gratulacje ukonczenia questu (chociaz bym wybral demon arma)
A co do najprawdopodobniej najtrudniejszego questa to czy przypadkiem nie jest to demon helmet quest??? |
Cytuj:
Czyli stales dlubales w zebie i wciskales przyciski na klawiaturze i modliles sie zeby demon combo nie ***nal ?? Dziwi mnie ze jestes na tyle glupi zeby o macro pisac na forum, ale to juz inna para kaloszy ... |
Pytanie
Nie jestem noobem ale newbie ale palkiem ;p.Gralem drucikiem magime i gram teraz knightm.Lecz nigdy nie mialem d oczynienia z palkiem.I ma pytanie jak kazdy newbie czy noob .Czy skille 41/31 palka na 10 lvl ze stuff P-armor
P-legs Dark Helm i Dvarven shield(bow i crossbow mam ) i tam 1000 tys strzal to dobrze jak na 10 lv ? @Topic GRAAAAAAAATTTTTTTTZZZ Ale co jest w prezencie ? |
@Rey: pokaż mi JEDNĄ osobę, która wykonała Annihilatora bez makra... Obejrzyj sobie parę filmików - z reguły przed wejściem do komnaty wszystkie postacie "regulują" sobie szybkość uhania itp.
Mała poprawka: jedną osobę na serwerze PvP, bo o tym shicie na non-PvP nie mówię, tam dla sorców to nie jest żaden quest tylko spacerek po sprzęt:-) Pozdrawiam serdecznie. |
Cytuj:
|
@Stu
Zgadza sie . Wiekszosc osob zrobila to na macro. Ale pisac o tym wprost na forum hehehe trzeba byc niezla lamka :) Wiem ze dla czesci tutaj Paladinka jest masterem i chetnie zrobili by mu loda i przyprowadzili jeszcze 5 niezgorszych gosci do tego, ale byc taka lama :P Pozdrawiam Wszystkich. |
Cytuj:
|
O.o nice ss, gratz wykonania Anihilatora, ja bym wziol to co by sie najdrożej sprzedalo bo przecierz masz MPA a MS nie będziesz nosil. ALe twój wybór
PS.Chcialbym się przywitac bo jestem nowy na forum. :) |
Cytuj:
Wlasciwie to program zrobil za niego annihilator-a. Gratz dla programisty. |
gratz 8o czemu wybrales sova aqrat??
|
gz Paladinka, akurat do uhania sie niesądzę aby uzywano macro lecz czegos w rodzaju tibia.bot czyli program ktory cie uha co <ustawiona liczba> sekund bez uzywania myszki
btw. w prezencie jest teddy bear -.- |
Cytuj:
|
lolq
Paladinka , powiedz mi co jest w Prezencie :P ardzo bym chcial wiedziec
|
beuhe:D:D
Cytuj:
|
Cytuj:
8o WOW OSTRO ;). No ale nie dziwie ci sie ze tak sie zbulwersowales to koles nie male farmazony wygaduje. Gratz wykonania questu. A tak na boku ja bym wybral Stnecuttera ;) |
hmm
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No ludzie nie doceniaja urokow axe (jak dla mnie najlepszych broni) ale w sumie to nawet dobrzez bo szybko ich ceny spadaja :P |
uhm
Cytuj:
|
Wielkie gratz Paladinka!!! Coraz bardziej mi inponujesz :] Osobiscie widzialem filmik jak 4 palkow bylo i 2 zginelo i widzialem jak tam uhy ida!!! Nie wiem czy to jest mozliwe zeby przejsc anihilatora bez jakiegos macro.... przynajmniej tak sadze bo myszka nie zdazyl by sie uhac. Odp jak mozesz :)
|
Wy tam się kłućcie a ja pogratuluje ;) Wczoraj to chyba jakas epidemia ;) Dwie ekipy zrobily Anhilatora. Na Eterni (gothic Tilo i spółka) i Wy ;) Powiem tylko tyle:
Gratulacje!!!!!! |
Cytuj:
Tak snie o tym quescie, czytasz w moich myslach jak w otwartej ksiedze. Cytuj:
Cytuj:
A tak BTW, znajdz chociaz chwile czasu na przeczytanie tego co napisales a nie zmuszasz wszystkich do deszyfracji Twoich wypocin. Chyba ze slowa "porpostu" ,"peirdoli" znajduja sie w slowniku ziomali a ja nic o tym nie wiem. Inni tez to czytaja i moglbys im okazac troche szacunku ... Pozdrawiam i czekam na Twoje 'sciete' riposty. |
Gratz wykonania questa!.
Jednak faktem jest, że wykonanie go bez używania macro byłoby dopiero naprawdę wielkim wyczynem,godnym miana mistrza :P @Pala to jak nerwowo reagujesz na wszelką krytykę, a co gorsza przerzucasz się na obrażanie ludzi w realu nie świadczy najlepiej o tobie. Przyznałes się do makro - chwała ci za to - jesteś odważny. Jednak nie zmienia to faktu ,że jesteś pierwszym który to zrobił OFICJALNIE i teraz wszystkie nacje się z tego bedą nabijać :confused: @ rey Nic osobistego ale przyjrzyj się swojemu ostatniemu postowi,przeczytaj go uważnie i wyciagnij wnioski. Popisywanie się retoryką nie zmienia faktu ze zmieniasz dyskusję w zwyklą pyskowkę , co przeczy temu co napisałeś o wartosciach w starej tibii :( re down Podpisuję sie całkowicie pod tym co napisałeś STU ! Wiec może zeby moje zdanie na ten temat nie pozostawiało wątpliwości: Gratzz raz jeszcze dla wykonawców!! - nieważne z macro czy bez!! pozdrawiam |
Może nie powinienem się odzywać, bo jeszcze dostanę rykoszetem:), ale zaryzykuję...
To że w Annihilatorze wszyscy używają makr dla nikogo tajemnicą nie jest. Wiedzą o tym też CIPowie. Problem zaczyna się w chwili, kiedy ktoś otwarcie się do tego przyzna - czy to na filmiku, czy na forum (tak jak Paladinka). Większość graczy "z_przynajmniej_średnim_stażem" pamięta sytuację gracza z Isary(?), który w ferworze walki powiedział "pier... makro" czy coś w tym stylu. Wynik - ban. Sprawa była komentowana nawet tu, na tibia.pl. Można więc założyć, że gdyby ktoś podesłał przetłumaczony topic CIPom, byłoby niewesoło:) A przejście Annihilatora, z makrem czy bez, jest wielkim wyczynem. Pozdrawiam serdecznie |
Hmmz...
W dziale Zdjecia sie wypowiadam raz na pol-roku no to dzisiaj jest chyba ten dzien ;) Gratulacje Paladinka wykonania questa, co wiecej masz jaja i przyznales sie do macro a nie pier.dolisz farmazona ze "nie, ty bez macro". Szczerosc to cos czego brakuje w dzisiejszych czasach... Powiedziales ze przeceiz przed polakami mozesz sie przyznac, ale napewno znajda sie idioci co beda chodzic i rozpowiadac "a bo on jest lama i na macro jechal", co jest zalosne bo przeciez wszyscy(poza non-pvp) jechali na macro na tym quescie. Szacunek za to ze zrobiles tego questa i za to ze sie przyznales do macro, oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa... To smieszne ale jak ktos sie przyzna do tego na tym quescie to go ludzie zjada ze sie przyznal, jak znowu napisze ze on bez macra i ze on nie cheatuje to tez go zjada i napisza ze klamie bo nie ma szans na to zeby bez macra przejsc. Tak wiec ludzie zastanawiajcie sie zanim cos napiszecie bo czego by ktos nie napisal to zawsze sie ktos przyczepi... I jeszcze uwaga moja jako moderatora do Rey i do Paladinka... moglibyscie zaprzestac tej bezsensowanej klutni czy sam mam ja zakonczyc...? :> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |