![]() |
Ultimate Trap (swietny loot)
|
Fajne filmiki ;] szkoda ze stracil pewna rzecz przy zgonie
|
xD
:O!
polecam zaraz obejze nastepne xD |
Lol filmik 2 niezle wypadl :) gz loota
|
Boze az glowa boli co za loot!
|
Kurcze naprawdę świetny loot. Niezły pomysł na tego trapa, tylko trzeba się napracować, żeby do tego cave'a wrzucić tyle śmieci :p GratZ
|
O JA... <odebralo mi "mowe">
|
LOl czegos takiego jeszcze nie widzialem hahahah co za typy wrzucaja mu od nobow a pozniej schodza do dziury i gina :P koles wymiata :D
|
nie no gosciu ma talent do ujeba*** ^^ loot tez zajefajny:D
edyta: na pacerze juz pomysl podlapali <lol2> |
O K U R W A L O L ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Tego się nie da opisać to trzeba zobaczyć! xD -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_- |
o w kur...
|
Dobry Boże...
|
Mój kolega knight na około 55lvl wpadł w ten trap tyle że z 4 gsami na szczęście zostało mu z pół hp... A co do filmu to fajny ale szkoda, że po zgonie już sie tak łatwo nie nabierali.
|
@up
nie wszyscy ;-) A co do loota to ja pie****e |
Normalnie mistrz przetrwania na non-pvp,widziałem też jego filmy z mino magiem (loot też dopisał ;) )
Chyle przed nim czoło!:cup: |
A co tam jest na dole ze oni tak padają??
|
@ Autor tematu
Nie 96 elite tylko Royal paladin. |
Omfg zatkało mnie z wrażenia ;p
@2x up Na dole jest 7 albo 8 gs. |
Koles ma fajne dp ^^.
@topic Oooo KUuuurrrwwwwaaaa :O!! :D |
Skąd tam 7-8 gsów???
|
Zlurował je.
|
o,troche sie napracowal.
|
Przyznam że pomysł bardzo dobry ;) Nie bawił sie w zadne mino magi etc. prawie 0 waste z tego miał a ile na + :D coraz więcej technik widze jest na zabijanie na no-pvp musze też sie w to pobawić ;)
|
Na Pvp też mogło to by sie sprawdzic;p
|
@up
Wątpie, jak trapował ludzi z większym od siebie lvl. Prędzej by go zabili :P |
@up
Eee tam;p Zawsze można dobić;p |
zauwazcie tez iz ta sama osoba zaczela lurowe mino maga w tamtym trapie kolo db. (ma pomysly :P)
|
Teraz obejrzałem pierwszy filmik i loot powalający ...po prostu O KURWA!8o :o
|
Obejrzalem pierwszy film i moge powiedziec tylko tyle LOL. Ten 98 ek jest boski xD
20:18 Tylor Durden [98]: u r DEAD 20:18 Tylor Durden [98]: hunted |
Ja tak gsy lurowałem już kilka miesięcy temu, ale nie myślałem żeby tam ludzi wrzucać 8o . Autor jest genialny. Pomyślcie, ile na ebayu dostałby kasy? Kilka miechów i kompa nowego kupuje :P.
|
Na tych 3 filmach mu takie iteamy poleciały ze mi wara do ziemi opadła ... ten minomag to pipka tam sie max 20 lvl nabiora ... a na pohu od 60+ expia takze wyższy lvl lepszy loot :D
|
ale ten rp znoobil ... 2 kay ring poszlo ;p
|
Wald_Kerius
Na przyszłość, aby zachować frajdę z oglądania filmów nie ujawniajcie nagród w postaci loota itp. Jeżeli już koniecznie chcecie to stosujcie tagi {hide} loot {/hide} aby nie psuć zabawy innym. Ukryty tekst:
|
HAHAHAHAH gz trapa
Powiedzcie mi noobaski (odnosze sie do ludzi grajacych na non pvp, jakos ich nie potrafie szanowac :D) co znaczy "hunted" na non pvp ? Bedzie za nim chodzil i uhal potworki ktore on leje czy jaki motyw ma hunted na non pvp XD w koncu mowi to 98 lvl "hunted" xd |
masakra :) widac ze kolo ma glowe nie od parady :) tylko glupio padl (tzn po "swojemu")
|
Niektorzy chyla czola, inni uwielbiaja tego 36 kina i w ogole chceliby z nim seks uprawiac. A konca 1 filmiku nikt nie widzial? Dla mnie to jest lepsze od tego calego(dobrego zreszta) loota... chociaz jakis boski to on nie byl(loot, bo 36 z siebie posmiewisko zrobil... chyba ze do tej dziury da sie zepchac normalnie to sorry.)
|
hehh... na celeście takie coś już rok temu widziałem ? xD
ale Gz wykonawcy, nie potrzebnie to ujawniał teraz tyle ludzi to będzie robic... ;] |
Cytuj:
Możecie mi wyjaśnić, dlaczego łup jest taki ciekawy? Te key ringi są wartościowymi przedmiotami? Do czego też służą? Byłbym wdzięczny za informacje. |
Key ringi wypadaja z dwóch najlepszych gatunków Cultów, sa to pojemniki o pojemnosci takiej jak bp (vol. 20) Na moim servie np (danubia) jeden kosztuje do 20k.
Even Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |