![]() |
Pierwsza grafika ; p
Zamieszcam tu moją pierwsza grafike ; p wszystko robiłem w paincie wiec za piękne to nie jest...
PS: Ten pierwszy najlepszy ; p a tak wogle co to za exori vis na odległość? |
Niema się czego czepiać! Poprostu zajob!
|
za***iste! rob tego wiecej a tak a propo jak robisz te wlasne napisy??
|
Cytuj:
|
Popraw nedd na need:P
|
Cytuj:
Eee... a co do tematu to to raczej nei jest grafika ^.- bardziej fake SS ;\ Moze przydalby sie taki nowy dzial na forum z fake'ami heh... Ja tego nie ocenie, bo nei ma co za bardzo =P |
Już to naprawiłem ; p narazie nie mam pomysłu na nastepne..
Może jutro :tongue: |
Jeżeli to rzeczywiscie twoja pierwsza grafa to musze przyznać, że wyszło ci bardzo świetnie.
Oczywiscie do moich sie nie umywa.. http://img41.exs.cx/img41/3941/Klatka10.gif ..ale widać, że się starasz. :D (zartuje - wyszlo ci naprawde swietnie. Miło zobaczyć dobrego Fake'a. ...To jest Fake, right? ;) ) |
A ty to robiłeś tak, że idziesz se gdzieś, piszesz coś, robisz screena, zmieniasz w paincie kolory i dodajesz potworki z Tibia Sprite Editor? Jestem ciekaw, bo też chcę robić fake'i . :)
|
Ale kraza pogloski, ze Jest tibijski font
fajnei robic faki z takim fontem :D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
<topic>rob dalej fajne grafiki |
Właśnie skończyłem kolejne "fake" nie będe ich dawał w tym poście zedytuje pierwszy i wszystko będzie razem...
Cytuj:
Cytuj:
|
Re up, to moznaby bylo stworzyc prostego fonta, z tego pliku, ale to duzo zabawy ^^,dodawaj szybko tego nowego, i zostaw tego starego, bo warto
edytuj zeby byly 2 bo fajne sa Pozdro |
re:up
To chyba Tahoma, o ile pamiętam... EDIT: Też to gdzieś zasłyszałem. :P |
Cytuj:
|
Udało mi sie dodać 4 fake, efekt expl i chyba nic wiecej ;p dalej chyba nic nie będzie ...biedny mino padł od strzału nooba z brazylii.Morał jest 1 zabijac brazylijczyków noobów to więcej będzie xD
|
Heheheh staraj sie dalej, fajnie by wychodizlo,jakbys zanimowal komix, bylby hit:D:D:lucznik:
|
Cytuj:
|
NO!!! teraz to ma sens! swietny komix! :) :) tylko brakuje krwi.. chociaz odrobinke.. i latających strzał (bełtów).
Puenta swietna!! |
Może bym coś dodał ale ile oni gadają :p na każdym obrazku cos mowią następny będzie bardziej dla tych co czytać jeszcze nie umią xD
|
Jeah i wiecej efektow specjalnych :berserk: :berserk:
|
Nareszcie!
Bardzo fajne, naprawde się przy tym ubawiełem :) Dobra robota i oczywiście - Tylko Tak Daley plx ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07. |