![]() |
Tibijskie rekordy
Nie znalazlem takiego tematu i mysle ze to dobry pomysl zeby spiac Tibijskie rekordy. Jesli macie jakies to wrzucajcie a ja bede dodawal. Jesli taki temat jednak byl to sry...
Rekordy: -najmniejszy lvl (knight) blokujacy demona - 19, Hell'Overlord http://uploads.tibiabr.com/download....cf00a49589ba79 -najmniejszy lvl ktory zabil demona (z blokerem) - 7, Bake the Redmonster Slayer http://uploads.tibiabr.com/download....e9f064486f067b -najlepsze exori na czlowieku - 499 - Eternal Oblivion http://uploads.tibiabr.com/download....b906f11bf5378c -najwiekszy advance - z 13 na 37 na swiecie pvp-enf http://uploads.tibiabr.com/download....deafeac3db852e i z 6-48 http://img59.imageshack.us/my.php?im...level48qm8.jpg -najszybciej wbity 100 lvl - Randel Riot 21 dni(sharing), Camera Prawdziwe rekordy moga byc wyzsze, jesli tak to poprawcie... |
Pomysl dobry, ale zeby jeszcze filmy byly to bedzie kul ;]
|
- Udało mi się stworzyć postać w Tibii .
- Wyszedłem z rooka ; ) - Zrobiłem deserta . - Widziałem GM-a . - 100+ lev powiedział do mnie Hi. To moje rekordy -.- , temat głupi , ale tak się przy tym wysiliłeś , że szok obejrzałeś pare ostatnio dodanych filmików i wypisałeś te super rekordy btw. z tego co mi wiadomo był jeszcze mniejszy level knighta , który bloknał demona . TO JEST MOJE ZDANIE , WIĘC PROSZE MNIE NIE WYZYWAĆ , BO BĘDE PŁAKAŁ . |
Filmy mam na kompie jak co to moge rehostnac...
|
a jaki knight ma best mlvl??
|
Cytuj:
Najszybszy 100 lvl na roku- Sunrise Najszybszy 200 lvl na mainie - bubble Najszybszy 300 lvl na mainie - Mateusz Dragon Wielki Najszybszy 80 mlevel - Mastro Daro Najszybszy 115 sword na mainie -Eternal Oblivion Najszybszy 110 Shelding na mainie - Eternal Oblovion Najszybszy 99 fishing - Nutty Najszybszy 115 distance fighting - Billy Paul Najszybdzy 100 axe - Faraonek Najszybszy 110 club - Pskonejott Najszybszy 100 fist fighting - Mestre Sion Barzahd Najszybszy 9 mlevel wbity przez knighta - Eternal Oblivion Najszybszy 1 mlevel na rooku - Gracz nie znany gdyż takiego nie ma Mam nadzieję, że pomogłem :P Aha i chciałem ogłosić, że MDW znowu zaczął expić i ma 301 level xD GOGOGO 400 Pff |
Ja na 15 levelu zabilem 22 sorcerera hahah noobkiem był a ja 10 manaski i 5uh
|
@up: Tego to nie skomentuje -_-
@2up: powinno raczej być "Pierwszy" a nie "najszybszy". |
;)
Rekord co do największego "skoku" lvla jest inny. Przynajmniej mi znany, większy "skok" to z 8-40, a chwile później z 40-47. Możliwe, że są inne.
Pozdrawiam, Jojek |
Jak macie jakis rekord to przydal by sie film/zdjecie...
|
Interesuje mnie rekord najszybszego wbicia 100lvla.Macie cos na ten temat?
|
@up
Najszybszy 100 lvl wbił Messiah Prawdopodobnie dostał delete za zabijanie innych graczy Pochodził z Novej :) |
nom niezle niezle sry z enic nie dodaje o juz wiem
-najwiekszy lvl w tibi 300lvl MDW (do teraz niedlugo to sie zmieni) -najwiekszy lvl na rooku Sunrise -najwiekszy sword Eternal Oblivion -najwieskzy mlvl Mastro Daro sry ale wiecej nie znam :evul: :evul: :evul: 8o |
nooo a ja mam lepszy rekord: wbicie 7x 40 lvl w jeden dzien. Mateusz Dragon wielki wbijal dokladnie tyle expa w 1 dzien.
PS. MDW ma noob chara na 50 lvlu do robienia SD, to dopiero REKORD |
Jemu chodiz o najszybciej wbity 100 od 0 do 100 a nie Odpoczatku Tibi ;)
|
Ktos tam wbil w 3 miechy ;P, nie pamietam kto = [
|
Najszybciej wbity 100 lvl to 2 tygodnie -.- , najszybciej wbity 200 lvl ustanowil Taifun Devilry
|
Najgłupszy gracz Vartuis
|
c owy pieprzycie ze 1 200 lvl to taifun bull shit pierwszy 200 lvl w tibii wbil seromontis -,-
|
Cytuj:
PS A powiedz tylko ktorys ze maciek ma lepszego neta, albo sharuje, czy jedzie na cheatach. Maciek to poprostu dobry gracz i juz... |
Cytuj:
jedyny lvl 100 ktory nigdy nie uzyl uha i ma mlvl 0 - Sunrise Najnizszy solo dragon (paladin) lvl 8 |
No widzę, że się zamieszanie zrobiło na temat wbicia 100lvla
chodziło mi oto, że Messiah wbił go jako 1 a nie jak najszybciej |
Najszybszy 100lvl zrobił gosciu który sie nazywał Randel Riot (obecnie juz go nie ma:p ) dokonał tego w równe 21dni za to dostał bana.Morzecie sprawdzic na forum tibia.pl stare posty bylo tego bardzo duzo (świat- Samera)
|
a ia mojim 1 lewle|\/| wbiłenn 2 lewel ekspiac na orhabalah
|
dragyy
Ktoś napisał że najniższy level solo drag to 8 pall, a pisało już kiedyś na tym forum że najniższy to był 6 ;p i chyba na zawsze ten będzie ;p i pisało jeszcze o najszybszym wyjściu z rooka ale tu nie będe pisał bo może coś przekręce i mnie nawyzywają ;s ale podobno był to jakiś koleś który zjechał behemotha do red hp, zrookował się i kumple dobili, i wszedł mu 8 lvl.
|
Cytuj:
przeskok w levelu na e-pvp to chyba do 50 + jak pamietam najszybciej wbity 100 lvl w tibi bez sharingu Tetro Aurelius najszybciej wbity 200 lvl tajfun |
Hehe Ciekawe na czym gośc tyle expa nabił, że go aż na taki lvl "przeniosło"xD
|
@up
Pewnie na koledze, który dał mu się zabić. |
Omg. To chyba jakiś Gm musiał być!!
|
Cytuj:
Randall Riot aKa Sandler Riot - gosc z brazylijskiej ekipy 150 levelowcow z Samery, w momencie zalozenia chara mial pod reka grube miliony gotowki od kolegow/ z poprzedniego chara ( 182 MS ) dzieki czemu mogl expic ile chcial bez martwienia sie o kase. @temat: Temat jest troche bez sensu, bo wypisywanie rekordow typu "najszybszy 290 level knightem" ( co zajelo jedynie pare lat ) jest lekkim kretynizmem. Idac tym tokiem rozumowania moznaby wypisac top1 z kazdej tabeli na erigu. Czekam na informacje typu "najszybciej po starcie servera rozpoczety demon hunt/ zakonczony DHQ/ zakonczony annihilator". |
No fajnie, fajnie a dasz te filmiki??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pierwsza była bubble, zresztą już pisałem i kilka osób powtorzyła skrawek mego posta.! Czytac ze zrozumieniem a jak się nie ma wiedzy to się nie wypowiada!! Dobranoc :P |
Pierwszym 200 lvlem na tibi byla bubble coprawda pozniej zrobilo sie cos o niej cicho bo wkońcu inni też osiągneli pułap 200 i zaczeli jej zagrażać no ale jakie ma szanse 200+ Elite knight z 200+ msem , elderem ?? Gdy do 200 doszli cachero , seromontis , setzer gambler , eternal oblivion , mateusz dragon wielki a całkiem niedawno także nowi ( wiem niektórych niewymieniłem ale nieznam all nicków 200 bo za dużo już ich :D ) to knighci poprostu wymiękli no jedynie Eternal trzymał formę ale też potem złapał jakąś przerwe i mati go czmychnoł :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
6-48
http://img59.imageshack.us/my.php?im...level48qm8.jpg Pierwszy lvl 100 w Tibii - Messiah Pierwszy 200 - Bubble |
Najszybsze przejście Rooka: 16 sekund
Jak: Koleś miał 6 lvl i poszedł z kolegami na Behemoty. Bił, bił, zjechał do reda ale Beho się przerzucił i go zabił. Pojawił się na Rooku, koledzy dobili Beho i koleś odrazu advancował na 8 lvl :p |
Cytuj:
|
Ten pan wymiata :P
Lord Dirkske - 191lv, MS
Dirkske - 156lv, EK Dirkskee - 80lv, ED Dirkskie - 128lv, RP i Rook Dirkske - 19lv o_O jakby gral caly czas 1 charem mialby 300lv na bank |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |